Rezaguitar
Registered User
منم دقیقا این اتفاق برام افتاده!!میترسم برنامه رو ببندمیک اتفاق عجیب!
Trial Threadم دیشب تموم شد،ولی هنوز ازش درآمد دارم!
منم دقیقا این اتفاق برام افتاده!!میترسم برنامه رو ببندمیک اتفاق عجیب!
Trial Threadم دیشب تموم شد،ولی هنوز ازش درآمد دارم!
بچه ها من برنامه رو بستم ترد ناپدید شدمنم دقیقا این اتفاق برام افتاده!!میترسم برنامه رو ببندم![]()
مگر اینکه برق بره! وگرنه من به هیچ عنوان نمی بندم برنامه رو!بچه ها من برنامه رو بستم ترد ناپدید شد![]()
سلام برادر
من امروز وارد این مبحث شدم الان چی کارکنیم؟
ادامه بدیم یا سایت پول نمی ده؟
با ایگو پی برداشت کنیم؟
ایگوپی رو خودمون می تونیم باز کنیم یا مثل پی پال مکافات داره؟
ممنون
پاهام به لرزه افتاددوستان عزیز و استارتر عزیز من قصد ندارم تاپیک شما رو خراب کنم فقط خواستم اطلاع بدم که دچار سوء استفاده نشید.
به آدرس زیر یه سر بزنید.
لینک
عزیزم اون منظورش BitCoin Mining بوده،ولی این نرم افزار کارای محاسباتی انجام میده...خوب حالا مثلا چی رو ثابت کردی؟!دوستان عزیز و استارتر عزیز من قصد ندارم تاپیک شما رو خراب کنم فقط خواستم اطلاع بدم که دچار سوء استفاده نشید.
به آدرس زیر یه سر بزنید.
لینک
خدایا ما رو ببخش و بیامرز... /:پاهام به لرزه افتاد
تیکه نمیندازم واقعا نکنه این برنامه هم این بد افزار رو داشته باشه یا اینکه اگه برنامه هم پاک کنیم باز اون .exe هنوز تو سیستم باشه
چطور مطمئن بشیم؟
راستی یه نگاه به اینجا بندازید بد نیست:دوستان عزیز و استارتر عزیز من قصد ندارم تاپیک شما رو خراب کنم فقط خواستم اطلاع بدم که دچار سوء استفاده نشید.
به آدرس زیر یه سر بزنید.
لینک
راستی یه نگاه به اینجا بندازید بد نیست:
تبلیغ کردن ایشون از باکس24 توی یه فروم "درپیتی"(دلیل دارم که از این صفت استفاده می کنم.) کسب درآمد از ایتترنت با معتبر ترین باکس ایرانی
جوابی که ایشون به حرفای من در مورد باکس24 دادن و از ملی باکس دفاع کردن و گفتن باکس 24 ورشکسته است! (چند روز قبلش بهترین و معتبرترین بود.)
http://forum.persiantools.com/t413595-page2.html پست شماره 16 :lol:
حتما فردا ملی باکس اسکم بشه ایشون می گن خوب اون ورشکسته بود کی گفت ثبت نام کنید و پول بی زبون رو توش بریزید؟! بیاید 20 رنک و میترا لینک و میترا رنک و...عضو بشید و بعد از اسکم شدن این ها،این چرخه ادامه خواهد داشت...![]()
می دونم مطالب خوبی داره،ولی قضیه اش طولانیه...ولش کن!داداش دیگه درپیت هم نباید گفت . این فروم دوست منه . چیزهای جالبی توش هست . مثلا اینترنت رایگان 10 تا روش هست براش که هیچ فروم دیگه پیدا نمیکنی
راستی این فری ترد من رو نداد . دوبار تیکت زدم . اینم پاک کنم یکی دیگه بفرستم ؟
مگه دارم کتک کاری می کنم که میگی خودتو کنترل کن؟!ا وووووووووووووووو AbolTheRocker خودتو کنترل کن مگه این آقا در مورد همون مسئله بد افزار چی گفت؟
شما از کجا اینقدر مطمئنی چیزی با این نرم افزار بایند نکردن؟
نه بابا پس کریپتر ها کارشون چیه؟مگه دارم کتک کاری می کنم که میگی خودتو کنترل کن؟!
در مورد نرم افزار هم از اونجایی مطمئنم که هیچ آنتی ویروسی اینو به عنوان ویروس یا کی لاگر یا...نشناخته،و اگر بگین بعضی موقع ها آنتی ویروس ها نمی شناسن،دیگه منطقی نیست.![]()
داداش خیلی ناراحتی سریع برو Un-Installش کن،نمی دونم چرا باید با بقیه بجنگم که برنامه رو باز بذارن،هی می گن ویروسه نمی دونم اسراییلیه...نه بابا پس کریپتر ها کارشون چیه؟
ویروسو از دید آنتی ویروس مخفی میکنه
خوب فعلا که مشکلی پیش نیومده دما مناسبه من از بعدا میترسم فعلا هر چند مدت تسک منیجرم باز نمیشه به خدا بعضی موقع ها تسک منیجر باز نمیشه میدونی دیگه یک ویروس اولین چیزی رو که میبنده همین تسک منیجر هست