• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

hamid-digital

Registered User
لایک‌ها
42
من چرا اصلا نمیتونم تیکت بزنم؟دکلمه send اصلا عمل نمیکنه
1372740685221.jpg

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من چرا اصلا نمیتونم تیکت بزنم؟دکلمه send اصلا عمل نمیکنه
مشاهده پیوست 399873
شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟ مرورگر Wyzo آخرین نسخه اش رو نصب کنید،و همچنین پروتوکل های http و https رو امتحان کنید ببینید با کدوم ارسال میشه.
من خودم از Wyzo که از موتور فایرفاکس 3 استفاده می کنه،استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم باهاش.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
اون حساب Payza هست که 50 تومن باید بدید تا وریفای شده اش رو بخرید،پرفکت مانی وریفای اجباری نیست،اگر هم یه وقتی گیر داد که باید وریفای بشه،کافیه اسکن کارت ملی تون رو براش بفرستین تا وریفای کنه.
بله.همون شماره رو با همون U وارد کنید.فقط دقت کنید که اون شماره دریافت USD باشه،نه EUR.

باید ترجمه شه کارت ملی برای وریفای ؟ یا اصلشو اسکن کنیم .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
باید ترجمه شه کارت ملی برای وریفای ؟ یا اصلشو اسکن کنیم .
نه اصلش قبوله،البته فقط در صورتی وریفای لازمه که خود پرفکت مانی ازتون درخواست کنه.در ضمن سعی کنید فقط و فقط با آی پی ایران وارد پرفکت مانی بشید و فقط و فقط با آی پی ایران نرم افزار رو باز بذارید،یعنی موقعی که برنامه بازه،چیز پی ان رو غیر فعال کنید.

safarkhani

Registered User
لایک‌ها
1
من منتظر جواب تیکتم :)
واقعا روزی 1 دلار میده ؟
چقدر باید سیستم روشن باشه در روز؟

safarkhani

Registered User
لایک‌ها
1
پرفکت مانی و از کدوم سایت درست کنم ؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان اکانت قبلی من بلاک شد و ولش کردم .

یه اکانت جدید ساختم و وریفای کردمش . الانم بعد از دقیقا 14 ساعت تیکتمو پاسخ دادند و ترد تریال ام اکتیو شده .

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
چند تا سوال ممنون میشم جواب بدید
۱- میشه همزمان برای ماه اول هم تریال رو بگیری هم یه دونه خودت بخری. همزمان ماه اول ۲ تا ترد داری؟

۲- به سایتش میشه اعتمادکرد همون ماه اول همرا با تریال ۲ تا ترد دیگه خرید ؟
پولو ندیچونه ؟ یا اکانت دستکاری نکنه ؟

۳- نرم افزار۲۴ ساعت باید باز باشه. خوب اگه نیاز به داشتیم مثلا یرای فیس یا کار واجب نمیتونیم وصل شیم ؟؟
اگر نشه که دیگه اینترنت رو بنداز اشغالی دیگه

Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من دیشب بلاخره تونستم تیکت بفرستم و منتظر اکتیو شدن تریال ترد ام...
هرچند امشب میرم مسافرت و تا یه هفته نیستم! :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چند تا سوال ممنون میشم جواب بدید
۱- میشه همزمان برای ماه اول هم تریال رو بگیری هم یه دونه خودت بخری. همزمان ماه اول ۲ تا ترد داری؟

۲- به سایتش میشه اعتمادکرد همون ماه اول همرا با تریال ۲ تا ترد دیگه خرید ؟
پولو ندیچونه ؟ یا اکانت دستکاری نکنه ؟

۳- نرم افزار۲۴ ساعت باید باز باشه. خوب اگه نیاز به داشتیم مثلا یرای فیس یا کار واجب نمیتونیم وصل شیم ؟؟
اگر نشه که دیگه اینترنت رو بنداز اشغالی دیگه

Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2
ببینید،من خودم تا حداکثر فردا می خوام 3 تا Thread بخرم،شما هم خواستید بخرید حتما و حتما از طریق Payza بخرید،چرا؟ چون قانون 45 روزه Refund داره،یعنی تا 45 روز بعد از معامله،اگر به هر دلیلی سایت پول شما رو نداد،می تونید به بانک با ایمیل اطلاع بدید تا پولتون رو برگشت بزنن.فقط وقتی پول رو ریختید و Thread خریدید،چند تا عکس به عنوان مدرک از صفحه های مختلف بگیرید.
در مورد فیس بوک هم،می تونید از فری گیت یا اولترا سورف استفاده کنید،این نرم افزار ها غیر قانونی نیستند،به دلیل اینکه تمام سایت های مستهجن و... توسط خودشون فیل ت ر شده و شما فقط به فیس و یوتیوب و... دسترسی دارید.
هر چی بیشتر Thread بخرید،بهتر! و بله،Trial Threadتون تا 1 ماهش کامل نشه،براتون سود دهی خواهد داشت.
موفق باشید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من منتظر جواب تیکتم :)
واقعا روزی 1 دلار میده ؟
چقدر باید سیستم روشن باشه در روز؟
ببینید،هر 24 ساعت روشن گذاشتن سیستم = 1دلار.حالا مثلا شما 23 ساعت روشن بذاری،میشه 95 سنت.

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
گفته بودن از اول جولای برداشت به پرفکت درست میشه ولی امروز دوم هستش وخبری نیس.دارن کم کم اسکم از اب درمیان.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
ميبخشيد در مورد اين قسمت بيشتر توضيح نمي ديد اين قانون شامل همه سايت هاي ميشه؟
منظورم سايت هاي هايپ هم هست

بعد حتما واسه برگشت زدن دنگ و فنگ زيادي داره كارت شناسايي و تحريم هم هست ايران ديگه

اگه .واقعا واقعا برگشت بزنه پيزا من كه 500 دلار هم ميزارم در غير اينصورت حتي يك دلار هم صلاح نميبينم بزارم

بنظرم بهتره دوستان رو هم در اين مورد بيشتر آگاه كنيد چون مهترين مورد اعتماد به سايت هست

ببینید،من خودم تا حداکثر فردا می خوام 3 تا Thread بخرم،شما هم خواستید بخرید حتما و حتما از طریق Payza بخرید،چرا؟ چون قانون 45 روزه Refund داره،یعنی تا 45 روز بعد از معامله،اگر به هر دلیلی سایت پول شما رو نداد،می تونید به بانک با ایمیل اطلاع بدید تا پولتون رو برگشت بزنن.فقط وقتی پول رو ریختید و Thread خریدید،چند تا عکس به عنوان مدرک از صفحه های مختلف بگیرید.
در مورد فیس بوک هم،می تونید از فری گیت یا اولترا سورف استفاده کنید،این نرم افزار ها غیر قانونی نیستند،به دلیل اینکه تمام سایت های مستهجن و... توسط خودشون فیل ت ر شده و شما فقط به فیس و یوتیوب و... دسترسی دارید.
هر چی بیشتر Thread بخرید،بهتر! و بله،Trial Threadتون تا 1 ماهش کامل نشه،براتون سود دهی خواهد داشت.
موفق باشید.

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلامی دوباره
اگه تیکت من فعال بشه چطور میشه از کجا بفهمم فعال شده؟
الان نگاه کن این تیکت من فعال شده؟
pd5sx8hlesu143v4y9lg.jpg

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ميبخشيد در مورد اين قسمت بيشتر توضيح نمي ديد اين قانون شامل همه سايت هاي ميشه؟
منظورم سايت هاي هايپ هم هست

بعد حتما واسه برگشت زدن دنگ و فنگ زيادي داره كارت شناسايي و تحريم هم هست ايران ديگه

اگه .واقعا واقعا برگشت بزنه پيزا من كه 500 دلار هم ميزارم در غير اينصورت حتي يك دلار هم صلاح نميبينم بزارم

بنظرم بهتره دوستان رو هم در اين مورد بيشتر آگاه كنيد چون مهترين مورد اعتماد به سايت هست
ببینید،بزارید قضیه رو براتون بگم.
حدود دو سال پیش بود که پیزا هنوز آلرت پی بود،من توی سایت FastCash4U فقط 3 دلار سرمایه گذاری کردم.
خوب اون موقع بازار PTC های NextGen داغ بود و هر کی از ننش قهر می کرد یه PTC می زد و زود اسکم می کرد،وقتی دیدم این اسکم شده،سریع از قسمت Refund یه ایمیل به پیزا زدم و حدود 12 خط توضیح دادم که چی به چیه،جواب اومد 7 روز کاری به شخص مورد نظر مهلت داده میشه که جواب بده چرا پول رو نداده،ناگفته نمونه که حسابم وریفای شده بود با کارت اعتباری مجازی،و طبیعتا با آی پی غیر ایرانی این کار رو کردم،بعد از 5 روز ایمیل زدم که بابا این یارو پول بده نیست،جواب اومد صبر کنید مهلتش تموم بشه،من 2-3 روز صبر کردم،تا اینکه دیدم 3 دلارم برگشت خورده،به همین راحتی!
یک نکته دیگه هم که هست اینه که اگه طرف مقابل پول رو توی 100 تا حساب هم دور داده باشه،از حساب 100می برگشت می خوره و به شما داده میشه!
در مورد هایپ مطمئن نیستم،چون فکر می کنم پیزا هایپ رو قبول نداره،ولی مطمئن هستم این سایت رو پشتیبانی می کنه.
و یک نکته دیگه،اگر خواستید سرمایه گذاری کنید،سعی کنید از حساب صراف به صورت مستقیم این کار رو انجام بدید،به این صورت که یه پسوورد الکی مثل 1234 رو حسابتون بذارید،و به صراف بدید تا به صورت مستقیم حسابتون رو شارژ کنه،اگر هم سایت اسکم شد که توضیح دادم،به صراف اطلاع بدید ایمیل بزنه تا پول برگشت بخوره. ;)
موفق باشید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
معنی اسکم رو هم فهمیدیم. :)

یعنی چی خوب دارن پول اونایی که سرمایه میزارن رو بالا میکشن دیگه از کجا میدونی اون چند روزی هم که پرداختی داشتن خودش یه استراتزیک واسه جذب کاربر نبوده باشه.به هر حال اصلا سرمایه نذارین اول مطمئن شین میخوان پرداختی داشته باشن بعد تصمیم بگیرین.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
راستی دوستان،اگه خواستید سرمایه گذاری کنید،دقت کنید که زیرمجموعه من باشید تا یه چیزی هم گیر من بیاد و دعاتون هم بکنم!برای شما که فرقی نداره! :D
36 نفر تا الان عضو شدن،فقط 2تاشون فعالن!
:wacko:

بالا