bghgtc
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 87
سلام به همه ببخشید از تاخیر پیش اومده در پاسخ رضا جانسلام و شب بخیر خدمت همه دوستان!
جای همه ی دوستان عطربازمون رو خالی کردیم!
تشکر بسیار از بابک عزیز بابت زحمتی که کشیده بود و عطر و اودکلنهایی که آورده بود من ببینم. یکی از اینها اودکلن ماین بود که گفته میشه شبیه کرید اونتوسه! اصلا نپسندیدم ماین رو. بوش زنده نبود. مثل آدمی که روح در بدنش نیست. جیونچی اگزریوس بود که دوست داشتم؛ دیور هوم همین جور ...
سمپل کرید اونتوس و کرید سیلور مانتن تقدیم شون شد و حتما بعد تست نظرشون رو لطف می کنن می نویسن. خوشبختانه اودکلن اصلشو دارن و بنابراین نظرشون میشه هم قیمت اودکلن اصل!
جوپ هوم رو به محض این که رو لباس شون اسپری کردم گفتن اصل اودکلنشه! قبلا خدمت دوستان عرض کرده بودم اینو که Joop home بنده تنها جوپ هومیه که از نت ابتدایی و از همون لحظه ی اول اصل اودکلنشه!
ترکیب بلوآیس و بلک ارکید رو استشمام کردن و گفتن که خودشون در منزل تست زده بودن و چقدر دوست داشتن.
از همه مهم تر!
واکنش ایشون هنگام بوییدن آمواج رفلکشن و آمواج اینترلود!
صبر می کنیم به قلم خودش بخونیم.
دوستان جای همتون خالی بود خیلی شب خوبی بود آقا رضا چندتا هم عکس انداخت از ادکلنها و عطر ها
من خداروشکر ادکلن زیاد داشتم و دارم و عطرهاشون هم میگیرم
یه ادکلن داشتم آوردم آقا رضا ببینه که اگه عطرش رو داره بیاره برام نیم کیلو که آقا رضا نداشت متاسفانه
(دیور هوم کولوجن)
ادکلن کرید اونتوس هم دارم یادم رفت بیارم آقا رضا ببینه بدی ادکلن کرید اونتوس اینه که موندگاریش در حد 2 تا 3 ساعته و پخش بوش هم کمه
اما عطر کرید اونتوس آقا رضا موندگاریش و پخشش بهتر از ادکلنش هست و بوش هم نزدیکه به ادکلنش
جای همتون خالی بود عجبببببببب عطرهایی بود آمواج ها رفتم ادکلن هاش هم پیدا کردم و بو کردم خودش بود
راستی یکی از کارهای مارلی هم آورده بود بو کردم به اسم هرود که اولش چون هوا سرد بود متوجه نشدم ولی بعدش بوش کردم خود ادکلش بود خیلی خوشم اومد.
از جوب هوم هم بگم براتون که انگار ادکلنش رو ریخته بود تو شیشه عطر خوده خودش
اما کرید سیلور رو از جای دیگه که گرفته بودم بیشتر نزدیک به ادکلنش بود تا عطر آقا رضا ولی موندگاری عطر آقا رضا خیلی بیشتر از اون نمونه هست.
یه امتحان دیگه هم کردم پیشنهاد میکنم دوستان هم امتحان کنند
ترکیب بلو آیس و کرید سیلور که خیلی عالی میشه
یکی هم ترکیب بلک ارکید با تافی چاکلت
اما براتون از بلو آیس و تافی چاکلت بگم که تو این مدت کوتاه یک هفته ای تقریبا" از هرکدومشون نصفشو فروختم.