از بچگی دلم می خواست قناد می شدم. هیچ وقت نشد که بشم. یکی از بازی های دوران کودکیم این بود که با رفقا جمع می شدیم ارد و تخم مرغ و شکر و شیر هم می زدیم و میذاشتیم سر گاز بعد پخته و نپخته می خوردیم و کیف می کردیم. تو بزرگ سالی؛ یه بار رفتم تو یه قنادی خوب گفتم میشه پول بدم به قنادتون بهم شیرینی پزی یاد بده؟ گفت نه. الانم هر موقع شیرینی دو سه تا از قنادی های مطرح تهران رو می خورم یاد این آرزو که بر دلم موند می افتم.
بهترین قنادی های تهران که تا حالا شناختم رو معرفی می کنم برای دوستان ساکن تهران اگه میخوان برای شب عید شیرینی بخرن برن اونجا:
قنادی خوشه در خ پیروزی تهران (شرق تهران) روبروی اداره برق کنار متروی شهدا. شیرینی خشکش رو دست نداره. به خصوص "کره ای ویژه" اش رو حتما تست کنید!
قنادی محفل در خ کاشانی واقع در غرب تهران ؛ کیکش رو دست نداره. شیرینی ناپلئونیش هم بسیار توصیه میشه.
نزدیک میدان تجریش در خ ولی عصر هم قنادی لادن سابقا خیلی خوب بود جدیدا خبر ندارم چطور شده. ما همیشه از خوشه و محفل خرید می کنیم. بسته به این که شیرینی خشک بخواهیم یا شیرینی تر و کیک.
از کیک و شیرینی که بگذریم؛ برای عید امسال یک عطر ترکیبی برای خودم ساختم با رایحه های گلی و میوه ای؛ ماه! برای اولین بار حدود 10 رایحه رو ترکیب کردم و مدیریت رایحه ها سخت شد چون تعداد عطرها زیاد بود. اما از نتیجه ی کار خیلی راضیم. امروز جناب
@mercedes62 رو که ببینم عطرهاشون رو حضوری بدم خدمت شون؛ این اودکلن جدید رو استفاده می کنم!