• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بقیه ی مواردی که به بازار مربوط است

P H O E N I X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتخاب قطعه با كمك بچه هاي اين سايت بهترين راهه. براي انتخاب قطعه هيچوقت با فروشنده مشورت نكن كه معمولا چيزي بارشون نيست. بعدش هم هيچ قطعه اي رو از جايي كه نمايندگيش نباشه نخر حتي اگه قيمت پايين تر بگه. اگر هم شك داشتي كه نمايندگي هست يا نه به شركت گارانتي كننده ش زنگ بزن و هم قيمت بگير و هم آدرس يه نمايندگي معتر رو بپرس.
كيس خوشگل هم مي خواي فقط برو پايتخت.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام.
با توجه به تحقيقات به عمل اومده من ميخوام يه card reader بخرم. متاسفانه من تهران نيستم و از مدلهاي متنوع موجود بي خبرم. فقط با جستجوهاي اينترنتي به 3 مدل زير رسيدم كه قابليت ارسال به شهرستان هم دارند:

3653.jpg

3650.jpg

3647.jpg

من اين مدلها رو از اينجا به دست آوردم:
http://shopping.mehrsunco.com/?G_C=249

اگه شما مدل بهتري ميشناسين معرفي كنين. فقط قيمتش از 12 يا 13 تومن بيشتر نباشه. يه چيزي كه برام خيلي مهمه اينه كه كابل USB به صورت جداگانه نداشته باشه.
ممنون.

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
خب حتما کسی اطلاعات درست و حسابی تو این زمینه نداشته دفی جان.
smile.gif

ولی به شخصه فکر میکنم اولیه یعنی Microsim بهتر باشه.
dirol.gif

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از daftarekhaterat :
ممنون از همه.
31.gif

:D بابا دلخوری نداره !

به نظر من اونی رو بگیر که کارای بیشتری انجام میده...از لحاظ کارایی که فرق زیادی با هم ندارن من شنیدم مارک میکرو سیم چیز خوبیه

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از saeed_violinist :
:D بابا دلخوری نداره !

به نظر من اونی رو بگیر که کارای بیشتری انجام میده...از لحاظ کارایی که فرق زیادی با هم ندارن من شنیدم مارک میکرو سیم چیز خوبیه
گمونم كابلش از خودش جداست. توي يكي از عكسها ديدم...

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
من Xtreme دارم
دقیقا همینی که عکسشو گذاشتی
منتها کابلش جداست
ولی خداییش کاراییش عالیه
در ضمن قیمتش هم 9 تومنه

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Bahreyni :
من Xtreme دارم
دقیقا همینی که عکسشو گذاشتی
منتها کابلش جداست
ولی خداییش کاراییش عالیه
در ضمن قیمتش هم 9 تومنه

راستش من واسه اينكه ممكنه يه جايي برم و كابلش رو فراموش كنم ببرم ميخوام سر خودش باشه. وگرنه من mp3 پليرم رو هم اكثر مواقع همراهم دارم ولي كابلش رو نميتونم همراه خودم همه جا بكشم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دفی جان یکی تو دو صفحه قبلی بخش اخبار سخت افزار مطرح کردم که در نوع خود عالیه و می توانی در همان بخش مطالعه کنی..
یکی دیگه هم کارت خوان 7 تایی سویو هستش که فونیران می فروشه..اگه وقت کردی از اونم یه خبری بگیر..من خودم اونو در نظر دارم که بگیرم..حدود 17 تومانی بود که فکر کنم الان ارزانتر شده باشه..اطلاعات من مربوط به شهریور هستش..درست به اندازه یه جای درایو رو کیس می تونی سوار کنی...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از esfandiyar2002 :
دفی جان یکی تو دو صفحه قبلی بخش اخبار سخت افزار مطرح کردم که در نوع خود عالیه و می توانی در همان بخش مطالعه کنی..
یکی دیگه هم کارت خوان 7 تایی سویو هستش که فونیران می فروشه..اگه وقت کردی از اونم یه خبری بگیر..من خودم اونو در نظر دارم که بگیرم..حدود 17 تومانی بود که فکر کنم الان ارزانتر شده باشه..اطلاعات من مربوط به شهریور هستش..درست به اندازه یه جای درایو رو کیس می تونی سوار کنی...
ممنون.
گمونم منظورت اين هست:

promobayone.jpg

راستش براي من بيشتر پرتابل بودن و كوچك بودنش برام مهمه. يعني ميخوام با استفاده از كارت هاي بي استفاده CF دوربين ديجيتالم به عنوان كول ديسك ازش استفاده كنم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من يه مدل سوني تو بازار ديدم 13 تومن . هيچ اطلاعي از نحوه كاركردش هم ندارم وگرنه دريغ نميكردم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
من يه مدل سوني تو بازار ديدم 13 تومن . هيچ اطلاعي از نحوه كاركردش هم ندارم وگرنه دريغ نميكردم.

منبع اين كارت ريدر ها توي تهران كجاست؟! اخه ممكنه يه سفر بيام تهران.
26.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

منبع اين كارت ريدر ها توي تهران كجاست؟! اخه ممكنه يه سفر بيام تهران.
26.gif
والا من توي پاساژ ايران طبقه اول ديدم .
اما توي علائدين و بخصوص مبايل فروشيها بيشتر ميشه اينچيزا رو پيدا كرد.
ضمنا قدم شما رو چشم ما.
snoozer_11.gif

samuraii40

Registered User
لایک‌ها
0
منبع کارت ریدرها پاساژ علاالدین هستش.چون این کارت ریدرها بیشتر به موبایل مرتبط هستند.تا اونجایی هم که من تو بازار دیدم 90% اونها دارای سیم هستند و مارکهاشون هم زیاد با هم فرق نمیکنن پول اضافی بابتشون خرج نکن من الان یک مارک متفرقه گرفتم ولی تایوانی هست و حدود 5 سال هم هست که دارم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از samuraii40 :
منبع کارت ریدرها پاساژ علاالدین هستش.چون این کارت ریدرها بیشتر به موبایل مرتبط هستند.تا اونجایی هم که من تو بازار دیدم 90% اونها دارای سیم هستند و مارکهاشون هم زیاد با هم فرق نمیکنن پول اضافی بابتشون خرج نکن من الان یک مارک متفرقه گرفتم ولی تایوانی هست و حدود 5 سال هم هست که دارم.
خب اگه همشون مثل هم هستن من ترجيح ميدم كوچكترينشون رو انتخاب كنم. گمون كنم اگه حتي يه CF رو هم بخونه برام كافي باشه.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
خب اگه همشون مثل هم هستن من ترجيح ميدم كوچكترينشون رو انتخاب كنم. گمون كنم اگه حتي يه CF رو هم بخونه برام كافي باشه.
محمد این اشتباه رو نکن
به نظر من یه ریدر 12 کاره با یک 1 کاره از نظر اندازه خیلی فرق نمیکنه
ولی بعدا میبینی که خیلیاش به کارت میاد
در نتیجه Xtreme بگیر
21.gif

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
والا من كه تا حالا كارت ريدر يه كاره نديدم. الان همه مدلها قابليت خوندن همه نوع كارتها رو دارن. كلا هم انواع اصلي كارتها 4 نوعند :
SD , MMC از نظر ظاهري يه جورن و معمولا يه اسلات براشون در نظر گرفته ميشه
CF
Memory Stick , Memory Stick Pro
XD, SM هم يه دونه اسلات دارن

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نظر من با توجه به قيمت كارت ريدر كه حول و حوش 14 تومن داره چرخ ميزنه مشاهده ميشود كه من براي خريد يه حافظه 256 سنگينتره 18 تومن بدم خودم رو از خيال كابل و اينا راحت كنم. گرچه اگه كسي موبايل حافظه دار داشته باشه يا مثلا CF با حجم بالايي كه بلا استفاده باشه داشته باشه كارت ريدر گزينه خوبي ميتونه باشه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نظر من با توجه به قيمت كارت ريدر كه حول و حوش 14 تومن داره چرخ ميزنه مشاهده ميشود كه من براي خريد يه حافظه 256 سنگينتره 18 تومن بدم خودم رو از خيال كابل و اينا راحت كنم. گرچه اگه كسي موبايل حافظه دار داشته باشه يا مثلا CF با حجم بالايي كه بلا استفاده باشه داشته باشه كارت ريدر گزينه خوبي ميتونه باشه.
دقيقا منم اين نظر رو دارم.

بالا