Rezaguitar
Registered User
دوست عزیز مشکل اینه که پرفکت مانی اصلا payout request ش تو این سایت کار نمیکنه!دیشب تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادن
احتمال داره چون HTTPS هست دانلود کامل نمیشه،اگر اکانت آپلودباز دارید،با استفاده از Remote Upload فایل رو به اکانتتون اضافه کنید و از طریق آپلود باز دانلودش کنید.من تو همون مرحله اول گیر کردم
عضو شدم اما وقتی دانلود میزنم یه 300 کیلوبایت دانلود میشه بعدش دیگه ادامه پیدا نمیکنه متوقف میشه
مشکل از کجاست!؟
اغا یه اموزش تصویری بساز من هنوز درگیرم !!![]()
این برنامه دانلود میشه اجرا هم میشه فعال هم میشه و کار میکنه ولی تو سایت میرم قسمت پروفایل شماره تلفن بدم قبول نمیکنه ! میگه باید با آی پی کشورت یکی باشه با آی پی کشور هم میرم قبول نمیکنه![]()
من که گفتم این ارور رو میزنه !عامو دادی دستمون
چیز پی ان نمیخواد واسه این قسمتش،
برو پروفایلت موبایلو اینجوری بده دیگه
+98917...
+9893...
والا نمیدونم این کجاش سخته خخخخ
استارتر من کد رو میفرستم نمیرسه دستشون،بهشون تیکت زدم ببینم چی جواب میدن.
حساب پرفکت مانی هم ساختم جالبیش ایران هم داره ولی خب کاستومر آیدی رو تو پروفایلم وارد میکنم نمیگیره نمیدونم چرا..
یه توضیحی واسه انتقال پول از این سایت به حساب پی زا در پ.خ به ما بگویی ممنون میشویم..
من که هرچی شماره تلفن زدم میگه با ایپیتون مچ نیست !!
Phone number doesn't match country IP
![]()
نظر منم همینهعزیزان ؛
خطابم به استارتر نیست ولی فریب این سایت ها را نخورید! اگر توسط این نرم افزار ها اطلاعات پی سی شما به سرقت نرود ، حسابی که افتتاح می کنید به دلیل اینکه دلار بدون سورس معتبر است و احتمال زیاد سرقتی است مسدود می شود .
مطمئن باشید کسی بی هدف پول را به کسی نمی دهد و هر چه سریع تر نرم افزار را به طور کامل ( +رجیستری) حذف کنید.
از اونجایی که میشه آنتی ویروس و آنتی کی لاگر نصب کرد و مطمئن شد که نیست!از کجا معلوم اصن این برنامه یه نوع کیلاگر نباشه؟؟
خوب اینطور که شما می گی باید درآمد اینترنتی رو کلا Kiss Goodbye چون حتی دلار های پروباکس هم می تونه بدون سورس معتبر و دزدی باشه... :happy:عزیزان ؛
خطابم به استارتر نیست ولی فریب این سایت ها را نخورید! اگر توسط این نرم افزار ها اطلاعات پی سی شما به سرقت نرود ، حسابی که افتتاح می کنید به دلیل اینکه دلار بدون سورس معتبر است و احتمال زیاد سرقتی است مسدود می شود .
مطمئن باشید کسی بی هدف پول را به کسی نمی دهد و هر چه سریع تر نرم افزار را به طور کامل ( +رجیستری) حذف کنید.
البته شما حتما بهتر از من قوانین پیزا را می دانید ولی توصیه می کنم به قوانین سایت مورد نظر ارجاعی داشته باشید تا دقیق تر اطلاع رسانی کنید!خوب اینطور که شما می گی باید درآمد اینترنتی رو کلا Kiss Goodbye چون حتی دلار های پروباکس هم می تونه بدون سورس معتبر و دزدی باشه... :happy:
درضمن بی هدف پولی داده نمیشه،شما برای صاحب سایت لایت کوین استخراج می کنید.
ببینید شما دارید کل سایت هایی که با پیزا پرداخت دارند رو زیر سوال می برید!شما میگید دلار ها می تونه مورد دار باشه و پیزا،به دلیل اینکه این دلار ها "بی هدف" به افراد مختلف پرداخت میشه،می تونه تمام این حساب هارو بلاک کنه! حالا:البته شما حتما بهتر از من قوانین پیزا را می دانید ولی توصیه می کنم به قوانین سایت مورد نظر ارجاعی داشته باشید تا دقیق تر اطلاع رسانی کنید!
این نوع پرداخت ها کاملا بی هدف است ، اساس و پایه اش بر پایه سرقت اطلاعات است .
کمی بیشتر در این زمینه تحقیق بفرمایید تا علاوه بر خود دیگران را چشم بسته در دام اسیر نکنید
وقتی کامل مطالعه نمی کنید همین می شود ؛ببینید شما دارید کل سایت هایی که با پیزا پرداخت دارند رو زیر سوال می برید!شما میگید دلار ها می تونه مورد دار باشه و پیزا،به دلیل اینکه این دلار ها "بی هدف" به افراد مختلف پرداخت میشه،می تونه تمام این حساب هارو بلاک کنه! حالا:
PTC چیست؟
کلیک کردن روی تبلیغ هایی که اکثرا Self Sponsored هستند و توسط خود مدیر سایت گذاشته شدند و همچنین "اجاره کردن" Bot هایی که خود مدیر سایت به وجود آورده و دریافت پول در ازای اجاره کردن آنها!
Coin Generation چیست؟
Share کردن منابع سیستمی کاربران با صاحب سایت برای استخراج "لایت کوین" که می توان آن را فروخت و تبدیل به پول کرد و به کاربران پرداخت کرد.
حالا خودتون قضاوت کنید کدوم یکی منطقی تره و اگر قرار باشه پیزا گیر بده،باید به کدوم "دلار" گیر بده.![]()
اگر من مسابقه ارسال شکلک برگزار کردم،شما هم مسابقه "عضو نشید جیزه!" برگزار کردید! :wacko:وقتی کامل مطالعه نمی کنید همین می شود ؛
من عرض کردم سایت مورد نظر دلار را بی هدف و بر پایه ای که گفتم به شما می دهد . ماهیت دلار برای هر کاری باشد مهم نیست ، منبع دلاری مد نظر من بود که منبع دلاری که به شما داده می شود معتبر نبوده و این دلیل باعث انسداد حساب ها می شود که متاسفانه شما به جای توجه به این نکته مسابقه ارسال شکلک با خودتان برگزار کرده اید!
تا جایی که می شود به پست های قبلی استناد کرد فقط مسابقه انفرادی شکلک های شما قابل مشاهده است .اگر من مسابقه ارسال شکلک برگزار کردم،شما هم مسابقه "عضو نشید جیزه!" برگزار کردید! :wacko:
شما یه مدرک به من نشون بده که دلار هایی که این سایت میده سورسش معتبر نیست،اون موقع من حرف شما رو قبول می کنم.![]()
آفرین! منم دقیقا می خواستم همینو بگید! اگه من نمی تونم ثابت کنم که سورس دلار ها معتبر هست (حالا انگار هرکسی تاپیک زده برای این سایت ها ثابت کرده که هست)،شما هم نمی تونید ثابت بکنید که معتبر نیست! پس بهتره این بحث مسخره رو تموم کنیم و از شکلک های توی امضای شما لذت ببریم!تا جایی که می شه به پست های قبلی استناد کرد فقط مسابقه انفرادی شکلک های شما قابل مشاهده است .
همچنین نیازی نیست که جنابعالی حرف من را تایید یا رد کنید ، همان طور که در اولین پست گفتم هدف جلوگیری از مشکل برای کاربران است .
صحیح است سوال شما از خودتان پرسیده شود تا شاید بتوانید فضا را روشن کنید. شما یک مدرک ارائه دهید که سورس این دلار ها معتبر است و هدف سایت چیزی غیر از سرقت اطلاعات است .
اگر پاسخ قانع کننده ای داشتید خوشحال می شود دقیق شرح دهید وگرنه پیشنهاد می کنم مجموعه ای کامل از شکلک های موجود در لیست smiley را در پاسخ من استفاده کنید!