تقریبا؛ ساعتی رو با سعید عزیز
@saeid.kh گذروندم و سفارش سومش رو تقدیم کردم. جای همه خالی؛ از هر دری گفتیم و شنفتیم و واقعا بهم خوش گذشت. سعید در عطر passion میوه هایی رو حس کرد که جدید بود برام!
پرونده فعالیت در سال 93 رو با این عکس زیبا می بندم و امیدوارم شدیدا بهتون این چند ساعت مونده تا تحویل سال خوش بگذره!
با بهترین آرزوها برای همه دوستانم ؛ سال نو و رسیدن بهار؛ این بزرگترین بهانه رویش و تغییر بر همگی تان مبارک!
ایام به کام
مشاهده پیوست 778394
سلام و عرض ادب مجدد به حضور شما
از اینکه قبل از پایان سال مجدد شما رو زیارت کردم واقعاً خوشحالم.
اما در مورد سفارش سومم
اولین عطر، ترکیب کرید آونتوس+بلک ایکس اس بود. چون از آونتوس زیاد استفاده کردم، رایحش کاملاً برام شناخته شدس. اما امشب که درب بطری رو باز کردم، لحظه ی اول قشنگ یک قاچ آناناس رسیده و آماده ی بلعیدن رو جلوی چشمم دیدم
بوی آناناس خیلی خوب بود و چند ثانیه بعد، بوی قویه کرید آونتوس پیدا شد. ترکیب این 2 تا با هم عالیه.
عطر پشن هم برای من در لحظه ی اول، بوی طالبی و کمی هم هندونه رو تداعی میکرد، البته در این بین، بویی شبیه آلوزرد و پوست پرتقال هم حس کردم. کمی بوی هلو... خیلی عالیه.
و آخرین عطر امروزم هم بلو آیس بود. این بلو آیس هم خیلی عالیه. مطمئنم مثل کرید آونتوس در تمام سفارشام خواهد بود. بوی ترش و دوست داشتنی پرتقال تازه در کنار یک استکان چای
البته بوی چای رو اول نشناختم. فقط میدونستم آشناس تا اینکه با راهنمایی های جناب هادی... :general304:
شب خیلی خوبی بود. به امید دیدار بیشتر شما در سال جدید.
سال نو رو هم به همه ی عزیزان این پاتوق صمیمی تبریک و شادباش عرض میکنم: