• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
الان چند روزه دارم امتحان میکنم ولی نمیشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
از بین پی پال و پی زا و پرفکت مانی و اگو پی و... تو واریز و برداشت کدوم کمتر از بقیه دردسرش کمتره؟
مثل پی پال وریفای نخواد و ...
پیپال که آشغال ترین هست و اتفاقا وریفای هم می خواد!
بهترین گزینه برای برداشت و سرمایه گذاری،Payza هست،درسته وریفای می خواد،ولی هزینه اش بین 20 تا 30 تومن هست و فقط یکباره.

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
حالا انگار ما چی داریم تو هاردمون که بخان دزدی کنن ازش هر کی نگرانه اطلاعاتشه میتونه عضو نشه

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
حالا انگار ما چی داریم تو هاردمون که بخان دزدی کنن ازش هر کی نگرانه اطلاعاتشه میتونه عضو نشه

این حرفا رو نزنی جایی بهت میخندنا،
هوش سیاه ۱ اگه دیده باشی طرف با استفاده از کامپیوتر بچه پلیسه رفته بود بانکو هک کرده بود که بعد که رد آیپی گرفتن فهمیدن از کجا آب میخوره قضیه..! حالا این در سطح کوچیکش بوده

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
هوش سیاه ۱ اگه دیده باشی طرف با استفاده از کامپیوتر بچه پلیسه رفته بود بانکو هک کرده بود که بعد که رد آیپی گرفتن فهمیدن از کجا آب میخوره قضیه..! حالا این در سطح کوچیکش بوده
بله اگه طرف مقابل مثل شما باشه که فقط قصدش مسخره کردن باشه حتما می خنده. :)
مثل اینکه شما نخوندی ایشون چی گفتن،گفتن هرکی نگرانه می تونه عضو نشه! تموم شد رفت. :)

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20

داداش خداوکیلی جای نگی که حرفات بر اساس سریال صدا وسیماس که دیگه ممکنه طرف به همه چیزت شک کنه ها
بگو یه جا خوندم حداقل

• Like
Reactions: M4U

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
داداش خداوکیلی جای نگی که حرفات بر اساس سریال صدا وسیماس که دیگه ممکنه طرف به همه چیزت شک کنه ها
بگو یه جا خوندم حداقل

نه پس فکر کردی صدا و سیما ابتکار خودش بوده اون فیلمو ساخته :)))))
تیزهوش که میگن شومایی؟

پ.ن: استارتر جان من مسخره نکردم حقیقتو گفتم که سرکار برا جذب زیرمجموعه هرکار میکنی و هی میری کوچه علی چپ..

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
تیزهوش که میگن شومایی؟

پ.ن: استارتر جان من مسخره نکردم حقیقتو گفتم که سرکار برا جذب زیرمجموعه هرکار میکنی و هی میری کوچه علی چپ..

ابتکار خودش نبوده پس :) جنگ ستارگان هم اگه تلویزیون نشون بده باور میکنی حتمن
حتما کلید اسرار هم دنبال میکنی با جدیت و درس زندگی میگیری افرین اخبار 20 30 هم ببینی ها همش واقعیته

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
تیزهوش که میگن شومایی؟

میگم شما معلومه فازت چیه؟! :eek:
اگه با این سایت و این روش و استارتر مشکلی داری چرا وقت خودت و اینجا حروم میکنی؟
اگه نداری این حرفات چیه؟! :blink:

موفق باشید :D

navidahanj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

دوستان من توی پرشین تولز الان اکانت ساختم که به همتون بگم فریب این سایت ها رو نخورید ، وارد سایت که میشی اول از همه اون بالا لوگوی صهیونیست ها رو میبینید ، بیاید یکم منطقی باشید:
یک کارگر ماهانه چقدر درآمد داره برای 8 ساعت کار در اروپا ؟
اگه این سایت ها معتبر بودن و اهدافی که شما میگین رو داشتن مردم همون کشور کار و زندگیشون رو ولی میکردن میچسبیدن به این سایت چون میشه راحت هزاران دلار در آورد ، با عقل جور در میاد ؟؟

به نظر شما سیستم شما رو برای پردازش میخوان ؟
منطقی تر این نیست بجای اینکه هزاران دلار (اگرم بدن) به شما بدن خودشون برن ابر رایانه ها بگیرن ؟ اطلاعاتی که پردازش میکنن از گوگل سنگین تر و بیشتر هست که داره با ابر رایانه ها پردازش میکنه ؟ از لحاظ مالی براشون به صرفه تر نیست ؟ اینکه میلیون و هزاران دلار همینجوری بدن ؟ خودشون چرا نمیخرن ؟
فکر میکنید این همه عکس ها و فیلم های خصوصی که توی اینترنت پخش میشه از کجاست ؟ لوگوی **** صهیونیستی رو اون بالا بیشتر دقت کنید .

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من در coingeneration.com ثبت نام کردم با IP و تلفن ایران.

در تیکت ها هم درخواست ترد هدیه و trial رو دادم. ولی هیچ کس جوابم رو نداد. الان بیش از یک هفته میگذره و هیچ اتفاقی در اکانت من نیوفتاده.

میشه کمکم کنید و بگید که چه مشکلی این وسط وجود داره؟

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
اگر واقعا نگران اطلاعاتت هستي كه به سرقت بره خوب شما يه vmware يا هر مجازي ساز ديگه نصب كن خيال خودتو راحت كن
من نميگم اين سايت مطمئن هست ولي حالا كه داره پول ميده !!
من اطلاعت مهمي هم ندارم كه بدرد اينها بخوره كه به سرقت ببرن

:wacko:

سلام،

دوستان من توی پرشین تولز الان اکانت ساختم که به همتون بگم فریب این سایت ها رو نخورید ، وارد سایت که میشی اول از همه اون بالا لوگوی صهیونیست ها رو میبینید ، بیاید یکم منطقی باشید:
اگه این سایت ها معتبر بودن و اهدافی که شما میگین رو داشتن مردم همون کشور کار و زندگیشون رو ولی میکردن میچسبیدن به این سایت چون میشه راحت هزاران دلار در آورد ، با عقل جور در میاد ؟؟

منطقی تر این نیست بجای اینکه هزاران دلار (اگرم بدن) به شما بدن خودشون برن ابر رایانه ها بگیرن ؟ اطلاعاتی که پردازش میکنن از گوگل سنگین تر و بیشتر هست که داره با ابر رایانه ها پردازش میکنه ؟ از لحاظ مالی براشون به صرفه تر نیست ؟ اینکه میلیون و هزاران دلار همینجوری بدن ؟ خودشون چرا نمیخرن ؟
فکر میکنید این همه عکس ها و فیلم های خصوصی که توی اینترنت پخش میشه از کجاست ؟ لوگوی **** صهیونیستی رو اون بالا بیشتر دقت کنید .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام،

به به نیویوزر عزیز!
ما اصلا متوجه نشدیم شما یوزر دوم کی هستی ها!حتی شک هم نکردیم خیالت راحت... :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من در coingeneration.com ثبت نام کردم با IP و تلفن ایران.

در تیکت ها هم درخواست ترد هدیه و trial رو دادم. ولی هیچ کس جوابم رو نداد. الان بیش از یک هفته میگذره و هیچ اتفاقی در اکانت من نیوفتاده.

میشه کمکم کنید و بگید که چه مشکلی این وسط وجود داره؟
این پروژه خیلی خیلی سریع داره رشد می کنه و روزانه ده ها هزار نفر عضو میشن،خوب طبیعیه که به بعضی تیکت ها نتونن رسیدگی کنن،تیکت رو دوباره بفرستید تا بررسی کنن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
هه هه الان 3 روزه از Thread هام درآمدی نداشتم تیکت هم زدم هنوز جواب ندادن اعصاب خورد شده بود امروز نگاه کردم می بینم ورژن 2.6 هم اومده من 2.4 رو داشتم برای همین این سه روز درآمدم حساب نمی شده! :D
نسخه 2.6 رو همه نصب کنن.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
به کدوم بخش می فرستید؟ بخش support یا بخش trial ؟

متن دقیقش چی باشه ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
وای خدا پیرم کرد تا دانلود شد! :D
با IDM دانلود کردم.
برم نصب کنم ببینم چی میشه! :D

بالا