• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
منم تو همون مرحله اولم هنوز!
اسمس برام اومد، اونم سه بار!
منم هرسه بار فرستادم ولی دلیوری نداد، البته ارور داد که نفرستاده ولی تو دیتیلز اسمس نوشته دلیور شد!!!
به هرحال هنوز تو حسابم شمارم رو تایید نکرده، تیکت هم زدم که یه روز گذشت و خبری نشد...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
منم تو همون مرحله اولم هنوز!
اسمس برام اومد، اونم سه بار!
منم هرسه بار فرستادم ولی دلیوری نداد، البته ارور داد که نفرستاده ولی تو دیتیلز اسمس نوشته دلیور شد!!!
به هرحال هنوز تو حسابم شمارم رو تایید نکرده، تیکت هم زدم که یه روز گذشت و خبری نشد...
شما وقتی تیکت می فرستید،دسته بندی درست رو انتخاب می کنید؟ باید Manual Verify رو انتخاب کنید.
به هر حال من بهتون پیشنهاد می کنم 150$ بدید 3 تا Thread بخرید به مدت یک سال،ماهی 90$ درآمد خواهید داشت،احتیاج به وریفای کردن هم نیست،پولتون رو هم روزانه و به صورت آنی می تونید برداشت کنید.

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
كسي اين درامد ها رو به وجه رايج مملكت هم تبديل كرده ؟ ؟

فقط عدد نباشه :)

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
كسي اين درامد ها رو به وجه رايج مملكت هم تبديل كرده ؟ ؟

فقط عدد نباشه
دوست عزیز دلارهای پرفکت مانی توی خیلی سایتها حتی تو همین پرشین تولز هم حدود 3200 تومان خریداری میشه

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
شما وقتی تیکت می فرستید،دسته بندی درست رو انتخاب می کنید؟ باید Manual Verify رو انتخاب کنید.
به هر حال من بهتون پیشنهاد می کنم 150$ بدید 3 تا Thread بخرید به مدت یک سال،ماهی 90$ درآمد خواهید داشت،احتیاج به وریفای کردن هم نیست،پولتون رو هم روزانه و به صورت آنی می تونید برداشت کنید.
اره..دسته بندیش دقت کردم همون رو انتخاب کردم...
میزارم 48 ساعت بگذره بعد دوباره تیکت میدم...
(150 دلار ندارم فعلا! ;))

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
احتمالا کسانی که این فایل رو دانلود کردن الان کامپیوترشون تبدیل به botnet شده, و آماده برای ارسال اسپم, پرو کـسی, ddos , mining و هزار جور کاره دیگه :D

فرض بگیریم اینگونه نباشه, پوله برقی که می دید از پول لایت کوینی که در میارید بیشتره!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
احتمالا کسانی که این فایل رو دانلود کردن الان کامپیوترشون تبدیل به botnet شده, و آماده برای ارسال اسپم, پرو کـسی, ddos , mining و هزار جور کاره دیگه :D

فرض بگیریم اینگونه نباشه, پوله برقی که می دید از پول لایت کوینی که در میارید بیشتره!
بله احتمالات زیادی وجود داره،مثلا احتمال داره ایران با آمریکا دوست بشه،ولی هیچ کدوم هیچ وقت به واقعیت نخواهد پیوست! :D
راستی شما 90 هزار تومن در ماه برات پول برق میاد اگه پی سیت روشن باشه یکسره؟! :rolleyes:

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
برای اون کسایی که هی گیر دادن این اطلاعات می فرسته و این حرف ها

بگم که الان miner معدنچی های بسیاری هستند که با الوده کردن سایت ها BOT خودشونو رو می ریزن تو سیستمتون !

بدونه اینکه شما حتی بفهمید !

حالا این سایت بنده خداه داره یه پول بدرد نخوری هم به شما می ده شما داوطلبانه miner شو نصب کنی و کار کنی !

کسی اگه سوادشو داشت بیاد باهم pool بزنیم !

پ.ن : هنوز که هنوز حساب من وریفایی نشده ! یه پیسی دارم پیزوری داره seo می کنه اینم روش گذاشتم که یه پولی هم اضافه تر در بیاره !

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
شماهایی که دارید با این سیستم کار میکنید بجز استارتر اگر با لینک پست اول ثبت نام کردید یه thread بخرید بابا این استارتر بسکه گفت بنده خدا روشو زمین نندازید چیزی که گیر خودش نمیاد :))

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
نرم افزارو بزور دانلود کردم
اسمس برام فرستاد ولی من فرستادم شماره ای که داد رو خبری نشد
فرقی داره ایرانسل باشه یا همراه اول؟!

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
من هرچی سعی میکنم از پرفکت مانی برداشت کنم نمیزاره و ارور میده !!!
کار خاصی باید انجام بدم ؟

Sent from my Galaxy Note 2

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434

سلام.چقدر شما آواتارتون شبیه آواتار منه.یه وقت مشکلی پیش نیاد بنمون کنن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

پرفکت مانی جدیدا برای USA محدودیت گذاشته و قراره کسایی که تغییراتی در پروفایلشون انجام ندن،حسابشون رو ببنده،امروز یه پیغام اومد که اول جولای تغییرات رو انجام می دن و تا اون موقع گزینه برداشت با پرفکت مانی بر می گرده،پیپال و نتلر هم به عنوان گزینه های برداشت به زودی اضافه خواهند شد،همچنین در حال افزایش امنیت سایت هستند.همه این ها نشون می ده با یه Programی که حالا حالاها پا برجا خواهد موند رو به رو هستیم،در ضمن من که می گم Thread بخرید،فقط یه پیشنهاده،گلوی کسی رو فشار ندادم که یا بخر یا می کشمت!فقط دارم گزینه های مختلف کسب درآمد در این سایت رو معرفی می کنم،بعضی ها هم اینجا رو با بخش گفتگوی آزاد اشتباه گرفتن.:hmm:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان.
اون تیکت ای که برای مشکل ثبت نشدن شماره تلفن زدم ، جواب داده شده و ادمین میگه یه بار با آی پی ایران اومدی ، یه بار با فرانسه (ساک* س :lol: ) یه اکانت دیگه با آی پی خودت بساز.
فقط بچه ها حواسشون باشه اشتباها تو کار کردن با این سایت آی پی شون و تغییر ندن ، ممکنه بعد از وریفای شدن هم بهتون گیر بده..
یه بار دیگه کلا همه چیز رو اول رفتم جلو و تکست هم اومد و فرستادم دلیور هم شد.
حالا منتظرم تا تو سایت بزنه که شماره وریفای شده.

دوستان یه چیزی رو هم دقت کنن ، درباره دو نوع موجودی Current و Available Ballance یه چیزی که هست ، دومی اون موجودی هست که شما میتونید ازش برداشت کنید و طبق گفته سایت وقتی پول ها میرن توی اون که شما اطلاعات خودتون و کامل پرکرده باشین ، شماره گوشیتون رو فعال کرده باشین و تو یکی از درگاه های پرداخت ، حساب دریافتی تون و وارد کرده باشین. بعد از انجام این تغییرات هم یه ایمیل براتون میفرسته که تغییرات رو تایید کنید که واسه من یه نیم ساعت طول کشید تا اومد :دی

موفق باشید :D

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام به همه دوستان.
اون تیکت ای که برای مشکل ثبت نشدن شماره تلفن زدم ، جواب داده شده و ادمین میگه یه بار با آی پی ایران اومدی ، یه بار با فرانسه (ساک* س :lol: ) یه اکانت دیگه با آی پی خودت بساز.
فقط بچه ها حواسشون باشه اشتباها تو کار کردن با این سایت آی پی شون و تغییر ندن ، ممکنه بعد از وریفای شدن هم بهتون گیر بده..
یه بار دیگه کلا همه چیز رو اول رفتم جلو و تکست هم اومد و فرستادم دلیور هم شد.
حالا منتظرم تا تو سایت بزنه که شماره وریفای شده.

دوستان یه چیزی رو هم دقت کنن ، درباره دو نوع موجودی Current و Available Ballance یه چیزی که هست ، دومی اون موجودی هست که شما میتونید ازش برداشت کنید و طبق گفته سایت وقتی پول ها میرن توی اون که شما اطلاعات خودتون و کامل پرکرده باشین ، شماره گوشیتون رو فعال کرده باشین و تو یکی از درگاه های پرداخت ، حساب دریافتی تون و وارد کرده باشین. بعد از انجام این تغییرات هم یه ایمیل براتون میفرسته که تغییرات رو تایید کنید که واسه من یه نیم ساعت طول کشید تا اومد :دی

موفق باشید :D
خوب خدارو شکر که بلاخره جواب دادن،230 هزار عضو (تا الان)دارن،خوب سرشون شلوغ میشه دیگه! :D

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
این سایت تمام نشانه های scam بودن رو داره

دومینش تو سال 17-Sep-2012 ثبت شده یعنی حدود 9 ماه پیش, سایته قدیمی نیست

ایمیل دومین طرف [email protected] هست که هیچ وقت سازمان یا شرکت بزرگی نمیاد از ایمیل رایگان جیمیل برای کارهای تجاریشون استفاده بکنه

آدرس شرکت مجازی هست! یعنی virtual office هست, هیچ کارمندی اونحا وجود ندارد و فقط یه آدرس هست که با 100 دلار در ماه میشه خرید, بعضی هاشون, تلفن و فکس, سالن کنفرانس, فورارد نامه و ... هم می دن

این سایت سیستم ponzy و Multi level Marketing داره, سیستم Ponzy از آن جهت که می گه برای هر thread باید فلان قدر پول بدی تا بیشتر دربیاری! خوب اینا اگه قصدشون CPU computing باشه که باید از خداشون باشه که از تمام توان CPU شما استفاده کنند, اینکه شما بهشون پول بدید تا اینا بتونند از توان بیشتری از CPU شما استفاده کنند چه صیغه ای هست

از آن جهت Multi Level Marketing هست که 2 لایه referal داره , این دوستمون که این تاپیک رو زده و اینقدر جدی تو این تاپیک فعاله و نقش پشتیبانی سایت رو اجرا می کنه لینک ریفرالش رو گذاشته اول تاپیک, و پورسانت می گیره از درآمد شما, البته اگه به شما پولی بدن چون نرخی که سایت زده پرت هست و با خیلی کمتر از 1 دلار می تونن برن یه core سی پی یو رو اجاره کنند

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این سایت تمام نشانه های scam بودن رو داره

دومینش تو سال 17-Sep-2012 ثبت شده یعنی حدود 9 ماه پیش, سایته قدیمی نیست

ایمیل دومین طرف [email protected] هست که هیچ وقت سازمان یا شرکت بزرگی نمیاد از ایمیل رایگان جیمیل برای کارهای تجاریشون استفاده بکنه

آدرس شرکت مجازی هست! یعنی virtual office هست, هیچ کارمندی اونحا وجود ندارد و فقط یه آدرس هست که با 100 دلار در ماه میشه خرید, بعضی هاشون, تلفن و فکس, سالن کنفرانس, فورارد نامه و ... هم می دن

این سایت سیستم ponzy و Multi level Marketing داره, سیستم Ponzy از آن جهت که می گه برای هر thread باید فلان قدر پول بدی تا بیشتر دربیاری! خوب اینا اگه قصدشون CPU computing باشه که باید از خداشون باشه که از تمام توان CPU شما استفاده کنند, اینکه شما بهشون پول بدید تا اینا بتونند از توان بیشتری از CPU شما استفاده کنند چه صیغه ای هست

از آن جهت Multi Level Marketing هست که 2 لایه referal داره , این دوستمون که این تاپیک رو زده و اینقدر جدی تو این تاپیک فعاله و نقش پشتیبانی سایت رو اجرا می کنه لینک ریفرالش رو گذاشته اول تاپیک, و پورسانت می گیره از درآمد شما, البته اگه به شما پولی بدن چون نرخی که سایت زده پرت هست و با خیلی کمتر از 1 دلار می تونن برن یه core سی پی یو رو اجاره کنند
من همینجا نشان "کارآگاه گجت" رو به شما اهدا می کنم! مخصوصا به خاطر اون کشف بزرگی که در قسمت آخر کردید!یعنی اینکه من چون لینک رفرال گذاشتم پورسانت می گیرم! :p
راستی جدیدا سایت های SCAM،به 230 هزار تا عضوشون نفری 30$ در ماه به صورت آنی پرداخت می کنن،یعنی 6900000$ دلار! یعنی 20 میلیارد و 700 میلیون تومن! :wacko:
خوب SCAM های این دوره و زمونه اینجورین دیگه! :lol:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
من همینجا نشان "کارآگاه گجت" رو به شما اهدا می کنم! مخصوصا به خاطر اون کشف بزرگی که در قسمت آخر کردید!یعنی اینکه من چون لینک رفرال گذاشتم پورسانت می گیرم! :p
راستی جدیدا سایت های SCAM،به 230 هزار تا عضوشون نفری 30$ در ماه به صورت آنی پرداخت می کنن،یعنی 6900000$ دلار! یعنی 20 میلیارد و 700 میلیون تومن! :wacko:
خوب SCAM های این دوره و زمونه اینجورین دیگه! :lol:

:lol:

میگم عزیز شما بعد از دلیور شدن اس ام اس ئت چقد طول کشید تا تو سایت شمارت وریفای شد؟

بالا