امیدوارم موفق باشید با این توجیه هایی که می فرمایید اما خیلی خوشحال نباشید به یک ادرس و شماره تلفن که هیچ پایه و اساسی ندارد .آفرین! منم دقیقا می خواستم همینو بگید! اگه من نمی تونم ثابت کنم که سورس دلار ها معتبر هست (حالا انگار هرکسی تاپیک زده برای این سایت ها ثابت کرده که هست)،شما هم نمی تونید ثابت بکنید که معتبر نیست! پس بهتره این بحث مسخره رو تموم کنیم و از شکلک های توی امضای شما لذت ببریم!
در ضمن این شرکت توی کالیفرنیا هست،و در اونجا دلار ها مثل ما غیر قانونی به دست نمیاد،بلکه حساب ها توسط کردیت کارت شارژ میشه پس همه دوستان مطمئن باشن که مشکلی نیست! و همچنین اینکه پیزا تنها راه برداشت از سایت نیست،3 آپشن دیگه،یعنی پرفکت مانی و پگزوم و ارسال پول به صورت مستقیم به کردیت کارت هم هست.![]()
یه سوال از تمام کسایی که از این نرم افزار یه دزد مادرزاد ساختن دارم!
اون IDMی که نصب دارید اصله؟
اون آنتی ویروسی که نصب دارید اصله؟
اون ویندوزی که نصب دارید اصله؟
اون Xی که نصب دارید اصله؟
جواب همش یه "نه" با سایز 35 هست چون همشون پچ/کرک شدن،یعنی فایل اصلی نرم افزار با فایلی که توسط یه گروه هکر دستکاری شده جایگزین شده!
خوب پس این یعنی الان داره اطلاعاتتون به سرقت میره!سریع کل هاردتون رو Wipe-Out کنید و کلا PC رو از پنجره بندازید بیرون تا FBI نیومده!
"شکلک" "شکلک"امیدوارم موفق باشید با این توجیه هایی که می فرمایید اما خیلی خوشحال نباشید به یک ادرس و شماره تلفن که هیچ پایه و اساسی ندارد .
به هر حال من هم خوشحال می شود بحث مسخره ای که خودتان در پست 1 با ایجاد تاپیک آغاز کردیدش تمام کنید تا خدای ناکرده کار به مسائلی کشیده نشود!
همچنین از لیست شکلک ها غافل نمانید ، شکلک های بسیاری است که تاکنون برای نمایش خودتان استفاده نکرده اید!
پ.ن: دوستان عزیز پرشین تولز ؛
طبق منطق خلق الساعه ای برخی که در این تاپیک استفاده می کنند محاسبه کنید ببینید روزی 3500 تومان ارزش دارد که اگر روزی به مشکلی برخوردید پاسخ ایشان به شما فقط استفاده از شکلک است و لاغیر!
شما فکر می کنم به یه دونه از اینا احتیاج داری:بامزه
اطلاعات از اف بی آی شوما بدتره یهو دیدی اومدن انداختنت تو گونی بردنت ناکجاآباد
ویندوز لپ تاپم اورجیناله،
دانلود منیجری هم که نصب دارم بدون پچ با کد فعال و جنیون شده،
آنتی ویروس هم کلا رو سیستم ول معطله نباشه بهتره،
دیگه نبود؟
حرف منطقی زده میشه چرا جبهه میگیری،مگه خدای ناکرده سایته مال پدر گرامی شماس غیرتی میشی؟؟
آنچه شواهد نشون میده اینجوریه..
شما هم گوش نکن به کارت ادامه بده امیدوارم روزی ۳دلار بهت بده مگه نفعی به من میرسه؟
فکر کردی مثلا سایت شرکت نفت چجوری هک شد که حالا داره هکر استخدام میکنه برا افزایش امنیت شبکش!
شما راه بهتری سراغ داری؟کل این بحث بیت کوین و لایت کوین به نظر من سر کاریه . با این پشتکاری که دارید راه های خیلی بهتری برای پول درآوردن -از همین اینترنت- هست
شما راه بهتری سراغ داری؟
سر تا پا گوشم.
آبروی من به خنده دیگران بند نیست که اگه نخندن بره!هاها خندیدم صرفا واسه اینکه آبروت نره خوشمزه خیارشور
راستی این همه تبلیغ میکنی تا الان چقدر از این کار درآوردی؟نکنه همون 1.75 که قبلتر گفتی؟)
ممنون که اطلاع دادید.دوستان این سیستم تایید میشه، من خودم دو یا چند بار از این سیستم دریافتی داشتم. همه پرداختهاشون هم به صورت آنی هست. میخواستم خودم یه تاپیک در مورد نرم افزار بزنم چون دیدم دوستمون زحمتشو کشید همینجا خواستم بنویسم. این یه تصویر از اکانت من و یه تصویر از یکی از دریافتی هام:
مشاهده پیوست 397508
مشاهده پیوست 397509
خوب اون یه خورده غلط غلوطه که خوب مهم نیست!
ولی به نظرم این کاری که من گفتم رو انجام بدید و این رو هم اولش اضافه کنید:
I didn't received an answer in my last ticket,I believe that it was unclear,so I decided to open a new ticket with a proof of my mobile phone verification,please close the other ticket.
حالا مطمئن هستید قبلیه جواب داده نشده؟اگه جواب داده شده باشه کنار تیکت با رنگ سبز نوشته Waiting For Answer.
و بله تا جواب داده نشه نمی تونید از نرم افزار استفاده کنید.
من که تیکت زدم توی 18-19 ساعت جواب اومد،کلا پشتیبانیش خیلی قویه.فقط خدا کنه عین MyBrowserCash کم نیاره!![]()
خوب شما همون قبلی رو نصب کن.من که دارم از همون استفاده می کنم.سلام.
ورژن جدید نرم افزار از پهنای باند زیاد استفاده میکنه . ورژن 2.4 .
قبلیه استفادش خیلی کم بود .
والا نمی دونم،یا من خیلی خوش شانس بودم،یا اینا خیلی سرشون شلوغ شده!عزیز تیکت اول که فرستادم بیشتر از 24 ساعت ازش گذشت ولی جوابی ندادن!
طبق دستور شما عمل کردم و تیکت را دوباره ارسال کردم و الان 24 ساعت ازش میگذره ولی هنوز جوابی دریافت نشده!!
بازم باید صبر کنم!؟چیکار کنم تا زود تر بتونم کار را شروع کنم!؟
شما که thread نداری اگه تلفنتو ویرفای کردی یه عکس بگیر بفرست پشتیبانی تا یک دونه بهت بدن اعتبارش هم 30 روز هستشیه سوالی : وقتی برنامه را اجرا میکنیم مبلغ کسب شده بعد از چند ساعت نشون داده میشه!؟
من چهل دقیقه هست که برنامه را اجرا کردم ولی هنوز 0.0000 USD هست!
اینم عکس:
مشاهده پیوست 396115
درسته چهل دقیقه چیزی نیست ولی خب لااقل باید شده باشه 0.0001
بله دقیقا باید همین کار رو انجام بدن.شما که thread نداری اگه تلفنتو ویرفای کردی یه عکس بگیر بفرست پشتیبانی تا یک دونه بهت بدن اعتبارش هم 30 روز هستش