AbolTheRocker
Registered User
مزخرف نیست،این نشون میده که رو اصول کار می کنن!آره خیلی مشکل مزخرفیه دوتا اکانت من سر این قضیه به گاج رفت :دی
الانم برنامه رو رو لپتاپ گذاشتم خودم با پی سی کار میکنم.
مزخرف نیست،این نشون میده که رو اصول کار می کنن!آره خیلی مشکل مزخرفیه دوتا اکانت من سر این قضیه به گاج رفت :دی
الانم برنامه رو رو لپتاپ گذاشتم خودم با پی سی کار میکنم.
مزخرف نیست،این نشون میده که رو اصول کار می کنن!![]()
3 تا نه،ولی تا امشب 2 تا می خرم ببینم چی میشه.بله بله :دی
راستی 3 تا ترد رو خریدی ؟
تیکت قبلی رو send to archive بزنید و یه تیکت جدید،با محتویات تیکت قبلی بزنید،جواب خواهند داد.جواب تیکت منو نمیدن . . .
العان 3 روزه تیکت فرستادم . . .
نه،باید حتما از طریق اس ام اس فعال بشه و بعد از فعال شدن یه تیکت به پشتیبانی،همراه با یک عکس از صفحه پروفایلتون بفرستید تا Thread رایگان رو براتون قعالش کنند.تا حسابت را از طریق اس ام اس فعال نکردی، نمیشه Threadرایگان گرفت؟
Chat Nickname رو هرچی دوست دارید بذارید و New Password هم فقط موقعی که می خواهید پسوورد رو عوض کنید تغییر بدید.سلام دوست عزیز
من با لینک شما ثبت نام کردم.در حال دانلود نرم افزار هستم.تو قسمت پروفایل باید همه قسمت ها پر بشه یا فقط شماره حساب کافی هست؟سمت چپ chatnickname و newpassword باید پر بشه؟در قسمت پایین اسم و آدرس و آدرس بانک و اسم بان همه اینها لازم هست؟
برای تیکت موضوع چی باشه؟department کدوم گزینه رو بزنیم؟و متن چی باشه
ممنون
ببینید صفحه پروفایل با HTTP باز شده یا HTTPS.اگر HTTP هست با HTTPS و اگر HTTPS هست با HTTP دوباره صفحه رو باز کنید و دکمه ذخیره رو بزنید.من تو قسمت پروفایل شماره مویایل و حساب پرفکت مانی رو وارد کردم و سیو زدم ولی هر وفقت میرم تو پروفایلم سیو نشده،هیچ اس ام اسی هم تا حالا نیومده
با تشکر از تمام دوستانی که جواب ندادن! و با توجه به تغییر و تحولی که در صفحه پروفایل سایت انجام شده،این متن برای تمام کسانی که موبایلشون وریفای شده میاد.همینکه به ظاهر سایت دارن میرسن نشونه خوبیه،پرفکت مانی هم انشاا... طی چند روز آینده بر می گرده.امروز کنار اسمم بالای صفحه نوشته: Your account verified بارنگ سبز و یه تیک هم کنارش گذاشته،برای شما هم همینطوریه؟
من یه نیگا کوچولو دیدم این تاپیک رو
بوی پول میاد
فقط پرداخت به لیبرتی داره آیا
چون من فقط با لیبرتی بلدم کار کنم
لبیرتی خوبی اش اینکه ادام نمی ترسه ببندنش
و چی ان هم نمیخواد ، با شیلتر شکن میشه وارد شد