veyoos
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 1
باز نمیشه این سایت . ارور میده!!!!
آپلود عکس | مرکز آپلود عکس به صورت دائمی اینم سایت آپلود با لینک مستقتم . . .
باز نمیشه این سایت . ارور میده!!!!
تقصیر خود پرفکت مانیه که می خواد حساب تموم کسایی که از آمریکا عضو شدن رو ببنده،حالا گویا با یک سری تغییرات میشه از این کار جلوگیری کرد،سایت هم اعلام کرده در حال انجام این تغییرات هست و به زودی Paypal و Neteller و Perfect Money راه میوفتن.پرفكت ماني ميخواهم برداشت بزنم تايم اوت ميده
قبلا 8 روز پيش 10 سنت برداشت كردم
ولي چند روزي تايم اوت ميده
نرم افزار رو که اجرا کنید،بالاش می نویسه Threads: 1از من هنوز فعال نشده . . . حالا فعال بشه چه اتفاقی میوفته که من بفهمم فعال شده . . . ؟
اون بدبختی که می گفته نمیشه،حتما فقط Moderator بوده و از مدیرای اصلی نبوده،برای تیکت هم شما هم http و هم https رو امتحان کن ببین با کدوم ارسال میشه.شماره ام رو از همراه اول به ایرانسل تغییر دادم و اسمسم دلیور شد و تایید شد...
رفتم تو چت گفتم تریال رو فعال کن که گفت اینجا کسی نیست که بتونه برات فعال کنه و باید تیکت بزنی...
به همه همینو میگفت...
تیکت هم که فعلا نمیشه زد...
موندم لنگ در هوا! :hmm:
شماره ام رو از همراه اول به ایرانسل تغییر دادم و اسمسم دلیور شد و تایید شد...
رفتم تو چت گفتم تریال رو فعال کن که گفت اینجا کسی نیست که بتونه برات فعال کنه و باید تیکت بزنی...
به همه همینو میگفت...
تیکت هم که فعلا نمیشه زد...
موندم لنگ در هوا! :hmm:
قبلا یه تیکت زده بودم...بره چی نمیشه ؟من که همین یه ساعت پیش تیکت زدم.
ما که هرچی هم تیکت زدیم اس ام اس میاد و دلیوری نمیشه اصلا جواب ندادن کلا بیخیالش شدم
بهترین راه افتتاح کردن حساب پرفکت مانی یا پیزا،و انتقال پول به اون هست.فعال کردم خطمو تیکت زدم
ممنتظر جوابشونم ممنون از شما
من توی هند یه حساب دارم
میخواستم بدونم بعدا چجوری بهشون بگم که بریزن تو اون حسابم ؟
بله،وقتی که اعلام کنند که Trial Threadتون فعال شد.راستی بعد از جوابشون باید نرم افزارو ران کنم دیگه ؟
جواب چی که اومد؟جوابش که اومد چجوری میتونم حسابمو بهشون بدم ؟
و تو تیکت بعدی واسه رایگان چی بزنم؟
همونطور که دوست عزیزمون گفتند،فقط از شماره ایرانسل برای فرستادن کد استفاده کنید،اگر هم کد ارسال نشد،هر 1 ساعت می تونید دوباره درخواست کد بدید تا موقعی که ارسال و فعال بشه.ما که هرچی هم تیکت زدیم اس ام اس میاد و دلیوری نمیشه اصلا جواب ندادن کلا بیخیالش شدم
اون حساب Payza هست که 50 تومن باید بدید تا وریفای شده اش رو بخرید،پرفکت مانی وریفای اجباری نیست،اگر هم یه وقتی گیر داد که باید وریفای بشه،کافیه اسکن کارت ملی تون رو براش بفرستین تا وریفای کنه.سلام من تمام کارها را کردم فقط منتظر فعال شدنThread هستمU5342423 که تو خود سایت پرفکت مانی نوشته بود؟
من دو سوال داشتم
1.من اکانت پرفکت مانی رو خودم درست کردم مشکلی نیست آخه بعضیا میگن 50 تومن اکانت درست میکنن با اینی که من رایگان و سریع درستش کردم چه فرقی داره؟
2.بعد حساب پرفکت مانی من ایمیلم هست یا یوزر نیمم هست یا این:
ممنون میشم جواب بدید