AbolTheRocker
Registered User
آره میشه این کار رو کرد.میشه با اگو پی پول واریز کرد ترد خرید بعد با پرفکت مانی برداشت کرد دیگه؟
اگ آره از کجا میشه اگوپی خرید؟
می گردم ببینم کی دلار اگوپی داره تو تاپیک می گم!
آره میشه این کار رو کرد.میشه با اگو پی پول واریز کرد ترد خرید بعد با پرفکت مانی برداشت کرد دیگه؟
اگ آره از کجا میشه اگوپی خرید؟
با اولترا سورف از توی خود مرورگر دانلودش کنید،ولی به هیچ عنوان ریموت آپلودش نکنید.
منم با دانلود خیلی مشکل داشتم که امروز شانسم گرفت و وقتی زدم رو دانلود سرعت سایت (و ایضا نت من!) خیلی خوب بود! و سریع تا اخرش رفت و داون شد...وقتی که ادرس رو میدم که اپلود کنه میگه این صفحه هستش و اپلود نمیکنه ادرس رو هم اینطوری میدمhttps://coingeneration.com/download/درستش چیه؟
یکی هم اینکه تو صفحه دانلود الان دوتا هستش اون نسخه مک چیه؟:hmm: لازمه ؟
یعنی تنها راهش دانلود مستقیم از سایته ؟ دیگه نمیشه یه جایی آپلود کرد؟منم با دانلود خیلی مشکل داشتم که امروز شانسم گرفت و وقتی زدم رو دانلود سرعت سایت (و ایضا نت من!) خیلی خوب بود! و سریع تا اخرش رفت و داون شد...
نسخه مک هم مال کساییه که ویندوز ندارن و به جاش مک دارن دیگه!
آره میشه این کار رو کرد.
می گردم ببینم کی دلار اگوپی داره تو تاپیک می گم!
خوب که چی مال یهودیاست در کل هم میصرفهاون ستاره داوود که وسطش عکس یه شیره نشان میده این سایت مال یهودیاست در کل به نظر من نمی ارزه هم 24 ساعت باید برق مصرف کنه سیستمت به اضافه استهلاک قطعات سیستم به خاطر یه دلار یه 6 ماه سیستمو این طوری 24 ساعته روشن بذارید سر 6 ماه باید هر چی پول در اوردین جمع کنید تا برید یه سیستم نو بخرید و پول برقو بدین
اون ستاره داوود که وسطش عکس یه شیره نشان میده این سایت مال یهودیاست در کل به نظر من نمی ارزه هم 24 ساعت باید برق مصرف کنه سیستمت به اضافه استهلاک قطعات سیستم به خاطر یه دلار یه 6 ماه سیستمو این طوری 24 ساعته روشن بذارید سر 6 ماه باید هر چی پول در اوردین جمع کنید تا برید یه سیستم نو بخرید و پول برقو بدین
ای بابا یه کاربر نیویوزر دیگه هم چند صفحه قبل از این بحث های بیهوده کرد تاپیک تبدیل شد به تاپیک Racist ها!این بحث هارو نکنید...اگه ستاره داره،اون شیری هم که وسطشه مال پرچم قدیم ایرانه پس حتما نصف مدیراش ایرانین و نصفشون یهودی،نه؟اون ستاره داوود که وسطش عکس یه شیره نشان میده این سایت مال یهودیاست در کل به نظر من نمی ارزه هم 24 ساعت باید برق مصرف کنه سیستمت به اضافه استهلاک قطعات سیستم به خاطر یه دلار یه 6 ماه سیستمو این طوری 24 ساعته روشن بذارید سر 6 ماه باید هر چی پول در اوردین جمع کنید تا برید یه سیستم نو بخرید و پول برقو بدین
میشه واضح تر بگید؟بابا اگو پای هم مثل پرفکت مانی هست قیمتش الکی به هوای ارزونتر بودن نرید دنبالش
تا شما نگی چه خطایی میده و ویندوزشون چیه که نمیشه کاری کرد.یکی ار دوستان این نرم افزار رو دانلود ونصب هم کرده ولی باز نمیشه برنامه چه راه حلی پیشنهاد میکنین؟
من که گفتم ریموت آپلودش نکنید...با اولترا سورف راحت میشه دانلودش کرد.نسخه مک هم همونطور که دوستمون گفتن،مال سیستم عامل مک هست و برای ویندوز کاربردی نداره.وقتی که ادرس رو میدم که اپلود کنه میگه این صفحه هستش و اپلود نمیکنه ادرس رو هم اینطوری میدمhttps://coingeneration.com/download/درستش چیه؟
یکی هم اینکه تو صفحه دانلود الان دوتا هستش اون نسخه مک چیه؟:hmm: لازمه ؟
اتفاقا چنین شیوه های کسب درآمد بیشتر بدرد کسانی میخوره که معتاد به اینترنت هستن و طبیعتا سیستمشون اکثر اوقات روشنه*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*
یعنی چی نمیدونم چی میگین اون قسمت نقطه چین رو هم بگینمن که گفتم ریموت آپلودش نکنید...با اولترا سورف راحت میشه دانلودش کرد.نسخه مک هم همونطور که دوستمون گفتن،مال سیستم عامل مک هست و برای ویندوز کاربردی نداره.
فراموشش کن!یعنی چی نمیدونم چی میگین اون قسمت نقطه چین رو هم بگین![]()
یعنی پول اگو پای قیمتش با پرفکت مانی یکی هست و فروشش هم خیلی سخت بهتره طرفش نرید تازه من امتحان کردم زدم با اگوپای بهم پرداخت کنه اونم مثل پرفکت پرداخت نشد فعلا واسه پایزا خوب داره پرداخت میکنهمیشه واضح تر بگید؟
می دونی چیه؟جواب ابلهان خاموشیست.![]()
فی رو قبل از پرداخت می نویسه...ولی خوب بالاخره پرداخت که کرده دیگه!همینطوری شانسی زدم اگوپای پرداخت کرد شش دلار ولی خیلی پورسانت پرداختش غیر منطقی هست واسه شش دلار 33 سنت از حسابم کم شد