• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بنزین و کولر !

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
نه اشتباه نکنید زمان شارژ باتری هم هرچند کم ولی تو مصرف سوخت تاثیر داره

دینام زمان شارژ کردن باتری به موتور فشار میاره که در حالت ازاد مثل هرزگرد میچرخه

جداً ؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟ من فکر می کردم اتصال دینام به موتور ثابت هست. هرز چرخیدن و ... چطور کنترل میشه؟

ممنون

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
جداً ؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟ من فکر می کردم اتصال دینام به موتور ثابت هست. هرز چرخیدن و ... چطور کنترل میشه؟

ممنون
ببینید بسته به قدرت دینام و سرعت چرخش هرچقدر ازش قدرت بگیرید به همون مقدار مقاومت میکنه

فکر کنید به یک ارمیچر برق وصل میکنید و میچرخه

حالا یک ارمیچر رو که داره به وسیله یک ارمیچر دیگه میچرخه ما ازش برق بگیریم درست برعکس همون قضیه برق دادن عمل میکنه و ایجاد ترمز میکنه

مثلا شما یک موتور دیزل رو به یک دینام قوی وصل کنید و در حالت کارکرد دو سر دینام رو به همدیگه وصل کنید موتور دیزل خاموش میشه یا دیگه خیلی قوی باشه با دور خیلی کمی میتونه کار کنه

متاسفانه این بحث دینام و قدرتی که زمان تولید برق از موتور میگیره رو اموزش نمیدن و باعث میشه خیلی از جوونا که میخوان وسیله ابداعی بسازن وقتو عمرشون رو به خاطر همین موضوع به هدر بدن

قربانت / حجت

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
اتفاقا توجه کنید پراید سوارا از همه بیشتر کولر میگیرن ....هرچی ماشین میره بالاتر کولر کمتره .... مزدا 3 و ماکسیما زیر خط فقر کولر میگیرن :D

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
ببینید بسته به قدرت دینام و سرعت چرخش هرچقدر ازش قدرت بگیرید به همون مقدار مقاومت میکنه

فکر کنید به یک ارمیچر برق وصل میکنید و میچرخه

حالا یک ارمیچر رو که داره به وسیله یک ارمیچر دیگه میچرخه ما ازش برق بگیریم درست برعکس همون قضیه برق دادن عمل میکنه و ایجاد ترمز میکنه

مثلا شما یک موتور دیزل رو به یک دینام قوی وصل کنید و در حالت کارکرد دو سر دینام رو به همدیگه وصل کنید موتور دیزل خاموش میشه یا دیگه خیلی قوی باشه با دور خیلی کمی میتونه کار کنه

متاسفانه این بحث دینام و قدرتی که زمان تولید برق از موتور میگیره رو اموزش نمیدن و باعث میشه خیلی از جوونا که میخوان وسیله ابداعی بسازن وقتو عمرشون رو به خاطر همین موضوع به هدر بدن

قربانت / حجت

خیلی ممنون
متوجه شدم

Last edited:

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
والا اینجا که دوست داریم کولر بزنیم ولی تو گرمای 60 درجه هوا با کولر آمپر رو راحت میچسبونه تا 100! ما هم از ترس منفجر شدن ماشین *ایه می کنیم و خاموش میکنیم و از باد داغ لذت میبریم!:|

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
والا اینجا که دوست داریم کولر بزنیم ولی تو گرمای 60 درجه هوا با کولر آمپر رو راحت میچسبونه تا 100! ما هم از ترس منفجر شدن ماشین *ایه می کنیم و خاموش میکنیم و از باد داغ لذت میبریم!:|
شما ماشینتون چیه ؟

معمولا مهره اب جواب میده

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بجز شرایط خیلی خاص دلیل اصلی کولر نگرفتن گدا صفتی هست والسلام.
ماشینی که 7-10-18-بالاتر میلیون پول دادی استهلاکش خیلی بیشتر از اینهاست که بخواهی به 5هزار و 10 هزار تومن فکر کنی

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
آخه من هر وقت کولر روشن میکنم آمپرم خیلی میکشه بالا حتی توی اتوبان که دارم با 120 تا میرم تازه خیلی سرعتمو کم میکنه وقتی هم که روی گازم که دیگه هم جوش میاره هم ماشید دیگه بالا 110 تا نمیره یا جون میکنه(پراید)

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
آخه من هر وقت کولر روشن میکنم آمپرم خیلی میکشه بالا حتی توی اتوبان که دارم با 120 تا میرم تازه خیلی سرعتمو کم میکنه وقتی هم که روی گازم که دیگه هم جوش میاره هم ماشید دیگه بالا 110 تا نمیره یا جون میکنه(پراید)

داداش شما پرايد رو فرض كن اصلا" كولر نداره :eek:

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
داداش شما پرايد رو فرض كن اصلا" كولر نداره :eek:

این چه حرفیه برادر ... من یه 132 دارم بیا برات کولر میگیرم هم خنک شد (نمیگم یخ میزنی) هم 130-140 تا برات میرم
تازه گاز خود شرکت توشه یکی از دوستان میگفت گاز های بهتری هم هست که بزنی خنک تر میشه

Nasrolahi

Registered User
لایک‌ها
3
شما زمانی که تو اتوبان هستی و به جای کولر روشن کردن میای شیشه جلو رو میدی پایین
اون حالتی که ایجاد میکنی دقیقا مثل یه ترمز برات عمل میکنه و به موتور فشار میاره و باعث میشه حالت آیرودینامیکی بدنه رو از دست بده . در نتیجه شتاب کمتر . تعادل کمتر . مصرف سوخت بیشتر سر و صدای بیشتر . گرد و غبار بیشتر داخل ماشین و چیز های دیگه

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
شما زمانی که تو اتوبان هستی و به جای کولر روشن کردن میای شیشه جلو رو میدی پایین
اون حالتی که ایجاد میکنی دقیقا مثل یه ترمز برات عمل میکنه و به موتور فشار میاره و باعث میشه حالت آیرودینامیکی بدنه رو از دست بده . در نتیجه شتاب کمتر . تعادل کمتر . مصرف سوخت بیشتر سر و صدای بیشتر . گرد و غبار بیشتر داخل ماشین و چیز های دیگه

کاملا درسته.... تو سرعت بالا شیشه پایین خیلی مضرات داره ... پس نهایتش اینه فن خالی بگیرید:D

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
کولر روشن کردن یه مزیتی هم که واسه موتور خوبه دمای آب رو میاره پایین
ماشینم پرایده کولر رو هم همیشه روشن میکنم وقتی هم که روشنه آمپر آب از وسط میاد می افته خط اول یعنی انگاری تو زمستون داری ماشین میرونی
هم ماشین حال میکنه هم خودمون

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
این مهره آب قضیش چیه ؟ یه توضیح کاملی لطف می کنید بدید ؟ ممنون .
مهره اب مهره ای هست که روی قسمتهایی از موتور بسته میشه تا فن رادیات رو بر اساس گرمای موتور روشن کنه

حالا ما خودرو های ایرانخودرو رو در نظر میگیریم که دمای عادیشون روی 90 هست

یعنی فن ماشین تو 90 درجه روشن میشه که دمای بالایی هست و مصرف سوخت رو میاره پایین و موتور نرم تر کار میکنه

اما فاصله 90 درجه تا 100 درجه فقط 10 تاست و در صورت ضعف سیستم خنک سازی و یا مستهلک شدن خودرو ممکنه قطعاتی مثل واشر سر سیلندر یا خود سرسیلندر ضعیف شده باشن و دمای موتور بالا زودتر اونها رو از کار بندازه

یا مثلا رادیات بر اثر مرور زمان اروم اروم دیواره هاش پر میشه و رسوب میزنه حالا اگه دمای موتور به 90 برسه و بخواد فن بزنه دما خیلی دیر پایین میاد و شاید دیگه نتونه پایین بیاد ( خصوصا با کولر ) و تجربه ثابت کرده کافیه دما به 100 برسه یا رد کنه

حد اقل موضوع اینه که واشر سرسیلندر بسوزه

( البته این مواردی که عرض کردم پژو و سمند بود موتور 206 فرق میکنه )

حالا برای رفع این مشکل میان یک مهره اب روی خود رادیاتور ماشین به صورت دستی نصب میکنن که میتونید دمای اون رو انتخاب کنید 70 باشه یا 80 یعنی دمای رادیاتور که به 70 برسه فن رادیاتور به کار بیافته

با اینکار دمای ماشین به طور نرمال روی 70 درجه میمونه و فن تو هوای گرم بیشتر مواقع کار میکنه

حالا اگه تو مناطق فوق العاده گرم هستید میتونید کاری کنید دما که به 90 برسه فن دور دومش به کار بیاد

اگه این موارد جواب نداد تعویض رادیاتور با مدل چهار لول ( دو برابر رادیات معمولی هست ) جواب میده 100%

با احترام / حجت

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
این چه حرفیه برادر ... من یه 132 دارم بیا برات کولر میگیرم هم خنک شد (نمیگم یخ میزنی) هم 130-140 تا برات میرم
تازه گاز خود شرکت توشه یکی از دوستان میگفت گاز های بهتری هم هست که بزنی خنک تر میشه

من كه خدايي تا الان همچين چيزي نديدم:blink::blink:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
کولر روشن کردن یه مزیتی هم که واسه موتور خوبه دمای آب رو میاره پایین
ماشینم پرایده کولر رو هم همیشه روشن میکنم وقتی هم که روشنه آمپر آب از وسط میاد می افته خط اول یعنی انگاری تو زمستون داری ماشین میرونی
هم ماشین حال میکنه هم خودمون
دوست عزیز کولر برای کار کردن باید فن ماشین خنکش کنه یعنی اگه کولر روشن بشه و فن رادیات کار نکنه گاز کولر کلا خالی میشه !

وقتی به اجبار فن رادیات روشن میشه که رادیات کولر رو خنک کنه به اجبار چون دو رادیات کنار هم هستن دمای ماشین هم افت میکنه

ولی ماشین بهترین عملکرد رو در دمای استانداردش داره

با احترام / حجت

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
من كه خدايي تا الان همچين چيزي نديدم:blink::blink:

به نظر من هم امکان نداره

چرا باور نمیکنید ؟ یعنی 132 من اینقدر باحاله ؟
132 دار نیست دیکه تایید کنه ؟
تو اتوبال قم و اتوبان ساوه این اتفاق افتاده
این دفعه که از این مسیر رفتم عکس میگیرم

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
چرا باور نمیکنید ؟ یعنی 132 من اینقدر باحاله ؟
132 دار نیست دیکه تایید کنه ؟
تو اتوبال قم و اتوبان ساوه این اتفاق افتاده
این دفعه که از این مسیر رفتم عکس میگیرم

بنظر من نشده
اصلا" نيوتون هم نميتونه اين قضيه رو اثبات كنه :D

بالا