• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوستان این برنامه
تو نصف فورومای مطرح نت ازش به عنوان جاسوسی یاد شده!!
یک دلار اونم درصورتی که تیکت جواب بده و تریت فعال کنه و بتونی برنامه رو دانلود کنی
اونم فقط یکماه!!!
حتی اگه فرض کنیم جاسوسی نباشه برنامه فقط فاتحه سی پی یوی افراد رو می خونه بعد از چند ماه باید کلی پول بدن.

اشتباه رو نکنید.

Last edited:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان این برنامه
یک دلار اونم درصورتی که تیکت جواب بده و تریت فعال کنه و بتونی برنامه رو دانلود کنی
اونم فقط یکماه!!!
حتی اگه فرض کنیم جاسوسی نباشه برنامه فقط فاتحه سی پی یوی افراد رو می خونه بعد از چند ماه باید کلی پول بدن.

اشتباه رو نکنید.
فقط اون تیکه "خونده شدن فاتحه سی پی یو" رو میشه توضیح بدی؟!! :blink:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من توضیح میدم! :D
ایشون یه تاپیک زدن،یه سایت معرفی کردن که روزی 100 تا تک تومنی ازش میشه درآمد داشت،ولی عنوان تاپیکشون هست 2000 تومن درروز!
من رفتم براشون حساب کردم که 100 تومن رو هم به زور توی اون سایت درمیاری،البته ناگفته نماند که پست های من رو ریپورت کردن تا پاک بشه تا یه وقت حقیقت تاپیکش لو نره! :lol: حالا هم ایشون برای مثلا "تلافی"اومدن میگن "جاسوسی"!وای خدا 2 دقیقه می خندیدم،آخه اصلا جاسوسی می دونی یعنی چی؟یعنی میاد صاحب سایت بهت پول میده که دسکتاپت رو ببینه؟یا افسانه جومونگ رو از هاردت کش بره؟اونم در حالی که کلا 500 کیلوبایت در روز مصرف اینترنتش هست؟ :D
خلاصه اینکه ایشون به هر دری می زنن الان که تاپیک رو منحرف کنن،توجه نکنین. ;)
راستی قسمت خنده دارش می دونی کجاست؟اینکه چند صفحه قبل توی همین تاپیک خودش گفته بیاین با لینک من دانلودش کنین،اون موقع جاسوسی نبود؟! :lol:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

دوست من این سایت در ازای پردازش سی پی یوی کامپیوتر شماست که داره فقط یکماه !! به شما پول میده.
بعدش باید پول بدید که بازم در ازای پردازش سی پی یو به شما پول بده
اسم این سایت رو در فورومهای معتبر خارجی سرچ کنید متوجه میشید
بنده خودم هم دیر متوجه شدم.

من توضیح میدم! :D
ایشون یه تاپیک زدن،یه سایت معرفی کردن که روزی 100 تا تک تومنی ازش میشه درآمد داشت،ولی عنوان تاپیکشون هست 2000 تومن درروز!
من رفتم براشون حساب کردم که 100 تومن رو هم به زور توی اون سایت درمیاری،البته ناگفته نماند که پست های من رو ریپورت کردن تا پاک بشه تا یه وقت حقیقت تاپیکش لو نره! :lol: حالا هم ایشون برای مثلا "تلافی"اومدن میگن "جاسوسی"!وای خدا 2 دقیقه می خندیدم،آخه اصلا جاسوسی می دونی یعنی چی؟یعنی میاد صاحب سایت بهت پول میده که دسکتاپت رو ببینه؟یا افسانه جومونگ رو از هاردت کش بره؟اونم در حالی که کلا 500 کیلوبایت در روز مصرف اینترنتش هست؟ :D
خلاصه اینکه ایشون به هر دری می زنن الان که تاپیک رو منحرف کنن،توجه نکنین. ;)
راستی قسمت خنده دارش می دونی کجاست؟اینکه چند صفحه قبل توی همین تاپیک خودش گفته بیاین با لینک من دانلودش کنین،اون موقع جاسوسی نبود؟! :lol:

دوست خوبم بنده چیزی رو پنهان نکردم
اون سایتی که من معرفی کردم روزی 2000 تومن درمیاری ثابت !

ولی این چیزی که شما معرفی کردی فقط یکماه
اصلا هم قصد تبلیغ نداشتم و ندارم
شما تاپیک من رو به انحراف کشوندی
بنده هم وقتی اون برنامه رو داخل تاپیک گذاشتم بعد از صحبت شما متوجه شدم که هر برنامه مختص یک کامپیوتره
چرا اینجوری قضاوت می کنی؟
کمی تفکر!

اینجا همه برای هم جمع شدیم نه ضد هم
حرف وقت هم بگی این دو تا پستم رو پاک میکنم
موفق باشید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست من این سایت در ازای پردازش سی پی یوی کامپیوتر شماست که داره فقط یکماه !! به شما پول میده.
بعدش باید پول بدید که بازم در ازای پردازش سی پی یو به شما پول بده
اسم این سایت رو در فورومهای معتبر خارجی سرچ کنید متوجه میشید
بنده خودم هم دیر متوجه شدم.

دوست خوبم بنده چیزی رو پنهان نکردم
اون سایتی که من معرفی کردم روزی 2000 تومن درمیاری ثابت !

ولی این چیزی که شما معرفی کردی فقط یکماه
اصلا هم قصد تبلیغ نداشتم و ندارم
شما تاپیک من رو به انحراف کشوندی
بنده هم وقتی اون برنامه رو داخل تاپیک گذاشتم بعد از صحبت شما متوجه شدم که هر برنامه مختص یک کامپیوتره
چرا اینجوری قضاوت می کنی؟
کمی تفکر!

اینجا همه برای هم جمع شدیم نه ضد هم
حرف وقت هم بگی این دو تا پستم رو پاک میکنم
موفق باشید
می دونی GTA IV چه قدر از سی پی یوت رو مصرف می کنه؟ بین 25 تا 40 درصد.
می دونی این نرم افزار چه قدر از سی پی یوت مصرف می کنه؟ بین 8 تا 12 درصد.
هی میگی یک ماه!اون یک ماه Thread رایگانش هست که استفاده می کنی،بعد از اون می تونی به مدت یک سال یک Thread با قیمت 50 دلار بخری که بعد از یک سال میشه 365 دلار.
درمورد اون سایتی که معرفی کردی هم دیگه نمی خوام بحث کنم چون همه چیز واضحه.
:D

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
جناب استارتر خداییش اگه ادمین این سایت اینجا بود مثل شما نمیتونست از سایت طرفداری کنه.
این سایت یه دونه که چه عرض کنم 10 تا پارادوکس داره. یکیش همین که باید پول بدی تا از سی پی یوت بیشتر استفاده کنن!!!!
بعدشم من با دیدن لوگو صهیونیست ها کل ماجرار رو فهمیدم. این صهیونیست ها انقدر کثیف هستن که زود شما حالا حالا ها بفهمید با یک دلار سر شما رو گرم میکنن. ولی عوضش خدا میدونه که چه غلطی دارن میکنن!!

aliartshow

Registered User
لایک‌ها
61
من با دیدن لوگو صهیونیست ها کل ماجرار رو فهمیدم. این صهیونیست ها انقدر کثیف هستن که زود شما حالا حالا ها بفهمید با یک دلار سر شما رو گرم میکنن. ولی عوضش خدا میدونه که چه غلطی دارن میکنن!!
:blink::blink:
امان از این صهیونیستهایه خائن:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
جناب استارتر خداییش اگه ادمین این سایت اینجا بود مثل شما نمیتونست از سایت طرفداری کنه.
این سایت یه دونه که چه عرض کنم 10 تا پارادوکس داره. یکیش همین که باید پول بدی تا از سی پی یوت بیشتر استفاده کنن!!!!
بعدشم من با دیدن لوگو صهیونیست ها کل ماجرار رو فهمیدم. این صهیونیست ها انقدر کثیف هستن که زود شما حالا حالا ها بفهمید با یک دلار سر شما رو گرم میکنن. ولی عوضش خدا میدونه که چه غلطی دارن میکنن!!
داداش دمت گرم لو دادیشون! :D
راست میگی اینا همه توطئه غربه!مرگ بر آمریکایی که همه قطعات الکتریکیمون از اونجا وارد میشه و توی همشون ابزار جاسوسی هست! :lol:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دو هفته اس دارم این سایت رو میبینم، اون لوگوی صهیونیستا رو ندیدم... ای وای بر من!!! :wacko:
زود برم سیستمم رو آب بکشم از نجسی دربیاد...:blink:

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان این برنامه
اونم فقط یکماه!!!

اشتباه رو نکنید.

شدیدا تایید میشه من تو همه ی سایت ها از این برنامه به عنوان برنامه ی جاسوسی یاد میشه چون 24 ساعت رو سیستم شما بازه و به همه ی فایل ها و پسورد های شما دسترسی داره و یک سایت صهیونیست می باشد از لگوش معلومه من برای تست نصب کردم بعدش تو تالار های دیگه خوندم که احتمالا جاسوسی هست مجور شدم پسورد تمام اکانت های خودم رو عوض کنم

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دو هفته اس دارم این سایت رو میبینم، اون لوگوی صهیونیستا رو ندیدم... ای وای بر من!!! :wacko:
زود برم سیستمم رو آب بکشم از نجسی دربیاد...:blink:
شامپو فرش یادت نره نجسی رو کامل از بین میبره! :lol:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شدیدا تایید میشه من تو همه ی سایت ها از این برنامه به عنوان برنامه ی جاسوسی یاد میشه چون 24 ساعت رو سیستم شما بازه و به همه ی فایل ها و پسورد های شما دسترسی داره و یک سایت صهیونیست می باشد از لگوش معلومه من برای تست نصب کردم بعدش تو تالار های دیگه خوندم که احتمالا جاسوسی هست مجور شدم پسورد تمام اکانت های خودم رو عوض کنم

خدایا به این ملت با نشاط صبر بده... :/

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگر با Payza Thread خریدید،هرچه سریع تر درخواست Dispute بدید.

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
خدایا به این ملت با نشاط صبر بده... :/

یعنی الان با پسوردای من دارن کجا رو میزنن با موشک؟نکنه بیان ترورم کنن هان؟
وای پس 20 میلیاردی که تو حسابم بود پرید؟ (گریه حضار)

پ.ن: برای پاکی از نجاست حتما ۳بار سیستمو آب بکشیا :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی الان با پسوردای من دارن کجا رو میزنن با موشک؟نکنه بیان ترورم کنن هان؟
وای پس 20 میلیاردی که تو حسابم بود پرید؟ (گریه حضار)

پ.ن: برای پاکی از نجاست حتما ۳بار سیستمو آب بکشیا :D
:lol::lol::D

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
خوبه، دیگه همه دانسته های فقهی شون رو رو کردن! هیچ مشکلی نیست، همه خوب بلد بودن! :D
....
پی نوشت: با اگوپی کسی اینوست کرده؟ مشکلی نداشته؟ (مثه پرفکت که مشکل داشت)

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
بچه ها خواهش میکنم همه چیز رو به مسخره نگیرید! :|
این یه ماجرای جدیه! کی میخواید بفهمید؟ :hmm:

جدا از اینم سیستمی که دیگه آلوده به دست صهیونیستا شد و که نمیشه با شامپو فرش و آب کشیدن پاک سازی کرد که!

!Sehyonist Cleaner

این برنامه حرفه ای کار براداری سایبری هست که سیستم شما رو از هرگونه آثار تخریب صهیونیست ها پاک میکنه و دارای 2 نسخه Lite و Pro هست که تو نسخه Pro هرگونه فایل صوتی / تصویری یا عکس هایی که میتونن شما رو به گناه بندازن هم از رو سیستم شما پاک میکنه و عکس های پس زمینه و مطالب مفید و آسمانی رو از تبیان براتون دانلود و جایگزین میکنه. یه ویجت فارس نیوز هم میذاره رو دسکتاپ که از آخرین اخبار روز ایران و جهان باخبر بشید.

برای خرید این برنامه هم تو پ.خ با ما در ارتباط باشید. اگه دیدم استقبال زیاده تو بازارچه تاپیک شو میزنم ;)

موفق باشید :D

benima

Registered User
لایک‌ها
64

بخدا موندم چی بگم این ایرانیها رو چه قدر مخ هاشونو تعطیل کردند که تبدیل شدن به ادمای واقعا احمق جدا میگم اینو
اخه پسربابا فک میکنی اونایی که به اصلاح سازنده این سایت بودن خودشون اینقدر احمق بودن که بیان تابلو از لوگو ستاره استفاده کنند و این نشون که خیلی واسشون ارزش داره رو سر 1 دلار تو روز خراب کنند
ادمایی مثل تو ساده فک میکنن هر جا لوگو ستاره بود صهیونیستا دخالت دارند تقصیرم نداریا چون دیگه تو مخت کردن
مثل این میمونه که بیان به طرف بگن زمین صافه اما چون تو مخش کردن همه چی کجه میگه زمین صاف نداریم همش کجه
اقا کسی نمیخواد دان نکنه استفاده نکنه مجبورت نکردن که باید خداتو شکر کنی باز یکی مثل این اقا میاد یه همچین جایی رو معرفی میکنه حالا هر چه قدرم که خودش نفع ببره که نوش جونش
رفته گشته پیدا کرده مزد ادم زرنگم همینه دمش گرم که گذاشته باز خدایی خیلیا تک خوری رو دوست دارن

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
واقعا برای تک تکتون متاسفم.
اصلا سایت خوبیه برید 100 دلار بدید تا پدر سی پی یوتون در بیاد. افرید برید روزی 1 دلار کسب درامد کنید

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
واقعا برای تک تکتون متاسفم.
اصلا سایت خوبیه برید 100 دلار بدید تا پدر سی پی یوتون در بیاد. افرید برید روزی 1 دلار کسب درامد کنید
دوست عزیز... اگه سی پی یوی من میخاد با 10 درصد استفاده پدرش دربیاد خودم دهنش رو جر میدم! :rolleyes:
با سپاس از شما...

بالا