ir2sedair
Registered User
باورت نمیشه اقا رضا تو خونه میزنم به لباسامبا من موافقی که اینترلود آمواج یه بوی اعتیادآور داره؟ میدونی روزی چند بار میرم بوش می کنم؟ واقعا سیر نمیشم ازش. دم سازنده ش گرم.
کیف میکنم میزنمم به لباسام
باورت نمیشه اقا رضا تو خونه میزنم به لباسامبا من موافقی که اینترلود آمواج یه بوی اعتیادآور داره؟ میدونی روزی چند بار میرم بوش می کنم؟ واقعا سیر نمیشم ازش. دم سازنده ش گرم.
خوشحالم از شنیدنش.شارژ شگفت انگیز عطر معنیش همینه که عطری که تا گرمی 8 هزار تومن خبر دارم فروخته میشه ) چون بسیار کمیابه) به قیمتی عرضه میشه که در منزل هم میشه استفاده کرد و خاص مهمونی و مجالس نیست.باورت نمیشه اقا رضا تو خونه میزنم به لباسام
کیف میکنم میزنمم به لباسام
سلام. این لینک رو ببین لطفا؛ معرفی آمواج اپیک هستش.سلام اقا رضا
به نظر شما آمواج اپیک هم با سلیقه من سازگاره ؟؟
حسی که ادم با اینترلود داره مث وقتیه که ادم از کنار یه عطاری رد میشه
حالا خودت ببین با سلیقه ات می خونه یا نه! خبرشو به منم بده.اپیک بوی عود معرکه ای داره. توی اینترلود هم یکم که میگزره بوی عود داره. اینترلود یک شرینی جالبی هم داره البته. کلن اپیک موقرانه تر هست. از هر دوشون بسیار راضی هستم، ادکلن اصلیشون رو تا حالا بو نکردم نمیدونم شبیه هستن یا نه. همینایی که هست بسیار خوبن بهرحال.
سلام به همگی.عطراينتر لود مردانه با بوي دود و چرم آغاز ميشه البته تو اين مرحله در كنار تلخي كمي كه وجود داره كاملا شيريني عطر رو احساس مي كنين
با گذشت يك ساعت بوي تلخ از بين ميره و بوي شيريني گل هاي معطر رو دركنار يه بوي عود مانند احساس مي كنيد بعد از ٢٤ ساعت فقط بوي عود مانند رو احساس ميكنيد
كه حتي تا ٢ هفته بوش مي مونه البته نسخه اصلي عطرو رو نظرمو گفتم البته بخواي اين شاهكارو بازكني خيلي جاي صحبت داره ولي من مختصر يه توضيحي دادم چون عطر اصليشو دارم و يه دونه اضافه هم دارم كه تو همين فروم گذاشتم بره فروش
به هر حال عاليه و فوق العاده
دوستان اسانسش هم نت عوض ميكنه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست من! به پاتوق عطربازها خوش اومدین. عید شما هم مبارک. در پیغام خصوصی جزییات رو باهاتون چک می کنم.سلام بر آقا رضا عزيز
سفارش اولم اینا هستن
1. وان میلیون اینتس ٥ گرم
2. دلارنتا ٥ گرم
3. بلو آيس ٥ گرم
4. جوپ قرمز ٥ گرم
5. امواژ اينترلود ٥ گرم
6. كريد اونتوس +بلك ايكس اس (برند خودتتتتت) ١٠ گرم
* از بابت تندی و غلظت هم كل سفارشها رو طوری درست کنید که زیاد غلیظ نباشه و هر جور صلاحه.
كارت درست
عيدتونم به شادي
سلام دوست من! به پاتوق عطربازها خوش اومدین. عید شما هم مبارک. در پیغام خصوصی جزییات رو باهاتون چک می کنم.
با عبارت "برند خودتتتتت" کلی خندیدم! ممنون.
سلام رضا جان؛ ممنون بابت کامنت قشنگت و این که وقت گذاشتی و مفصل برامون تجربه ات رو نوشتی! به نظر منم تام فورد گری وتیور معرکه است! حدس میزنم اینم مثل عطرهای آمواج با قیمتهای بسیار "خاص" در جاهای دیگه عرضه میشه!گری وتیور :
همه چی تموم ! یه عطر شیک و مجلسی که دلم نیومد بیشتر ازش استفاده کنم !
از نت اول تا آخر فوق العاده ! مخصوصا بوی ادویه و خس خس ـش !
با توجه به خنک بودنش تو 6 ماهه اول توصیه میشه !
البته پخش و موندگاری عالی داره و 4 فصل هم جواب میده !
عطراينتر لود مردانه با بوي دود و چرم آغاز ميشه البته تو اين مرحله در كنار تلخي كمي كه وجود داره كاملا شيريني عطر رو احساس مي كنين
با گذشت يك ساعت بوي تلخ از بين ميره و بوي شيريني گل هاي معطر رو دركنار يه بوي عود مانند احساس مي كنيد بعد از ٢٤ ساعت فقط بوي عود مانند رو احساس ميكنيد
كه حتي تا ٢ هفته بوش مي مونه البته نسخه اصلي عطرو رو نظرمو گفتم البته بخواي اين شاهكارو بازكني خيلي جاي صحبت داره ولي من مختصر يه توضيحي دادم چون عطر اصليشو دارم و يه دونه اضافه هم دارم كه تو همين فروم گذاشتم بره فروش
به هر حال عاليه و فوق العاده
دوستان اسانسش هم نت عوض ميكنه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من هم نت آخر اینترلود عود مانند نیست. علیرضااینترلود :
این اسانس هم بوی شیکی داره !
پخش و موندگاری خیلی خوبی داره !
خیلی خاص و دوست داشتنی هست برام ! مخصوصا بوی نت آخرش که چرم هست !
اپیک :
این عطر هم خاصه !
کلا نتونستم بوی آشنایی توش پیدا کنم !
موندگاری خیلی خوبی هم داره !
نت ابتدایی چای خنک خیلی قویش رو ننوشتی! الان فقط باید بوی رز خنک مونده باشه ازش. موندگاری بلو ایس عالیه. روی دستمال کاغذی پنبه ای زدم بالای 2 هفته دستمال بوی عطر داشت!بلو آیس :
یه عطر خنک دوست داشتنی !
بوی لیمو و آناناس هم توش کاملا معموله !
یادته فدیما مونت بلانک لجند رو دوست نداشتم؟ الان هنوز هم مونت بلانک ایندی ویژوال رو ترجیح میدم به لجند. اما از اینم خوشم میاد. تق هرمس و لالیک رو هم تو چند ماه اخیر خیلی علاقمند شدم بهشون. تو بقیه ی عطرها باهات هم نظرم. تام فورد توباکو وانیل که فقط رقیقش رو توصیه می کنم (مثل بلک افغان)؛ یه شاهکاره. کلا دم شرکت تام فورد گرم که توباکو وانیل؛توسکان لدر؛بلک ارکید؛گری وتیور؛تام فورد نویر و ... رو ساخته برامون!بعد از تست تقریبا 20 تا اسانس از مجموعه آقا رضا اینارو خیلی دوست داشتم !
توباکو
گری وتیور
آونتوس
اینترلود
مون بلان لجند
دروددرود
آقا رضا ظرف بالای 15 الی 30 اسپری چی دارین ؟
قیمت هاشون چنـــــده ؟