100% پرداختی داره و قانونیه،پرداخت هاش هم طوری هست که شما تا مبلغ رو درخواست کنید،به صورت آنی واریز می کنه.دوستانی که عضو سایت هستند مشکلی در پرداختها ندارن ؟ یعنی مشکلی از بابت قانونی بودن یا نبودن . ؟؟!
با لپتاپ هم میشه کانکت شد ؟ در روز چندساعت باید روشن باشه؟؟
از اینجا برداشت کنید: https://coingeneration.com/paymenthttps://www.facebook.com/admincoingeneration این آدرس رو یکی تو چت زده بود که برین اونجا تریدهای آزمایشی رو تایید کنین نمی دونم دیگه قضیه ش چیه Screenshot by Lightshot یه سوال واسه من چرا هیچ دکمه ای نیست که بگم پرداخت کنه؟ من شماره حساب پرفکت مانیمو وارد کردم ایمیل تاییدش هم تایید کردم تو پروفایلم شماره حسابم هست
شما به احتمال زیاد یا از طریق Remote Upload دانلودش کردی یا از لینک هایی که بقیه گذاشتن،درسته؟ باید مستقیم با خود مرورگر از توی سایت دانلود بشه وگرنه کار نمیکنه،هر کسی نرم افزار مخصوص به خودش رو داره.بعد کلی سعی و تلاش بلاخره تونستم نرم افزارش رو دانلود کنم ولی الان بعد از اجرا همش میگه invalid token چند بار هم از توی پروفایلم توکن رو عوض کردم ولی بازم هنوز همون پیام رو میده کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟؟ و راه حلش چیه؟؟؟
بعد از اینکه یه توکن جدید میگیری اون رو تو نرم افزار سیو میکنی؟بعد کلی سعی و تلاش بلاخره تونستم نرم افزارش رو دانلود کنم ولی الان بعد از اجرا همش میگه invalid token
چند بار هم از توی پروفایلم توکن رو عوض کردم ولی بازم هنوز همون پیام رو میده
کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟؟ و راه حلش چیه؟؟؟
همین الان 3.85$ برداشت کردم که به صورت آنی واریز شد!
مجموع برداشت ها: 29.44$
مگه تو روزه نیستی؟مبارک باشه،شیرینیش کو؟
راستی دقیقا تو چه مدت این مبلغو درآوردی؟
بانک یه مقداری رو برای خودش به عنوان کارمزد برمیداره.واسه چی 1 دلار برداشت کردم به egopay موجودی زده 0.73؟
ظاهرا یه باگ توی سیستم هست که یکی دوروزه بعضی Thread ها درآمدشون ثبت نمیشه،دقت کنید بعضی ها فقط،یعنی تحقیق کردم یه عده ای این مشکل رو دارن،به ادمین اطلاع دادم ببینم چی میشه.من 3روز گذاشتمش
اصلا هیچ تغیری نکرد چرا ؟
اکتیو هم شده ظاهرا
sms اومد ، جوابشم دادم
تو سایتشم زده اکتیوه
ولی هیچی نشد بعد از 3 روز
کاره خاصه دیگه ای باید کرد تا درست کار کنه ؟
تو قسمت اسکریپت همش اینو تکرار میکنه
Get Script From server at 7/18/203
نکنه باید شماره حساب بدیم همون اول تا فعال بشه درامدش ؟
نه هنوز،ولی یکی از دوستان آدرس فیس بوک ادمین رو گذاشته،از اونجا اقدام می کنم.آقا مشکل پرفکت مانی شما حل شد که 97 دلار ریخته بودید
هر 1 الی 2 ساعت یکبار امتحان کنید،بعضی از دوستان بعد از چندبار موفق شدند.من که هرچی کد رو میفرستم گزارش تحویل نمیده
هم با ایرانسل و هم با همراه اول.