شدیدا و بشدت هرچه تمامتر تایید میشه...این اسمارت بای توپسه شدیدا... من اتفاقی گرفتم ولی تا حالا که نزدیک 20 تا رایت کردم آخ نگفته که هیچ اصلا ادا و اصول در نیاورده...اینم بگم که تو همین یکی دوروز رایت کردم..به نقل از hwt :اطلاعت شخصي رو بريز روي DVD هاي فوجي - با قيمت 10 تا 6800 تومن يعني دونه اي 680 .
فيلم رو بريز روي smart buy
7/4 ؟ :blink: منظورت دولایست ؟به نقل از P H O E N I X :من تا حالا فقط با TDK و data life كار كردم. با هردو شون مشكل ظرفيت رو داشتم. چون بيشتر از 1/4 گيگ جا ندارن ولي روشون نوشته 7/4 گيگ.
به نقل از من :7/4 ؟ :blink: منظورت دولایست ؟
اینی که میگی خیلی عجیبه و فکر نمی کنم به dvd ربط داشته باشه . با نرم افزار دیگه ای هم چک کن . شاید نرو خراب باشه . dvd های دیگه هم چک کنبه نقل از P H O E N I X :چهار و هفت دهم به صورت معمولي (1 لايه)
ولي وقتي بيشتر از چهار و يك دهم گيگ مي خوام توش بريزم (با nero) ميگه جا نداره.
من روز پنجشنبه Creative Divi Cam 428 رو با 170 تومن سفارش دادم.به نقل از Bluepyramid :سلام
من تو اینترنت به این سایت برخوردم و دیدم در یکی دو مورد که قیمت بعضی قطعه ها دستمه قیمت های این سایت انگار از قیمت بازار یکی کمی کمتره میشه شما هم یک نگاهی بهش بندازید و نظرتون رو بگید؟
http://www.rayansaba.com/Products/index.asp
و به صورت کلی خرید از یک همچین سایتی رو تائید می کنید یا خیر؟
به نقل از Bluepyramid :بجز سایت بالا دو سایت دیگر هم هستند که قیمت قطعات کامپیوتر و سایر کالاها را ارائه می کنند.
www.gheymat.com
www.shop.ir
تا اونجایی که من متوجه شدم سایت دوم مدتهاست که بروز نمی شود اما اگر ممکنه قیمتهای سایت اول را
بررسی کنید
اگر از دوستان کسی سایتی برای گرفتن قیمت قطعات کامپیوتر داره لطفا معرفی کنه؟
ممنون