AbolTheRocker
Registered User
خوبه.در 2 ساعت و 31 دقیقه و با 28 اسکریپت مبلغ شده 0.1073
خوبه.در 2 ساعت و 31 دقیقه و با 28 اسکریپت مبلغ شده 0.1073
24 ساعت کامل باید روشن باشه.البته شما اگه دستگاه استخراج بیت کوین بخوای بخری،باید میلیونی خرج کنی و ماهانه 200-300 هزار پول برق بدی که...:wacko:مثلا روزانه چقدر باید سیستم باز باشه تا یه دلار بدست آورد
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
خوبه.![]()
خوب بذار روی همون 10%بصرفه نیست توان سیستمو زیاد کنی چون مث خر کار میکشه ولی پولی که باید بده همونی هس که بود..اینا که به تعداد اسکریپت پول نمیدن..الان 52 تا اسکریپت اکی کرده تازه رسیده 0.2230$..
باشه داداش شما برو توی PTC روی 5000 تا تبلیغ کلیک کن درخواست 4 سنت بده 15 روز بعدش بریزن ببینم به کجا می رسی.24 ساعتتتخب قراره واسه یه دلار دو سه برابر پول برق بدم ؟! نظر آقایون رو نمیدونم ولی به نظر من این سایت علاوه بر اینکه باعث آسیب زدن به محیط میشه عمر دستگاه شما رو هم کم می کنه (24 ساعت = 1 دلار ) بعدش هم ممکنه تو آینده اسکم شه بعید نیست خلاصه این سایت و بیت کوین تقریبا میشه یه فاجعه ی طبیعی نام داد به هرحال اینا نطر منن
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
من مخابرات 128 دارم... خیلی نت خوبی نیس! ولی هردوباری که تونستم ورژن 2.4 و 2.6 رو دانلود کنم ساعتای 10..11 صبح بود...بر پدرش لعنت هنوز نتونستم برنامشو دانلود کنم با این که نت پر سرعت دارم
با قندشکن با همه مرورگرها با دانلود منیجر بدون دانلود منیجر اصلا دانلود نمیشه
بر پدرش لعنت هنوز نتونستم برنامشو دانلود کنم با این که نت پر سرعت دارم
با قندشکن با همه مرورگرها با دانلود منیجر بدون دانلود منیجر اصلا دانلود نمیشه
منم که همینو می گم،چند بار امتحان کنی بالاخره دانلود میشه!من مخابرات 128 دارم... خیلی نت خوبی نیس! ولی هردوباری که تونستم ورژن 2.4 و 2.6 رو دانلود کنم ساعتای 10..11 صبح بود...
امروز با فایرفاکس 8 بار پشت سرهم زدم رو دانلود تا بار هشتم بلاخره 3.3 مگ رو کامل داون کرد!![]()
من که نه،سراغ ندارم.سلام یه همچین سایتی برای کارت گرافیک رم یا اینکه باز هم cpu اگه هست بهم معرفی کنید البته بیت کوین نباشه شنیدم تبدیلش به دلار دردسر داره
ممنون
همین الان 3.03$ از طریق پیزا برداشت کردم که به صورت آنی واریز کرد!مجموع برداشت های من از این سایت: 32.47$
اولا اینکه چند روز پیش یه Thread خریدم که توی تاپیک هم اعلام کردم.مگه ترد رايگانش 1 ماهه نيست
يعني كلش ميشه 30 دلار
چطور 32 دلار برداشت كرديد
پس خیلی خوش شانسی!از این سایت دو رو بر 10 دلار تا الان برداشت کردم که همه رو تبدیل به وبمانی کردم همینطوری رفتم شانسی تو سایت پیناکل با اون ده دلار شرط بستم شد بیست دلار کلا امروز خیلی خوب
بابا من تو برنامه واسم زده 0.9 دلار ولی تو سایت بیشتر از 0.1057 نمیشه
دو روزه همینطوریه
توکن عوض کردم نشد
هی رفرش میدم فایده نداره
تیکت دادم جواب نمیدن
دارم بیخیالش میشم