پیپال که آشغال ترین هست و اتفاقا وریفای هم می خواد!از بین پی پال و پی زا و پرفکت مانی و اگو پی و... تو واریز و برداشت کدوم کمتر از بقیه دردسرش کمتره؟
مثل پی پال وریفای نخواد و ...
شما همون کد رو هی دوباره می فرستید یا درخواست کد جدید می کنید و کد جدید رو می فرستید؟الان چند روزه دارم امتحان میکنم ولی نمیشه
حالا انگار ما چی داریم تو هاردمون که بخان دزدی کنن ازش هر کی نگرانه اطلاعاتشه میتونه عضو نشه
دقیقا.حالا انگار ما چی داریم تو هاردمون که بخان دزدی کنن ازش هر کی نگرانه اطلاعاتشه میتونه عضو نشه
بله اگه طرف مقابل مثل شما باشه که فقط قصدش مسخره کردن باشه حتما می خنده.این حرفا رو نزنی جایی بهت میخندنا،
هوش سیاه ۱ اگه دیده باشی طرف با استفاده از کامپیوتر بچه پلیسه رفته بود بانکو هک کرده بود که بعد که رد آیپی گرفتن فهمیدن از کجا آب میخوره قضیه..! حالا این در سطح کوچیکش بوده
این حرفا رو نزنی جایی بهت میخندنا،
هوش سیاه ۱ اگه دیده باشی طرف با استفاده از کامپیوتر بچه پلیسه رفته بود بانکو هک کرده بود که بعد که رد آیپی گرفتن فهمیدن از کجا آب میخوره قضیه..! حالا این در سطح کوچیکش بوده
داداش خداوکیلی جای نگی که حرفات بر اساس سریال صدا وسیماس که دیگه ممکنه طرف به همه چیزت شک کنه ها
بگو یه جا خوندم حداقل
نه پس فکر کردی صدا و سیما ابتکار خودش بوده اون فیلمو ساخته))))
تیزهوش که میگن شومایی؟
پ.ن: استارتر جان من مسخره نکردم حقیقتو گفتم که سرکار برا جذب زیرمجموعه هرکار میکنی و هی میری کوچه علی چپ..
نه پس فکر کردی صدا و سیما ابتکار خودش بوده اون فیلمو ساخته))))
تیزهوش که میگن شومایی؟
پ.ن: استارتر جان من مسخره نکردم حقیقتو گفتم که سرکار برا جذب زیرمجموعه هرکار میکنی و هی میری کوچه علی چپ..
سلام،
دوستان من توی پرشین تولز الان اکانت ساختم که به همتون بگم فریب این سایت ها رو نخورید ، وارد سایت که میشی اول از همه اون بالا لوگوی صهیونیست ها رو میبینید ، بیاید یکم منطقی باشید:
یک کارگر ماهانه چقدر درآمد داره برای 8 ساعت کار در اروپا ؟
اگه این سایت ها معتبر بودن و اهدافی که شما میگین رو داشتن مردم همون کشور کار و زندگیشون رو ولی میکردن میچسبیدن به این سایت چون میشه راحت هزاران دلار در آورد ، با عقل جور در میاد ؟؟
به نظر شما سیستم شما رو برای پردازش میخوان ؟
منطقی تر این نیست بجای اینکه هزاران دلار (اگرم بدن) به شما بدن خودشون برن ابر رایانه ها بگیرن ؟ اطلاعاتی که پردازش میکنن از گوگل سنگین تر و بیشتر هست که داره با ابر رایانه ها پردازش میکنه ؟ از لحاظ مالی براشون به صرفه تر نیست ؟ اینکه میلیون و هزاران دلار همینجوری بدن ؟ خودشون چرا نمیخرن ؟
فکر میکنید این همه عکس ها و فیلم های خصوصی که توی اینترنت پخش میشه از کجاست ؟ لوگوی **** صهیونیستی رو اون بالا بیشتر دقت کنید .
به به نیویوزر عزیز!سلام،
دوستان من توی پرشین تولز الان اکانت ساختم که به همتون بگم فریب این سایت ها رو نخورید ، وارد سایت که میشی اول از همه اون بالا لوگوی صهیونیست ها رو میبینید ، بیاید یکم منطقی باشید:
یک کارگر ماهانه چقدر درآمد داره برای 8 ساعت کار در اروپا ؟
اگه این سایت ها معتبر بودن و اهدافی که شما میگین رو داشتن مردم همون کشور کار و زندگیشون رو ولی میکردن میچسبیدن به این سایت چون میشه راحت هزاران دلار در آورد ، با عقل جور در میاد ؟؟
به نظر شما سیستم شما رو برای پردازش میخوان ؟
منطقی تر این نیست بجای اینکه هزاران دلار (اگرم بدن) به شما بدن خودشون برن ابر رایانه ها بگیرن ؟ اطلاعاتی که پردازش میکنن از گوگل سنگین تر و بیشتر هست که داره با ابر رایانه ها پردازش میکنه ؟ از لحاظ مالی براشون به صرفه تر نیست ؟ اینکه میلیون و هزاران دلار همینجوری بدن ؟ خودشون چرا نمیخرن ؟
فکر میکنید این همه عکس ها و فیلم های خصوصی که توی اینترنت پخش میشه از کجاست ؟ لوگوی **** صهیونیستی رو اون بالا بیشتر دقت کنید .
این پروژه خیلی خیلی سریع داره رشد می کنه و روزانه ده ها هزار نفر عضو میشن،خوب طبیعیه که به بعضی تیکت ها نتونن رسیدگی کنن،تیکت رو دوباره بفرستید تا بررسی کنن.من در coingeneration.com ثبت نام کردم با IP و تلفن ایران.
در تیکت ها هم درخواست ترد هدیه و trial رو دادم. ولی هیچ کس جوابم رو نداد. الان بیش از یک هفته میگذره و هیچ اتفاقی در اکانت من نیوفتاده.
میشه کمکم کنید و بگید که چه مشکلی این وسط وجود داره؟
بخش Trialبه کدوم بخش می فرستید؟ بخش support یا بخش trial ؟
متن دقیقش چی باشه ؟