چرا بن شداین اقا؟؟
سلام
انشا الله از بن در اومدید نظرتون رو بگید ؟
در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن حضرت محمد(ص)
همچنين گفته شده است كه محبوبترين غذاها نزد پيامبر اكرم(ص)… گوشت بود و مىفرمود:«گوشت موجب افزونى قوه شنوايى و بينايى مىشود». و در كلامى ديگر فرمود:
گوشت، سرآمد غذاها در دنيا و آخرت است و اگر از خدايم مىخواستم كه هر روز مرا با آن اطعام كند چنينمىكرد.15
آن حضرت گوشت را گاه به صورت پخته [با آب] و گاه به صورت كباب، همراه نان مصرف مىكرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آن حضرت گوشت پرنده شكارى را ميل مى كرد،:happy: (481) وى خود به دنبال آن نمى رفت و شكار نمى كرد و دوست داشت برايش شكار كنند و بياورند تا او ميل كند، (482) چون گوشت تناول مى كرد سرش را به سوى آن خم نمى كرد بلكه گوشت را به سمت دهانش مى برد و آنگاه با دندانهاى مباركش به شدت آن را جدا مى ساخت .(483)
پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام - اصول تغذيه در سيره پيامبر اعظم (ص ) 1
مقاله : در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن آن حضرت محمد(ص) : تبیان زنجان
چرا بن شداین اقا؟؟
به نام خدا سلام عزیز شما اصلا بگو از هر جایی در بیاد درون بدن او بوده یا خیر ؟ بنده در کودکی بخاطر اینکه شنیده بودم کنار مرغی نشسته بودم تا تخم گذاشت مالیدم بر روی چشم ام آیا این جهالت نیست ؟ صحبت شما همانند این میماند که بگویید پر و بال پرنده از پوست او به صورت پر در می آید و ما نباید بخوریم و پوست او را میخوریم ... آری شما پوست تخم مرغ را نخواهید خورد اما پوست او از چه به وجود آمده و... کمی تفکر لازم است متشکرم...شیر گاو از محل خروج مدفوع گاوه ؟ :blink:
تخم مرغم تا جایی که من میدونم با پوست میاد بیرون بدون پوست نمیاد
به نظر شما منظور از گوشت نمیتوان گوشت گیاهان بوده باشد ؟ ما نمیتوانیم کلمه ی گوشت را فقط به جان حیوانات نسبت بدهیمسلام
انشا الله از بن در اومدید نظرتون رو بگید ؟
در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن حضرت محمد(ص)
همچنين گفته شده است كه محبوبترين غذاها نزد پيامبر اكرم(ص)… گوشت بود و مىفرمود:«گوشت موجب افزونى قوه شنوايى و بينايى مىشود». و در كلامى ديگر فرمود:
گوشت، سرآمد غذاها در دنيا و آخرت است و اگر از خدايم مىخواستم كه هر روز مرا با آن اطعام كند چنينمىكرد.15
آن حضرت گوشت را گاه به صورت پخته [با آب] و گاه به صورت كباب، همراه نان مصرف مىكرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آن حضرت گوشت پرنده شكارى را ميل مى كرد،:happy: (481) وى خود به دنبال آن نمى رفت و شكار نمى كرد و دوست داشت برايش شكار كنند و بياورند تا او ميل كند، (482) چون گوشت تناول مى كرد سرش را به سوى آن خم نمى كرد بلكه گوشت را به سمت دهانش مى برد و آنگاه با دندانهاى مباركش به شدت آن را جدا مى ساخت .(483)
پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام - اصول تغذيه در سيره پيامبر اعظم (ص ) 1
مقاله : در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن آن حضرت محمد(ص) : تبیان زنجان
در یک تاپیک طی دعوای لفظی که با شخصی داشتم موجب بن شده هر چند بنده عادت کردم ... از جانب پرشین تالک سالیان پیش بدون تذکر برای همیشه بن کردند در آشیانه شیش ماه بن شدم بعد به درخواست خودم بن همیشگی شدم تا نیمه ی سال دو هزار و چهارده از بازی سنتر یک ماه بن شدم که الآن دیگه در اومدم ... از بازینما به درخواست خودم بن مادام العمر شدم ... و از اینجا هم همینطور و... متشکرم.چرا بن شداین اقا؟؟
به نام خدا سلام از جلب نظر شما متشکرم...عزیز صد دصد اونموقع دام و طیور رو با هورمون و کوفت و...... رشد نمیدادن و غذاهاشون مثل غذاهای الان دامها که ضایعات نان و مواد شیمیایی و ایناهست نبوده پس شاید این کفته در اون موقع درست بوده ولی الان نه!
متشکرم.... از شما... احسنتم ... امیدوارم شما هم به اکمل عقل برسید و به **** مقدس دست پیدا کنید و وجدان خود را با تشر به بیداری برسانید متشکرم.
پ.ن: راستی این برادر هادین چرا بن شد؟ داشتیم از اطلاعاتشون بهره میبردیم!![]()
اخر عاقبت گیاه خواریه
لازم به ذکر است که بنده به خواست و درخواست خودم از فروم وگان فروم که یک فروم گیاهخواری هم هست بطور کامل بن شدم و قصد فعالیت انشاالله ندارم ... متشکرم. آرمان بنده فراتر از این است
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
یعنی شما میخواید بگید پیامبر اسلام منظورش از گوشت ، گوشت گیاهان بوده !
از نظر دینی و منابع نقل شده این حرف که پیامبر خدا گوشت نمیخرده اشتباه است !
در ضمن در دین معیاری برای گوشت خواری در نظر گرفته شده که به گوشت حرام و حلال تشبیه شده. پس اینکه حلال خدا را حماقت وار بدانیم حرفی بس اشتباه است.
حتما" ضبح گوسفند در مراسم حج هم ضبح گیاهان است.
این از بعد دینیش!
اما در مورد شیر و تخم مرغ که شما میگید اشتباه هست ! پس خوردن شیر مادر هم اشتباه است .
من مشکلی با طرز فکر شما ندارم و هرکس بسته به افکارش میتونه آزادانه تصمیم بگیره... اما اینکه خوردن گوشت شیر و تخم مرغ احمقانه هست واقعا" حرف درستی است !!!؟
در درستی این حرف که گیاه خوار بودن باعث تسکین اعصاب و سلامت بدن میشه حرفی نیست ...
ولی چیزی که مهمه اینه که زیاده روی در هر چیزی باعث مشکل میشه .
چه گوشت و چه گیاهان منبع تامین انواع مواد غذایی اعم از پروتئین ، کربوهیدات و .... هست و استفاده بیش از حد نیاز بدن در استفاده از اینها باعث مشکل در بدن میشه .
سلام
من از همون تایپیک کراوات ابریشمی اومدم اتفاقا من شدیدا عاشق حیوانات هستم از لوازم شکار و ماهیگیری متنفرم و هرگز به قربانی کردن گاو و گوسفندو شتر و ... نگاه نمیکنم اما کباب و ماهی برشته رو دوست دارم و... وباز اتفاقا تو فکر راه اندازی پرورش کرم ابریشم هستم !
حالا سوالم از شما میشه به طور مختصر بگید صبحانه ناهار شام چی میخورید و آیا هرم غذایی را در نظر میگیرید یا نه ؟
دوم اینکه کفش و کمربند شما چرمی نیستند ؟ مثلا با کت و شلوار میشه کتونی پوشید ؟
بذارین دیگران گوشت بخورن،
شما و خانواده شما(و خیلیای دیگه) عدم رعایت مصرف به اندازه گوشت که همان مقدار کم می باشد، دچار مشکل شدید بعد در پی گیاهخوار شدن افتادین بعد هم مردم رو به این کار تشویق می کنید و بعد هم خوردن گوشت رو ممنوع و حرام می کنید و کشتن حیوانات اهلی رو جنایت می دونید!!!
بنظرم دچار افراط و تفریط شدین
به نام خدا سلام گرامی این سخن شما علمی نیست ... گرامی تمام اعضای بدن ما کپی است با میمان های میوه خوار... دندان های نیش ما اصلا به شکل دندان های شیر و پلنگ نیست طول روده ی ما همانند طول روده ی دام است و معده ی ضریف ما متفاوت با معده ی خشن گوشتخواران و لاشه خواران است آنها میتوانند گوشت خام را با استخوان و پوست و مو حظم کنند کجا ما میتوانم به دنبال شکار بدویم و بدریم و ... ؟ آیا واقعا ما میخوریم و می آشامیم ولی اصراف نمیکنیم ؟ نون میخوریم خمیر نون و... را دور ریز نمیکنیم ؟عزیز بدن ما نیاز به گوشت ندارد مثال های موثق و زنده ای هستند برای اثبات این امر ... و فقط ما گوشت را میخوریم که هر چه زودتر بمیریم ... بله گیاه هم لزوما نمیتوان گفت که مفید است خود گیاه چای سمی است این و بماند بعدا بگم چرا ... اما باید از بد و بدتر بد را انتخاب کرد هر چند که گیاه هر چیزی را مصرف نمیکند اما میشود از محصولات ارگانیک آن استفاده کرد و... متشکرم... توضیحات زیاد داره بعدا انشاالله لطفا از مطالب قبل و دوستان هم استفاده کنید متشکرم...انسان که فقط گیاه خوار نیس که دستگاه گوارش انسان اتفاقا بیشتر گوشت خواره ولی هرچیزی رو باید به اندازش مصرف کرد باید گوشت رو به اندازه خورد گیاه رو هم همینطور
این که این جوریم میگین شما درست نیست
متاسفانه الانم غذا ها پر هورمون و ... شدن چه گیاهش چه حیوونش ضررهایی هم دارن
برکت :دی
فرق Vegan با Vegetarian در اینه که در **** غذایی Vegan شما هیچ نوع گوشت ، تخم مرغ و شیر و کلا فرآورده ای که از حیوان باشه استفاده نمیشه و در Vegetarian ... به طور کلی ماهی و گوشت مصرف نمیشه ولی شیر و لبنیات مجازه و بعضی Vegetarian ها تخم مرغ هم مصرف میکنند
و این با اسلام نمیخونه ، چون در اسلام قربانی هست که حیوون رو باید کشت و قربانی داد .. شما تا آخر عمر هم گوشت و مرغ و ماهی بخوری برابر است با یک بار قربانی کردن یه حیوون بدبخت مثلا برای حج رفتن یا رفع بلا یا مثلا ماشین جدید خریدی گوسفند میکشی .. که این با مرام گیاهخوار بودن 180 درجه فرق داره ..
به نام خدا سلام گرامی ... دانشمند احمق و جاهل هم کم نداریم ... شما اینیشتن و رازی و ادیسون و لیوناردو داوینچی و بی نهایت دانشمند مشهور ایرانی و غیره را ببین که گیاهخوار بودند ... شما قهرمانان ورزشی را ببین که گیاهخوار هستند ... اتفاقا هر چی مواد مغذی و اصلی و حیاتی در بدن گوشتخواران هست باید صرف هزم و تحمل بیماری شود ... عزیز رفتی کپی کردی مطلب رو ؟ ایراد نداره ... واقعا شما برای چی مبارزه میکنید ؟ کلسیم موجود در کلم بروکلی و بروکسل و سبزیجات سبز تیره قابل قیاس با محصولات حیوانی نیست ... ویتامین بی دوازده هم بعد از اینکه بدن تامین میکنه تا هفت سال از بدن خارج نمیشه و در آلویه وراء و ... موجود است شما میگویید ویتامین های بدن انسان را غذا تامین میکند بنده میگویم بدن توانایی این را دارد که هر چه خود بخواهد را بسازد ...خداوند همه نوع ویتامین را در میوه های خود که با آب باران آبیاری میشوند قرار داده ... احسنت بر شما و آن پژوهشگران بله تمام ویتامین ها در بدن گوشتخواران از راه مدفوع و ادرار دفع میشود... و بقیه هم صرف هزم غذا و... البته از نظر خونی من خودم گاهی اوقات میرم کیسه کیسه خون میدم و از سالم ترین خون برخوردار هستم شما چی ؟ اصلا اجازه میدهند خون بدید ؟ وقتی کودکانی که پدر و مادر گیاهخوار دارند و فرند خود را هیچوقت گوشت ندادند از سالها قبل از بچه دار شدن تا اینکه او جوان شده و... این تحقیقات بی اساس است ما انجمن جهانی داریم تحقیقات اونها قابل قبول است ... عزیز ویتامین بی دوازده رو که تا حدی گفتم ویتامین دی درون نور خورشید است و درون میوه های رسیده فراوان است این و بچه دبستانی ها هم میدونند کلسیوم هم که گفتم عزیز من نود کیلو وزن دارم شما خود من و ببین ده ساعت هم پیاده روی تند کنم استخوان درد نمیگیرم و... اصلا بدن بنده با شما قابل قیاس نیست اگه تهرانی بیا قرار بزاریم بریم کوه هر چند که اهلش نیستم اما معلوم میشه کی کم میاره از نظر ویتامین ! از نظر شما متشکرم...به گفته دانشمندان سوئدی، گیاهخواری بدن را از كسب مواد مغذی اصلی و حیاتی محروم میكند.
از آنجا كه گیاهخواران از خوردن هر گونه محصولات حیوانی پرهیز میكنند، لذا به میزان بسیار ناچیز از مواد مغذی موجود در غذاهای گوشتی مانند كلسیم و ویتامین B12 بهرهمند میشوند.
پژوهشگران نمونههای خون و ادرار افراد جوان گیاهخوار را از نظر میزان ریزمغذیهای اصلی مورد آزمایش و تجزیه قرار دادند و سپس نتایج این آزمایشها، با نمونههای مشابه گرفته شده از سایر جوانانی كه همهچیزخوار (غذاهای گیاهی و حیوانی) بودند، مقایسه كردند.
برپایه نتایج تحقیقات انجام شده، میزان مواد مغذی و مواد معدنی موجود در بدن جوانان گیاهخوار در مقایسه با گروه دیگر بسیار متفاوت بود و اكثریت آنها حتی از دریافت مواد غذایی لازم و ضروری برای رشد و نمو در حد متوسط نیز بیبهره بودند.
این افراد غالبا دچار كمبود ریبوفلاوین (نوعی ویتامینB)، ویتامین B12، ویتامین D، كلسیم و سلنیوم میشوند. حتی پس از آنكه محققان مكملهای غذایی را به **** روزانه آنها افزودند، درصد كلسیم و سلنیوم بدن آنها به حد طبیعی نرسید
من پست های این تاپیک رو از اول خوندم و به چند نکته پی بردم
1 مهم نیست که انسان نیاز بدنش رو از کجا تامین کنه مهم اینه که تامین کنه
2 پس گیاهان اندازه حیوانات داری شان و منزلت نیستن و دارای حیات نمیباشند ؟!!!!
از اونجای که انسان احساس نیاز به متفاوت بودن می کنه تصمیم میگیره گیاه خوار بشه ( چون الان اکثرا گوشت خوارن) فردا بعد از n سال که همه گیاهخوار شدن لابد قراره برای هوا خواری یا شیمی خوای اعلامیه بزنیم ؟!!!
3 تا اونجایی که دیدم استارتر در مورد موضوع تاپیک دانش کافی نداره و اینو همواره می خواد با هوچی گری و از 100 جا سخن گفتن بپوشونه که راه مناسبی نیست
یا به عبارتی " نمیدانم راحت جان است "
4 درباره تفاوت معده گاو و انسان سوال شده بود که فرمودین بهش گوشت بدین ببینید کدوم زودتر بالا میاره
لازم می بینم که شما رو با سیستمی به نام نشخوار که در بدن حیوانات گیاه خوار تعبیه شده اشنا کنم ( آشنایی بیشتر با خودتون)
در مورد طرز فکرتون هم لطفا با آقای شیر یا گرگ مشورتی بفرمایید و بهش بگین بره علف بخوره خودش جوابتون رو خواهد داد
و اما نظر من :
گیاهخواری و تمایل بهش حرکت خوب و پسندیده ای هست ولی به شرطی که مثل الان تبدیل به تعصب و بیماری نشه .
خواهشن آیه های قران رو برای نظریه هاتون دلیل نیارین چون 100 تا آیه دیگه در ردش موجوده
و اما مهمترین مطلب:
شما که اینهمه از عظمت حیوان دوستی و ... دراین بحث می کنید بهتره آواتارتون رو عوض کنید چون
آوارتارتون نشان و تشویق به نگهداری و اسیر کردن حیوانات هست
در اولین فرصت هم این دوتا کاسکو بدبخت رو آزاد کنید اگر به ارزشهایی که تو کل تاپیک ازش دفاع کردین پایبندبن
پ ن : اگر خواستین به پست من جواب بدین خواهشن جواباتون فقط و فقط مربوط به سوالا باشه و کوتاه و مفید
معده ی انسان رو شما با گاو مقایسه بکن میفهمی فرق معده ی گیاه خوار با انسان چیه
اینقدر هم فک نکن که عقل کلی و همه چیزو میدونی
جاهل و ... هم خطاب نکن بقیه رو شاید خودت از همه جاهل تر باشی
یه سوال : شما از شاگردان و مریدان دکتر روازاده نیستین ؟