• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
میخواست بخره فعلا پولشو خوردن :D

پ.ن: چرا هرچی تیکت میزنم جوابمو نمیده؟؟؟موضوع پیام باید چی باشه مگه؟؟متنشو هم از رو متن نفرایی که جوابشون اومده فرستادم با آدرس عکس از پروفایل که موبایل وریفای شده ولی هنوز جوابی نیومده :blink:
نه،اتفاقا خریدم،شما خواب بودی اون موقع :D
مگه من تیکت هارو جواب میدم؟هر وقت جواب نداد باید ببندیش یکی دیگه بزنی تا جواب بدن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
از تغییرات جدید و خوب سایت این هست که اگه IPتون تغییر کنه،خود به خود از توی سایت Log Out میشید.

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
نه،اتفاقا خریدم،شما خواب بودی اون موقع :D
مگه من تیکت هارو جواب میدم؟هر وقت جواب نداد باید ببندیش یکی دیگه بزنی تا جواب بدن.

هاااا راست میگی خریدی ولی هنوز پولتو خوردن یه آبم روش :D
نگفتم شما قراره جواب تیکت بدی نمکدون ،همون مسئولش، هی تیکتا رو میفرستم آرشیو یکی جدید میزنم ولی خبری نیست که نیست..

پ.ن: یک سوال،توجه کردین وقتی برنامه رو میخوای دانلود کنی تو فایرفاکس مخصوصا،یه جور دیگه هست! یه صفحه ظاهر میشه که نوشته برنامه باینری هست و ... همین یکم مشکوک میزنه خخخخ :p

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
سلام بچه ها به نظرتون این کار شدنیه عکس رو نگاه کنید...

http://www.upload.tehran98.com/img1/krn82fhdacoh1tq5xp.png

:D نظرتون چیه؟

سلام. فکر نکنم. چون من پرسیدم باVPS میشه استارتر گفت نه. اینم عین همونه دیگه. شما امتحان کن اگه بشه میرم 4 تا سرور ارزون ایران میگیریم. با 4 تا شماره حساب مختلف پرفکت مانی و شماره تلفن مختلف ثبت نام میکنم ماهی 120 میزنم

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
یه جا نوشته بود 20 تا برنامه رو هم اگه توی 20 تا کامپیوتر باز بذاری،ولی به همشون Token مربوط به یه اکانت رو بدی،باز هم همون 1 دلار کار میشه! :p

الان من 4 تا وی پی اس ایران که ای پیهای همشون با هم فرق میکنه بگیرم با مشخصات 4 فرئ مختلف و حساب بانکی های متفاوت ثبت نام کنم میشه؟؟

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
یه جا نوشته بود 20 تا برنامه رو هم اگه توی 20 تا کامپیوتر باز بذاری،ولی به همشون Token مربوط به یه اکانت رو بدی،باز هم همون 1 دلار کار میشه! :p
LOL شدم
ولی من 2 دلار و خورده ای داشتم تو عکس معلومه با اجرای اون برنامه تو ویندوز مجازی 1 دلار نیم تو برنامه بود وقتی سایت آپدیت بشه شاید هر دو برنامه رو حساب کنه
راستی یه چیز جالب تا برنامه دوم رو تو ویندوز مجازی اجرا کردم سایت دلارمو آپدیت کرد(این یعنی یه جای سایت باگ داره)

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من رو وي پي اس ويندوز 2003 سرور چك كردم اصلا برنامه باز نميشد دليلشو نميدونم

الان من 4 تا وی پی اس ایران که ای پیهای همشون با هم فرق میکنه بگیرم با مشخصات 4 فرئ مختلف و حساب بانکی های متفاوت ثبت نام کنم میشه؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چه یکی چه چهار تا،تو سایت نوشته VPS و V.P.N ممنوعه،پس با این کار فقط پولتون رو دور می ریزید!
خوب چه کاریه،دلار بریزید توش چندتا Thread بخرید قانونی کارکنید باهاش دیگه!پول اینترنت و برقش تو 2 روز درمیاد!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
LOL شدم
ولی من 2 دلار و خورده ای داشتم تو عکس معلومه با اجرای اون برنامه تو ویندوز مجازی 1 دلار نیم تو برنامه بود وقتی سایت آپدیت بشه شاید هر دو برنامه رو حساب کنه
راستی یه چیز جالب تا برنامه دوم رو تو ویندوز مجازی اجرا کردم سایت دلارمو آپدیت کرد(این یعنی یه جای سایت باگ داره)
بعیده اینطوری بشه،گیریم بشه،خر که نیستن می فهمن از یه Thread دو برابر درآوردی!اونوقت Range آی پیت رو Black List می کنن،بعد باید یا کلا از یه شرکت دیگه نت بگیری یا با یه آی پی آمریکا بیای و همیشه هم از اون استفاده کنی و یه موبایل با سیمکارت AT&T داشته باشی برای وریفای یا باید کلا قید درآمد از این سایت رو بزنی! :D

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
چه یکی چه چهار تا،تو سایت نوشته VPS و V.P.N ممنوعه،پس با این کار فقط پولتون رو دور می ریزید!
خوب چه کاریه،دلار بریزید توش چندتا Thread بخرید قانونی کارکنید باهاش دیگه!پول اینترنت و برقش تو 2 روز درمیاد!
گفته *** ممنوعه چون IP تو ثبت نام یک چیز بوده اگه با اون IP که ثبت نام کردی وارد نشی حسابو میبندن
ایشون اگه از همون اول با *** ثبت نام کنه و تا آخر با همون IP کار کنه مشکلی نیست

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
گفته *** ممنوعه چون IP تو ثبت نام یک چیز بوده اگه با اون IP که ثبت نام کردی وارد نشی حسابو میبندن
ایشون اگه از همون اول با *** ثبت نام کنه و تا آخر با همون IP کار کنه مشکلی نیست
آخه آی پی کشور ثبت نامی با کد موبایلت باید یکی باشن! :D

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
دیگه کلا خیال خودشو راحت کرد پرفکت مانی رو از لیست درگاه های پرداختش برداشت! :|

یه برداشت 10 دلاری هم انجام دادم که ایستنت اومد به حساب ایگو پی :
8jbqyo1r9b9nx8hs0q0i.jpg

موفق باشید:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دیگه کلا خیال خودشو راحت کرد پرفکت مانی رو از لیست درگاه های پرداختش برداشت! :|

یه برداشت 10 دلاری هم انجام دادم که ایستنت اومد به حساب ایگو پی :
مشاهده پیوست 410404

موفق باشید:D
ایستنت دیگه چیه؟ :D
ولی دور از شوخی همین Ego Pay هم خیلی خوبه،راحت هم میشه به پرفکت مانی تبدیلش کرد. ;)

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
ایستنت دیگه چیه؟ :D
ولی دور از شوخی همین Ego Pay هم خیلی خوبه،راحت هم میشه به پرفکت مانی تبدیلش کرد. ;)

منظور Instant بود :دی
اون که آره. البته من که نیازی به این کارم ندارم.
بخوام بفروشمش همین رو هم ازم میخرن. درسته کمتر از پرفکت میخرن ولی با اون فی که باید بدی بشه پرفکت میشه همون میشه :lol:
برای مبلغ های زیاد باید اون کار رو کرد تا بصرفه.
موفق باشید :D

بالا