• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

mostafa888

Registered User
لایک‌ها
52
سلام برادر
من امروز وارد این مبحث شدم الان چی کارکنیم؟
ادامه بدیم یا سایت پول نمی ده؟
با ایگو پی برداشت کنیم؟
ایگوپی رو خودمون می تونیم باز کنیم یا مثل پی پال مکافات داره؟
ممنون

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام برادر
من امروز وارد این مبحث شدم الان چی کارکنیم؟
ادامه بدیم یا سایت پول نمی ده؟
با ایگو پی برداشت کنیم؟
ایگوپی رو خودمون می تونیم باز کنیم یا مثل پی پال مکافات داره؟
ممنون

ادامه دادن که ضرری نداره،گفتن تا آخر این هفته به تاریخ میلادی،تمام مشکلات رو حل می کنن.
بله ایگوپی هم ایران رو تحریم کرده،ولی خرجش یه U L T R A S U R F هست که نصب کنی و باهاش وارد حسابت بشی! :rolleyes:

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان عزیز و استارتر عزیز من قصد ندارم تاپیک شما رو خراب کنم فقط خواستم اطلاع بدم که دچار سوء استفاده نشید.
به آدرس زیر یه سر بزنید.
لینک

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان عزیز و استارتر عزیز من قصد ندارم تاپیک شما رو خراب کنم فقط خواستم اطلاع بدم که دچار سوء استفاده نشید.
به آدرس زیر یه سر بزنید.
لینک
پاهام به لرزه افتاد
تیکه نمیندازم واقعا نکنه این برنامه هم این بد افزار رو داشته باشه یا اینکه اگه برنامه هم پاک کنیم باز اون .exe هنوز تو سیستم باشه
چطور مطمئن بشیم؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
به آدرس زیر یه سر بزنید.
لینک
عزیزم اون منظورش BitCoin Mining بوده،ولی این نرم افزار کارای محاسباتی انجام میده...خوب حالا مثلا چی رو ثابت کردی؟!
راستی جالبه شما هر دقیقه یه چیزی می گی،3-4 ماه پیش که باکس 24 وضعیتش خوب بود،توی این فروم و اون فروم تبلیغ می کردی به به عالیه آقا بدو کلیک به شرط چاقو! حالا که وضعش یه خورده به هم ریخته،رفتی ملی باکس و... رو تبلیغ می کنی و میگی تقصیر خودتونه که توی باکس 24 سرمایه گذاری کردید؟!
سعی خوبی در "خراب کردن تاپیک" بود،ولی به هدف نخورد! ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
پاهام به لرزه افتاد
تیکه نمیندازم واقعا نکنه این برنامه هم این بد افزار رو داشته باشه یا اینکه اگه برنامه هم پاک کنیم باز اون .exe هنوز تو سیستم باشه
چطور مطمئن بشیم؟
خدایا ما رو ببخش و بیامرز... /:
معلومه شما تاپیک رو دنبال نمی کنید،همونطور که دوستان پیشنهاد کردن،استفاده از شامپو فرش و شستشوی کیس و مانیتور و سایر متعلقات توسط اون برای پاک کردن هر گونه نجسی و "بد افزار" توصیه میشه. :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
به آدرس زیر یه سر بزنید.
لینک
راستی یه نگاه به اینجا بندازید بد نیست:
تبلیغ کردن ایشون از باکس24 توی یه فروم "درپیتی"(دلیل دارم که از این صفت استفاده می کنم.) کسب درآمد از ایتترنت با معتبر ترین باکس ایرانی
جوابی که ایشون به حرفای من در مورد باکس24 دادن و از ملی باکس دفاع کردن و گفتن باکس 24 ورشکسته است! (چند روز قبلش بهترین و معتبرترین بود.)
http://forum.persiantools.com/t413595-page2.html پست شماره 16 :lol:
حتما فردا ملی باکس اسکم بشه ایشون می گن خوب اون ورشکسته بود کی گفت ثبت نام کنید و پول بی زبون رو توش بریزید؟! بیاید 20 رنک و میترا لینک و میترا رنک و...عضو بشید و بعد از اسکم شدن این ها،این چرخه ادامه خواهد داشت... :)

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
راستی یه نگاه به اینجا بندازید بد نیست:
تبلیغ کردن ایشون از باکس24 توی یه فروم "درپیتی"(دلیل دارم که از این صفت استفاده می کنم.) کسب درآمد از ایتترنت با معتبر ترین باکس ایرانی
جوابی که ایشون به حرفای من در مورد باکس24 دادن و از ملی باکس دفاع کردن و گفتن باکس 24 ورشکسته است! (چند روز قبلش بهترین و معتبرترین بود.)
http://forum.persiantools.com/t413595-page2.html پست شماره 16 :lol:
حتما فردا ملی باکس اسکم بشه ایشون می گن خوب اون ورشکسته بود کی گفت ثبت نام کنید و پول بی زبون رو توش بریزید؟! بیاید 20 رنک و میترا لینک و میترا رنک و...عضو بشید و بعد از اسکم شدن این ها،این چرخه ادامه خواهد داشت... :)

داداش دیگه درپیت هم نباید گفت . این فروم دوست منه . چیزهای جالبی توش هست . مثلا اینترنت رایگان 10 تا روش هست براش که هیچ فروم دیگه پیدا نمیکنی :D

راستی این فری ترد من رو نداد . دوبار تیکت زدم . اینم پاک کنم یکی دیگه بفرستم ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
داداش دیگه درپیت هم نباید گفت . این فروم دوست منه . چیزهای جالبی توش هست . مثلا اینترنت رایگان 10 تا روش هست براش که هیچ فروم دیگه پیدا نمیکنی :D

راستی این فری ترد من رو نداد . دوبار تیکت زدم . اینم پاک کنم یکی دیگه بفرستم ؟
می دونم مطالب خوبی داره،ولی قضیه اش طولانیه...ولش کن! :D
به نظرم یه خورده صبر کن تا این مشکل پرداختشون حل بشه،بعد دوباره تیکت بزن.فکر کنم 2 3 روز دیگه مشکلاتشون حل بشه. :)

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
ا وووووووووووووووو AbolTheRocker خودتو کنترل کن مگه این آقا در مورد همون مسئله بد افزار چی گفت؟
شما از کجا اینقدر مطمئنی چیزی با این نرم افزار بایند نکردن؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ا وووووووووووووووو AbolTheRocker خودتو کنترل کن مگه این آقا در مورد همون مسئله بد افزار چی گفت؟
شما از کجا اینقدر مطمئنی چیزی با این نرم افزار بایند نکردن؟
مگه دارم کتک کاری می کنم که میگی خودتو کنترل کن؟! :D
در مورد نرم افزار هم از اونجایی مطمئنم که هیچ آنتی ویروسی اینو به عنوان ویروس یا کی لاگر یا...نشناخته،و اگر بگین بعضی موقع ها آنتی ویروس ها نمی شناسن،دیگه منطقی نیست. ;)

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
مگه دارم کتک کاری می کنم که میگی خودتو کنترل کن؟! :D
در مورد نرم افزار هم از اونجایی مطمئنم که هیچ آنتی ویروسی اینو به عنوان ویروس یا کی لاگر یا...نشناخته،و اگر بگین بعضی موقع ها آنتی ویروس ها نمی شناسن،دیگه منطقی نیست. ;)
نه بابا پس کریپتر ها کارشون چیه؟
ویروسو از دید آنتی ویروس مخفی میکنه
خوب فعلا که مشکلی پیش نیومده دما مناسبه من از بعدا میترسم فعلا هر چند مدت تسک منیجرم باز نمیشه به خدا بعضی موقع ها تسک منیجر باز نمیشه میدونی دیگه یک ویروس اولین چیزی رو که میبنده همین تسک منیجر هست

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نه بابا پس کریپتر ها کارشون چیه؟
ویروسو از دید آنتی ویروس مخفی میکنه
خوب فعلا که مشکلی پیش نیومده دما مناسبه من از بعدا میترسم فعلا هر چند مدت تسک منیجرم باز نمیشه به خدا بعضی موقع ها تسک منیجر باز نمیشه میدونی دیگه یک ویروس اولین چیزی رو که میبنده همین تسک منیجر هست
داداش خیلی ناراحتی سریع برو Un-Installش کن،نمی دونم چرا باید با بقیه بجنگم که برنامه رو باز بذارن،هی می گن ویروسه نمی دونم اسراییلیه...
خوب برادر من پاکش کن برو روزی 2 سنت توی نئوباکس کار کن چرا میای اینجا بحث بی خودی راه می اندازی؟بذار اون هایی که دوست دارن فعالیت کنن. ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دیروز درآمد Trial Threadم دیگه حساب نشد! :D
اونقدر ها هم دیگه احمق نیستن! ;)
فقط الان معلوم نیست پولم توی پی زا برگشت بخوره،تکلیف Threadم و دکمه برداشت چی میشه...

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
من به هیچ وجه پاکش نمی کنم تا ترید رایگانم تموم بشه
در ضمن دیشب از پروباکس فقط یک شب ها و فقط از آی پی انگلیس 1.200 دلار مینی جاب کازینو زدم و فقط 1 ساعت هم طول کشید(نوباکس بن شدم وگرنه اون هم روزی 1 دلار می گرفتم)
عزیز جنگ نیست که داریم تحقیق می کنیم کدوم روش مناسب تر هست الان این پروباکس و نوباکس که دارم تعریف می کنم مشکلش اینه که به پرفکت مانی پرداخت نمیکنه(البته مشکلش برای من هست و اونایی که پیزا ندارن)

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
من دو روزه درخواست برداشت دادم ولی هنوز به حسابم واریز نشده چرا؟

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
کسی چند روز اخیر برداشت داشته ؟؟

Sent from my Galaxy Note 2

بالا