• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
میشه با اگو پی پول واریز کرد ترد خرید بعد با پرفکت مانی برداشت کرد دیگه؟
اگ آره از کجا میشه اگوپی خرید؟
آره میشه این کار رو کرد.
می گردم ببینم کی دلار اگوپی داره تو تاپیک می گم!

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با اولترا سورف از توی خود مرورگر دانلودش کنید،ولی به هیچ عنوان ریموت آپلودش نکنید.

وقتی که ادرس رو میدم که اپلود کنه میگه این صفحه هستش و اپلود نمیکنه ادرس رو هم اینطوری میدمhttps://coingeneration.com/download/درستش چیه؟
یکی هم اینکه تو صفحه دانلود الان دوتا هستش اون نسخه مک چیه؟:hmm: لازمه ؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
وقتی که ادرس رو میدم که اپلود کنه میگه این صفحه هستش و اپلود نمیکنه ادرس رو هم اینطوری میدمhttps://coingeneration.com/download/درستش چیه؟
منم با دانلود خیلی مشکل داشتم که امروز شانسم گرفت و وقتی زدم رو دانلود سرعت سایت (و ایضا نت من!) خیلی خوب بود! و سریع تا اخرش رفت و داون شد...
نسخه مک هم مال کساییه که ویندوز ندارن و به جاش مک دارن دیگه!

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
منم با دانلود خیلی مشکل داشتم که امروز شانسم گرفت و وقتی زدم رو دانلود سرعت سایت (و ایضا نت من!) خیلی خوب بود! و سریع تا اخرش رفت و داون شد...
نسخه مک هم مال کساییه که ویندوز ندارن و به جاش مک دارن دیگه!
یعنی تنها راهش دانلود مستقیم از سایته ؟ دیگه نمیشه یه جایی آپلود کرد؟

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یکی ار دوستان این نرم افزار رو دانلود ونصب هم کرده ولی باز نمیشه برنامه چه راه حلی پیشنهاد میکنین؟

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اون ستاره داوود که وسطش عکس یه شیره نشان میده این سایت مال یهودیاست در کل به نظر من نمی ارزه هم 24 ساعت باید برق مصرف کنه سیستمت به اضافه استهلاک قطعات سیستم به خاطر یه دلار یه 6 ماه سیستمو این طوری 24 ساعته روشن بذارید سر 6 ماه باید هر چی پول در اوردین جمع کنید تا برید یه سیستم نو بخرید و پول برقو بدین
خوب که چی مال یهودیاست در کل هم میصرفه :D قرار نیست که همیشه یه دلار در بیاری

nardon_mn

Registered User
لایک‌ها
17
اون ستاره داوود که وسطش عکس یه شیره نشان میده این سایت مال یهودیاست در کل به نظر من نمی ارزه هم 24 ساعت باید برق مصرف کنه سیستمت به اضافه استهلاک قطعات سیستم به خاطر یه دلار یه 6 ماه سیستمو این طوری 24 ساعته روشن بذارید سر 6 ماه باید هر چی پول در اوردین جمع کنید تا برید یه سیستم نو بخرید و پول برقو بدین

سیستم خریدم نزدیک هفت هشت ساله با هاش کار میکنم از 24ساعت شبانه روز فقط 4ساعت خاموشه قطعاتشم هر سه چهارسال نو میکنم بجان تو یکبار آخ نگفته :Dسیستمی که سر 6ماه از کار بیفته دیگه سیستم زمان قاجاره عزیز سیستم من اونطوری باشه خودم تیکه تیکش میکنم:)
یه توصیه هم بهت میکنم ازم داشته باش سیستم با زیاد کار کردن گردن کلفتتر میشه از کار نمیفته!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ای بابا یه کاربر نیویوزر دیگه هم چند صفحه قبل از این بحث های بیهوده کرد تاپیک تبدیل شد به تاپیک Racist ها!این بحث هارو نکنید...اگه ستاره داره،اون شیری هم که وسطشه مال پرچم قدیم ایرانه پس حتما نصف مدیراش ایرانین و نصفشون یهودی،نه؟ :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یکی ار دوستان این نرم افزار رو دانلود ونصب هم کرده ولی باز نمیشه برنامه چه راه حلی پیشنهاد میکنین؟
تا شما نگی چه خطایی میده و ویندوزشون چیه که نمیشه کاری کرد.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من که گفتم ریموت آپلودش نکنید...با اولترا سورف راحت میشه دانلودش کرد.نسخه مک هم همونطور که دوستمون گفتن،مال سیستم عامل مک هست و برای ویندوز کاربردی نداره.

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*
اتفاقا چنین شیوه های کسب درآمد بیشتر بدرد کسانی میخوره که معتاد به اینترنت هستن و طبیعتا سیستمشون اکثر اوقات روشنه

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من که گفتم ریموت آپلودش نکنید...با اولترا سورف راحت میشه دانلودش کرد.نسخه مک هم همونطور که دوستمون گفتن،مال سیستم عامل مک هست و برای ویندوز کاربردی نداره.
یعنی چی نمیدونم چی میگین اون قسمت نقطه چین رو هم بگین:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی چی نمیدونم چی میگین اون قسمت نقطه چین رو هم بگین:D
فراموشش کن!
فقط می گم خواستی دانلود کنی نرم افزارش رو مستقیم از توی خود سایت دانلود کن،از جاهای دیگه دانلود نکن همین. :D

latari

Registered User
لایک‌ها
86
میشه واضح تر بگید؟
یعنی پول اگو پای قیمتش با پرفکت مانی یکی هست و فروشش هم خیلی سخت بهتره طرفش نرید تازه من امتحان کردم زدم با اگوپای بهم پرداخت کنه اونم مثل پرفکت پرداخت نشد فعلا واسه پایزا خوب داره پرداخت میکنه

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
می دونی چیه؟جواب ابلهان خاموشیست. :)

ترو دت :دی
جناب آقای اُلد یوزر ریپورت شدن:)

خوشحالم نسخه مک ئش اومد :دی
چند نفر خواسته بودن ، نبود. حالا یه چند تا زیر مجموعه ثابت گیرم میاد:lol:

موفق باشید:D

latari

Registered User
لایک‌ها
86
همینطوری شانسی زدم اگوپای پرداخت کرد شش دلار ولی خیلی پورسانت پرداختش غیر منطقی هست واسه شش دلار 33 سنت از حسابم کم شد

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
همینطوری شانسی زدم اگوپای پرداخت کرد شش دلار ولی خیلی پورسانت پرداختش غیر منطقی هست واسه شش دلار 33 سنت از حسابم کم شد
فی رو قبل از پرداخت می نویسه...ولی خوب بالاخره پرداخت که کرده دیگه! :D

بالا