شااااااااااااهد
بیا ببین لیلا چی میگه؟
لیلا جون شاهد گناه داره
دیشب هم گشنه خوابید بنده خدا
شااااااااااااهد
بیا ببین لیلا چی میگه؟
لیلا جون شاهد گناه داره
دیشب هم گشنه خوابید بنده خدا
بر منکرش لعنت!!ما که نظرمون رو گفتیم تو پست دوم !!
ولی استاد اگه ما بخوایم در مورد طبخ غذاها تخصصی بحث کنیم اولین خواستمون شمرده شدن پستهامونهیه چیزایی بلدم :دی
جدا هر کی بلده بیاد یه سری آموزش غذا بده ...هم تولید محتوا شده و هم اینکه کلی دعاش میکنن مردم!!
والا اگه قرار به پست نزدن تو این تاپیکه که کار با یه فحش گذاشتن حل میشه !!بر منکرش لعنت!!
این دوستان که حرف منو گوش نمیکنن...تو بهشون بگو...!!!
سهم منو میخوای بخوری بخور ولی سهم آرام رو نخور
سهم منو میخوای بخوری بخور ولی سهم آرام رو نخور
تو غذات رو بخور من یه نون خشکی چیزی میخورماگرم تو بزاری که لیلا سهمتو بخوره من نمیزارم
میخوای معدت درد بگیره؟
نه از یه جا دیگه یاد گرفتم!!!!مزمار جان همایش تسما از طرف دبیر خانه شورای عالی اطلاع رسانی هفته پیش بود!
گفتم لابد کلمه تولید محتوا را از اونجا یاد گرفتی :دی
ولی استاد اگه ما بخوایم در مورد طبخ غذاها تخصصی بحث کنیم اولین خواستمون شمرده شدن پستهامونه
ولی بچه ها پوسیدن بسکه تو میبینم که پست زدن خوب الان اومدن اردو
تو غذات رو بخور من یه نون خشکی چیزی میخورم
طرز تهیه املت گوجه فرنگی:تو یه غذای ساده و آسون و خوشمزه یاد بده...من خودم دستی واست 10 تا پست اضافه میکنم...خوبه؟؟
یه ذره سطح کارو بالا میبردی، بهتر نبود؟؟؟طرز تهیه املت گوجه فرنگی:
سه تا گوجه فرنگی تقریبا آبدار متوسط انتخاب میکنید !
گوجه رو برمیدارید رنده میکنید! میریزید تو تابه و میزارید رو شعله تا آبش تبخیر بشه. حواستون باشه که نسوزه :دی
بعد توش کمی روغن میریزید و تفت میدید. کمی بعد یک عدد تخم مرغ داخل اون میشکنید و هم میزنید تا یکمی خودش رو بگیره ! یه پیاز پوست میکنید و با مشت میکوبید تو سرش !
نوش جان
دیگه بامبول درنیار !! فعلا 10 تا پست مارو بده بخوای غذاهای دیگه رو هم میتونم یاد بدم :دییه ذره سطح کارو بالا میبردی، بهتر نبود؟؟؟
چشم...فقط باید مسوولش بیاد...میدونی که من دسترسی ندارم!!دیگه بامبول درنیار !! فعلا 10 تا پست مارو بده بخوای غذاهای دیگه رو هم میتونم یاد بدم :دی
خلاصه من نمیدونم !! تا پنجشنبه وقت داری وگرنه به فکر یه ساق بند باشچشم...فقط باید مسوولش بیاد...میدونی که من دسترسی ندارم!!