• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
خوش تیپ بامزه اطلاع رسانی کردم و گرنه برای من مهم نیست .من نمی خوام حتی یک نفر وقتش بیهوده هدر بده من اگر 375000 دلار نداشته باشم حداقل چند تا برداشت در روز دارم البته با روش ها مناسب نه روش های سرکاری که شما اینجا اصرار دارید.

سند:

http://www.up3.98ia.com/images/1cxkxcj24uysmpau7n.png

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خوش تیپ بامزه اطلاع رسانی کردم و گرنه برای من مهم نیست .من نمی خوام حتی یک نفر وقتش بیهوده هدر بده من اگر 375000 دلار نداشته باشم حداقل چند تا برداشت در روز دارم البته با روش ها مناسب نه روش های سرکاری که شما اینجا اصرار دارید.

سند:

یعنی شما 375000 دلار ندارید؟ولی توی تاپیک گفتید که این حساب Paypal منه؟! :lol:

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من هزار بار توی اون پست گفتم این مقاله ترجمه هست شما دیگه خیلی روشن دل هستید من چیکار کنم.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
اگر شما کاربر حرفه ای باشه نیاز نیست من بگم که این مقاله ترجمه است. چون کاربر حرفه ای با دیدن عکس و مطابقتش با عکس ها مقالات خارجی می فهمه که این ترجمه مقاله هستش.
اما تقصیر ماست یه عده کاربر که حتی پول اینترنتش رو همون نمی تونند از کسب اینترنتی در بیارند باید برن 5 تا 9 دلار خرج کن آخرشم هیچی.حالا خوب ما رایگان گذاشتیم.

از بحث دور نشیم این سایتی که شما معرفی می کنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد اسکــــــــــــــــــــــــــــــــم هست دوستان تــــــــــــــــــــــــــــا خروجی نگرفتن کار نکنند می تونند برای اثبات حرف من به چت روم این سایت برن از 2 آگوست کلا مدیرش برای امور مالی نیومده

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگر شما کاربر حرفه ای باشه نیاز نیست من بگم که این مقاله ترجمه است. چون کاربر حرفه ای با دیدن عکس و مطابقتش با عکس ها مقالات خارجی می فهمه که این ترجمه مقاله هستش.
اما تقصیر ماست یه عده کاربر که حتی پول اینترنتش رو همون نمی تونند از کسب اینترنتی در بیارند باید برن 5 تا 9 دلار خرج کن آخرشم هیچی.حالا خوب ما رایگان گذاشتیم.

از بحث دور نشیم این سایتی که شما معرفی می کنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد اسکــــــــــــــــــــــــــــــــم هست دوستان تــــــــــــــــــــــــــــا خروجی نگرفتن کار نکنند می تونند برای اثبات حرف من به چت روم این سایت برن از 2 آگوست کلا مدیرش برای امور مالی نیومده
مگه کاربر "حرفه ای" دیتابیس مقالات خارجیه که تا این رو ببینه با خودش بگه: این که ترجمه فلان مقالست... :lol:
این سایت هم اگه دقت کنی من خودم آخرین باری که نوشتم که برداشت کردم مال حدود 2 هفته پیش بوده،و به خاطر مشکلاتی که پی زا براشون به وجود آورده دارن سیستمی رو راه اندازی می کنن که با کارت اعتباری بشه برداشت کرد که خوب طول می کشه...الان هم به دوستان توصیه کردم که برنامه اش رو باز بذارن تا تکلیف پرداخت هاشون روشن بشه،اگر کسی برای همچین درآمدی حتی حاظر نباشه 10 درصد از CPUش رو در اختیار یه برنامه قرار بده،بهتره کلا قید درآمد اینترنتی رو بزنه... ;)
راستی حالا شما با این همه اطلاعات کوکی حساب نئوباکس که توسط اون اسکریپت مسخره کلیک اتوماتیک به اون آدرس توی CloudFront فرستاده می شد،می خواید چیکار کنید؟! :lol:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
[h=2]Credit Card payments are finally available!
....
الان این به حال ما فرقی داره یا نه؟ هنوز باید صبر کنیم؟! ;)[/h]

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من که فکر کنم هر کاربر خودش قدرت تعقل داره که حرف من درست یا نه؟ و وقت بیش از این ندارم با شما سر این مسئله وقت بزارم

من حاضر نیست 0.00001 سی پی یو و اینترنتم صرف هیچی بشه. دیگران رو نمی دونم.
فکر کنم عامل موفقیت ناچیز من هم همین باشه که الکی وقتم رو صرف هیچی نکردم.
خوش باش عزیز

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
Credit Card payments are finally available!
....
الان این به حال ما فرقی داره یا نه؟ هنوز باید صبر کنیم؟! ;)
نه فعلا فقط میشه با کارت اعتباری Thread خرید،برای برداشت با کارت اعتباری یه کم دیگه باید صبر کرد. ;)
دوباره یادآوری می کنم،این پی زا بود که گند زد به همه چی! :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من که فکر کنم هر کاربر خودش قدرت تعقل داره که حرف من درست یا نه؟ و وقت بیش از این ندارم با شما سر این مسئله وقت بزارم

من حاضر نیست 0.00001 سی پی یو و اینترنتم صرف هیچی بشه. دیگران رو نمی دونم.
فکر کنم عامل موفقیت ناچیز من هم همین باشه که الکی وقتم رو صرف هیچی نکردم.
خوش باش عزیز
باشه شما برو بدون صرف سی پی یو و اینترنت،از اینترنت پول دربیار! :D
به سلامت! ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
داداش پولش حلال است عایا؟
بعد ما به شما بگیم شما میتونی برامون پولو بگیری با trhread ات؟
مطمئن باش از یارانه ها هم حلال تره! ;)
قسمت دوم رو متوجه نشدم...میشه یه خورده توضیح بدی؟! :D

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
مطمئن باش از یارانه ها هم حلال تره! ;)
قسمت دوم رو متوجه نشدم...میشه یه خورده توضیح بدی؟! :D

یعنی میگم پول تو حساب سایتو چجوری برداشت کنیم؟من که نه پیپال دارم نه ...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی میگم پول تو حساب سایتو چجوری برداشت کنیم؟من که نه پیپال دارم نه ...
می تونی مستقیم به حساب یه صراف برداشت کنی!البته اگه طرف قبلا عضو این نشده باشه...
فعلا باید صبر کرد تا ببینیم راه های جدید برداشت از سایت چیا خواهند بود. ;)

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
می تونی مستقیم به حساب یه صراف برداشت کنی!البته اگه طرف قبلا عضو این نشده باشه...
فعلا باید صبر کرد تا ببینیم راه های جدید برداشت از سایت چیا خواهند بود. ;)
یعنی خود شما هم الان نمیتونی برداشت کنی؟:blink:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی خود شما هم الان نمیتونی برداشت کنی؟:blink:
نه...اولش سایت داشت مثل آدم کار می کرد و شما تا درخواست ریخته شدن درآمدت به حساب پی زات رو می کردی،آنی واریز می شد،اما یهو پی زا حساب صاحب سایت رو با چند میلیون دلار!!!بست،همه چی رو بهم ریخت! :D
حالا یه عده برای اینکه سایت های خودشون رو تبلیغ کنن،میان توی تاپیک با فونت 78 می نویسن: این پرداختی نداره!اسکمه!بیاید توی سایت امضای من عضو بشید روزی 500 تا تک تومنی از سایت چاخان بازدید،یا میرزا رنک بگیرید! :lol:

بالا