• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها این قضیه که پیزا رو برداشته خیلی اتفاق بدیه .

الان من میخوام مثلا 5 تا ترد بخرم وقتی این سایت 2 ماه هم نمیشه که راه افتاده من از کجا اعتماد کنم ؟

باز پیزا بود دلمون به chargeback خوش بود.

راستی این کردیت کارد چطوریه ؟ chargeback هم داره ؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
بچه ها این قضیه که پیزا رو برداشته خیلی اتفاق بدیه .

الان من میخوام مثلا 5 تا ترد بخرم وقتی این سایت 2 ماه هم نمیشه که راه افتاده من از کجا اعتماد کنم ؟

باز پیزا بود دلمون به chargeback خوش بود.

راستی این کردیت کارد چطوریه ؟ chargeback هم داره ؟
کریدیت رو نمیدونم ولی یه زمانی که ویزا داشتم برگشت پول داشت که البته بگم شرایطش خیلی سخت تر از پیزا بود

benima

Registered User
لایک‌ها
64
واقعا برای تک تکتون متاسفم.
اصلا سایت خوبیه برید 100 دلار بدید تا پدر سی پی یوتون در بیاد. افرید برید روزی 1 دلار کسب درامد کنید

عزیز امضات رو تازه دیدم اقای رایفی پوره
من تصویری و صوتی کل جلسات این اقا رو دارم که کمتر کسی فک کنم داشته باشه تو کل دانشگاه هایی که سمینار مخ زنی برگزار کرده
حرفها و ادعاهایی که بیشترشون من دراوردی هست و هر جور خواسته از هر چیزی تفسیری کرده
بیشترشون رو دیدم اما جوگیر نشدم کامل متوجه شدم الان برای چی از این سایت بدت یاد چون نشون میده خوب حرفهای رایفی پور رو گوش کرده مخرم زده دیگه
من همیشه گفتم که ادم خوبه حرفهای هر کسی حالا چه استاد باشه چه فیلسوف که میزنه رو بشینه با عقل خودش بسنجه حتی بره دنبال اینکه ببینه واقعیته یا الکیه بعد قبول کنه

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان چرا پرداخت به صورت آنی برداشته شد شما هم اینجوریه؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بعضی آدما چه قدر پست و حقیرن که واسه جمع کردن زیرمجموعه هر دروغی رو می گن.
توی فروم باکس 24،یارو اومده تاپیک زده واسه همین سایت،می گه Thread رایگان مهلتش یک سال هست!بعد یه نفر اومده بود گفته بود ولی فکر کنم 30 روزه؟بعد استارتر بهش می گه نه من به پشتیبانی تیکت زدم گفتن یک ساله!حالا من رفتم میگم عزیز،اینقدر دروغ نباف،مهلتش 30 روزه،اومده می گه توی تاپیک من پست نده،تو فقط هدفت بالا بردن پستات هست!الان می گم محرومت کنن!البته با مدیرای "لایق"ی که باکس24 داره،بعید نیست منو محروم کنن از فرومش،ولی !IDGAS
:D

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
من تا الان 0.78 دلار در اوردم ولی تو حسابم زده 0.09 جریان چیه؟
1.PNG
2.PNG

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من تا الان 0.78 دلار در اوردم ولی تو حسابم زده 0.09 جریان چیه؟
مشاهده پیوست 413893
مشاهده پیوست 413894
جریان اینه که بالانس حسابتون با تاخیر آپدیت میشه،باید صبر کنید.
راستی یه چیزی رو متوجه شدم.برای اینکه بالانستون زودتر آپدیت بشه،هر روز بعد از 12AM به وقت سرور،توی برنامه Refresh رو بزنید تا دوباره لاگین کنه،بعدش بروید توی قسمت Log و ببینید Report was sent successfully رو نوشته یا نه،اکه ننوشته بود،یا Error داده بود،چند بار تکرار کنید تا بفرسته،البته خودش هر چند دقیقه امتحان می کنه،مال من دیروز بعد از 14 ساعت!!!!!! و بعد از 100 بار تلاش ارسال شد!(خودش هی تلاش می کرد البته! :D)تا ارسال شد،درآمدم اضافه شد به بالانس!یعنی باید این ریپورت ارسال بشه تا بالانستون آپدیت بشه.
یه چیر جالب دیگه هم که هست اینه که من برای Threadی که با پی زا خریده بودم درخواست Dispute دادم،همونجور که خودشون گفته بودن،ولی هنوزم از اون Threadم درآمد دارم!!! :D

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
بعد از چقدر وقت trial Thread فعال میشه؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان.

بچه ها مراقب این نسخه 2.6 برنامه باشید.

نه قصد خراب کردن سایت و برنامه و تاپیک استارتر رو دارم نه هیچ چیز دیگه.
ولی 2 شب پیش وقتی برنامه باز بود و سیستم هم کار خاصی نمی کرد به اررور صفحه آبی خوردم و بعد از اونم سیستم بالا نیومد و گفت دمای سی پی یو بیش از اندازه بالاست.
اون موقع سیستم و خاموش کردم و گفتم مدت خیلی زیادی هست که خاموش نشده و فردا صبح روشنش کردم. ( البته من کلا سیستمم همینجوریه یعنی خیلی کم پیش میاد که خاموشش کنم)
به هرحال از دیروز صبح تا امروز دست به 100 تا راه زدم تا سیستم رو روشن کنم و یا بالا نمیومد یا اگه میومد هنگ بود و مثلا با باز کزدن یه پوشه یا حتی کلیک روی تسک بار کاملا فریز میشد و دیگه باز نمیشد!
به بدبختی تونستم سیستم رو به قبل از نصب این نسخه Restore کنم تا سیستم بیاد بالا که هنوز هم مشکل کاملا برطرف نشده.
جالبیش اینه که برنامه رو هم روی 10% استقاده گذاشته بودم و اینطور شد! :|

موفق باشید :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام به همه دوستان.

بچه ها مراقب این نسخه 2.6 برنامه باشید.

نه قصد خراب کردن سایت و برنامه و تاپیک استارتر رو دارم نه هیچ چیز دیگه.
ولی 2 شب پیش وقتی برنامه باز بود و سیستم هم کار خاصی نمی کرد به اررور صفحه آبی خوردم و بعد از اونم سیستم بالا نیومد و گفت دمای سی پی یو بیش از اندازه بالاست.
اون موقع سیستم و خاموش کردم و گفتم مدت خیلی زیادی هست که خاموش نشده و فردا صبح روشنش کردم. ( البته من کلا سیستمم همینجوریه یعنی خیلی کم پیش میاد که خاموشش کنم)
به هرحال از دیروز صبح تا امروز دست به 100 تا راه زدم تا سیستم رو روشن کنم و یا بالا نمیومد یا اگه میومد هنگ بود و مثلا با باز کزدن یه پوشه یا حتی کلیک روی تسک بار کاملا فریز میشد و دیگه باز نمیشد!
به بدبختی تونستم سیستم رو به قبل از نصب این نسخه Restore کنم تا سیستم بیاد بالا که هنوز هم مشکل کاملا برطرف نشده.
جالبیش اینه که برنامه رو هم روی 10% استقاده گذاشته بودم و اینطور شد! :|

موفق باشید :D
آخه وقتی میری تسک منیجر،نوشته 10% دیگه! همین نشون میده مشکل از این برنامه نبوده،وگرنه چطوری استفاده از 10% از CPU باعث داغ شدنش تا این حد میشه؟ :D
البته اگه بخوای از این لحاظا خیالت راحت باشه،باید مثل من Speed Fan رو نصب کنی،بعد سیستم رو ری-استارت کنی و از توی تنظیمات Bios،سرعت فن CPU رو از حالت هوشمند،روی Full Speed بذاری.از موقعی که این کار رو کردم،سرعت فن رفته روی 3300 دور در دقیقه،و دمای CPU هم از 54 تجاوز نمی کنه! :D
راستی یه چیزی در مورد اون تاپیک باکس24 هم بگم،یعنی آدم بمیره،ولی اینطوری ضایع نشه!یارو اومده می گه دلیلی نمی بینم عکس بذارم!البته می خواست بگه تیکتی نمی بینم،ولی روش نشد بگه! :lol:

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
سلام داداش من هر مدل عکسی براشون گذاشتم فقط یکبار جواب دادن مدرک سناسایی که شما گفتی از ویرفای شدنه اکانتت رو عکس بگیر بفرست الان یه هفتس فرستادم جوابیم به نداده ها؟؟؟؟؟؟؟؟

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
سلام داداش من هر مدل عکسی براشون گذاشتم فقط یکبار جواب دادن مدرک سناسایی که شما گفتی از ویرفای شدنه اکانتت رو عکس بگیر بفرست الان یه هفتس فرستادم جوابیم به نداده ها؟؟؟؟؟؟؟؟

یه نگاهی تو قسمت threads سایت بنداز چون بعضی وقتا جواب نمیدن ولی ترید رو فعال میکنن شاید خیلی وقت باشه فعال باشه..واسه منکه اینجوری شد

benima

Registered User
لایک‌ها
64
معمولا بین 18 تا 48 ساعت بعد از درخواست.

عزیز من 3 روزه برنامه رو تونستم دان کنم و ثبت نامم کردم شماره موبایلم سریع وریفای شد تو یه دقیقه
تیکتم دوروز پیبش فرستادم اما هنوز ترید رو بهم ندادن به نظرت چیکار کنم از چی میتونه باشه؟
برنامه رو هم احرا میکنم با اینکه ترید ندارم ایراد داره؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یه نگاهی تو قسمت threads سایت بنداز چون بعضی وقتا جواب نمیدن ولی ترید رو فعال میکنن شاید خیلی وقت باشه فعال باشه..واسه منکه اینجوری شد
ماشاا... شما هم راه افتادیا! :D

benima

Registered User
لایک‌ها
64

داداش شما کی عضو شدی تو سایته و فعال شد؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عزیز من 3 روزه برنامه رو تونستم دان کنم و ثبت نامم کردم شماره موبایلم سریع وریفای شد تو یه دقیقه
تیکتم دوروز پیبش فرستادم اما هنوز ترید رو بهم ندادن به نظرت چیکار کنم از چی میتونه باشه؟
پیشنهاد می کنم تیکت رو Send To Archive بزنید و دوباره بفرستید،البته تا 25م این ماه میلادی درگیر اضافه کردن Payment Processor جدید هستن،ولی خوب شاید تیکت شما،در صورت دوباره باز کردنش،جواب داده بشه.

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
داداش شما کی عضو شدی تو سایته و فعال شد؟

من مدتی هست عضو شدم ولی خب فعلا یکم فعالیتم کم شده :دی
من چندین بار تیکت زدم جواب ندادن یه بار گفتم بزار تو قسمت thread نگاه کنم بعد که نگاه کردم دیدم نوشته ترید 4-5 روزه فعال شده..

بالا