• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بنده یک گیاهخوار وگان هستم ... سوال داری ؟ بیا تو...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
چرا بن شداین اقا؟؟

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
انشا الله از بن در اومدید نظرتون رو بگید ؟ :D

در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن حضرت محمد(ص)

هم‌چنين‌ گفته‌ شده‌ است‌ كه‌ محبوب‌ترين‌ غذاها نزد پيامبر اكرم‌(ص)…‌ گوشت‌ بود و مى‌فرمود:«گوشت‌ موجب‌ افزونى‌ قوه‌ شنوايى‌ و بينايى‌ مى‌شود». و در كلامى‌ ديگر فرمود:
گوشت‌، سرآمد غذاها در دنيا و آخرت‌ است‌ و اگر از خدايم‌ مى‌خواستم‌ كه‌ هر روز مرا با آن‌ اطعام‌ كند چنين‌مى‌كرد.15
آن‌ حضرت‌ گوشت‌ را گاه‌ به‌ صورت‌ پخته‌ [با آب‌] و گاه‌ به‌ صورت‌ كباب‌، همراه‌ نان‌ مصرف‌ مى‌كرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آن حضرت گوشت پرنده شكارى را ميل مى كرد،:happy: (481) وى خود به دنبال آن نمى رفت و شكار نمى كرد و دوست داشت برايش شكار كنند و بياورند تا او ميل كند، (482) چون گوشت تناول مى كرد سرش را به سوى آن خم نمى كرد بلكه گوشت را به سمت دهانش مى برد و آنگاه با دندانهاى مباركش به شدت آن را جدا مى ساخت .(483)

پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام - اصول‌ تغذيه‌ در سيره پيامبر اعظم (ص ) 1
مقاله : در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن آن حضرت محمد(ص) : تبیان زنجان

عزیز صد دصد اونموقع دام و طیور رو با هورمون و کوفت و...... رشد نمیدادن و غذاهاشون مثل غذاهای الان دامها که ضایعات نان و مواد شیمیایی و ایناهست نبوده پس شاید این کفته در اون موقع درست بوده ولی الان نه!
پ.ن: راستی این برادر هادین چرا بن شد؟ داشتیم از اطلاعاتشون بهره میبردیم!:eek:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
شیر گاو از محل خروج مدفوع گاوه ؟ :blink:
تخم مرغم تا جایی که من میدونم با پوست میاد بیرون بدون پوست نمیاد
به نام خدا سلام عزیز شما اصلا بگو از هر جایی در بیاد درون بدن او بوده یا خیر ؟ بنده در کودکی بخاطر اینکه شنیده بودم کنار مرغی نشسته بودم تا تخم گذاشت مالیدم بر روی چشم ام آیا این جهالت نیست ؟ صحبت شما همانند این میماند که بگویید پر و بال پرنده از پوست او به صورت پر در می آید و ما نباید بخوریم و پوست او را میخوریم ... آری شما پوست تخم مرغ را نخواهید خورد اما پوست او از چه به وجود آمده و... کمی تفکر لازم است متشکرم...
سلام
انشا الله از بن در اومدید نظرتون رو بگید ؟ :D
در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن حضرت محمد(ص)
هم‌چنين‌ گفته‌ شده‌ است‌ كه‌ محبوب‌ترين‌ غذاها نزد پيامبر اكرم‌(ص)…‌ گوشت‌ بود و مى‌فرمود:«گوشت‌ موجب‌ افزونى‌ قوه‌ شنوايى‌ و بينايى‌ مى‌شود». و در كلامى‌ ديگر فرمود:
گوشت‌، سرآمد غذاها در دنيا و آخرت‌ است‌ و اگر از خدايم‌ مى‌خواستم‌ كه‌ هر روز مرا با آن‌ اطعام‌ كند چنين‌مى‌كرد.15
آن‌ حضرت‌ گوشت‌ را گاه‌ به‌ صورت‌ پخته‌ [با آب‌] و گاه‌ به‌ صورت‌ كباب‌، همراه‌ نان‌ مصرف‌ مى‌كرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آن حضرت گوشت پرنده شكارى را ميل مى كرد،:happy: (481) وى خود به دنبال آن نمى رفت و شكار نمى كرد و دوست داشت برايش شكار كنند و بياورند تا او ميل كند، (482) چون گوشت تناول مى كرد سرش را به سوى آن خم نمى كرد بلكه گوشت را به سمت دهانش مى برد و آنگاه با دندانهاى مباركش به شدت آن را جدا مى ساخت .(483)

پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام - اصول‌ تغذيه‌ در سيره پيامبر اعظم (ص ) 1
مقاله : در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن آن حضرت محمد(ص) : تبیان زنجان
به نظر شما منظور از گوشت نمیتوان گوشت گیاهان بوده باشد ؟ ما نمیتوانیم کلمه ی گوشت را فقط به جان حیوانات نسبت بدهیم
هر چند که در آن زمان روزه میگرفتند و نان جو یا خرما یا نمک یا آب بوده که تناول می نمودند و انفاق میکردند....
هر چند که او خطا نمیکرد اما ما خطا کار و جنایتکار هستیم
ما نمیتوانیم مقام خویش را با او به قیاس بنشینیم
ایشان اگر رفتاری هم میکردند در باب ایجاب و موجب رعایت از جانب همراهان و مردمان بوده که صحیح بوده
گرامی اگر در مورد بدن انسان کمی تحقیق کنید خیلی مضحک است که پیامبر خدا گوشت میخورده زیرا بدن انسان ساخته نشده برای اینکار
هر چند بنده منکر نیستم اما دستگاه گوارش ما برای این ساخته نشده و فقط گوشتخواران از یکدیگر دفاع میکنند جاهلانه زیرا خوراک شان یکسان است همانند اینکه دو معتاد به تریاک از یکدیگر دفاع میکنند
اما بنده شخصا از گوشتخوار و گیاهخوار دفاع میکنم
در کل از دین اکمل و شریف اسلام دفاع میکنم در هر بعد...
چرا بن شداین اقا؟؟
در یک تاپیک طی دعوای لفظی که با شخصی داشتم موجب بن شده هر چند بنده عادت کردم ... از جانب پرشین تالک سالیان پیش بدون تذکر برای همیشه بن کردند در آشیانه شیش ماه بن شدم بعد به درخواست خودم بن همیشگی شدم تا نیمه ی سال دو هزار و چهارده از بازی سنتر یک ماه بن شدم که الآن دیگه در اومدم ... از بازینما به درخواست خودم بن مادام العمر شدم ... و از اینجا هم همینطور و... متشکرم.
عزیز صد دصد اونموقع دام و طیور رو با هورمون و کوفت و...... رشد نمیدادن و غذاهاشون مثل غذاهای الان دامها که ضایعات نان و مواد شیمیایی و ایناهست نبوده پس شاید این کفته در اون موقع درست بوده ولی الان نه!
متشکرم.... از شما... احسنتم ... امیدوارم شما هم به اکمل عقل برسید و به **** مقدس دست پیدا کنید و وجدان خود را با تشر به بیداری برسانید متشکرم.
پ.ن: راستی این برادر هادین چرا بن شد؟ داشتیم از اطلاعاتشون بهره میبردیم!:eek:
به نام خدا سلام از جلب نظر شما متشکرم...
اخر عاقبت گیاه خواریه
لازم به ذکر است که بنده به خواست و درخواست خودم از فروم وگان فروم که یک فروم گیاهخواری هم هست بطور کامل بن شدم و قصد فعالیت انشاالله ندارم ... متشکرم. آرمان بنده فراتر از این است
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

در آخر از شما گرامیان گرامی دعوت به عمل می آورم که تشریف بیاورید در گروه گیاهخواری خدا در فیسبوک تا در آنجا بیشتر و پیشتر در خدمت شما باشم ... لازم به ذکر است که از جانب بنده حمایت خواهید شد متشکرم.
https://www.facebook.com/groups/ilovevegan/
متشکرم....
همچنین شما میتوانید در این مورد به شرط علاقه مند بودن و... با بنده چت گیاهخواری و اعتقادی داشته باشید و.... متشکرم یاهو : aidin510

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
یعنی شما میخواید بگید پیامبر اسلام منظورش از گوشت ، گوشت گیاهان بوده !
از نظر دینی و منابع نقل شده این حرف که پیامبر خدا گوشت نمیخرده اشتباه است !
در ضمن در دین معیاری برای گوشت خواری در نظر گرفته شده که به گوشت حرام و حلال تشبیه شده. پس اینکه حلال خدا را حماقت وار بدانیم حرفی بس اشتباه است.
حتما" ضبح گوسفند در مراسم حج هم ضبح گیاهان است.

این از بعد دینیش!

اما در مورد شیر و تخم مرغ که شما میگید اشتباه هست ! پس خوردن شیر مادر هم اشتباه است .

من مشکلی با طرز فکر شما ندارم و هرکس بسته به افکارش میتونه آزادانه تصمیم بگیره... اما اینکه خوردن گوشت شیر و تخم مرغ احمقانه هست واقعا" حرف درستی است !!!؟
در درستی این حرف که گیاه خوار بودن باعث تسکین اعصاب و سلامت بدن میشه حرفی نیست ...
ولی چیزی که مهمه اینه که زیاده روی در هر چیزی باعث مشکل میشه .
چه گوشت و چه گیاهان منبع تامین انواع مواد غذایی اعم از پروتئین ، کربوهیدات و .... هست و استفاده بیش از حد نیاز بدن در استفاده از اینها باعث مشکل در بدن میشه .

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
یعنی شما میخواید بگید پیامبر اسلام منظورش از گوشت ، گوشت گیاهان بوده !
از نظر دینی و منابع نقل شده این حرف که پیامبر خدا گوشت نمیخرده اشتباه است !
در ضمن در دین معیاری برای گوشت خواری در نظر گرفته شده که به گوشت حرام و حلال تشبیه شده. پس اینکه حلال خدا را حماقت وار بدانیم حرفی بس اشتباه است.
حتما" ضبح گوسفند در مراسم حج هم ضبح گیاهان است.

این از بعد دینیش!

اما در مورد شیر و تخم مرغ که شما میگید اشتباه هست ! پس خوردن شیر مادر هم اشتباه است .

من مشکلی با طرز فکر شما ندارم و هرکس بسته به افکارش میتونه آزادانه تصمیم بگیره... اما اینکه خوردن گوشت شیر و تخم مرغ احمقانه هست واقعا" حرف درستی است !!!؟
در درستی این حرف که گیاه خوار بودن باعث تسکین اعصاب و سلامت بدن میشه حرفی نیست ...
ولی چیزی که مهمه اینه که زیاده روی در هر چیزی باعث مشکل میشه .
چه گوشت و چه گیاهان منبع تامین انواع مواد غذایی اعم از پروتئین ، کربوهیدات و .... هست و استفاده بیش از حد نیاز بدن در استفاده از اینها باعث مشکل در بدن میشه .

به نام خدا سلام عزیز عکس آواتار شما مناسب نیست از ما گفتن بود ناراحت نشید
گرامی بنده روایات فعلی را هر چند که بعذا عاقلانه نیست و در تضاد است اما بنده کاملا رد نمیکنم بنده میگویم پروتیین گوشتی از پروتیین

گیاهی به دست می آید آیا غیر از این است که دام ها همه گیاهخوار و فقط گیاه تغذیه میکنند؟
بر فرض که ایشان گوشت هم خوراک میکردند اما دلیل میشود ما عقل خویش را زیر پای بگذاریم و تقلیدی جسمانی بکنیم که برای خودمان ضرر

دارد ؟ چرا از پیغمبر یاد نگرفتیم که جواب بدی را به خوبی بدهیم ؟ یا لااقل به بدی ندهیم ؟
بنده در این رابطه به مرجع پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قم نامه زدم توجه شما را جلب میکنم با این موضوع:
بسم الله الرحمن الرحیم گوشتخواری یا گیاهخواری سوال از حوزه علمیه قم - بسم الله الرحمن الرحیم(عشق معنوی7)سلام بر دوستداران حیوانات
احسنت بر شما چرا در اسلام خوردن گوشت محدود شده و خوردن برخی از حلال گوشت ها انجام نمیشود همانند ملخ و برخی مکروه گوشت ها به

کرار مصرف میشود همانند الاغ؟
این یک تربیت و منش مردمان در آن زمان بوده برای شما مثال همیشگی از جانب خویش بازگو میکنم
آیا این جاهلانه نیست که در عقب غذا نمک به دستان بریزیم و بخوریم در حالی که در این زمان شیرینی ها هم نمک دارند و در آن زمان که

پیامبر فرمودند ثواب دارد غذاها بدون نمک سرو میشده و... ؟
یا مثالهایی شبیه این همانند خوردن آب گرم حمام و دستشویی نکردن در آن در حالی که در این زمان آب داغ حمام آب جوشان قنات نیست و مضر

است و در حمام توالت یا چاه وجود دارد اما در آن زمان خزانه بوده
...
بنده در حدی نیستم که حلال خدا را حرام بدانم یا بازگو کنم , بلکه از شیطان رفته شدن یک انسان و , وضعیت حال بنده و شما و روابط ما

همگی به اراده ی خداوند است شک نکنید ؛ اعتقاد بنده در این روی این است که ما با خوراک گوشتی میخواهیم همه ی ویتامین ها را به بدن

برسانیم و دیگر هیچ حلال دیگر خداوند را تناول نکنیم آیا غیر از این است ؟ اما متاسفانه جاهلانه مرگ را به خود هدیه میدهیم و با نخوردن کلم

های بروکلی بروکسل انواع سبزیجات و میوه جات بعذا ارگانیک حلال خدا را حرام میکنیم آیا غیر از این است که در صبحانه و ناهار و شام هر

سه نوبت از محصولات حیوانی استفاده میکنیم ؟
آیا خداوند نفرموده که هر چه که برای بدن شما ضرر دارد حرام است ؟
و خوردن گوشت و کشیدن دود و تحریک کننده ها و حتی حلال های مضر به بدن حلال کردن حرام نیست ؟
بی شک بنده اگر در برهه ای از عمر خویش قرار باشد به سفر حج بروم به هیچ وجه اجازه نمیدهم زندگانی یک حیوان که از انسان برتر است

گرفته شود به نظر شما جنایت نکردن و قطع نکردن نفس کشیدن و قطع نکردن دیدن دو چشم و احساسات و روح و... موجب قبول نشدن حج

بنده میشود ؟
آیا این حاجی هایی که به مکه میروند براستی برای رضای خدا گوسفند قربانی میکنند ؟ آیا رضای خدا این است که عقل خود را زیر پای بگذار

ابلحانه گمان کن که گوشت ها به افریقا میرود در صورتی که سربازان عربستانی آل خلیفه شارژ میشوند برای کشتار برادران شیعه در بحرین!
و...
گرامی نان خشک های کفک زده را به خورد دام میدهند و از نظر علمی که اصطلاحات اش را ندارم کفک ها به شیر دام منتقل میشود و وارد بدن

انسان میشود ...آری مادری که تخم مرغ و ماست کم چرب مصرف میکند شیر اش که هیچ قبل از زایمان ممکن است فرزند خود را مریض به دنیا

بیاورد و هفته ای میانگین دو نیم تخم مرغ عامل سرطان پروستات در مردان است اینها همه گفته ی دانشمندان پژوهشگر است ...
شیر انسان برای انسان و شیر گاو برای توله گاو این است آفرینش الهی
اتفاقا انتقاد های شما باعث سازندگی هر چه بیشتر بنده میشود ... و اگر افکار بنده بیمار باشد شما لطف زیادی در حق بنده میکنید حتی اگر بنده

جاهل به آن باشم ... و گاهی آزادی ای که بنده فکر میکنم مناسب است از درون مرا تخریب میکند و...
اگر بنده اصطلاح احمقانه را بکار بردم از شما و همه ی دوستان عذر خواهی میکنم خب بنده هم انسان هستم و گاهی ناراحت میشوم به حقیقت

بنده گاهی به خویش هم لعنت میفرستم زیرا خود بنده هم کم جنایت نکردم و...
اما براستی عاقلانه نیست خوردن ماهی مرغ گوسفند و... که یک عمر در کثافات زندگانی کردن و خورده شدن آنها توسط حیوان های انسان نما

چندش آور و واقعا عاقلانه نیست ...
جالب اینجا است که بنده در چند سال اخیر ساندویج زبان و مغذ میخوردم و در کله پاچگی دندان های گوسفند را لیس میزدم اما این موضوع

وحشتناک است و در آن زمان جاهل بودم و....
بله خدمت شما عرض کنم که والدین بنده بخاطر همین گوشتخواری بسیار بسیار بسیار بیمار هستند به حدی که یا تحد عمل جراحی هستند یا

قرص مصرف میکنند و با بیماری های رنگارنگ خود تا چند سال دیگر که میخواهند دوام بیاورند دست و پنجه نرم میکنند و در این زمان و بعد

از مرگ خود در هر بعد مرا بدبخت میکنند به این دلیل توانایی رسیدگی به بنده را ندارند
پس بنده هم نه زیاد سبزی میخورم نه زیاد میوه و...
شما اراده کنید بنده شما را راهنمایی میکنم ... وقتی تغذیه مناسب باشد نیازی به خوراک بی رویه نیست حتی شما میتوانید در کل روز با فعالیت

بسیار بسیار بسیار زیاد همانند هشت ساعت پیاده روی سریع با یک میوه نه ضعف کنید نه احساس گرسنگی نه خستگی نه هیچی و شاداب و...
ما محصولات متنوعی داریم که شما فکرش هم نمیکنید بصورت صد در صد گیاهی موجود باشد تقریبا در تمام استان های ایران انشاالله ...
در ضمن این موضوع که از بنده تراوش شده همچنان مورد عقیده بنده است که :(گوشتخواری گوشتخواران و گیاهخواری گیاهخواران خواست خدا است )
و:
همه چیز خواست خدا است و جز او هیچ هم هیچ نیست
بی شک مصرف غذاهای حیوانی فقط باعث بیماری و مرض و تضعیف بدن و کرم زدن بدن و سرطان ها و سکته ها میشود
و هیچ مواد آلی در آنها وجود ندارد به جز اینکه از بدن دفع میشود
دکترهای تغذیه ی گوشتخوار هم ناتوان از تجویز علم تغذیه هستند بخاطر بیماری ریشگی خویش و...
سوال شما به حدی کلی بود که این جواب از بنده صادر شود امیدوارم استفاده ی لازم بشود
از شما متشکرم.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
من از همون تایپیک کراوات ابریشمی اومدم اتفاقا من شدیدا عاشق حیوانات هستم از لوازم شکار و ماهیگیری متنفرم و هرگز به قربانی کردن گاو و گوسفندو شتر و ... نگاه نمیکنم اما کباب و ماهی برشته رو دوست دارم و... وباز اتفاقا تو فکر راه اندازی پرورش کرم ابریشم هستم !

حالا سوالم از شما میشه به طور مختصر بگید صبحانه ناهار شام چی میخورید و آیا هرم غذایی را در نظر میگیرید یا نه ؟
دوم اینکه کفش و کمربند شما چرمی نیستند ؟ مثلا با کت و شلوار میشه کتونی پوشید ؟

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
بذارین دیگران گوشت بخورن،
شما و خانواده شما(و خیلیای دیگه) عدم رعایت مصرف به اندازه گوشت که همان مقدار کم می باشد، دچار مشکل شدید بعد در پی گیاهخوار شدن افتادین بعد هم مردم رو به این کار تشویق می کنید و بعد هم خوردن گوشت رو ممنوع و حرام می کنید و کشتن حیوانات اهلی رو جنایت می دونید!!!
بنظرم دچار افراط و تفریط شدین

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
انسان که فقط گیاه خوار نیس که دستگاه گوارش انسان اتفاقا بیشتر گوشت خواره ولی هرچیزی رو باید به اندازش مصرف کرد باید گوشت رو به اندازه خورد گیاه رو هم همینطور
این که این جوریم میگین شما درست نیست
متاسفانه الانم غذا ها پر هورمون و ... شدن چه گیاهش چه حیوونش ضررهایی هم دارن
برکت :دی

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
فرق Vegan با Vegetarian در اینه که در **** غذایی Vegan شما هیچ نوع گوشت ، تخم مرغ و شیر و کلا فرآورده ای که از حیوان باشه استفاده نمیشه و در Vegetarian ... به طور کلی ماهی و گوشت مصرف نمیشه ولی شیر و لبنیات مجازه و بعضی Vegetarian ها تخم مرغ هم مصرف میکنند

و این با اسلام نمیخونه ، چون در اسلام قربانی هست که حیوون رو باید کشت و قربانی داد .. شما تا آخر عمر هم گوشت و مرغ و ماهی بخوری برابر است با یک بار قربانی کردن یه حیوون بدبخت مثلا برای حج رفتن یا رفع بلا یا مثلا ماشین جدید خریدی گوسفند میکشی .. که این با مرام گیاهخوار بودن 180 درجه فرق داره ..

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به گفته‌ دانشمندان سوئدی، گیاه‌خواری بدن را از كسب مواد مغذی اصلی و حیاتی محروم می‌كند.

از آنجا كه گیاه‌خواران از خوردن هر گونه محصولات حیوانی پرهیز می‌كنند، لذا به میزان بسیار ناچیز از مواد مغذی موجود در غذاهای گوشتی مانند كلسیم و ویتامین B12 بهره‌مند می‌شوند.

پژوهشگران نمونه‌های خون و ادرار افراد جوان گیاه‌خوار را از نظر میزان ریزمغذی‌های اصلی مورد آزمایش و تجزیه قرار دادند و سپس نتایج این آزمایش‌ها، با نمونه‌های مشابه گرفته شده از سایر جوانانی كه همه‌چیزخوار (غذاهای گیاهی و حیوانی) بودند، مقایسه كردند.

برپایه نتایج تحقیقات انجام شده، میزان مواد مغذی و مواد معدنی موجود در بدن جوانان گیاه‌خوار در مقایسه با گروه دیگر بسیار متفاوت بود و اكثریت آنها حتی از دریافت مواد غذایی لازم و ضروری برای رشد و نمو در حد متوسط نیز بی‌بهره بودند.

این افراد غالبا دچار كمبود ریبوفلاوین (نوعی ویتامینB)، ویتامین B12، ویتامین D، كلسیم و سلنیوم می‌شوند. حتی پس از آنكه محققان مكمل‌های غذایی را به **** روزانه آنها افزودند، درصد كلسیم و سلنیوم بدن آنها به حد طبیعی نرسید

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
من از همون تایپیک کراوات ابریشمی اومدم اتفاقا من شدیدا عاشق حیوانات هستم از لوازم شکار و ماهیگیری متنفرم و هرگز به قربانی کردن گاو و گوسفندو شتر و ... نگاه نمیکنم اما کباب و ماهی برشته رو دوست دارم و... وباز اتفاقا تو فکر راه اندازی پرورش کرم ابریشم هستم !

حالا سوالم از شما میشه به طور مختصر بگید صبحانه ناهار شام چی میخورید و آیا هرم غذایی را در نظر میگیرید یا نه ؟
دوم اینکه کفش و کمربند شما چرمی نیستند ؟ مثلا با کت و شلوار میشه کتونی پوشید ؟

به نام خدا سلام عزیز از تشریف فرمایی شما به این کلبه ی حقیر خوشحال هستم ... اینکه شما نگاه نمیکنید خود و .. وجدان خود را گول میزنید و میگویید خدا گفته بخور پس من میخورم که این حرف عاقلانه نیست و میگویید من که نمیکشم یکی دیگه میکشه این در حالی است که اگر شما نخورید آن حیوان هم کشته نمیشود و از اینکه از لوازم شکار و ماهیگیری متنفر هستید خود نشان از این است که وجدان شما هنوز نمرده است ... گوشت های گیاهی همانند مامسان داریم که شما میتوانید برشته و کباب کنید و محصولاتی شبیه به آن که خوشمزه تر هستند و هیچ حیوانی برای آنها کشته نمیشود ... و اینکه توی فکر پرورش کرم ابریشم هستید یعنی جنایتی بزرگ ... خداوند در غریزه کرم نهاده که بعد از پیله کردن تبدیل به پروانه شود و... این یعنی دخالت در کار خدا این از بدترین شغل ها است همانند قصابی که میگویند مکروه است و در دنیای بعد سرنوشت بدی در انتظار شما خواهد بود ...دادگاه های الهی که برای همه ی ما برگذار میشود بسی سخت است...
از سوال شما متشکرم... بنده تقریبا یه جورایی همه چیز میخورم نود کیلو وزن دارم صبحانه معمولا ارده شیرین با روغن ارده و پنیر تافو یا پنیر گیاهی و گردو و دمنوش نعناع یا گل گاوزبان و خیلی چیزهای دیگر ... کره ی گیاهی هم میخورم و... ناهار و شام هم غذاهای ایرانی مثلا کوکو سبزی بدون تخم مرغ دلمه صد در صد گیاهی و انواع و اقسام غذاها رو میخورم همه ی غذاهای ایرانی و... حتی سوسیس و کالباس و همبرگر و ... صد در صد گیاهی هم موجود است و... شام هم اصرار بر خوردن ندارم بیشتر سعی میکنم از میوه جات و سبزیجات استفاده کنم اما همون ناهار که میمونه میخورم ...
بنده گیاهخوار وگان شدم به همین خاطر در خرید کفش و کمربند و لباس همانند کت و شلوار و کتونی بسیار دقت میکنم و از فروشنده میپرسم که پوست حیوان نباشد و معمولا بخاطر قیمت ارزان آن مشخص است که مصنوعی است ... عزیز بنده همین الآن اداره پست بودم شلوار لی پوشیدم با لباس آستین بلند مشکی کتونی سفید هم پام کردم چون پیاده روی داشت واقعا فکر میکنید زشت میشم ؟ و... متشکرم... یه نکته امیدوارام ناراحت نشید : (عکس آواتار شما یعنی ترویج دست دادن زن و مرد ... از نظر بنده کار اصغر فرهادی که با آنجولیاجولی کرد قبیح است اگر شما غیر این اعتقاد دارید پس حتما راضی هستید ناموس خودتون هم با غریبه ها دست بده لطفا با بنده اینجا دعوا نکنید این انتقاد از روی لج و لجبازی نبود خواهش میکنم این موضوع رو اینجا مطرح نکنید یا تشریف بیاورید یاهو aidin510 یا ایمیل بزنید [email protected] یا از همه بهتر تشریف بیاورید در فیسبوک که اونجا از همه بهتره facebook.com/jangearam)عذر خواهی میکنم بابت فضولی برای بار سوم خواهش میکنم جواب نکته ی آخر بنده رو در اینجا مطرح نکنید اونوقت همه باید با هم دعوا کنیم و... متشکرم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
بذارین دیگران گوشت بخورن،
شما و خانواده شما(و خیلیای دیگه) عدم رعایت مصرف به اندازه گوشت که همان مقدار کم می باشد، دچار مشکل شدید بعد در پی گیاهخوار شدن افتادین بعد هم مردم رو به این کار تشویق می کنید و بعد هم خوردن گوشت رو ممنوع و حرام می کنید و کشتن حیوانات اهلی رو جنایت می دونید!!!
بنظرم دچار افراط و تفریط شدین

به نام خدا سلام به شما و ممنون از نظر شما
عرض کنم خدمت شما که : بنده از روی دلسوزی تذکر میدهم و خواست خدا است اگر نه خوردن گوشت دیگران چیزی از بنده کم و زیاد نمیکند که همه ی شما رو روی هم جمع کنید مثل من گوشتخوار نبودید نه که فکر کنید صبح تا شب گوشت میخوردم توضیح داره بماند برای بعد انشاالله ... اتفاقا خانواده ی بنده اصلا به حرف من گوش نمیدن هر چند که سعی میکنند تو خونه بخاطر اینکه من ناراحت میشوم درست نمیکنند اما همیشه گوشت میخورند نه زیاد نه کم ... خانواده ی بنده تمام بیماری های رنگارنگی که دارند بخاطر مصرف گوشته ... عزیز اینکه بنده به همه میگویم گیاهخوار شوید خواست خدا است اینکه شما هم گوش ندید باز هم خواست خدا است بنده بیش از بیست سال گوشت خوار بودم حرف شما درست نیست ... اینکه بنده مردم و تشویق میکنم 99% آنها بخاطر عقل سالمی که دارند این موضوع رو قبول میکنند چون تمام صحبت های بنده با سند و مدرک است از این نظر میتوانید از بنده تقاضای سند کنید و... متشکرم... بنده میگویم شما منکر این میشوید که خداوند در قرآن کریم فرموده هر چه که برای بدن شما ضرر دارد حرام است حتی اگر حلال من هم باشد ؟ چند تا آیه ی قرآن دوست دارید با سند براتون بیارم ؟ سیصد تا خوبه ؟ بله کشتن حیوانی که خود آزاری به دیگران نمیرساند و به دنبال شما می دود و به شما عشق می ورزد جنایت بس عظیم است ... سعدی میفرماید ... بدیدم گوسفندی را بزرگی *** رهانید از دهان و چنگ گرگی*** شبانگه کارد بر حلقش بمالید*** روان گوسفند از وی بنالید*** گر از چنگال گرگم در ربودی *** بدیدم عاقبت گرگم تو بودی... اتفاقا خودم هم قبلا فکر میکردم دچار افراط و تفریط شدم بعد متوجه شدم خوردن صبحانه و ناهار و شام از محصولات حیوانی توسط گوشتخواران یا همه چیز خواران و پرهیز از خوراک گیاهی همانند کلم بروکلی و بروکسل و انواع سبزیجات و میوه جات متنوع همانند بلوط و... افراط و تفریط است ... ملخ در اسلام حلال است شما از اول عمر نخوردید تا آخر عمر هم نخواهید خورد آیا این تفریط است ؟ و... متشکرم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
انسان که فقط گیاه خوار نیس که دستگاه گوارش انسان اتفاقا بیشتر گوشت خواره ولی هرچیزی رو باید به اندازش مصرف کرد باید گوشت رو به اندازه خورد گیاه رو هم همینطور
این که این جوریم میگین شما درست نیست
متاسفانه الانم غذا ها پر هورمون و ... شدن چه گیاهش چه حیوونش ضررهایی هم دارن
برکت :دی
به نام خدا سلام گرامی این سخن شما علمی نیست ... گرامی تمام اعضای بدن ما کپی است با میمان های میوه خوار... دندان های نیش ما اصلا به شکل دندان های شیر و پلنگ نیست طول روده ی ما همانند طول روده ی دام است و معده ی ضریف ما متفاوت با معده ی خشن گوشتخواران و لاشه خواران است آنها میتوانند گوشت خام را با استخوان و پوست و مو حظم کنند کجا ما میتوانم به دنبال شکار بدویم و بدریم و ... ؟ آیا واقعا ما میخوریم و می آشامیم ولی اصراف نمیکنیم ؟ نون میخوریم خمیر نون و... را دور ریز نمیکنیم ؟عزیز بدن ما نیاز به گوشت ندارد مثال های موثق و زنده ای هستند برای اثبات این امر ... و فقط ما گوشت را میخوریم که هر چه زودتر بمیریم ... بله گیاه هم لزوما نمیتوان گفت که مفید است خود گیاه چای سمی است این و بماند بعدا بگم چرا ... اما باید از بد و بدتر بد را انتخاب کرد هر چند که گیاه هر چیزی را مصرف نمیکند اما میشود از محصولات ارگانیک آن استفاده کرد و... متشکرم... توضیحات زیاد داره بعدا انشاالله لطفا از مطالب قبل و دوستان هم استفاده کنید متشکرم...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
فرق Vegan با Vegetarian در اینه که در **** غذایی Vegan شما هیچ نوع گوشت ، تخم مرغ و شیر و کلا فرآورده ای که از حیوان باشه استفاده نمیشه و در Vegetarian ... به طور کلی ماهی و گوشت مصرف نمیشه ولی شیر و لبنیات مجازه و بعضی Vegetarian ها تخم مرغ هم مصرف میکنند

و این با اسلام نمیخونه ، چون در اسلام قربانی هست که حیوون رو باید کشت و قربانی داد .. شما تا آخر عمر هم گوشت و مرغ و ماهی بخوری برابر است با یک بار قربانی کردن یه حیوون بدبخت مثلا برای حج رفتن یا رفع بلا یا مثلا ماشین جدید خریدی گوسفند میکشی .. که این با مرام گیاهخوار بودن 180 درجه فرق داره ..

به نام خدا سلام گرامی شخصی که گوشت حیوانات را مصرف نمیکند اما تخم مرغ میخورد و لبنیات نمیخورد میشود گیاهخوار او وو ovo و لبنیات نخورد تخم مرغ ها را بخورد میشود لاکتو lacto اگر هر دو را مصرف کند و فقط گوشت حیوانات را نخورد میشود lacto ovo و وگان یا وگن یا وگتاریانس vegetarians vegan همه اینها گیاهخوار کامل هستند .... گیاهخوار بودن ربطی به اسلام ندارد اکثر عارفین و بزرگان دینی ما گیاهخوار بودند تقریبا همه ی امامان و پیامبران ما هم اینطور بودند توضیحات مصداقی و کلی زیاد است انشاالله بماند برای بعد ... متشکرم.... بنده خودم نماز میخوانم و شیعه ی دوازده امامی هستم و... گیاهخوارانی که نماز نمیخوانند و... مشکل عقیدتی و روانی دارند و... خوردن گوشت نه جزو واجبات است نه مستحبات بلکه جزو منع شده ها و قطع شده ها در دین شریف و کامل اسلام است ... کشتن حیوان در خیابان فقط در ایران انجام میشود و این کثافت کاری به جز خرافه چیز دیگه ای نیست توضیح اش بماند برای بعد ... مطلب شما بیش از این توضیحات دارد انشاالله بعدا ... متشکرم...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
به گفته‌ دانشمندان سوئدی، گیاه‌خواری بدن را از كسب مواد مغذی اصلی و حیاتی محروم می‌كند.

از آنجا كه گیاه‌خواران از خوردن هر گونه محصولات حیوانی پرهیز می‌كنند، لذا به میزان بسیار ناچیز از مواد مغذی موجود در غذاهای گوشتی مانند كلسیم و ویتامین B12 بهره‌مند می‌شوند.

پژوهشگران نمونه‌های خون و ادرار افراد جوان گیاه‌خوار را از نظر میزان ریزمغذی‌های اصلی مورد آزمایش و تجزیه قرار دادند و سپس نتایج این آزمایش‌ها، با نمونه‌های مشابه گرفته شده از سایر جوانانی كه همه‌چیزخوار (غذاهای گیاهی و حیوانی) بودند، مقایسه كردند.

برپایه نتایج تحقیقات انجام شده، میزان مواد مغذی و مواد معدنی موجود در بدن جوانان گیاه‌خوار در مقایسه با گروه دیگر بسیار متفاوت بود و اكثریت آنها حتی از دریافت مواد غذایی لازم و ضروری برای رشد و نمو در حد متوسط نیز بی‌بهره بودند.

این افراد غالبا دچار كمبود ریبوفلاوین (نوعی ویتامینB)، ویتامین B12، ویتامین D، كلسیم و سلنیوم می‌شوند. حتی پس از آنكه محققان مكمل‌های غذایی را به **** روزانه آنها افزودند، درصد كلسیم و سلنیوم بدن آنها به حد طبیعی نرسید
به نام خدا سلام گرامی ... دانشمند احمق و جاهل هم کم نداریم ... شما اینیشتن و رازی و ادیسون و لیوناردو داوینچی و بی نهایت دانشمند مشهور ایرانی و غیره را ببین که گیاهخوار بودند ... شما قهرمانان ورزشی را ببین که گیاهخوار هستند ... اتفاقا هر چی مواد مغذی و اصلی و حیاتی در بدن گوشتخواران هست باید صرف هزم و تحمل بیماری شود ... عزیز رفتی کپی کردی مطلب رو ؟ ایراد نداره ... واقعا شما برای چی مبارزه میکنید ؟ کلسیم موجود در کلم بروکلی و بروکسل و سبزیجات سبز تیره قابل قیاس با محصولات حیوانی نیست ... ویتامین بی دوازده هم بعد از اینکه بدن تامین میکنه تا هفت سال از بدن خارج نمیشه و در آلویه وراء و ... موجود است شما میگویید ویتامین های بدن انسان را غذا تامین میکند بنده میگویم بدن توانایی این را دارد که هر چه خود بخواهد را بسازد ...خداوند همه نوع ویتامین را در میوه های خود که با آب باران آبیاری میشوند قرار داده ... احسنت بر شما و آن پژوهشگران بله تمام ویتامین ها در بدن گوشتخواران از راه مدفوع و ادرار دفع میشود... و بقیه هم صرف هزم غذا و... البته از نظر خونی من خودم گاهی اوقات میرم کیسه کیسه خون میدم و از سالم ترین خون برخوردار هستم شما چی ؟ اصلا اجازه میدهند خون بدید ؟ وقتی کودکانی که پدر و مادر گیاهخوار دارند و فرند خود را هیچوقت گوشت ندادند از سالها قبل از بچه دار شدن تا اینکه او جوان شده و... این تحقیقات بی اساس است ما انجمن جهانی داریم تحقیقات اونها قابل قبول است ... عزیز ویتامین بی دوازده رو که تا حدی گفتم ویتامین دی درون نور خورشید است و درون میوه های رسیده فراوان است این و بچه دبستانی ها هم میدونند کلسیوم هم که گفتم عزیز من نود کیلو وزن دارم شما خود من و ببین ده ساعت هم پیاده روی تند کنم استخوان درد نمیگیرم و... اصلا بدن بنده با شما قابل قیاس نیست اگه تهرانی بیا قرار بزاریم بریم کوه هر چند که اهلش نیستم اما معلوم میشه کی کم میاره از نظر ویتامین ! از نظر شما متشکرم...

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
معده ی انسان رو شما با گاو مقایسه بکن میفهمی فرق معده ی گیاه خوار با انسان چیه
اینقدر هم فک نکن که عقل کلی و همه چیزو میدونی
جاهل و ... هم خطاب نکن بقیه رو شاید خودت از همه جاهل تر باشی
یه سوال : شما از شاگردان و مریدان دکتر روازاده نیستین ؟

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
من پست های این تاپیک رو از اول خوندم و به چند نکته پی بردم
1 مهم نیست که انسان نیاز بدنش رو از کجا تامین کنه مهم اینه که تامین کنه
2 پس گیاهان اندازه حیوانات داری شان و منزلت نیستن و دارای حیات نمیباشند ؟!!!!
از اونجای که انسان احساس نیاز به متفاوت بودن می کنه تصمیم میگیره گیاه خوار بشه ( چون الان اکثرا گوشت خوارن) فردا بعد از n سال که همه گیاهخوار شدن لابد قراره برای هوا خواری یا شیمی خوای اعلامیه بزنیم ؟!!!
3 تا اونجایی که دیدم استارتر در مورد موضوع تاپیک دانش کافی نداره و اینو همواره می خواد با هوچی گری و از 100 جا سخن گفتن بپوشونه که راه مناسبی نیست
یا به عبارتی " نمیدانم راحت جان است "
4 درباره تفاوت معده گاو و انسان سوال شده بود که فرمودین بهش گوشت بدین ببینید کدوم زودتر بالا میاره
لازم می بینم که شما رو با سیستمی به نام نشخوار که در بدن حیوانات گیاه خوار تعبیه شده اشنا کنم ( آشنایی بیشتر با خودتون)
در مورد طرز فکرتون هم لطفا با آقای شیر یا گرگ مشورتی بفرمایید و بهش بگین بره علف بخوره خودش جوابتون رو خواهد داد

و اما نظر من :
گیاهخواری و تمایل بهش حرکت خوب و پسندیده ای هست ولی به شرطی که مثل الان تبدیل به تعصب و بیماری نشه .
خواهشن آیه های قران رو برای نظریه هاتون دلیل نیارین چون 100 تا آیه دیگه در ردش موجوده
و اما مهمترین مطلب:
شما که اینهمه از عظمت حیوان دوستی و ... دراین بحث می کنید بهتره آواتارتون رو عوض کنید چون
آوارتارتون نشان و تشویق به نگهداری و اسیر کردن حیوانات هست
در اولین فرصت هم این دوتا کاسکو بدبخت رو آزاد کنید اگر به ارزشهایی که تو کل تاپیک ازش دفاع کردین پایبندبن

پ ن : اگر خواستین به پست من جواب بدین خواهشن جواباتون فقط و فقط مربوط به سوالا باشه و کوتاه و مفید

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
من پست های این تاپیک رو از اول خوندم و به چند نکته پی بردم
1 مهم نیست که انسان نیاز بدنش رو از کجا تامین کنه مهم اینه که تامین کنه
2 پس گیاهان اندازه حیوانات داری شان و منزلت نیستن و دارای حیات نمیباشند ؟!!!!
از اونجای که انسان احساس نیاز به متفاوت بودن می کنه تصمیم میگیره گیاه خوار بشه ( چون الان اکثرا گوشت خوارن) فردا بعد از n سال که همه گیاهخوار شدن لابد قراره برای هوا خواری یا شیمی خوای اعلامیه بزنیم ؟!!!
3 تا اونجایی که دیدم استارتر در مورد موضوع تاپیک دانش کافی نداره و اینو همواره می خواد با هوچی گری و از 100 جا سخن گفتن بپوشونه که راه مناسبی نیست
یا به عبارتی " نمیدانم راحت جان است "
4 درباره تفاوت معده گاو و انسان سوال شده بود که فرمودین بهش گوشت بدین ببینید کدوم زودتر بالا میاره
لازم می بینم که شما رو با سیستمی به نام نشخوار که در بدن حیوانات گیاه خوار تعبیه شده اشنا کنم ( آشنایی بیشتر با خودتون)
در مورد طرز فکرتون هم لطفا با آقای شیر یا گرگ مشورتی بفرمایید و بهش بگین بره علف بخوره خودش جوابتون رو خواهد داد

و اما نظر من :
گیاهخواری و تمایل بهش حرکت خوب و پسندیده ای هست ولی به شرطی که مثل الان تبدیل به تعصب و بیماری نشه .
خواهشن آیه های قران رو برای نظریه هاتون دلیل نیارین چون 100 تا آیه دیگه در ردش موجوده
و اما مهمترین مطلب:
شما که اینهمه از عظمت حیوان دوستی و ... دراین بحث می کنید بهتره آواتارتون رو عوض کنید چون
آوارتارتون نشان و تشویق به نگهداری و اسیر کردن حیوانات هست
در اولین فرصت هم این دوتا کاسکو بدبخت رو آزاد کنید اگر به ارزشهایی که تو کل تاپیک ازش دفاع کردین پایبندبن

پ ن : اگر خواستین به پست من جواب بدین خواهشن جواباتون فقط و فقط مربوط به سوالا باشه و کوتاه و مفید

به نام خدا سلام بر شما ... واقعا این همه پست رو خواندید ؟ احسنت بر شما ... عزیز این مواد نیستند که نیاز بدن ما رو تامین میکنند این **** بدن ما است که نیاز خودش رو میسازه توی مطالب قبل گفته بودم ... گیاهان رفتنی هستند اما حیوانات را باید بکشی ... یک میوه که بعد از رسیده شدن کامل از روی درخت می افتد رفتنی است کشتنی نیست و گیاهان تبدیل به جسم برتر خود میشوند اما حیوانات خود هم خلقت انسان هستند و... و آیات الهی اشاره به تناول میوه جات و سبزیجاتی است که با آب باران رویانده شدندو... عزیز اگر بنده بخاطر متفاوت شدن گیاهخوار شده بودم نمیومدم برای شما مفت روضه بخوانم و به فکر سلامتی شما باشم ... دلایل گیاهخواری بنده متفاوت هست و فقط خواست خدا بوده یکی از دلایل اش لاغر شدن بوده اما چه شده که بنده بازگشت نخوردم ؟ بماند ... عزیز بیماری ها با گیاهخواری و آب درمانی و امساک و خامخواری درمان میشود بیماریهایی همانند دیابی و سرطان ها و پیشگیری از سکته ها همینطور دوری از دود و مواد مخدر و الکل و... بی شک هر چه جلو برویم بهتر است به نظر شما بد است که انسان هوا بخورد گرسنه نشود احساس خستگی و گرسنگی نکند و مشکلات گوارشی نداشته باشید انرژی و شادابی داشته باشد و... ؟ گرامی بنده حرف شما رو تایید میکنم که دانش ندارم اما خود مصداق زنده ای هستم برای شما همین کفایت نمیکند که با جان خود احساس کردم ؟ بنده با لینک دادن خواستم شما رو به متخصصین ربط بدهم و حوزه ی تحقیق شما رو گسترده کنم و...از نظر شما معرفی لینک های مرتبط با موضوع هوچی گری است ؟ عجب ذهن گسترده ای دارید شما ! تشخیص های شما بسیار نایاب است !... گرامی بنده این همه برای دوستان وقت گذاشتم ساعت ها ... آنوقت شما میگویید راحت جان ؟ دست مریضاد ایرا نداره ... عزیز بخاطر همون نشخوار توانایی برگرداندن معده رو داره بنده هیچ کجا نگفتم بهش گوشت بدین ببینید کدوم زودتر میاره بالا معلومه دروغ گفتید همه ی مطالب را مطالعه کردید زیرا مطلبی را میفرمایید که از جانب بنده گفته نشده ... حالا چرا انسان و با گاو مقایسه میکنید ؟ چرا با میمان های میوه خوار مقایسه میکنید ؟ توانایی دارید تفاوتی میان انسان و میمان گیاهخوار پیدا کنید؟ از نظر جسمانی؟ از نظر روحانی خب انسان بالاتره اما از نظر شعور انسان از همه ی حیوانات پست تر است هر کی مخالفه برتری خودش را نسبت به حیوانات بازگو کند متشکرم... ... عزیز همه ی حیوانات گیاهخوار که چهار تا معده ندارند ... ما خرس هم داریم گیاهخواره یه دونه معده داره شما دیگر دستگاه گوارش را با هم مقایسه کنید اگر یک تفاوت در این میان پیدا کردید برای بنده یک شباهت از دستگاه گوارش انسان با حیوانات گوشتخوار پیدا کنید ... عزیز اتفاقا شخص بنده با گوشتخوار بودن حیوانات گوشتخوار هم مخالف هستم و تا حدودی فکر میکنم گوشتخواری آنها هم تقصیر ما است بطور مثال گربه که بحث اش بماند ... به نظر شما حیوانات و نمیشه عادت داد؟ ما کالباس گیاهی داریم حیوان نمیتونه تشخیص بده که گوشت نیست من خودم به گربه دادم ... تازه نظر شما شروع شد ؟ پس تا الآن کی بود ؟ اما لطفا با بنده درست صحبت کنید بنده که به شما بی احترامی نکردم ... یه جوری صحبت میکنید که انگار بنده به شما بدهکار هستم ... از بنده بدی دیدید عذر خواهی میکنم اما لطفا مهربان تر باشید البته از این عکس آواتار چیز دیگه ای توقع نیست اما بی شک اخلاق شما با عکس آواتارتان متفاوت است ! عزیز بنده به دروغگویی شما کامل پی بردم حتی در پست بالا سر شما بنده گفتم گوشتخواری گوشتخوار و گیاهخواری گیاهخوار خواست خدا است آنوقت شما میگویید تعصب و بیماری ؟ گیاهخواری باعث میشود جسم و جان و روان انسان تا حدی سلامت شود که اصلا نه دکتر برود و... آنوقت یک همه چیز خوار که دایم وصل به قرص و دکتر است میخواهد با این کنایه ها و این بی احترامی ها بنده را عصبانی کند؟ شما در اشتباه هستید ... اگر هم تعصبی هست بنده به حیوانات عشق می ورزم و آنهایی که آنها را میخورند جانی و جنایتکار می نامم میخواهد عزیزان خودم باشند میخواهند شخصی دیگر تعصب هم نشانه ی انسانی با وجدانی بیدار است انسان بی تعصب جنازه ی متحرک است ... عزیز این آیه ها رو بنده نیاوردم شما توانایی دارید ؟ اون صد تا آیه ای که در ردش آمده بیاورید متشکرم... برای بنده هم نیاورید برای آن شخص بیاورید که نوزده سال روی قرآن تحقیق کرده تمام مشخصات اش هم موجود است ... عزیز بنده بارها گفتم و تکرار میکنم ... بنده در زمانی این کاسکو ها رو گرفتم که اعتقاد نداشتم خرید و فروش حیوانات جنایت است در ضمن فرض کنیم بنده در این زمینه بیماری داشته باشم و حیوان باز باشم و به این اشتباه خودم اقرار کنم آیا شما مشکلی میبینید ؟ این کاسکو ها امید زندگانی من هستند و توضیحات اش بماند ... عزیز کاسکو گنجشک نیست آزاد کنم باید برم ساحل آج در افریقا اونجا هم شکارش میکنند این دو تا هم نمیتونند پرواز کنند و... ... بنده به کلمه کلمه ی پست شما احترام گذاشتم و پاسخ دادم یک پاسخ تقریبا کامل ... شما موارد خیلی کلی بیان کردید من خودم مچم درد گرفت از گزاف گویی هم عذر خواهی میکنم...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
معده ی انسان رو شما با گاو مقایسه بکن میفهمی فرق معده ی گیاه خوار با انسان چیه
اینقدر هم فک نکن که عقل کلی و همه چیزو میدونی
جاهل و ... هم خطاب نکن بقیه رو شاید خودت از همه جاهل تر باشی
یه سوال : شما از شاگردان و مریدان دکتر روازاده نیستین ؟

من به این متن شما پاسخ داده بودم ای بابا معلوم نیست چرا نیست @!
شما معده ی انسان و با حیوانات گوشتخوار مقایسه کنید
عزیز بنده فکر نمیکنم عقل کل هستم شما فکر میکنید ... بنده فکر میکنم نادان هستم
بله بنده در موارد بسیار زیادی جاهل هستم
دکتر روازاده را نمیشناسم ... بنده شاگرد خودم هستم فعلا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا