• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بفرمایید شام!

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 جولای 2007
نوشته‌ها
6,356
لایک‌ها
5,482
اخجون حاجاقا جون اومد
من فکر کردم قراره امشب هم گشنه بخوابیم
 

nemessisor

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 جولای 2007
نوشته‌ها
485
لایک‌ها
4
سن
32
حاجاقا جان امشب باید بعد از دو شب غیبت یه شام درست و حسابی به ما بدیا
 

hadi_S

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2006
نوشته‌ها
666
لایک‌ها
6
محل سکونت
کنج دیوار

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 جولای 2007
نوشته‌ها
6,356
لایک‌ها
5,482
اره عالیه هادی جان
در ضمن جمله تو امضات هم خیلی قشنگه
 

hajagha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
4
سن
47
هادی؟
میخوای بیری از رستوران بخری؟
 

hadi_S

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2006
نوشته‌ها
666
لایک‌ها
6
محل سکونت
کنج دیوار

hajagha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
4
سن
47
خب، یعنی امشب من شام نپزم؟
جواب من رو بدید که دارم میام خونه. اگر میخواهید من بپزم، سر راه مواد لارمه رو بخرم.
 

nemessisor

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 جولای 2007
نوشته‌ها
485
لایک‌ها
4
سن
32
خب، یعنی امشب من شام نپزم؟
جواب من رو بدید که دارم میام خونه. اگر میخواهید من بپزم، سر راه مواد لارمه رو بخرم.

امشب هم شما بپز هم هادی خان که دو جور غذا داشته باشیم جبران شب های قبل هم بشه:)
 

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 جولای 2007
نوشته‌ها
6,356
لایک‌ها
5,482
اره منم با احسان موافقم !!!!!!!!!!!!!
91.gif
 

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 جولای 2007
نوشته‌ها
6,356
لایک‌ها
5,482
وای
من که طاقت ندارم تا شب صبر کنم
 

hajagha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
4
سن
47
آره.
معمولاً شام ساعت 9.5 حاضر میشه. مگه نمیشد؟
هادی هم که پنداری نیست!
 

hajagha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
4
سن
47
سلام
امشب براتون لوبیا پلو با مرغ درست کردم. فرقش با لوبیا پلوی سنتی اینه که در لوبیا پلوی سنتی، گوشت گاو یا گوسفند رو برمیدارند قیمه قیمه میکنند. ولی من گوشت مرغ رو برداشتم قیمه قیمه کردم.
این کار از نظر من 2 تا حسن داره. یکی اینکه خوردن گوشت قرمز، زیادیش خوب نیست. دوم اینکه اگه احیاناً گوشتت یا ملات یا مایه ی لوبیا پلوت، زیاد از حد بپزه، رنگ لوبیا پلوت تیره میشه. خوشگل نمیشه. ولی وقتی با مرغ بپزی، سفیدی مرغ، تازه یه خورده به زردی و نارنچی میزنه و قشنگترش هم میکنه.
توی این لویبا پلو، مثل همیشه که کلی ادویه ریختم. دارچین، پودر سیر، یهخورده زعفرون، یه خورده بیشتر زردچوبه، نمک و فلفل.
درضمن، این ریز میزه هایی هم که میبینید، قارچ اند. برای خوشگلیش هم یه خورده فلفل دلمه زرد و نارجی خورد کردم توش.
پلو که مثل همیشه است. فرقی نداره.
اما مایه. اول از همه باید لوبیا رو ریز ریز کنی و بذاری بپزه. لوبیا معمولاً ریز پزه. برای همین جداگانه باید پختش. بعد که لوبیا پخت، مرغ رو که توی همین مدت برداشتی قیمه قیمه کردیش، با یه خورده پیاز داغ و ادویه و سایر پیزهایی که دربالا گفتم، میریزی توی قابلمه. نگران لوبیا نباش. له نمیشه. یه خورده که گذشت، رب رو بر میداری و توی یک لیوان میریزی و هم میزنی. بعد یه خورده آب جوش توی لیوان میریزی و دوباره هم میزنی. هم یه خورده بیشتر آب چوش میریزی و خوب که هم زیدی، میریزی توی قابلمه. یه 20-10 دقیقه هم میذاری این ملاتی که پحتی با رب خوب به جون هم برند. بعد در قابلمه رو باز میکنی و میذاری که آب ملات تبخیر شه. اگر دلت هم خواست میتونی روغن هم توش بریزی.
وحید؟ چیه عین مهمونا محو من شدی؟ بابا میز رو بچین پدرسوخته!!!
راستی امروز یک تازه وارد هم داریم به نام شیدا بانو. شیدا جان بیا اینجا در کنار سایر جمیع بانوان بنشین. آرام جان، قربون دستت، شیدا رو به خانمها معرفی کن. شاهد نیشت رو ببند! تو دیگه الان زن داری!!
بله. داشتم میگفتم... چی؟ بشقاب کمه؟ احسان؟ تو خونتون همین نزدیکه!!! میپری یک بشقاب بیاری؟ قربون دستت. حالا تو هم وحید بیکار نشین تا احسان بیاد. بقیه کارت رو بکن.
آره. لیلا کجا بودم؟ آهان، آره. یه خورده روغن هم اگر خواستی بریزی بد نیست. ایرانی جماعت غذای چرب و چیلی خیلی داره دوست!!!
برنج رو که گذاشته بودی یک قل بزنه، توی آبکش میریزی و زیر قابلمه رو زیاد میکنی تا آبش تبخیر شه بعد روغن میریزی کف قابلمه و نون هم میچینی برای ته دیگ. من خودم نون نازک دوست دارم. خیلی خوش خوراک میشه. وقتی گازش میزنی، اون ترقی که صدا میکنه، حال میده !!! ولی خب دیدم که نون سنگک و بربری هم ملت گذاشتند. ته دیگ امشب، نون ماشینی لواش نازک است.
حالا دو کفگیر برنج میریزی روی این نونا. حالا 3-2 قاشق گنده، از اون ملات روی برنج. حالا دوباره برنج. بعد دوباره مایه لوبیا پلو. همیجوری ادامه میدی و تنظیم میکنی که آخرین چیزی که توی قابلمه میریزی، مایه باشه. در قبلامه رو با دم کنی می بندی و زیر قابلمه رو کم میکنی و میری یک سیگار میکشی!!!
خوشت اومد لیلا نه؟
لوبیا پلو رو هم با سالاد شیرازی میخورند، هم با ماست و خیار. من هم هردوشون رو درست کردم که هرکی هرچی دوست داشت بخوره. علت دیر آماده شدن غذا هم همین بود.
نوش جان!
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,289
لایک‌ها
34
محل سکونت
mt.cgi
من و آرام گرسنمونه !!
127fs569362.gif

مسیول این نابه سامانی ها کیه؟
34y5mvr.gif
 

vbigdeli

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,958
لایک‌ها
6
محل سکونت
*.*.*
خاک به تو اون سر زن ذلیلت شاهد.. سرتو از یخچال خونمون بکش بیرون :lol: :lol:

من 10 برابر تو زن ذلیلم! ولی غذام همیشه براهه ... ولی آرام بهت غذا هم نمیده :lol:
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,289
لایک‌ها
34
محل سکونت
mt.cgi
خاک به تو اون سر زن ذلیلت شاهد.. سرتو از یخچال خونمون بکش بیرون :lol: :lol:

من 10 برابر تو زن ذلیلم! ولی غذام همیشه براهه ... ولی آرام بهت غذا هم نمیده :lol:
نخیر ! ای بخاطر اینه که من دوست ندارم آرام بخاطر من تو زحمت بیفته !
blush[1].gif

وگرنه غذا پختن که چیزی نیست !! اون مرد تر این حرفهاست !
blush[1].gif
blush[1].gif
 

vbigdeli

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,958
لایک‌ها
6
محل سکونت
*.*.*
وا! پس زنم همیشه برام به زحمت میوفته و من نمی فهمم
54.gif
 
بالا