باVPS میشه؟
Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2
بفرما عزیز اینم لینک :
threadmanagersetup
همچنان منتظر فعال شدن تربال ترد خود می باشیم :دی
اینکه ترد رایگانه بعد یک ماه تموم میشه یکم ضدحاله. در کمترین حالت ریسک باید 30 دلاری که از سایت گرفتی رو به علاوه یه 20 دلار از خودت بذاری تا یه ترد سالیانه بگیری:دی
البته ریفرال گیری هم هست ، میشه ایرانی بازی هم درآورد و آخر ماه یه اکانت دیگه ساخت از اون هم 30 دلار و بیرون آورد که ریسکی هم نباشه :lol:
چت رومش هم خیلی شلوغه ها! :دی الان 152 نفر تو ان :lol:
موفق باشید![]()
چند ساعت صبر کنید،اگه فعال نشد به پشتیبانی یه تیکت بزنید بگید براتون فعال کنن.
داداش این چت رومش کجاست ؟ ماکه پیدا نکردیم
به هیچ عنوان!تو خود سایت گفته غیر قانونیه.باVPS میشه؟
Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2
خوب شما برو تو چت روم از یکی از مدیر ها بخواه برات فعال کنه.یه روزه ترد نداده تیکت هم سند نمیکنه!
حالا یا باید یه تیکت به پشتیبانی بزنید و درخواست یک ماه Thread رایگان بکنید،یا 50$ سرمایه گذاری کنید و یک Thread به مدت یک سال بخرید.درود .. من هفته پیش تو سایت ثیت نام کردم. امروزم نرم افزار رو دانلود و نصبش کردم. شماره موبایل رو هم تو پروفایل وارد کردم
که کمتر از یک دقیقه برام sms اومد. کد رو به همون شماره replay کردم دفعه اول وریغای نشد اما یک ساعت بعد دوباره فرستادم
وریفای شد و بلافاصله تو پروفایلم جلو شماره (Successful verification) رو زد.
توی نرم افزار هم توقسمت state مشخصاتی متل زمان کارکرد برنامه - یوزر آی دی و ایمیلم هستش.
در ادامه بجز باز کردن حساب چه کار دیگه ای باید انجام بدم..؟؟
از New ticket منظورتونه بله...؟؟
خوب میشه لطف کنید بگید تو قسمت subject و Department و Question چی باید بزنم..؟؟ ممنون
[SUB]بله New Ticket.از New ticket منظورتونه بله...؟؟
خوب میشه لطف کنید بگید تو قسمت subject و Department و Question چی باید بزنم..؟؟ ممنون
دوست عزیز ، خیلی مبحث طولانی هستش و اینجا فکر نکنم بشه خوب توضیح دادش . هم یک تاپیک اینجا هست در مورد بیت کوین و هم اگه دوست داشتین میتونید به فروم و سایت پولفا برید - خوشحال میشم .
راستشو بخواید حوصله خوندن ندارم یکی میشه خوب خوب توضیح بده این چیه وایا کسی پول در اورده واسیبی نمیزنه؟
توی گوگل سرچ کنید آپلود عکس.مثلا کجا آپلودش کنم...؟؟ میشه راهنمایی کنید...![]()
ویرایش کردم،توی گوگل بزنید آپلود عکس هزاران سایت میاد!باز نمیشه این سایت . ارور میده!!!!