• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
منم همچنان منتظر فعال شدن تریال ترد می باشم :دی

اطلاعاتی که یکی از دوستان غیر هم وطن درمورد این سایت به دست آورده:

According to the information i've received, there are some major companies out there providing the investment for this program, which has a budget for 4 million threads, to help developing the worlds fastest cloud processor in order to do various researches, such as medical, tecnhological and digital researches. Also this program was built initially to last for 10 years.

I have some fellows that got a job to work for them and are now part of the support and moderation team. Since they're now in the back office and regularly get the new updates, this information provided is being consistent.

امیدوارم که همینجوری باشه. چیز خیلی بعیدی هم نیست.
قبل از عید یه مصاحبه تصویری دیدم با رئیس و موسس کلود فلاور که یه پسر 17 ساله بود! :eek: اونم یه مدت بزرگترین سایت منبع Cloud Sourcing دنیا بود!
ایشالا اینم به جاهای خوبی برسه.

موفق باشید :D

Last edited:

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان لطفا جواب ندید ارزش نداره...دست خودش نیست ساندیسش ناخالصی داشته!
لطفا جواب ندید تاپیک قفل میشه...حیفه!

------------

عزیز جواب تیکت واسه Thread اومد و شروع بکار کردم

بیشتر از 24 ساعت روشن بود تا اینکه امروز ساعت هفت قطع کردم و وقتی وارد اکانت شدم دیدم بجای 1.1714 نوشته 0.0086!!

Untitled.png
Untitled1.png

میخواستم ببینم درآمد کسب شده بعد از چند ساعت توی اکانت نشون داده میشه!آپدیتش آنی هست!؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
آره من هم 24 ساعت گذاشتم
تو اكانتم زده بود 10 سنت اما تو خود برنامه زده بود 1 دلار نميدونم جريانش چيه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان لطفا جواب ندید ارزش نداره...دست خودش نیست ساندیسش ناخالصی داشته!
لطفا جواب ندید تاپیک قفل میشه...حیفه!

------------

عزیز جواب تیکت واسه Thread اومد و شروع بکار کردم

بیشتر از 24 ساعت روشن بود تا اینکه امروز ساعت هفت قطع کردم و وقتی وارد اکانت شدم دیدم بجای 1.1714 نوشته 0.0086!!

مشاهده پیوست 398974
مشاهده پیوست 398975

میخواستم ببینم درآمد کسب شده بعد از چند ساعت توی اکانت نشون داده میشه!آپدیتش آنی هست!؟

طبق گفته سایت،5 صبح به وقت سرور آپدیت میشه،حالا بعضی موقع ها دیرتر،بعضی موقع ها زودتر،ولی درآمد اصلی شما همون مقداری هست که بالای نرم افزار نوشته.
اینو به همه میگم،یه وقت زرنگی نکنید وصل شید به اینترنت یه اسکریپت بگیرید،بعد قطع شید به هوای اینکه پول شمارش داره عدد می ندازه!اینجوری فقط خودتون رو مسخره کردید،چون فرض کنید 2 دلار با این روش به دست آوردید،بعد برداشت کردید و به صراف فروختید،حالا مدیر چک می کنه می بینه چیکار کردید،درخواست ریفاند می ده و پول از حساب صراف برگشت می خوره و صراف می تونه ازتون شکایت کنه و...کلا تا وقتی به اینترنت وصلید برنامه رو باز بذارید،به محظ اینکه از نت قطع شدید،برنامه رو ببندید تا مشکلی براتون پیش نیاد.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212

مشاهده پیوست 398974
مشاهده پیوست 398975

آره من هم 24 ساعت گذاشتم
تو اكانتم زده بود 10 سنت اما تو خود برنامه زده بود 1 دلار نميدونم جريانش چيه

ببینید دوستان ، درآمد اصلی شما همونی هست که تو نرم افزار زده ، اون کاملا به روز هست.
دلیل این مسئله اینه که موجودی حساب شما در سایت هر نیمه شب به وقت سرور (GMT +5) آپدیت میشه و اون موقع میتونید تو سایت هم مشاهده کنید ;)

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
طبق گفته سایت،5 صبح به وقت سرور آپدیت میشه،حالا بعضی موقع ها دیرتر،بعضی موقع ها زودتر،ولی درآمد اصلی شما همون مقداری هست که بالای نرم افزار نوشته.
اینو به همه میگم،یه وقت زرنگی نکنید وصل شید به اینترنت یه اسکریپت بگیرید،بعد قطع شید به هوای اینکه پول شمارش داره عدد می ندازه!اینجوری فقط خودتون رو مسخره کردید،چون فرض کنید 2 دلار با این روش به دست آوردید،بعد برداشت کردید و به صراف فروختید،حالا مدیر چک می کنه می بینه چیکار کردید،درخواست ریفاند می ده و پول از حساب صراف برگشت می خوره و صراف می تونه ازتون شکایت کنه و...کلا تا وقتی به اینترنت وصلید برنامه رو باز بذارید،به محظ اینکه از نت قطع شدید،برنامه رو ببندید تا مشکلی براتون پیش نیاد.

ببینید دوستان ، درآمد اصلی شما همونی هست که تو نرم افزار زده ، اون کاملا به روز هست.
دلیل این مسئله اینه که موجودی حساب شما در سایت هر نیمه شب به وقت سرور (GMT +5) آپدیت میشه و اون موقع میتونید تو سایت هم مشاهده کنید ;)

دمتــــون گرم بابت راهنمایی!

یه سوالی راه مطمئن و زود بازده ای نیست بشه این دلار هایی که بدست میاریم را بکار بگیریم و بیشتر سود کنیم!؟

خیلی ممنون

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
خیلی روشه خوبیه برای کسب درآمد.

حالا ۱ دلار که نمیصرفه اما با خرید 5 6 تا ترد و روزی 5 6 دلار واقعا عالی میشه.

راستی دوستان اکانت من بلاک شده.:blink: کسی میدونه قضیه چیه ؟‌ استفاده از چیز پی ان در هنگام کار نرم افزار و هی قطع و وصل کردن اون , میتونه دخیل باشه ؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212

راستی دوستان اکانت من بلاک شده.:blink: کسی میدونه قضیه چیه ؟‌ استفاده از چیز پی ان در هنگام کار نرم افزار و هی قطع و وصل کردن اون , میتونه دخیل باشه ؟

سلام حاجی :دی
یاد دوران روزی 45 50 دلارمون بخیر :eek: :lol: :lol:
راجع به مشکل بلاک شدنت هم یه تیکت بزن به پشتیبانی بپرس قضیه چیه.

موفق باشی :D

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام حاجی :دی
یاد دوران روزی 45 50 دلارمون بخیر :eek: :lol: :lol:
راجع به مشکل بلاک شدنت هم یه تیکت بزن به پشتیبانی بپرس قضیه چیه.

موفق باشی :D

سلام :دی

ها داداش یادش بخیر چه دورانی بود.

حالا داریم بره روزی 1 دلار له له میزنیم :D

veyoos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

میشه لینک برنامه نسخه قبلی رو بزارید . . . ؟

ممنون .

راستی اگه بخوایم پول رو به حساب Payza بریزم باید چکار کنم ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دمتــــون گرم بابت راهنمایی!

یه سوالی راه مطمئن و زود بازده ای نیست بشه این دلار هایی که بدست میاریم را بکار بگیریم و بیشتر سود کنیم!؟

خیلی ممنون
شما می تونی با پولی که از Trial Thread به دست میاد،یعنی 30$ و 20$ سرمایه گذاری،یه Thread جدید به مدت یک سال بخری و اگر خواستی باز با سودش یک Thread دیگه و...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خیلی روشه خوبیه برای کسب درآمد.

100% بخاطر همون چیز پی ان هست! از آیپی ایران برای نرم افزار استفاده کنید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام

ممنون .

راستی اگه بخوایم پول رو به حساب Payza بریزم باید چکار کنم ؟
نسخه قبلی برنامه رو که تقریبا میشه گفت دیگه نمیشه به دست آورد،البته من دارمش،ولی سرعت آپلودم طوری نیست که بتونم آپلودش کنم،در مورد Payza هم،شما می تونید یه حساب Perfect Money درست کنید و به اون حساب برداشت کنید.ایران رو هم پشتیبانی می کنه.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
برای اینکه ببینم چی میشه،3$ از حساب Payza خودم ریختم توش،این پول به حساب Current Balance میره،یعنی با این حساب میشه فقط Thread خرید و از حساب Available Balance برداشت کرد.

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
این trial thread یک ماه که تموم بشه دیگه تمدید نمیشه؟باید بخریم حتما؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این trial thread یک ماه که تموم بشه دیگه تمدید نمیشه؟باید بخریم حتما؟
بله باید بخرید.
البته اجباری نیست،یعنی می تونید 30$ رو بگیرید و تمام،ولی با شرایط موجود،هرچه زودتر Thread بخرید،زودتر به سود نزدیک میشید،من کسایی رو سراغ دارم که با خرید 10 Thread و جمع آوری چند تا Referral,دارن روزی 25$ درمیارن از سایت.
بذارید یه توضیحی برای دوستان بدم،فرض کنید تا 2 ماه آینده،تعداد اعضای سایت به 1 میلیون نفر برسه،حالا مدیر سایت یک میلیون PC در سرتاسر دنیا در اختیار خودش داره،و به قول خودشون هیچ ابر کامپیوتری تا حالا نبوده که قدرت 1 میلیون کامپیوتر رو در خودش داشته باشه.حالا هر شرکتی که بخواد انواع تحقیقات یا محاسبات رو انجام بده،با پرداخت مبلغ قابل توجهی می تونه از این 1 میلیون کامپیوتری که در اختیار مدیر سایت هست استفاده کنه.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
يعني فقط واسه 1 ماه ميشه استفاده كرد؟
ماه دوم ديگه بايد 30 دلار بديم ؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام

بفرما عزیز اینم لینک :

http://s1.picofile.com/file/7826281391/threadmanagersetup.exe.html

همچنان منتظر فعال شدن تربال ترد خود می باشیم :دی

اینکه ترد رایگانه بعد یک ماه تموم میشه یکم ضدحاله. در کمترین حالت ریسک باید 30 دلاری که از سایت گرفتی رو به علاوه یه 20 دلار از خودت بذاری تا یه ترد سالیانه بگیری:دی
البته ریفرال گیری هم هست ، میشه ایرانی بازی هم درآورد و آخر ماه یه اکانت دیگه ساخت از اون هم 30 دلار و بیرون آورد که ریسکی هم نباشه :lol:

چت رومش هم خیلی شلوغه ها! :دی الان 152 نفر تو ان :lol:

Last edited:
بالا