• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بنزین و کولر !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام

عجیبه واسم وقتی میبینم طرف کولر نمیزنه به خاطر پول بنزینش ! بسیاری ادمای پولدار رو هم دیدم که این کارو میکنن !

اگه مصرف یه ماشین رو در هر 100 کیلومتر 10 لیتر حساب کنیم (جدای از کم مصرف ها) ! با کولر این میزان به 11 تا 11.5 یا حداکثر 12 لیتر در 100 کیلومتر میرسه ! یعنی 700 تا 1500 تومن بیشتر در 100 کیلومتر !
یعنی طرف حاظره گرما بخوره ولی 1000 تومن بیشتر در هر 100 کیلومتر نده !
در ماه (به طور متوسط) بیشتر از 2000 کیلومتر راه میره !؟ این یعنی ماهی 20 تومن !
این چه منطقیه ؟ نمیشه گفت طرف لنگ 20000 تومن هست ! چون اگه لنگ بیست هزار تومن بود 7-8 تومن (حداقل) پول ماشین نمیداد !

تازه این حساب و کتاب برای افراد متوسط جامعه هست ! انقدر دیدم طرف پشت ماشین 40-50 تومنی میشینه منتها میگه بنزین گرونه حیفه ادم کولر بزنه ! اخه چه فکری میکنن ؟ :blink::wacko:

ali_kamalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله زیاد دیده شده

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
جالب تر اونهایی هستن که توی اتوبان شیشه ماشین رو باز میذارن ولی کولر روشن نمیکنن !!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
این حرف رو تاکسی خطی آزادی اسلامشهر می زد ، تو این خط کار می کرد ، نفری 100 تومان بیشتر می گرفت ( 1300 ) ولی کولر می زد
همین حرف رو می زد ، البته اگه ماشین داغ نکنه

masoodregister

Registered User
لایک‌ها
120
سلام

عجیبه واسم وقتی میبینم طرف کولر نمیزنه به خاطر پول بنزینش ! بسیاری ادمای پولدار رو هم دیدم که این کارو میکنن !

اگه مصرف یه ماشین رو در هر 100 کیلومتر 10 لیتر حساب کنیم (جدای از کم مصرف ها) ! با کولر این میزان به 11 تا 11.5 یا حداکثر 12 لیتر در 100 کیلومتر میرسه ! یعنی 700 تا 1500 تومن بیشتر در 100 کیلومتر !
یعنی طرف حاظره گرما بخوره ولی 1000 تومن بیشتر در هر 100 کیلومتر نده !
در ماه (به طور متوسط) بیشتر از 2000 کیلومتر راه میره !؟ این یعنی ماهی 20 تومن !
این چه منطقیه ؟ نمیشه گفت طرف لنگ 20000 تومن هست ! چون اگه لنگ بیست هزار تومن بود 7-8 تومن (حداقل) پول ماشین نمیداد !

تازه این حساب و کتاب برای افراد متوسط جامعه هست ! انقدر دیدم طرف پشت ماشین 40-50 تومنی میشینه منتها میگه بنزین گرونه حیفه ادم کولر بزنه ! اخه چه فکری میکنن ؟ :blink::wacko:
از طرفي نمي دونن كه وقتي تو حين رانندگي پنجره ماشين رو باز كنن، بازم همون آشه و همون كاسه، مصرف بنزين بازم همونقدره!!!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اینم یه چیزی شبیه یارانه هاست . به همون تعداد که واسه یارانه ها ثبت نام نکردند میتونی انتظار داشته باشی بیان کولر بگیرند !:lol:

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
متاسفانه بارها دیدم این صحنه رو / همین امروز پشت چراغ قرمز یک بنده خدایی پشت یک ازرا بود بچش هم کوچک بود و عقب / گرما بیداد میکرد اما شیشه هارو داده بود پایین و کولر نزده بود یکی نیست بگه بابا حداقل به اون بچه رحم کن که داره خفه میشه / جدا باحالن این مردم ما

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
درود
دوستان این پست رو دیروز تو تیونینگ تاک زدم اینجا هم کپی میکنم :دی

ماشین : ال90

""""" درود
امروز 1 مسافت کوتاه رفتم ، نتایجش برام جالب بود

حدودا" 5 کیلومتر شهری ، 62 تا جاده ، سرعت متوسط 90 ( خوردش یادم نیست ) مصرف کل 4.7 لیتر ... البته 1 جاهایی به ماشین فشار آوردم ، عجله داشتم ، 180 هم پر کردم 1 جا :دی

همین مسیر رو برگشتم ، اینبار با کولر روشن ، بیشترش رو درجه 4 بود ، نصف خیلی کمترش درجه 3 ... مصرف کلی شد 10.1 ، یعنی برگشتن با کولر 5.4 ، به نظرم کولرش باید خیلی بیشتر بنزین مصرف میکرد ، که نکرد ! برگشتن با کولر درجه 4 ، 170 پر کردم :دی

در کل بیچاره خیلی کم مصرفه اگر باهاش درست رانندگی شه """""

حالا تفاوت رو نگاه کنید ! تقریبا" هیچی :دی ، حدودا" 100ی 1 لیتر تفاوت با کولر و بی کولر میشه دیگه ( برای ماشین من )
به شخصه اگر 100ی 10 تا هم تفاوت بود ، باز هم روشن میکردم کولر ماشین رو !
مگر آدم چند بار میخوات زندگی کنه ؟!

Last edited:

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
من همیشه کولر ماشین رو می زنم

یعنی اصلا بدون کولر نمی شه تو این گرما ماشین برونی

نهایتش هر بار که می رم دانشگاه بر می گردم 1 لیتر مصرفش بیشتر شه از این بهتره که از گرما بمیرم

frog

Registered User
لایک‌ها
36
کلا ایرانی فقط دوست داره پولش یه جا انباشته بشه، پول در اوردن رو بلدیم خرج کردنش رو نه .

توی تایلند طرف بابت هر لیتر بزنین تقریبا 2200 تومان پول میداد . با این حالا تاکسی ها کنار خیابان با کولر روشن منتظر مسافر بودند . توی ایران ، طرف برای جابجا کردنش ماشین رو روشن نمی کنه چه برسه کولر بزنه !

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
جالب تر اونهایی هستن که توی اتوبان شیشه ماشین رو باز میذارن ولی کولر روشن نمیکنن !!

باز صد رحمت به اون :D

یه رفیق دارم ، خیلی باحاله ، بنزین نداشت ماشینش ، بعد شیشه هارو داده بود بالا گفت یعنی که کولر گرفتیم :D

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اگر با سرعت 110 کیلومتر در اتوبان حرکت کنید و هر 4 شیشه ماشین پایین باشه

مصرف ماشین به اندازه کولر روشن و درجه فن 1 هست ( فن تهویه )

البته کشش ماشین کم میشه موتور گرمتر کار میکنه و ...

داخل ترافیک سنگین فکر نکنم کولر جالب باشه

با احترام / حجت

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
درود
دوستان این پست رو دیروز تو تیونینگ تاک زدم اینجا هم کپی میکنم :دی

ماشین : ال90

""""" درود
امروز 1 مسافت کوتاه رفتم ، نتایجش برام جالب بود

حدودا" 5 کیلومتر شهری ، 62 تا جاده ، سرعت متوسط 90 ( خوردش یادم نیست ) مصرف کل 4.7 لیتر ... البته 1 جاهایی به ماشین فشار آوردم ، عجله داشتم ، 180 هم پر کردم 1 جا :دی

همین مسیر رو برگشتم ، اینبار با کولر روشن ، بیشترش رو درجه 4 بود ، نصف خیلی کمترش درجه 3 ... مصرف کلی شد 10.1 ، یعنی برگشتن با کولر 5.4 ، به نظرم کولرش باید خیلی بیشتر بنزین مصرف میکرد ، که نکرد ! برگشتن با کولر درجه 4 ، 170 پر کردم :دی

در کل بیچاره خیلی کم مصرفه اگر باهاش درست رانندگی شه """""

حالا تفاوت رو نگاه کنید ! تقریبا" هیچی :دی ، حدودا" 100ی 1 لیتر تفاوت با کولر و بی کولر میشه دیگه ( برای ماشین من )
به شخصه اگر 100ی 10 تا هم تفاوت بود ، باز هم روشن میکردم کولر ماشین رو !
مگر آدم چند بار میخوات زندگی کنه ؟!
البته روی مصرف بنزینی که خود کامپیوتر ماشین اعلام میکنه نمیشه اعتماد کرد معمولا مسیر خیلی زیادی رو باید طی کنید تا تغییرات رو درست نشون بده

من ال 90 نشستم که به علت قفل کردن لنت ها مصرف به 18.5 رسیده بود

تا یک هفته بعد تعمیر از 14 کمتر نیومد (که بیشتر هم میشد گاها - اما مال سوناتا واقعا درسته و به لحظه مصرف رو نشون میده )

قربانت / حجت

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
البته روی مصرف بنزینی که خود کامپیوتر ماشین اعلام میکنه نمیشه اعتماد کرد معمولا مسیر خیلی زیادی رو باید طی کنید تا تغییرات رو درست نشون بده

من ال 90 نشستم که به علت قفل کردن لنت ها مصرف به 18.5 رسیده بود

تا یک هفته بعد تعمیر از 14 کمتر نیومد (که بیشتر هم میشد گاها - اما مال سوناتا واقعا درسته و به لحظه مصرف رو نشون میده )

قربانت / حجت
l90 حتی با کولر هم خیلی کم مصرف میکنه ...

مخصوصا توی بزرگراه

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
خوش به حالتون ماشیناتون کولر داره . :دی
چرا پیکان کولر نداره ؟
صدی 14 می سوزونه ماشین بدبختم . حالا 2 لیترم بیشتر می سوزوند واسه ک.لر . چی میشد ؟ لباسم خیس میشه تو این گرما .

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
اخه فکر کنم یه سری فکر میکنن برا ماشینشونم قبض برق میاد:D

Last edited:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
این دیگه خیلی جالبه . باتری ماشین که دیگه بنزین نمیخواد .
نه اشتباه نکنید زمان شارژ باتری هم هرچند کم ولی تو مصرف سوخت تاثیر داره

دینام زمان شارژ کردن باتری به موتور فشار میاره که در حالت ازاد مثل هرزگرد میچرخه

بالا