• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چقدر گفتم استارتر این کار به درد نمیخوره مگه گوش کردی اینم 96 دلارت که رفت یه آبم روش :))
نه داداش مطمئنم سیستم پرفکت مانیشون باگ داره،چون قبلا با پیزا 3 دلار ریختم و سریعا به بالانس اضافه شد. هدف من از پست بالا این بود که بگم جواب دادن به تیکت ها خودکار هست،همین. ;)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
اگوپی با ایران اوکیه ؟

با آی پی ایرانم میشه رفت ؟

یه سوال دیگه اینکه با پیزای unverified هم میشه add fund کرد ؟

من اد فاند کردم اما میترسم بعدا دبه کنه که پیزات وریفای نیوده!!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگوپی با ایران اوکیه ؟ با آی پی ایرانم میشه رفت ؟ یه سوال دیگه اینکه با پیزای unverified هم میشه add fund کرد ؟ من اد فاند کردم اما میترسم بعدا دبه کنه که پیزات وریفای نیوده!!
آره با آی پی ایران هم میشه. اگه وریفای می بود که بهتر بود،ولی حالا دیگه کار از کار گذشته! :D حالا چقدر ریختی توش؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
همین الان 16.41$ از طریق پیزا برداشت کردم که به صورت آنی واریز شد! مجموع برداشت ها: 20.28$

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
با این دلارایی که شما میریزی توش بایدم 20$ برداشت کنی،
ولللا بوخودا

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
شما مشکلی داری هی از اول تاپیک اسپم میدی؟

خیر در انتظار تایید ترید هستم چندبار تیکت زدم جواب نمیدن..
در ضمن از سخنان گهربار شما که تا جوابی نداری میزنی کوچه علی چپ فیض میبرم :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خیر در انتظار تایید ترید هستم چندبار تیکت زدم جواب نمیدن..
در ضمن از سخنان گهربار شما که تا جوابی نداری میزنی کوچه علی چپ فیض میبرم :D
نه شما خودتو زدی به کوچه علی چپ،وقتی پرفکت مانیش ایراد داره پرداخت نمی کنه شما میای میگی بفرما اسکم شد،وقتی سرمایه گذاری می کنم و برداشت می کنم میگی بله وقتی سرمایه گذاری کردی باید هم بهت پول بدن! :blink::lol:

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
نه شما خودتو زدی به کوچه علی چپ،وقتی پرفکت مانیش ایراد داره پرداخت نمی کنه شما میای میگی بفرما اسکم شد،وقتی سرمایه گذاری می کنم و برداشت می کنم میگی بله وقتی سرمایه گذاری کردی باید هم بهت پول بدن! :blink::lol:

خودت نمیزاری اسپم نشه ها،
شوما یه دونه پست از من نیشان بده که کلمه اسکم توش باشه بهت جایزه میدم :D
بعدم مگه دروغ گفتم سرمایه میزاری و برمیداری دیگه :p

latari

Registered User
لایک‌ها
86
آقا من کاری ندارم این سایت داره پرداخت میکنه فقط برام یه سوال پیش اومده پس چرا اصلا تو هیچ فرومی در موردش بحث نیست چرا هیچ جا نگفته که بیایید سرمایه گذاری کنید هیچ تاپیک جامعی در موردش تو اینترنت پیدا نکردم که مثلا یکی بگه من 200 دلار سرمایه گذاری کردم اصلا این سایت چه مدته که داره کار میکنه

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
بعدم مگه دروغ گفتم سرمایه میزاری و برمیداری دیگه :p

هرچیزی هم که باشه ، حداقلش اینه که اول سرمایه برداشته ، بعد گذاشته ;)

آقا من کاری ندارم این سایت داره پرداخت میکنه فقط برام یه سوال پیش اومده پس چرا اصلا تو هیچ فرومی در موردش بحث نیست چرا هیچ جا نگفته که بیایید سرمایه گذاری کنید هیچ تاپیک جامعی در موردش تو اینترنت پیدا نکردم که مثلا یکی بگه من 200 دلار سرمایه گذاری کردم اصلا این سایت چه مدته که داره کار میکنه

اتفاقا من چند تا تاپیک تو سایت های انگلیسی زبان درموردش پیدا کردم و یوزرا هم هرروز میزان برداشتی شون و میذاشتن!
یکم بهتر بگرد پیدا میکنی عزیز.

موفق باشید :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
حدود 1 الی 1 و نیم ماه هست که افتتاح شده برای همین خیلی معروف نیست،تا یکی دو ماه دیگه همه نت درموردش خبردار میشن!

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام payza وریفای نشه میتونم پول واریز کنم و برداشت کنم ؟
خودم چی نمیتونم وریفای کنم؟
اصلا وریفای چی هست چی لازم دارم تا وریفای بشه؟
ممنون میشم جواب بدید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام payza وریفای نشه میتونم پول واریز کنم و برداشت کنم ؟
خودم چی نمیتونم وریفای کنم؟
اصلا وریفای چی هست چی لازم دارم تا وریفای بشه؟
ممنون میشم جواب بدید
وریفای اگه بکنید خیلی خیلی بهتره،حساب هم بهتره حساب Personal Pro باز کنید.
وریفای یعنی یه چیزی مثل تایید هویت،از یه صراف یه کارت اعتباری مجازی یا VCC بگیرید،با مبلغ پایین مثلا 5 دلار،فکر کنم بین 20 تا 30 هزار تومن باشه قیمتش،بعد باهاش می تونید حسابتون رو وریفای کنید،البته فقط با و.ی.پی.ا.ن وارد حساب بشید،اگه حتی اتفاقی با آی پی ایران وارد بشید،حسابتون بسته میشه!البته پارسال من اشتباهن با آی پی ایران لاگین کردم و گفت حساب شما محدود شد!ولی بعدش نمی دونم معجزه شد چی شد،بعد از یک ماه حسابم دوباره باز شد! :D

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
وریفای اگه بکنید خیلی خیلی بهتره،حساب هم بهتره حساب Personal Pro باز کنید.
وریفای یعنی یه چیزی مثل تایید هویت،از یه صراف یه کارت اعتباری مجازی یا VCC بگیرید،با مبلغ پایین مثلا 5 دلار،فکر کنم بین 20 تا 30 هزار تومن باشه قیمتش،بعد باهاش می تونید حسابتون رو وریفای کنید،البته فقط با و.ی.پی.ا.ن وارد حساب بشید،اگه حتی اتفاقی با آی پی ایران وارد بشید،حسابتون بسته میشه!البته پارسال من اشتباهن با آی پی ایران لاگین کردم و گفت حساب شما محدود شد!ولی بعدش نمی دونم معجزه شد چی شد،بعد از یک ماه حسابم دوباره باز شد! :D
چی شد تونستی پولی رو که واریز کرده بودی به حسابت برگردونی؟ پشتیبانی جواب داد بالاخره؟

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
یه سوال:
این کامپیوتر باید 24 ساعته روشن باشه؟؟؟؟

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
سلام.واسه چی برای پرفکت مانی ارور میده باید چکار کنم؟

بالا