• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين آنتي ويروس آنتي هك چيه و چرا؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از zaza2z :
فقط نورتون 2005. محشره. هیچی هم رو دستش نیومده
ميخوای يه سرور ماله 7 ساله پيش sub 7 رو بدم بهت نو رتونه ابديت شدت نشناسش؟( با يه دست کاريه بسيار ساده )
در ضمن بعضی وقتها فايلهای اساسيه ويندوز رو ويروس شناسايی میکنه که با پاک کردن اونها
ويندوز دچار اختلال میشه
انتی ويروس فقط kaspersky
حالا چرا kaspersky ?
سرعت بالا تو scan کردن
شناسايی بسيار زياد ويروس ها
دارای فاير وال مخصوص
محافظت در مقابل تمامی حملات اینترنتی
دیواره آتش شخصی
کنترل تمامی اطلاعات، ایمیل ها، اطلاعات مبادله شده به صورت بلادرنگ
محافظت در مقابل انواع وروس ها، تروجان ها و کرم های اینترنتی
محافظت در برابر انواع برنامه های مخرب
محافظت در مقابل اسپم (نامه های ناخواسته)
جلوگیری از ظاهر شدن پنجره های تبلیغاتی مزاحم
برگرداندن تغییرات ایجاد شده توسط برنامه های مخرب
به روز رسانی اتوماتیک
و ...
تازه میدونستيد اين کاسپر قابليت 3 بار ابديت در روز رو داره؟؟
در ضمن dr.web هم خوبه
bitdefender هم بد نيست
در مورد فايروال بايد بگم که بهترينش blackice هست !
يه فايروال بسيار قوی که قادر حتی هکری رو که به شما حمله کردرو شناسيی بکنه
و ip اون رو به شما بده

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بهترین Internet Security :
من طی این سالها از انواع انتی ویروس و fire wall استفاده کردم در کل میتونم بگم از هیچکدمشون 100% راضی نبودم بالاخره هرکدمشون یه مشکلی دارند . یه 3-2 سالی هست که از استفاده کردن از Anti virus یا Fire wall کاملا اومدم به استفاده از برنامهای Internet Security که همه چیو توشون میچپونن انتی ویروس , فایروال , انتی اسپای ور , انتی اسپم کلا خاصیت برنامهای Internet Scurity اینه که شما اگه بخواین سه تا برنامه انتی ویروس و فایروال و انتی اسپای ور رو جدا برزید بدون شک خیلی تو سرعت سیستمتون تاثیر داره و کنترل هر کدوم جداگانه سخته ولی با برنامهای اینترنت سکیوریتی این مشکلات حل شده . ولی کدوم برنامه بهتره حالا .

Norton Internet Security 2005 : خیلی قویه و خوب کار میکنه برای اپدیت شدن هم که قبلا مشکلی نداشت ولی مشکل بزرگش اینه که کاملا احساسش میکنی یعنی خیلی روی سرعت سیستم تاثیر داره و بدردنمیخوره .یه مشکل دیگهای هم که داره اینه که حجم اپدیتهاش مخصوصا اون اولی خیلی زیاده البته برای کسانی که اینترنت سریع دارن این مشکلی محسوب نمیشه. و مشکل بعدیش این بود که منوهاش مثل این Nod32 زیادی تو هم تو هم و پیچیده بود برای تغییر جزئیات بیشتر و ریزتر ترش باید میگشتی حالا تا پیدا کنی .با این حال من مدت زیادی ازش استفاده کردم و مشکلی دیگهای نداشتم .

BitDefender Internet Security 9 : اینو جدیدا پاک کردم و تا چند وقت پیش از همین استفاده میکردم انتی ویروسش خیلی خوبه ولی Firewall خیلی خوب نیست با بعضی از برنامهای P2P مشکل داره خدایی نفهمیدم چرا ولی پورت Nat رو میبنده و سرعت رو کم میکنه حالا چرا و چجوری خدا میدونه کلا من به فایروالش اصلا اطمینانی ندارم که چندتا پورت هم اون زیرمیرا رد کرده باشه برنامش چندتا باگ بد هم یادمه داشت که بخاطرش مجبور شدم یه 2-3 باری سیستمو ریاستارت کنم و اخرم پاکش کردم رفت .ولی اپدیت شدنش ادم واره و حجمشم کمه .از اینم مدت زیادی استفاده کردم با اینکه خیلی ازش خوشم میومد ولی فایروالش واقعا اذیت میکرد اون باگاش هم موقع سرچ کردنش اعصابمو خورد میکرد .

Mcafee Internet Security Suite 2005 : مشکل بزرگش رو فکر کنم همه میدونن عین بچه ادم اپدیت نمیشه دردسر داره خوب مگه قحطیه خوب این همه Internet Security که ادم یه دکمه Update میزنه خودش عین بچه ادم اپدیت میشه من برای همین مشکلش خیلی کم باهاش کار کردم اصلا ازش خوشمم نمیاد .PC Cillin Internet Security 2004 هم تقریبا یه همچین مشکلی داشت و یادمه هیچ وقت نتونستم اپدیتش کنم حالا چراشو یادم نیست دقیقا اونم سریع پاکش کردم

ZoneAlarm security suite 6 : الان مدتیه دارم ازش استفاده میکنم به نظر چیز تمیز و بدون ایرادی میاد راحت اپدیت میشه و حجم اپدیتهاشم بغیر از اولی خیلی کمه .فایروالش که خداست اصلا فایروال بهتر از Zone Alarm نداریم .میمونه انتی ویروسش که تا الان تو این چند ماه هیچ مشکلی ندیدم ازش ولی از عملکرد Anti Spy ware رش خیلی راضی نیستم به نظر خیلی قوی نمیاد و مشکل بزرگی هم با چندتا برنامه داره که همیشه اونا رو به عنوان Spy ware میشناسه .ولی در کل چیز خوبیه و من به بقیه هم توصیه میکنم یه تستی بزننش .

در اینده قصد دارم یه امتحانیم این Kaspersky Internet Security بزنم انتی ویروسش میدونم چیزه ردیفیه حالا ببینم بقیش چجوریاست تا الان که این Zone Alarm داره خوب جواب میده ببینم تا کی دووم میاره .

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
بهترین pc cillin هست
من 5 ساله ازش استفاده می کنم تا حالا هم سیستمم ویروسی نشده
به هیچ وجه هم سرعت سیستم پائین نمیاره
سرعت اسکن فوق العاده هم داره
الان هم دارم از ورژن 2006 اون استفاده می کنم

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
بهترین ؟! به نظر من بهترین محصولات کسپرسکی‌ هستش ...

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما انگار مسئله کرک و قابلیت آپدیت را در نظر نمی گیرید .
تا جایی که من تجربه دارم هیچ آنتی ویروس کرک شده ای درست کار نمی کنه .

به نظر من یک فایروال ZoneAlarm و آنتی ویر کار آدمو راه می اندازه .

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hadicg :
بهترین pc cillin هست
من 5 ساله ازش استفاده می کنم تا حالا هم سیستمم ویروسی نشده
به هیچ وجه هم سرعت سیستم پائین نمیاره
سرعت اسکن فوق العاده هم داره
الان هم دارم از ورژن 2006 اون استفاده می کنم
من یه سری از بس تعریف اینو شنیدم رفتم نصبش کردم و آپدیتشم که خیلی حجیمه گرفتم... ولی ویروس قدیمی رو گذاشتم جلو چشاش ... نشناختش

dead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من بیشتر آنتی ویروسهای معروف رو امتحان کردم.از نظر سنگین بودن و سبک بودن آنتی ویروسها به نظر من Nod32 بهترین هست چون واقآ وجودشو احساس نمی کنین. بعدش کسپر اسکای سریه 5 هست که خیلی بهتر از آخریه یعنی سریه 6 هست.رتبه سوم رو mac afee داره .رتبه چهارم رو Norton 2006 &2005 . رتبه 5.bitdifender هست.رتبه 6.برایpc cillin .رتبه 7.panda خیلی سرعت سیستم رو میاره پایین.

از نظر به روز کردن آنتی ویروس ها و جیستر کردن باز Nod32 رتبه اول رو می گیره چون بسیار کم حجم می باشد به روز کردناش.رجیستر کردنش یه کوچولو سخته اما بعدش یک عمر راحتی.2.kaspersky با فصله کمی از nod رتبه دوم رو می گیره و رجیستر کردنش هم راحت هست.3. norton 2006 &2005 هم فقط اولش در حدود 15 مگابایت تا 40 مگابایت نیاز به بروز شدن داره بعدش دیگه مشکلی نداره نورتون 2005 از نظر رجیستر مشکلی نداره با اینکه برای بعضی ها ممکن سخت باشه اما 2006 فعلآ از نظر رجیستر یکم مشکل داره اما درست میشه. 5..پاندا که اگر تونستی رجیسترش کنی و بازی در نیاورد خوبه! 6.pc cillin هم مثل پاندا دردسر زیاد داده تا رجیسترش کنی ولی میگن بروز شدنش یکم سنگین هست.و بازم رتبه 6.برای bitdifender که 1 ماه خوبه... در صورتی که رجیستر شده برای 1 سال یک دفعه زیر همه چی می زنه و از اول باید دنبال کد و سریال و اینا بگردی.7.mac afee ایران رو تحریم کرده و بروز نمیشه و کلی دردسر داره.

بریم سراغ قدرت در شناسایی ویروسها و تروجان ها.1.خانواده norton به طور کلی بسیار خوب و قدرتمند هستند در این زمینه.2.kaspersky هم بسیار قوی هست یک پله از نورتون پایینتر می باشد.3.Nod32 هم بسیار خوب عمل می کنه اما زیادی آروم هست و از نظر شناسایی اسکریپت های مخرب در حده نورتون و کسپر اسکای نیست.
4.bitdifender به طور کل آنتی ویروس قوی هست اما اگر بتونین با مشکل رجیستر کردنش کنار بیایین.5. panda هم قوی هست اما باز اگر بتونین با مشکل کم کردن سرعت سیستم و مشکل رجیستر کردنش کنار بیایین.6 .pc cillin زیاد با این آنتی ویروس کار نکردم اما دوستان می گن خوبه.7.من کلآ با مک آفی حال نمی کنم چون ایران رو تحریم کرده و دردسر زیاد داره و وقتی این همه آنتی ویروس خوب هست به نظرم نیازی نیست سراغ مک آفی برین.

آنتی هکر هم 1.zone alarm
2.OutpostPro
3.Norton internet security 2006 +anti virus

نتیجه اینکه از این 3 تا یعنی: Norton 2005 or 2006 / Nod32 /kaspersky یکی رو انتخاب کنین.اینم بگم الان رو سیستم من Nod32 هست و منتظرم یک کی جن خوب برای norton2006 پیدا بشه و اون رو نسب کنم.

:D مرسی دوستان گلم.

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
انتی ويروس فقط kaspersky
حالا چرا kaspersky ?
سرعت بالا تو scan کردن
شناسايی بسيار زياد ويروس ها
دارای فاير وال مخصوص
محافظت در مقابل تمامی حملات اینترنتی

نه نه نه .. من داشتم و توی یک حمله ویروسی له شد....

خفن ترین آنتی ویروس دنیا اگه یه سیستم قوی دارین = Bit Defender تهش است....

اگه یه سیستم یه کم قوی دارین Norton AntiVirus

برای یک سیستم معمولی Mc Offee البته از نوع آپدیت شونده....

برای یه سیستم ضعیف Kaspersky + نذر و دعا و ....

و برای هیچ سیستمی ZoneAlarm پیشنهاد نمیشه.....

بالا