• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
ببین من 3 روز پیش که گزینه برداشت فعال بود،برداشت رو زدم،ولی 2 ساعت بعد از درخواستم دیگه دکمه برداشت پرید و تا الان هم نیومده!ولی شما میگی امروز درخواست برداشت دادی!خوب سوال من اینه که الان دکمه برداشت برای شما هست؟اگه هست پس یعنی فقط برای کسایی که با پی زا Thread خریدن پریده! :D
نمیدونم امروز صبح که بود و برداشت زدم الان هم نیست چون پول ندارم اگه سایت آپدیت شد و پول وارد سایت شد ببینم دکمه برداشت هست یا نه ولی خوب گفتم امروز صبح دکمه برداشت بود و برداشت هم کردم ولی در حال بررسیه
[url]http://www.p30up.ir/images/5xyp8ej6iz8n49ezai.png
[/URL]

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ببین من 3 روز پیش که گزینه برداشت فعال بود،برداشت رو زدم،ولی 2 ساعت بعد از درخواستم دیگه دکمه برداشت پرید و تا الان هم نیومده!ولی شما میگی امروز درخواست برداشت دادی!خوب سوال من اینه که الان دکمه برداشت برای شما هست؟اگه هست پس یعنی فقط برای کسایی که با پی زا Thread خریدن پریده! :D
منم دیروز 9 دلار برداشت به ایگو دادم که در حالت انتظار هستش هنوز ولی بعد از این که برداشت رو زدم گزینه برداشت ناپدید شد ولی الان دیدم دوباره گزینه برداشت اومده هنوز به حسابم هم ریخته نشده هنوز:confused:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
برای منم گزینه برداشت فعاله...
(هنوز هیچ برداشتی نزدم، با پیزا هم ترد نخریدم)

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
من کد فعال سازی میخواهم .....

برام نمیفرسته !! دو روز کامل شد . یکی دیگه بزنم !

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
منم دیروز 9 دلار برداشت به ایگو دادم که در حالت انتظار هستش هنوز ولی بعد از این که برداشت رو زدم گزینه برداشت ناپدید شد ولی الان دیدم دوباره گزینه برداشت اومده هنوز به حسابم هم ریخته نشده هنوز:confused:
AWSurveys - Paid Website Evaluations
ما هم اینجا وقتمونو تلف کردیم 40 دلار کار کردم شبو روز زحمت کشیدم آخرش 2زاریم بم ندادن
تازه تمام مبلغو از حسابم حذف کردن هرچی ایمیل زدم پاسخ ندادن
اگه شما جواب گرفتین بگید ما هم ثبت کنیم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان نمی دونم متوجه هستید یا نه،توی حساب پی زاشون حدود 100 میلیون تومن یا حتی بیشتر پول بوده،حالا این پول دیگه نیست!خوب باید یه خورده وقت بدین پول جور کنن که پرداخت کنن دیگه... ;)

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان نمی دونم متوجه هستید یا نه،توی حساب پی زاشون حدود 100 میلیون تومن یا حتی بیشتر پول بوده،حالا این پول دیگه نیست!خوب باید یه خورده وقت بدین پول جور کنن که پرداخت کنن دیگه... ;)
کم کم داره مشکوک میزنه
خوب اگه این همه پول از دست دادن غیر قابل برگشت هست، اگه پولمونو دادن یعنی دروغ گفتن پول پیزاشون سر جاشه

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
AWSurveys - Paid Website Evaluations
ما هم اینجا وقتمونو تلف کردیم 40 دلار کار کردم شبو روز زحمت کشیدم آخرش 2زاریم بم ندادن
تازه تمام مبلغو از حسابم حذف کردن هرچی ایمیل زدم پاسخ ندادن
اگه شما جواب گرفتین بگید ما هم ثبت کنیم
من 12 دلار برداشتی داشتم این سایت خوبه
فقط خدا کنه دوام بیاره من بیش از صد تا زیرمجموعه گرفتم:rolleyes:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من نزدیک 25 دلار از این سایت دارمد داشتم همش هم به پیزا پرداخت کرد الان هم یه ماه ترید رایگانم تموم شد دوباره پی ام دادم ببینم شاید فعال کنن دوباره :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
کم کم داره مشکوک میزنه
خوب اگه این همه پول از دست دادن غیر قابل برگشت هست، اگه پولمونو دادن یعنی دروغ گفتن پول پیزاشون سر جاشه
معنی مشکوک رو هم فهمیدیم! :rolleyes:
داداش ببین،مردم 100 میلیون سرمایه گذاری کردن با پیزا،خوب؟حالا پیزا گفته ما با سایت شما حال نمی کنیم،بعد این 100 میلیون رو نگه داشته برای 180 روز،تا همه برن و درخواست برگشت خوردن پولشون رو بدن،و سایت هم Thread هایی که با پی زا خریده شده رو حذف می کنه.همین!
راستی شما مگه با ایگوپی درخواست برداشت نکردی،اگه اره،پس چطوری میگی دروغ گفتن پول پیزاشون سرجاشه؟کسی که پول پیزاش سر جاش باشه می گه برید درخواست برگشت خوردن پولتون رو بدید؟ ;)

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
نگران نباشید حالا
پول که از جیب ندادین
ضررش فقط هخمون وقتتونه که تجربه میشه
من کلی جستجو کردم تو اینترنت بعد مطمئن شدم نئوباکس بهترینه الان با خیال راحت دارم وقتمو روش میزارم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نگران نباشید حالا
پول که از جیب ندادین
ضررش فقط هخمون وقتتونه که تجربه میشه
من کلی جستجو کردم تو اینترنت بعد مطمئن شدم نئوباکس بهترینه الان با خیال راحت دارم وقتمو روش میزارم
اوه اوه اوه داداش از نئوباکس دوری کن که بدبخت میشی!
منم 2 سال پیش که دنبال درآمد از اینترنت بودم،گول تعریف های چاخانی که بعضی ها برای جمع کردن زیرمجموعه،از نئوباکس می کنن رو خوردم و آخرش 80 دلار پولم پرید و تازه 20 سنت به سایت بدهکار شدم!!! به خدا راست می گم.
خلاصه گفتم حواست جمع باشه.
راستی ممکنه بگی من که سرمایه توش نریختم،خوب اگه سرمایه نریزی هم ارزش نداره!بدون سرمایه و با کلیک شاید روزی 10 سنت یعنی 300 تا تک تومنی شاید بتونی کار کنی که باور کن پول حجم اینترنتی که براش هدر بدی بیشتر از اینا میشه،حالا وقتت به کنار.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یه گزینه عالی به سایت اضافه شد و اون هم این هست که می تونید از حساب جاری تون به حساب خرید Thread پول رو انتقال بدید!
اخبار جدید هم اینکه گفتن تا آخر این هفته (به تاریخ میلادی) باید صبر کنید تا مشکلات بانکی مون حل بشه.و همچنین دارن حساب ایگو پیشون رو پر می کنن تا به همه پرداختی داشته باشن.
یه چیز دیگه،نوشتن باید سعی کنیم مشکلی با پی زا پیش نیاد،وگرنه چند میلیون ضرر می کنیم.
چند میلیون دلار!!! یعنی حداقل 7-8 میلیارد توی حساب پی زاشون بوده!!!
:wacko:
کسی بلده چطوری میشه حساب پی زا رو هک کرد؟! :D

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
واقعا اینا یه حسابدار عادی استخدام میکردن انقدر به مشکل نمیخوردن :D دیگه چه برسه به این مبالغ که اقتصاد دان میخواد!!این مشکلاتی که براشون بوجود میاد و این توجیهاتی که براش میشه خنده داره!:D یه همچین مبالغی باید پشتش یه برنامه ریزی دقیق و حساب شده باشه!!نه همینجوری الله بختکی! :D
به هر حال ما که پولمونو گرفتیم اما درست نیست الکی از هر برنامه ای دفاع کنیم!واقعا خیلی از این قویتر باید شروع میکردن!
پ.ن : پول خیلیا پیچیده شده تو چت رومش همه دنبال پس گرفتن پولن!فعلا با ایگوپی کار کنید!زیادم نذارید پول تو سایت بمونه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
واقعا اینا یه حسابدار عادی استخدام میکردن انقدر به مشکل نمیخوردن :D دیگه چه برسه به این مبالغ که اقتصاد دان میخواد!!این مشکلاتی که براشون بوجود میاد و این توجیهاتی که براش میشه خنده داره!:D یه همچین مبالغی باید پشتش یه برنامه ریزی دقیق و حساب شده باشه!!نه همینجوری الله بختکی! :D
به هر حال ما که پولمونو گرفتیم اما درست نیست الکی از هر برنامه ای دفاع کنیم!واقعا خیلی از این قویتر باید شروع میکردن!
پ.ن : پول خیلیا پیچیده شده تو چت رومش همه دنبال پس گرفتن پولن!فعلا با ایگوپی کار کنید!زیادم نذارید پول تو سایت بمونه
از وقتی آلرت پی شد پیزا،خیلی سخت گیر شده،نمی دونم نئوباکس چطوری پیچوندتش چون اون هم روزی 200 300 هزار دلار گردش داره حسابش،ولی خوب من که درخواست برگشت پولمو دادم،پس مشکلی نیست! :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک اتفاق عجیب!
Trial Threadم دیشب تموم شد،ولی هنوز ازش درآمد دارم! :D

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
چه طوری میتونم دلار از پیزا به پرفکت مانی یا ego pay انتقال بدم؟

بالا