Rezaguitar
Registered User
دوستان سایت پرداختی داره و 100 درصد از این بابات خیالتون راحت باشه ولی به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه thread بخرید چون احتمالا بعدش هوتوتو
حواستون باشه خلاصه
حواستون باشه خلاصه
با ایرانسل،تا فرستادم وریفای شد!:lol:
میگم عزیز شما بعد از دلیور شدن اس ام اس ئت چقد طول کشید تا تو سایت شمارت وریفای شد؟
با ایرانسل،تا فرستادم وریفای شد!
من همینجا نشان "کارآگاه گجت" رو به شما اهدا می کنم! مخصوصا به خاطر اون کشف بزرگی که در قسمت آخر کردید!یعنی اینکه من چون لینک رفرال گذاشتم پورسانت می گیرم!
راستی جدیدا سایت های SCAM،به 230 هزار تا عضوشون نفری 30$ در ماه به صورت آنی پرداخت می کنن،یعنی 6900000$ دلار! یعنی 20 میلیارد و 700 میلیون تومن! :wacko:
خوب SCAM های این دوره و زمونه اینجورین دیگه! :lol:
کد رو دوباره بفرست،این دفعه اول شماره ای که بهش ارسال می کنی یه + اضافه کن ببین چی میشه.منم ایرانسل دارم. فرستادم دلیوری هم داد گوشیم ولی هنوز تو سایت زده :
Verification code was sent to your number. Send this code back to us via SMS
![]()
من کاری ندارم شما تو خونه با افراد خونه چطوری صحبت می کنی،ولی استفاده از واژه "این" برای خطاب کردن دیگران در یک مکان عمومی مثل فروم درست نیست.230 هزار عضو رو از کجا اوردی؟![]()
چی می گه این؟
ریپورت شد! :lol:من فقط با افراد خونه شما اینجوری صجبت می کنم :lol:
اگه این سایت زپرتی 230 هزار تا عضو داشت 100 تا مقاله تو سایت های معتبر راجبش می نویشتن! مدرک داری از اینکه 230 هزار تا عضو داره!![]()
خب خدارو شکر که بالاخره درست شد! :happy:پست بالا ریپورت شد.
دوباره کد رو فرستاد برام ، با دفعه قبلیه هم فرق داشت ،به همون شماره هه که برام فرستاد فرستادم ، Reply کردم خودش اولش + داره. حالا اوکی شد :دی
حالا تیکت میزنم واسه تریال ترد.
موفق باشید![]()
لطفا كسايي كه چك كردن لطف كنند پاسخ بدن
من الان با اي پي ايران ثبت نام كردم
اما اگه با و--پي--ان وصل بشم اي پيم تغيير كنه مشكلي نيست؟
كسي تا حالا بدين صورت چك كرده؟
دوست عزیز شما حسابتو وریفای کردی و اون ترد رو گرفتی هنوز یا نه؟
موفق باشید![]()
چند ساعت صبر کنید،اگه فعال نشد به پشتیبانی یه تیکت بزنید بگید براتون فعال کنن.من الان وریفای کردم ولی ترد ندارم بگین چیکار کنم!
نه چه خطری؟سلام
من میخوام Register کنم
برای اخرین بار و اولین بار..
خطری نداره؟!:ِ
من سیستمم توش اطلاعات مهمی نیست و لی پرداخت دارم ...هفته ای یکی دو تا..
اگر خطری هست حتی یک هزارم درصد...از لپتاپ استفاده کنم.
ممنون
هر کار می کنه به قول شما پول که میده! ما هم تا بده پول رو می گیریم...می دونی مشکلش چیه .
اینه که من با همون کامپیوتر پیزوریم که یه مدت لایت کوین کار می کردم روزی هنر می کردم با سختی 808 می تونستم 0.01 لایت کوین در بیارم .
نرخ الان لایت کوین = 1 Litecoin = $2.68399
پس نتیجه می گیریم این اصلا کوین نمی سازه چون نه سی پیوش در حد یه ماینر کار می کنه نه چیز دیگه !
اگه پی اوت هم داره سریع یه کامپیوتر روشن کنید ده تا ویرژوال روش ران کنید تا وقت پول می ده پول هاشو هاپالی هاپو کنید بره پی کارش !
اما اصلا طولانی مدت روش حساب باز نکنید ...
ازما گفتن بود .