AbolTheRocker
Registered User
همین الان درخواست 1.73$ از طریق Payza دادم و به صورت آنی واریز کرد! 
هرچی بیشتر روشن باشه و CPUتون قوی تر باشه،درآمدتون بیشتر میشه.برای این کار pc باید 24 ساعته روشن باشه آیا؟
چون کانکشن HTTPS هست،با اینترنت های ذغالی ایران یه خورده اذیت می کنه،شما صبر کن تا صفحه تیکت زدن کامل لود بشه و فقط دکمه ارسال رو یه بار بزن و صبر کن،اگه مثلا 10 بار بزنی و 10 تا تیکت بره،اسپم حساب میشه و فقط سرعت رسیدگی به تیکت ها میاد پایین.من از دیشب هرچی تلاش کردم نتونستم تیکت ارسال کنم اصلا ارسال نمیشه تیکت تا حساب رو وریفای کنم
فوق العاده کم.ترافیک مصرفیش چقده؟
من ثبت نام کردم اکانت Payza هم ساختم کد رو هم فورا برام اس ام اس کرد ولی حالا هرچی میفرستم ارسال نمیشه..
خسته نباشی،خوب معلومه که ایران تو لیستش نیست!باید با چیز پی ان یا هرچیزی که آی پیت رو تغییر بده اکانت Payza بسازی و همیشه با اون وارد حسابت بشی،وگرنه حسابت بسته میشه و پولت دود میشه میره هوا!اما برای کار با این سایت لازم نیست چیز پی ان داشته باشی.من حتی Payza هم نتونستم درست کنم ! اصلا ایران تو لیستش نیست !
ببینید به همین شماره ارسال می کنید؟من ثبت نام کردم اکانت Payza هم ساختم کد رو هم فورا برام اس ام اس کرد ولی حالا هرچی میفرستم ارسال نمیشه..
من که هرچی شماره تلفن زدم میگه با ایپیتون مچ نیست !!
Phone number doesn't match country IP
![]()
من حتی Payza هم نتونستم درست کنم ! اصلا ایران تو لیستش نیست !
از حساب paypal هم میشه استفاده کرد؟
من cpu x4 965 دارم به نظرت میتونم روزی بیشتز از یک دلار دربیارم؟
من حتی Payza هم نتونستم درست کنم ! اصلا ایران تو لیستش نیست !
ببینید به همین شماره ارسال می کنید؟
447937946882+
اگه فقط پی زا باشه به آیپی گیر بده وگرنه این سایت پست اول که من بدون چیز پی ان رفتم راحت اس داد واسم.
واسه پی زا هم من حساب استارتر باز کردم که اگه وریفای نکنی زیاد مشکلی پیش نیاره چون دیدم نوشتن حساب پرسونال باید وریفای کنی تا حسابه مسدود نشه و حساب استارتر اینجوری نیست..
تو گوگل سرچ کن واسه یه آدرس درست حسابی واسه هلند که شماره و کد پستی داشته باشه.
از اروری که میده عکس بگیر بزار