Rezaguitar
Registered User
آخه قبلا request time out میداد ولی توی این تهدید کرده رسمادادش واسه من هم همين خطا مياد موقع برداشت قبلا هم همين ميومد
ربطي بلاك شدن نداره
آخه قبلا request time out میداد ولی توی این تهدید کرده رسمادادش واسه من هم همين خطا مياد موقع برداشت قبلا هم همين ميومد
ربطي بلاك شدن نداره
بلاک کجا بود چرا شایعه پراکنی می کنید؟!امروز دیگه این سایت شورش رو دراورد !!
Payment cannot be done
Payment system Perfect Money, system error
Your request can't be currently processed due to one of the following reasons:
12 تا ریفر هم داشتم و اینم نتیجشه!حالا باید بشینم خدا خدا بکنم که بلاکم نکرده باشن!:hmm:
- - Payment account that we use for payouts is currently out of funds
- - Script update
- - Multiple trial / past trial usage detected
- - Mobile network not supported
- - Account pending additional validation
- - IP blacklisted
عزیزم ترجمشو بلدم خودمبلاک کجا بود چرا شایعه پراکنی می کنید؟!![]()
ترجمه:
پرداخت امکان پذیر نیست.
خطای سیستمی،سیستم پرداخت پرفکت مانی
درخواست شما به یکی از دلایل زیر فعلا امکان پذیر نمی باشد:
-حسابی که ما از آن برای پرداخت استفاده می کنیم،موجودی تمام کرده است
-به روزرسانی اسکریپت
-شما از چند Thread رایگان استفاده کرده اید
-شبکه موبایل پشتیبانی نمیشود
-حساب شما در انتظار تایید است
-آی پی شما در لیست سیاه قرار دارد
که قطعا یا گزینه یک هست یا دو!
بعد از یه مدت دوباره امتحان کنید.
آخه اگه بلاک شده بودی که نمی ذاشت حتی سمت دکمه برداشت بری!عزیزم ترجمشو بلدم خودم
آی پی در لیست سیاه قرار گرفته یعنی بلاک شده دیگه,از چند thread رایگان استفاده کرده باشیم هم نتیجش همین میشه!
منم نگفتم مطمئنم بلاک شدم ولی با این وضعیت پشتیبانی که اصلا جواب درست حسابی به تیکت نمیدن گفتم باید خدا خدا کنم بلاک نشده باشم!![]()
چرا دیگه اینجوری مدت زمان بیشتری با اعتماد کار میکنم و سودش نصیب اونا میشه.آخه اگه بلاک شده بودی که نمی ذاشت حتی سمت دکمه برداشت بری!![]()
آخه برای من هم همین پیغام رو می داد...الان هم باز Time-Out میده.چرا دیگه اینجوری مدت زمان بیشتری با اعتماد کار میکنم و سودش نصیب اونا میشه.
اتفاقا معمولا سایتهایی که بلاک میکنن موقع پرداخت گیر میدن
به هر حال هنوز امیدوارم
من که گفتم یه خورده با تاخیر آپدیت میشه،235 هزار نفر باید همزمان آپدیت بشن،حالا الان آپدیت نشه،پولتون که سرجاشه!آقا چرا Available balance ام آپدیت نمیشه ؟ دیروز 1 ظهر برنامه رو شروع کردم. الانم که تقریبا 1 هست بازم Available بالانس ام صفره تو سایت . اما و خود نرم افزار 60 سنته.:hmm:
من که گفتم یه خورده با تاخیر آپدیت میشه،235 هزار نفر باید همزمان آپدیت بشن،حالا الان آپدیت نشه،پولتون که سرجاشه!
راستی چه جوری از دیروز ظهر تا الان بازه یکسره،اونوقت فقط 60 سنت؟! نرم افزارش دقیقا هر 24 ساعت 1 دلار الی 1 دلار و 1 سنت در روز به حساب اضافه می کنه.
واسه من كه هميشه بين ساعت 7 تا 9 صبح آپديت ميشه
برای من هم حدودای 7 تا 9 صبح.نگفتم از 1 ظهر تا 1 ظهر الان باز بوده گفتم از 1 ظهر دیروز شروع کردم تا الان که 24 ساعت گذشته بالانسم هنوز 0 ئه.ماله خود شما چه تایمی آپدیت میشه هر روز ؟
اون قسمت نه،بالاترش که نوشته Perfect Money,شماره حساب پرفکت مانیتون رو که با U شروع میشه بنویسید.Beneficiary bank
Bank name:
Bank address:
SWIFT/ABA:
Account number/IBAN
تو پرفکت مانی اینجا چی بنویسم ؟:blush:
توی نرم افزار کنار Thread نوشته 1 یا 0؟اقا usd من الان 5 دقیقه نشده شد 0.0070 یعنی چی ؟
دیگه لازم نیست تیکت بزنم که رایگان کنن ؟
توی نرم افزار کنار Thread نوشته 1 یا 0؟