• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بابا من تو برنامه واسم زده 0.9 دلار ولی تو سایت بیشتر از 0.1057 نمیشه
دو روزه همینطوریه
توکن عوض کردم نشد
هی رفرش میدم فایده نداره
تیکت دادم جواب نمیدن
دارم بیخیالش میشم
شما باید صبر کنی ساعت 5AM از روی ساعت سرور که توی نرم افزار نشون میده،اون موقع وارد حسابت بشی تا بالانست درست آپدیت بشه.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اون آرم ش که شبیه اسراییله منو به شک انداخته!!!!
حالا موندم عضو بشم ، نشم:eek:
ای وایییییییی... :D
داداش یه وقت عضو نشی چون شب شیطان میاد به خوابت و صبح هم FBI میاد دم در و فرداش توی کاخ سفید دارت می زنن! :p

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
ای وایییییییی... :D
داداش یه وقت عضو نشی چون شب شیطان میاد به خوابت و صبح هم FBI میاد دم در و فرداش توی کاخ سفید دارت می زنن! :p

شب ساعت ۱ برنامه خیلی ارور میداد میخواستم بزارم تا صبح دیدم لوگین نمیکنه خاموش کردم.
اگه وارد سایت نشیم خودش درآمد رو آپدیت نمیکنه؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شب ساعت ۱ برنامه خیلی ارور میداد میخواستم بزارم تا صبح دیدم لوگین نمیکنه خاموش کردم.
اگه وارد سایت نشیم خودش درآمد رو آپدیت نمیکنه؟
لاگین که در بدترین سرعت اینترنت هم در 10 ثانیه انجام میشه!
اون رو مطمئن نیستم،ولی بکر کنم تا ساعت 5AM صبر کنی بعدش لاگین کنی،درآمدت به صورت کامل به بالانست اضافه میشه.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اخبار جدید:

[h=2]Credit Card Funding & Payza Payments[/h]Dear Members,
We are currently switching to another credit card processing solution and will provide direct credit card funding within the next week. Taking into account recent restrictions that Payza has applied to our account
we see no possibility to use them as a payment processor for our future needs. We shall advise members how to proceed with their recent Payza deposits shortly, as an alternative payment solution we suggest to use Paxum or EgoPay for now.
Present circumstances may cause some temporarily limitations on payouts that were processed via Payza before, we have already taken all actions to provide bank transfer withdrawals at the lowest fees
and will do our best to complete the integration by Wednesday, July 24th.
We would like to remind all members that management of Digital Generation has no intentions to suspend the operation of the company and therefore all members who are concerned about safety of their earnings are kindly requested to proceed with a refund claim directly with Payza. We have no intentions to keep any funds and would like to avoid any attempts to damage the reputation of the company.
Direct Credit Card payments will allow us to develop an internal secure environment for all processing needs, this is an important step towards future growth of the company which is required to be taken now. We would like to thank all members for their patience in advance as we undergo required changes in our payment method changes.

Have a pleasant weekend,

Digital Generation Staff

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
داداش من رفتم به لینکی که دادید و ازم یه ایمیل رمز اسم خواست بعدش دیگه یه صفحه ای اومده که اصلا جایی نداره که اطلاعاتمون رو بدیم؟
الان چیکار کنم من؟
ایمیلم هم چک کردم چیزی نیومده؟؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
وارد اکانتم شدم شماره موبایل دادم...
الان اس ام اس اومد کجا باید اون کد رو وارد کنم؟

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
روزی چقدر آنلاین باشیم تا 1 دلار بدست بیاریم؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
ریپلای کردم بعدش چی کار کنم؟
در ضمن برنامه هم دانلود نمیشه
اگه اسمست دلیور شد و تو سایت هم نوشت که وریفای شدی باید تیکت بزنی و بنویسی نریال ترد من رو فعال کنین و ادرس عکس صفحه اکانتت رو هم بزنی تنگش...
و صدالبته تلاش مداوم برای دانلود کردن برنامه!

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
دیگه اگه بخوان پی زا رو هم بردارن که بدتر میشه انگار میخواد کاری کنه که واسه واریز پول به حسابمون درصدی هم برداره..پرفکت مانی فی نداشت برداشت حالا هم انگار پی زا بعدشم ایگوپی..
این سایت برا اکسچنج خوبه؟؟

Minute Exchange liberty reserve, bitcoin, Sell E-currency, perfect money, paxum, pecunix, Exchange E-currency, Debit card service, webmoney, liqpay, wiredpay, okpay, wmz, paypal, moneybookers, ukash, egopay.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مسخرس پول روشن بودن سیستم بیشتر از 1 دلار میشه.
گول نخورید.
بله گول نخورید برید میترا رنک عضو بشید هر 24 ساعت 500 مگابایت حجم اینترنت هدر بدید روزی 100 تا تک تومنی دربیارید! :D
راستی شما کجا زندگی می کنی که پول برق ماهی 105 هزار تومن میاد؟ :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دیگه اگه بخوان پی زا رو هم بردارن که بدتر میشه انگار میخواد کاری کنه که واسه واریز پول به حسابمون درصدی هم برداره..پرفکت مانی فی نداشت برداشت حالا هم انگار پی زا بعدشم ایگوپی..
این سایت برا اکسچنج خوبه؟؟

Minute Exchange liberty reserve, bitcoin, Sell E-currency, perfect money, paxum, pecunix, Exchange E-currency, Debit card service, webmoney, liqpay, wiredpay, okpay, wmz, paypal, moneybookers, ukash, egopay.
داداش حق بده بهشون،پرفکت مانی که کلا با آمریکایی ها مشکل داشت،پیزا هم برای حساب هایی که زیاد پول توشون جا به جا میشه محدودیت می ذاره،مثلا فقط میشه روزی 1000 دلار جا به جا کرد که اصلا به درد این سایت نمی خوره.حتی سایت های بزرگی مثل Adfly هم به خاطر قانون محدودیت پیزا،دیگه باهاش پرداختی ندارن و براش جایگزین اضافه کردن.ایگوپی هم گزینه خوبی برای برداشت هست،البته Instant نیست،ولی خوبه.تازه گفتن پرداخت با کارت اعتباری هم می ذارن با کارمزد کم،توی همین فروم خیلی ها هستن دلار کارت اعتباری برای پیپال می خوان،می تونی راحت بفروشی،تازه از همه دلار ها هم با ارزش تره.ولی باید 50$ بشه بعد برداشت کنی.
اون رو هم نمی دونم مطمئنه یا نه،ولی یه دونه رو من قبلا از تو گوگل باز کردم،اصلا نگاش می کردی می فهمیدی اسکمه،همین https://www.xmlgold.eu فعلا مطمئن هست. :)

بالا