• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بچه ها توی نسخه جدید یه گزینه اضافه شده که می تونی حداکثر استفاده از CPU رو تعیین کنی،البته حداقلش همون 10 درصد هست،من الان 5 دقیقه هست روی 100 درصد گذاشتم تا الان 4 تا اسکریپت رو پردازش کرده فرستاده!خودش نوشته به خاطر انسانیت تا جایی که می تونید مصرف CPUش رو زیاد کنید! :D
ولی خداییش اگه می خواید این سایت پابرجا بمونه،تا جایی که می تونید مصرفش رو بالا ببرید تا سایت ضرر نکنه،سایت ضرر کنه،همه ما ضرر می کنیم،من که تاجایی که بتونم روی 100 درصد می ذارم که بهشون حال داده باشم چون اون ها هم دارن با پرداخت آنی به من حال میدن! :D
یادتون نره مصرف سی پی یوش رو بعد از نصب نسخه 2.6 تا جایی که می تونید بالا ببرید. ;)

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام،

دوستان من توی پرشین تولز الان اکانت ساختم که به همتون بگم فریب این سایت ها رو نخورید ، وارد سایت که میشی اول از همه اون بالا لوگوی صهیونیست ها رو میبینید ، بیاید یکم منطقی باشید:
یک کارگر ماهانه چقدر درآمد داره برای 8 ساعت کار در اروپا ؟
اگه این سایت ها معتبر بودن و اهدافی که شما میگین رو داشتن مردم همون کشور کار و زندگیشون رو ولی میکردن میچسبیدن به این سایت چون میشه راحت هزاران دلار در آورد ، با عقل جور در میاد ؟؟

به نظر شما سیستم شما رو برای پردازش میخوان ؟
منطقی تر این نیست بجای اینکه هزاران دلار (اگرم بدن) به شما بدن خودشون برن ابر رایانه ها بگیرن ؟ اطلاعاتی که پردازش میکنن از گوگل سنگین تر و بیشتر هست که داره با ابر رایانه ها پردازش میکنه ؟ از لحاظ مالی براشون به صرفه تر نیست ؟ اینکه میلیون و هزاران دلار همینجوری بدن ؟ خودشون چرا نمیخرن ؟
فکر میکنید این همه عکس ها و فیلم های خصوصی که توی اینترنت پخش میشه از کجاست ؟ لوگوی **** صهیونیستی رو اون بالا بیشتر دقت کنید .

برو کی... :hmm:

منم چندبار سعی کردم نسخه جدید و بگیرم هی وسطش قطع میشه:hmm:
معلوم نیست چه مرگشه! یه امتحان کردم با IDM ام نشد. حتی با کروم هم نشد :|
چرا تو صفحه اول سایت چیزی نزده راجع به نسخه جدید؟ :eek:

موفق باشید :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دو نکته جدید:
1.بعد از نصب نسخه جدید درآمد دیروزم به حسابم اضافه شد! ;)
2.بالا بردن مصرف CPU همچین بی تاثیر هم در درآمدتون نیست،چون مثلا سایت انتظار داره شما روزی 40 تا اسکریپت براش بفرستی،و به ازای هر Thread،همونجور که توی نرم افزارش درج شده،1 دلار و 2 سنت به شما پرداخت کنه،خوب حالا اگه CPUتون ضعیف باشه و نرم افزار هم فقط 10 درصدش رو استفاده کنه و مثلا روزی 30 تا اسکریپت پردازش بکنه،منطقیه که به جای 1 دلار و 2 سنت،مثلا 90 سنت به شما پرداخت کنه،ولی وقتی مثلا مصرف CPU رو واسه یه مدت روی 100 درصد بذارید و به جای 40 اسکریپت پیش بینی شده،80 تا اسکریپت رو پردازش کنید،دقیقا همون 1 دلار و 2 سنت بهتون پرداخت میشه،پس به نفع خودتون هم هست. ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
برو کی... :hmm:

منم چندبار سعی کردم نسخه جدید و بگیرم هی وسطش قطع میشه:hmm:
معلوم نیست چه مرگشه! یه امتحان کردم با IDM ام نشد. حتی با کروم هم نشد :|
چرا تو صفحه اول سایت چیزی نزده راجع به نسخه جدید؟ :eek:

فقط این سایت نیست،تمام دانلود هایی که از طریق پروتوکل HTTPS انجام میشن اینطوری اذیت می کنن،من با IDM حدودا 10 بار امتحان کردم تا بالاخره شد! :D
منم نمی دونم چرا اعلام نکردن،ولی باید از این به بعد آماده باشید هر 3 الی 4 روزی یه سر به صفحه دانلود بزنید تا اگه نسخه جدید اومده باشه دانلود و نصب کنید. ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یه چیز دیگه،اگر CPU رو روی 100% گذاشتید و نگران دمای CPU بودید،نرم افزار Speed Fan نسخه 4.49 رو دانلود و نصب کنید،اگر دمای سی پی یو بالا بره،خودش سرعت فن رو زیاد می کنه تا جبران بشه و سی پی یو رو خنک نگه میداره. ;)

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
تکلیف این ترید فعال نشده ما چیه آخه چرا اینقدر دیر فعال میکنن؟

پ.ن: افزایش استفاده از CPU تاثیری رو اینکه این پول رو زودتر از 24 ساعت در بیاری هم داره؟هر اسکریپت که میفرسته چقدر زمان میبره تموم بشه؟

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
دوباره تیکت فرستادم. ایشالله که اینبار دیگه جواب بدن !

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
چه جالب که بدون اینکه جواب تیکت بدن الان دیدم که ترید فعال شده چند روزیه...کسی لینک برنامه رو نداره بده اینکه نمیشه دانلودش کرد :wacko:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
در آخر با تلاش زیاد موفق به دانلود نسخه جدید برنامه از خود سایتش و با خود فایرفاکس شدم!!
موجودی حسابم هم تو سایت آپدیت شد بعد از نصب.
سعی کنید میشه :دی

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
خخخ آخر دانلود شد ترید هم دیدم فعال شده گذاشتم رو 70% استفاده از سی پی یو ولی حسابی داغ کرد..اگه بی تاثیر باشه تو زمان پول دادنش خب میزارم رو همون 10% چه مرضیه آخه بخوام اینجوری به لپتاپ فشار بیارم

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
ابتکار خودش نبوده پس :) جنگ ستارگان هم اگه تلویزیون نشون بده باور میکنی حتمن
حتما کلید اسرار هم دنبال میکنی با جدیت و درس زندگی میگیری افرین اخبار 20 30 هم ببینی ها همش واقعیته

اینا که اسم آوردی چی هست؟؟اگه اسم برنامه تلویزیونی هست نکنه میشینی نگاه میکنی؟؟خجالت داره والا...صداو سیمای زرقامی هم نگاه کردن داره..
-2-02-.gif

سلام،

دوستان من توی پرشین تولز الان اکانت ساختم که به همتون بگم فریب این سایت ها رو نخورید ، وارد سایت که میشی اول از همه اون بالا لوگوی صهیونیست ها رو میبینید ، بیاید یکم منطقی باشید:
یک کارگر ماهانه چقدر درآمد داره برای 8 ساعت کار در اروپا ؟
اگه این سایت ها معتبر بودن و اهدافی که شما میگین رو داشتن مردم همون کشور کار و زندگیشون رو ولی میکردن میچسبیدن به این سایت چون میشه راحت هزاران دلار در آورد ، با عقل جور در میاد ؟؟

به نظر شما سیستم شما رو برای پردازش میخوان ؟
منطقی تر این نیست بجای اینکه هزاران دلار (اگرم بدن) به شما بدن خودشون برن ابر رایانه ها بگیرن ؟ اطلاعاتی که پردازش میکنن از گوگل سنگین تر و بیشتر هست که داره با ابر رایانه ها پردازش میکنه ؟ از لحاظ مالی براشون به صرفه تر نیست ؟ اینکه میلیون و هزاران دلار همینجوری بدن ؟ خودشون چرا نمیخرن ؟
فکر میکنید این همه عکس ها و فیلم های خصوصی که توی اینترنت پخش میشه از کجاست ؟ لوگوی **** صهیونیستی رو اون بالا بیشتر دقت کنید .

لوگوی **** قاسب قدس مگه وسطش شیر داره و رنگین کمانه؟؟اصن مگه هر شکل این شکلی باید مال اونا باشه؟سندشو به نامشون زدن این شکل هندسی رو؟ :lol:
بعدم بالاخره هرکاری یه شروعی داره دیگه اینا هم میخوان برسن به اون جایی که ابررایانه بخرن بعدم شاید اینجوری واسشون ارزونتر در میاد شوما موشکلی داری؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خوب مثل اینکه همه چی آرومه،من چه قدر خوشحالم! :D
مثل اینکه مشکل همه داره حل میشه خداروشکر،در مورد CPU هم توضیح دادم بالا،اسکریپت بیشتر،سود بیشتر برای سایت و یه جورایی کمک به پایدار موندن سایت،و همچنین نزدیک شدن به 1 دلار و 2 سنت در روز.
قبلا که نگاه می کردم،روزی بین 25 الی 30 تا اسکریپت پردازش می شد در 24 ساعت،الان از صبح ساعت 9 روی 100% گذاشتم،و تا الان 63 تا اسکریپت رو پردازش کرده فرستاده! یعنی تا الان به اندازه 2 روز براشون کار کرده سی پی یوم!
:D
پ.ن یه ماست مالی هایی هم شد که در نوع خودش قابل تقدیره! :rolleyes:

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
بابا 100 درصد نبرید داغ میکنه انگار که بتلفیلد4 رو همیشه تو بازی باشی میدونی چی میشه cpu با این نرم افزار ببینید دمای cpu چقدر شده http://dl2.soft98.ir/soft/CPUID.HWMonitor.Pro.1.16.rar
البته اگه اورکلاک نکرده باشید و کولینگ خوب هم براش گرفته باشید مشکلی نیست

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بابا 100 درصد نبرید داغ میکنه انگار که بتلفیلد4 رو همیشه تو بازی باشی میدونی چی میشه cpu با این نرم افزار ببینید دمای cpu چقدر شده http://dl2.soft98.ir/soft/CPUID.HWMonitor.Pro.1.16.rar
البته اگه اورکلاک نکرده باشید و کولینگ خوب هم براش گرفته باشید مشکلی نیست
حالا 100% نشد مثلا روی 20% ببرید یا 30%.خلاصه روی 10% نذارید همین! :D
در ضمن تو فکرشم سی پی یو AMD FX8350 با سیسنم واتر کولینگ بگیرم،(البته وقتی بیشتر Thread خریدم)،8 هسته داره هر کدوم 4 GHz!!! :D بعد بذارم روی 100% اونوقت فکر کنم هر ثانیه یه اسکریپت پردازش بشه اصلا اسکریپتاشون ته بکشه! :D

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
خوب مثل اینکه همه چی آرومه،من چه قدر خوشحالم! :D
مثل اینکه مشکل همه داره حل میشه خداروشکر،در مورد CPU هم توضیح دادم بالا،اسکریپت بیشتر،سود بیشتر برای سایت و یه جورایی کمک به پایدار موندن سایت،و همچنین نزدیک شدن به 1 دلار و 2 سنت در روز.
قبلا که نگاه می کردم،روزی بین 25 الی 30 تا اسکریپت پردازش می شد در 24 ساعت،الان از صبح ساعت 9 روی 100% گذاشتم،و تا الان 63 تا اسکریپت رو پردازش کرده فرستاده! یعنی تا الان به اندازه 2 روز براشون کار کرده سی پی یوم!
:D
پ.ن یه ماست مالی هایی هم شد که در نوع خودش قابل تقدیره! :rolleyes:

برای ما که اروم نیست. من الان 2 هفتست میخام برنامشو دانلود کنم نمیشه.از یکی برنامشو گرفتم اجرا کردم یه مقدار کار کرد بعد ارور داد.توکن رو عوض کردم بعد رفرش کردم حالا ارور توکن میده بعد قفل میکنه.
چه باید کرد؟

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
این روش که خیلی برق مصرف می کنه اگه مانند بیت کوین باشه باید سیستم قوی ای داشت تا بشه زیاد ازش پول درآورد راستی بدون سرمایه گذاری روزانه حداکثر چقدر میشه ازش برداشت؟!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
این روش که خیلی برق مصرف می کنه اگه مانند بیت کوین باشه باید سیستم قوی ای داشت تا بشه زیاد ازش پول درآورد راستی بدون سرمایه گذاری روزانه حداکثر چقدر میشه ازش برداشت؟!
بدون سرمایه روزانه حداکثر یک دلار..با هرسرمایه گذاری 50 دلاری برای یک سال، روزانه یک دلار اضافه میشه. (بازم حالت حداکثر)

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
مثلا روزانه چقدر باید سیستم باز باشه تا یه دلار بدست آورد

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
برای ما که اروم نیست. من الان 2 هفتست میخام برنامشو دانلود کنم نمیشه.از یکی برنامشو گرفتم اجرا کردم یه مقدار کار کرد بعد ارور داد.توکن رو عوض کردم بعد رفرش کردم حالا ارور توکن میده بعد قفل میکنه.
چه باید کرد؟
با IDM امتحان کنید دانلود میشه،من بین 10 تا 12 بار زدم تا بالاخره دانلود شد.

بالا