سلام. عزیز همانطوری که در پست اول خوندین امکان سفارش حداقل 5 گرم از هر عطر هستداداش برای تست 10 میل نداری ؟
Last edited:
سلام. عزیز همانطوری که در پست اول خوندین امکان سفارش حداقل 5 گرم از هر عطر هستداداش برای تست 10 میل نداری ؟
خب؛ اشتباه می کردم در مورد این که به نظرم میرسید این ترکیب رو بیشتر خاص پسندها می پسندن! هر کس دیروز بو کرد پسندید! نکته ی بسیار جالب توجه این که حدود دو ساعت بعدش یک بوی کاملا خنک نعنایی به شامه ام می خورد! نه در عود وود نه در توباکو وانیل ما نعنا نداریم. تجربه ی بسیار لذت بخشی بود.سمپلی که از تام فورد عود وود داشتم ریختم تو ظرف توباکو وانیلم (مصرف شخصی) تا بوی عود و زعفرون هم اضافه بشه به تنباکو و وانیل. بوی حاصله رو خیلی دوست دارم اما مطمئنم بیشتر خاص پسندها حاضرن استفاده کنن چنین ترکیبی رو تا عامه مردم! زعفرون هم چیز خوبیه تو عطر. من که خیلی با بوش حال می کنم.
درود بر شما!درود
عطر fend I یا کاره سنگین تو این مایه دارید؟
ماندگاری مهمه و کلاس بالا(میخوای نونم بگیره)
درودیکی از عطرهای محبوب خودم که اتفاقا در لیست فروش هم ندارم؛ فقط مصرف شخصی دارم؛ اینه:
کسی از دوستان داشته؟ بوش رو می شناسین؟
خیلی ممنون از لطف و محبت شما و سایر دوستان. افتخاریه برای من که میزبان شما در پاتوق عطربازها هستم.دوستان اقا رضا به کارش و عطر علاقه خاصی داره و از طرفی از فن صحبت و سرویس دهیت و وقت گذاشتنت همه راضین منم همینطور همین هم باعث پر طرفدار شدنتون شده ، همیشه تاپیکتو دنبال میکنم و دست مریزاد میگم واقعا.