• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خبر جدید:
MAC OS Version Released
Digital Generation is the world's 15th most powerful performance computing system, and with nearly 300 thousand PC's joining the network in just two months, it may become the largest project in history. MAC version brings DG to new markets around the world so even more members can enjoy digital earnings today.

Mac version will be available on your download page shortly, some features may not be supported on all of our products as the developer community is still busy applying latest fixes and patches to the previous versions. Please note that versions older than 2.3 will not be supported soon, make sure to update to the latest version within the next several days.
ترجمه:
نسخه سیستم عامل مک ساخته شد
دیجیتال جنریشن،15مین قدرتمندترین سیستم محاسباتی جهان است،و با بیش از 300 هزار پی سی که در عرض دو ماه به شبکه پیوسته اند،شاید بزرگترین پروژه در تاریخ بشود.
نسخه مک،دیجیتال جنریشن را به بازار های جدید در اطراف دنیا می برد که اعضای بیشتری بتوانند از این درآمد دیجیتالی لذت ببرند.
نسخه مک در مدت کوتاهی در صفحه دانلود شما خواهد بود،بعضی از ویژگی ها ممکن است در تمام محصولات ما پشتیبانی نشود،چون تیم سازنده نرم افزار هنوز مشغول رفع عیب های نسخه های قبل هستند.لطفا توجه کنید که نسخه های قبل از 2.3 به زودی پشتیبانی نخواهد شد،مطمئن شوید که تا چند روز آینده به آخرین نسخه ارتقاء می دهید.
;)

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
خبر جدید:
MAC OS Version Released
Digital Generation is the world's 15th most powerful performance computing system, and with nearly 300 thousand PC's joining the network in just two months, it may become the largest project in history. MAC version brings DG to new markets around the world so even more members can enjoy digital earnings today.

Mac version will be available on your download page shortly, some features may not be supported on all of our products as the developer community is still busy applying latest fixes and patches to the previous versions. Please note that versions older than 2.3 will not be supported soon, make sure to update to the latest version within the next several days.
ترجمه:
نسخه سیستم عامل مک ساخته شد
دیجیتال جنریشن،15مین قدرتمندترین سیستم محاسباتی جهان است،و با بیش از 300 هزار پی سی که در عرض دو ماه به شبکه پیوسته اند،شاید بزرگترین پروژه در تاریخ بشود.
نسخه مک،دیجیتال جنریشن را به بازار های جدید در اطراف دنیا می برد که اعضای بیشتری بتوانند از این درآمد دیجیتالی لذت ببرند.
نسخه مک در مدت کوتاهی در صفحه دانلود شما خواهد بود،بعضی از ویژگی ها ممکن است در تمام محصولات ما پشتیبانی نشود،چون تیم سازنده نرم افزار هنوز مشغول رفع عیب های نسخه های قبل هستند.لطفا توجه کنید که نسخه های قبل از 2.3 به زودی پشتیبانی نخواهد شد،مطمئن شوید که تا چند روز آینده به آخرین نسخه ارتقاء می دهید.
;)

سلام داداش من برنامشو نصب کردم اسمسم دادم بهش دیگه باید چیکار کنم فکر کنم الان باید threadsبگیرم توسایت یکی رو رایگان گفته ولی الان واسه یکی هم پول میخواد ازم لطفا بهم بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
نسخه برنامه هم 2.4هس

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام داداش من برنامشو نصب کردم اسمسم دادم بهش دیگه باید چیکار کنم فکر کنم الان باید threadsبگیرم توسایت یکی رو رایگان گفته ولی الان واسه یکی هم پول میخواد ازم لطفا بهم بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
نسخه برنامه هم 2.4هس
Thread یک ماهه رایگان رو اگه بخواید بگیرید،اول کدی که از طریق اس ام اس بهتون میاد رو به همون شماره ای که باهاش کد فرستاده شده بفرستید،وقتی توی پروفایلتون نوشت Phone Verified یک عکس از صفحه پروفایل بگیرید و یک تیکت بزنید به پشتیبانی و درخواست کنید که Thread رایگان رو براتون فعال کنن.

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان کسی تونسته توی این چند روز از طریق پرفکت مانی دریافتی داشته باشه!؟معلوم نیست کی درست میشه!؟

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
Thread یک ماهه رایگان رو اگه بخواید بگیرید،اول کدی که از طریق اس ام اس بهتون میاد رو به همون شماره ای که باهاش کد فرستاده شده بفرستید،وقتی توی پروفایلتون نوشت Phone Verified یک عکس از صفحه پروفایل بگیرید و یک تیکت بزنید به پشتیبانی و درخواست کنید که Thread رایگان رو براتون فعال کنن.

داداش عکسو تو یه آپپلود سنتر باید آپ کنم؟
چون بخش تیکتش اتاچمنت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینطور آدرسشو براشون بفرستم:http://uploadtak.com/images/j1545_Untitled.jpg
؟؟
عکسمم درسته دیگه؟
و همچنین به کدم بخشش تیکت بزنم ؟ساپورت؟یا تیریال؟مدیرت؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
داداش عکسو تو یه آپپلود سنتر باید آپ کنم؟
چون بخش تیکتش اتاچمنت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینطور آدرسشو براشون بفرستم:http://uploadtak.com/images/j1545_Untitled.jpg
؟؟
عکسمم درسته دیگه؟
و همچنین به کدم بخشش تیکت بزنم ؟ساپورت؟یا تیریال؟مدیرت؟
آره همین عکس خوبه.به Trial تیکت بزن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان کسی تونسته توی این چند روز از طریق پرفکت مانی دریافتی داشته باشه!؟معلوم نیست کی درست میشه!؟
نه معلوم نیست،ولی کلی تغییر ایجاد کردن توی سایت از یک هفته پیش،قالب رو دستکاری کردن،Ego Pay رو به عنوان گزینه پرداخت و برداشت اضافه کردن،نسخه مک رو ساختن و...پرفکت مانی هم بالاخره درست میشه دیگه،فعلا به فعالیت ادامه بدید،ضرری که نداره! :D

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
آقا این سیستم آپدیت بالانسش خیلی داغونشده.

من 3 ، 4 روزه درآمدم تو نرم افزار از مرز 2 دلار گذشته اما هر روز که آپدیت میشه تو سایت فقط 10 12 سنت بهم اضافه میشه و درآمدم هنوزم زیر 1 دلار مونده:blink:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
آقا این سیستم آپدیت بالانسش خیلی داغونشده.

من 3 ، 4 روزه درآمدم تو نرم افزار از مرز 2 دلار گذشته اما هر روز که آپدیت میشه تو سایت فقط 10 12 سنت بهم اضافه میشه و درآمدم هنوزم زیر 1 دلار مونده:blink:
من احتمال می دم شما و بعضی از دوستان که مشکل دارن،از لینک هایی که بقیه گذاشتن نرم افزار رو دانلود کردن،و درنتیجه پول به حساب شخص دیگه ای میره،شما چک کن ببین توی نرم افزار ایمیل خودت رو نوشته؟ چون من هر روز بالانسم دقیق و به موقع آپدیت میشه...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
راستی با ایگو پی هم میشه برداشت کرد،ولی دلارش رو مفت میخرن،بین 2300 تا 2500.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
بعد یه عمر صبر کردن بلاخره جواب تیکتم رو دادن، ولی عجب خنگی! اومده جواب منو داده!!!
این تیکت و جوابشه:

2013-07-10 05:26:34 You:
Please Activate My Trial Thread

this is my account pic:
http://s3.picofile.com/file/7826630963/coin_2.jpg

2013-07-11 15:41:17 Admin:
If you still need your trial thread send a ticket with a screenshot of proof.

Digital Generation Support Department

ای کوفت!!!
خب الان اون لینکی که گذاشتم چیه خب؟!!! یارو به خودش زحمت نداده بازش کنه یعنی؟؟؟
:wacko:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
خب بلافاصله اسکرین شات جدید گذاشتم که ایندفه بعد 5 دیقه جواب داد و فعال کرد ترد رایگان رو!
مشکلم الان دانلود ورژن آخر برنامه اس!
2.3 رو قبلا تونسته بودم دانلود کنم ولی الان بیشتر از بیست بار تاحالا وقتای مختلف تست کردم تا 2.4 رو دانلود کنم هردفعه قبل کامل شدنش قطع میشه...
چجوری میشه فایلش رو با آی دی ام دانلود کرد که خراب نشه وسطش؟
اصلا میشه؟

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
اگه مشكل داريد تو يه آپلود سنتر مثل آپلود باز يا هرجايي ديگه بصورت ريموت آپلود آپلود كنيد و بعد دانلود كنيد.

--------
واسه من هم بعد از مدتها امروز جواب داد
تو تيك اين گفته

2013-07-11 15:06:05 Admin:

جريانش چيه بايد چيكار كنم عكس از پروفايلم هم فرستاده بود.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خب بلافاصله اسکرین شات جدید گذاشتم که ایندفه بعد 5 دیقه جواب داد و فعال کرد ترد رایگان رو!
مشکلم الان دانلود ورژن آخر برنامه اس!
2.3 رو قبلا تونسته بودم دانلود کنم ولی الان بیشتر از بیست بار تاحالا وقتای مختلف تست کردم تا 2.4 رو دانلود کنم هردفعه قبل کامل شدنش قطع میشه...
چجوری میشه فایلش رو با آی دی ام دانلود کرد که خراب نشه وسطش؟
اصلا میشه؟
با اولترا سورف از توی خود مرورگر دانلودش کنید،ولی به هیچ عنوان ریموت آپلودش نکنید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگه مشكل داريد تو يه آپلود سنتر مثل آپلود باز يا هرجايي ديگه بصورت ريموت آپلود آپلود كنيد و بعد دانلود كنيد.

--------
واسه من هم بعد از مدتها امروز جواب داد
تو تيك اين گفته

2013-07-11 15:06:05 Admin:

جريانش چيه بايد چيكار كنم عكس از پروفايلم هم فرستاده بود.
خوب شما هم همین کار رو بکن دیگه!
عکس پروفایل رو یه جا دیگه آپلود کن بعد لینکش رو بذار.
راستی یه چیز دیگه،این روشی که می گه باید اس ام اس بفرستی برای اینه که 2 دلار بیاد روی قبض موبایلت،ولی تو ایران از این خبرا نیست! :lol:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان.
همچنان منتظر Withdraw از پرفکت مانی هستیم :دی
اگه دیدم تا چند روز دیگه نشد با پی زا میکشم بیرون.

موفق باشید :D

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
ego هم اضافه کرده .

میتونید با اون هم بردارین .

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
میشه با اگو پی پول واریز کرد ترد خرید بعد با پرفکت مانی برداشت کرد دیگه؟
اگ آره از کجا میشه اگوپی خرید؟

بالا