AbolTheRocker
Registered User
پس برای شما Thread رایگان فعال شده!1
بعد چجوری میتونم ازونجا تصفیه کنم به حساب ایران ؟
تیکت زده بودید یا به صورت خودکار فعال شد؟
پس برای شما Thread رایگان فعال شده!1
بعد چجوری میتونم ازونجا تصفیه کنم به حساب ایران ؟
[SUP]متوجه نشدم...ببینید الان شما حساب پرفکت مانی افتتاح کردید؟اگه آره باید وارد حساب پرفکت مانیتون بشید و اون شماره حسابی که کنارش نوشته USD و با U شروع میشه رو توی پروفایلتون توی قسمت مربوطه بنویسید و Save رو بزنید.من الان پرفکت مانی و زدم برام ایمیلم اومد
ولی تو سایت هیچ اتفاق خاصی نیفتاد
یعنی جلوش خالیه
مشکلی نیست ؟
پس برای شما Thread رایگان فعال شده!
تیکت زده بودید یا به صورت خودکار فعال شد؟
[SUP]متوجه نشدم...ببینید الان شما حساب پرفکت مانی افتتاح کردید؟اگه آره باید وارد حساب پرفکت مانیتون بشید و اون شماره حسابی که کنارش نوشته USD و با U شروع میشه رو توی پروفایلتون توی قسمت مربوطه بنویسید و Save رو بزنید.
[/SUP]
Paxum یکی دیگه از راه های برداشت از سایت هست که به درد ایرانی ها نمی خوره.اقا این Paxum یعنی جی ؟
چون پرفکت مانی و که نمیشه به پول تبدیل کرد
خوبه!دیشب تیکت زدم
امروز جوابش اومد
tnx alotنه،هر 24 ساعتی 1 دلار هست.بیشتر ممکن نیست مگر اینکه Thread بخرید!![]()
پرداخت به Payza و Perfect Money.باید اطلاعات مربوط به یکی از این بانک هارو توی پروفایلتون بنویسید.بالاخره بعد یک روز و نیم جواب دادن
1. پرداخت چطوری هست از طریق برنامه یا سایت کدوم قسمت؟
2.حداقل پرداخت چقدر هست؟
ممنون میشم جواب بدید
ممنون اطلاعات رو وارد کردمپرداخت به Payza و Perfect Money.باید اطلاعات مربوط به یکی از این بانک هارو توی پروفایلتون بنویسید.
حداقل پرداخت برای پرفکت مانی 0.10$ یعنی 10 سنت و برای Payza یک دلار هست.
از قسمت بالا منوی Personal کنار Ticket,گزینه Payments رو انتخاب کن،بعد اگه درآمدت به 10 سنت رسیده باشه،توی صفحه Payments بالاش نوشته:ممنون اطلاعات رو وارد کردم
ولی نگفتی پرداخت از کدوم قسمت هست بلد نیستم؟
چه عجب! کم کم مال همه داره فعال میشه!سلام به همه.
بالاخره تریال ترد منم فعال شد.
ولی تو برنامه همچنان ترد ها رو زده بود 0. رفتم دیدم توکن ای که تو برنامه زده با اونی که تو سایت هست فرق میکنه.
هرچی هم سعی کردم که این 2 تا رو یکی کنم نشد.
اون ورژن و پاک کردم و 2.4 رو نصب کردم ، تو این ورژن تونستم توکن ها رو یکی کنم و ترد رایگان هم به برنامه اضافه شد :دی
حالا ببینیم چیکار میکنه :lol:
موفق باشید![]()
چه عجب! کم کم مال همه داره فعال میشه!![]()
آره. البته من تیکت 3 روزم و دیروز پاک کردم و یه تیکت جدید زدم که امروز جوابش اومد.
این مشکلش هم با پرو%کسی و اینا یکم ضایس! یه بارم حواسم نبود این اجرا بود پرو%کسی باز کردم :دی
حالا ایشالا که نمی بندنش :lol:
برای حل این مسئله هم تو پر$وکسیفا$یر میشه یه برنامه رو از لیست برنامه های تحت پرو%کسی خارج کرد که اون با همون آی پی خودت وصل باشه
موفق باشید![]()