hamid-digital
Registered User
- نوشتهها
- 728
- لایکها
- 42
شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟ مرورگر Wyzo آخرین نسخه اش رو نصب کنید،و همچنین پروتوکل های http و https رو امتحان کنید ببینید با کدوم ارسال میشه.من چرا اصلا نمیتونم تیکت بزنم؟دکلمه send اصلا عمل نمیکنه
مشاهده پیوست 399873
اون حساب Payza هست که 50 تومن باید بدید تا وریفای شده اش رو بخرید،پرفکت مانی وریفای اجباری نیست،اگر هم یه وقتی گیر داد که باید وریفای بشه،کافیه اسکن کارت ملی تون رو براش بفرستین تا وریفای کنه.
بله.همون شماره رو با همون U وارد کنید.فقط دقت کنید که اون شماره دریافت USD باشه،نه EUR.
نه اصلش قبوله،البته فقط در صورتی وریفای لازمه که خود پرفکت مانی ازتون درخواست کنه.در ضمن سعی کنید فقط و فقط با آی پی ایران وارد پرفکت مانی بشید و فقط و فقط با آی پی ایران نرم افزار رو باز بذارید،یعنی موقعی که برنامه بازه،چیز پی ان رو غیر فعال کنید.باید ترجمه شه کارت ملی برای وریفای ؟ یا اصلشو اسکن کنیم .
ببینید،من خودم تا حداکثر فردا می خوام 3 تا Thread بخرم،شما هم خواستید بخرید حتما و حتما از طریق Payza بخرید،چرا؟ چون قانون 45 روزه Refund داره،یعنی تا 45 روز بعد از معامله،اگر به هر دلیلی سایت پول شما رو نداد،می تونید به بانک با ایمیل اطلاع بدید تا پولتون رو برگشت بزنن.فقط وقتی پول رو ریختید و Thread خریدید،چند تا عکس به عنوان مدرک از صفحه های مختلف بگیرید.چند تا سوال ممنون میشم جواب بدید
۱- میشه همزمان برای ماه اول هم تریال رو بگیری هم یه دونه خودت بخری. همزمان ماه اول ۲ تا ترد داری؟
۲- به سایتش میشه اعتمادکرد همون ماه اول همرا با تریال ۲ تا ترد دیگه خرید ؟
پولو ندیچونه ؟ یا اکانت دستکاری نکنه ؟
۳- نرم افزار۲۴ ساعت باید باز باشه. خوب اگه نیاز به داشتیم مثلا یرای فیس یا کار واجب نمیتونیم وصل شیم ؟؟
اگر نشه که دیگه اینترنت رو بنداز اشغالی دیگه
Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2
ببینید،هر 24 ساعت روشن گذاشتن سیستم = 1دلار.حالا مثلا شما 23 ساعت روشن بذاری،میشه 95 سنت.من منتظر جواب تیکتم
واقعا روزی 1 دلار میده ؟
چقدر باید سیستم روشن باشه در روز؟
https://perfectmoney.isپرفکت مانی و از کدوم سایت درست کنم ؟
ببینید،من خودم تا حداکثر فردا می خوام 3 تا Thread بخرم،شما هم خواستید بخرید حتما و حتما از طریق Payza بخرید،چرا؟ چون قانون 45 روزه Refund داره،یعنی تا 45 روز بعد از معامله،اگر به هر دلیلی سایت پول شما رو نداد،می تونید به بانک با ایمیل اطلاع بدید تا پولتون رو برگشت بزنن.فقط وقتی پول رو ریختید و Thread خریدید،چند تا عکس به عنوان مدرک از صفحه های مختلف بگیرید.
در مورد فیس بوک هم،می تونید از فری گیت یا اولترا سورف استفاده کنید،این نرم افزار ها غیر قانونی نیستند،به دلیل اینکه تمام سایت های مستهجن و... توسط خودشون فیل ت ر شده و شما فقط به فیس و یوتیوب و... دسترسی دارید.
هر چی بیشتر Thread بخرید،بهتر! و بله،Trial Threadتون تا 1 ماهش کامل نشه،براتون سود دهی خواهد داشت.
موفق باشید.
معنی اسکم رو هم فهمیدیم.گفته بودن از اول جولای برداشت به پرفکت درست میشه ولی امروز دوم هستش وخبری نیس.دارن کم کم اسکم از اب درمیان.
ببینید،بزارید قضیه رو براتون بگم.ميبخشيد در مورد اين قسمت بيشتر توضيح نمي ديد اين قانون شامل همه سايت هاي ميشه؟
منظورم سايت هاي هايپ هم هست
بعد حتما واسه برگشت زدن دنگ و فنگ زيادي داره كارت شناسايي و تحريم هم هست ايران ديگه
اگه .واقعا واقعا برگشت بزنه پيزا من كه 500 دلار هم ميزارم در غير اينصورت حتي يك دلار هم صلاح نميبينم بزارم
بنظرم بهتره دوستان رو هم در اين مورد بيشتر آگاه كنيد چون مهترين مورد اعتماد به سايت هست
بله دیگه تیکت ارسال شده.سلامی دوباره
اگه تیکت من فعال بشه چطور میشه از کجا بفهمم فعال شده؟
الان نگاه کن این تیکت من فعال شده؟
مشاهده پیوست 400071
معنی اسکم رو هم فهمیدیم.![]()