ریپورت شد عزیز.اقا این چه حرفیه؟
توی پروفایل من هم Your account verified اضافه شده!!
چند روزی هم هست در تلاش هستیم برای دریافت پول از طریق پرفکت مانی ولی به نتیجه ای نرسیدیم!!!
راه میوفته،یه خورده صبر کنید،پول پوله دیگه،حالا اینکه با پیزا پرداخت داره،براش چه فرقی می کنه بیاد با پرفکت مانی هم پرداخت داشته باشه؟برای من هم فعال شد بالاخره بعد کلی دردسر حالا منتظرم پرفکت مانی هم فعال بشه از سایت برداشت بزنیم
از اولترا سورف استفاده کنید.آقا چطوری با پیزا ادد فاند کنیم ؟ وی پی ان آن کنی حساب کوین لیمیت میشه . آن نکنی پیزا لیمیت میکنه. :|
آقا چطوری با پیزا ادد فاند کنیم ؟ وی پی ان آن کنی حساب کوین لیمیت میشه . آن نکنی پیزا لیمیت میکنه. :|
از پرو%کسیف%ایر استفاده کن :دی
با اون که باشی تو لیست Rules میتونی یه برنامه رو اضافه کنی و دسترسی شو رو Direct بذاری. اینجوری اون با آی پی خودت به نت دسترسی داره
موفق باشی![]()
خیلی ممنون اما دوستان من مشکلم نرم افزار نیست . فوقش آدم 2 دقیقه برنامه رو شات داون میکنه . من مشکلم خوده سایته.
مگه با وی پی ان بری تو سایت حسابتو بلاک نمیکنه ؟ آخه یکبار حسابم بلاک شد بعد یکی از دوستان گفت به خاطره وی پی انه.
حالا نمیدونم منظورش این بود که وقتی نرم افزار آن بوده من وی پی ان آن کردم حسابم بلاک شده
یا اینکه چون با وی پی ان میخواستم تو سایت لاگین کنم حسابم بلاک شده ؟
دوستان مگه نمیشه با پرفکت اد فاند کرد؟ من فکر میکردم فقط با برداشت کردن مشکل دارن یعنی نمیشه با پرفکت اَد فاند کرد؟![]()
سلام بچه ها یه خبر خوب
پرداخت به پرفکت مانی درست شد برید امتحان کنید
در جا هم پرداخت کرد کفم برید
این هم عکس = http://www.upload.tehran98.com/img1/1x6mxhrmuhe0n59o5ca.jpg
فکر کنم همه زدن برداشت کردن Fund هاش تموم شد! :wacko:sgh
سلام به همه دوستان.
من که سعی کردم همون اررور و بهم داد.
شاید این جمعه بیاید شاید :دی
گفته میخوایم ورژن مک و هم تا چند روز دیگه بذاریم تو صفحه دانلود ، اینم بیاد خوب میشه
موفق باشید![]()
دیشب منم زدم 12 دلار ریخت به حساب ولی امروز اومدم 2 دلار دیگه بردارم دوباره :سلام بچه ها یه خبر خوب
پرداخت به پرفکت مانی درست شد برید امتحان کنید![]()
در جا هم پرداخت کرد کفم برید![]()
این هم عکس = http://www.upload.tehran98.com/img1/...he0n59o5ca.jpg
شما نرم افزارش رو مستقیم از توی خود سایتش بعد از ورود به حساب کاربری دانلود کردی یا از لینک هایی که بعضی از دوستان توی تاپیک گذاشته بودن؟من الان 2 دلار توی نرم افزار داشتم ولی الان نگاه کردم شده 30 سنت.
چند روز پیشم چند سنت داشتم صفر شد و ازاول شروع کرد.چرا؟
شما نرم افزارش رو مستقیم از توی خود سایتش بعد از ورود به حساب کاربری دانلود کردی یا از لینک هایی که بعضی از دوستان توی تاپیک گذاشته بودن؟
از توی پروفایلتون Refresh Token رو بزنید و اون کدی که میده رو توی برنامه بذارید ببینید چی میشه.سلام.از خود سایتش دانلود کردم.
من یک هفته ست می خوام بخرم هی یه مشکلی پیش میاد! :blink:کسی ترد خرید؟؟؟
sent from my LWW