faridbahal
Registered User
چند وقتي هست كه تنوع ماركها در بازار زياد شده به هين خاطر شايد در بعضي مواقع هنگام خريد بين 2-3 مارك ذهن خريدار مشغول بشه حالا به نظر شما بهترين مارك مادربورد موجود در بازار ايران كدومه؟
به نقل از tsotodeh :نه بابا گرون تر از اينا رو مي خوايي برات ليست كنم از اينا بهتر باشه
رفتي هر چي Topicسايت بوده زدي اينجا
من كه هميشه تعريف Giga راشنيدم.مادربردهاي من هم گيگا بوده و مشكلي نداشته!(بيشتر از يك سال)به نقل از asa2000 :دوستان عزيز خرابي و مشكلات بعدي مادربرد هم مهمه .
من شخصا از GIGA و MSI و IWILL خاطره خوشي ندارم و به حد كافي خرابي دادم :wacko: . مخصوصا GIGA كه بعد از يكسال از مصرف اكثر خازنهاش به علت نامرغوب بودن يا ضعف طراحي نشتي پيدا ميكنند كه به ظاهر باد ميكنند و باعث مشكلات زيادي ميشوند . اين مسئله در مورد MSI هم صادقه .
مادربردهاي ASUS هم دو ايراد بزرگ دارند . يكي همون كه دوستمون گفت : يعني بزرگي جثه و ديگري اينكه اكثرا مشكل Bios پيدا ميكنند و من به هر مادربرد ASUS خرابي كه برخورد كردم مشكل Bios داشتند .
من پس از 8 سال سابقه كاري بدون هيچ گونه تعصب ميگم كه SOLTEK عاليه . باور ميكنين كه شايد 500 سيستم با مادربرد SOLTEK بستم و خدائيش حتي يكي هم خراب نشده ! باور كنين ... حتي يك مادربرد .
انصافا پرفورمانس خوبي هم دارن و فقط ايرادشون اينه كه مثل رقبا تبليغات ندارن .
البته از Aopen هم راضيم و همچنين Abit ولي Soltek چيز ديگه ايست .![]()
دوست عزيز من به شخصه سيستم با مادربرد 75DRV5 , 75DRV4 زياد بستم و اكثر هارد ديسك آنها هم وسترن يا ماكستور بوده و هيچ مشكلي نداشتم و اينم بگم كه مادربرد فوق الان توليد نميشه و جاي خود را به مدلهاي KT400 , KT600 داده .به نقل از fireboy8766 :حالا قابل توجه دوستان اينكه من فكر ميكنم اين سولتك با هارد من جور نيست.
هارد وسترن با سولتك.
ولي اون يكي مادربورد ايسوس با هارد مكس.
هر دوهارد هم دور بالا 60 گيگ.
به نقل از asa2000 :دوست عزيز من به شخصه سيستم با مادربرد 75DRV5 , 75DRV4 زياد بستم و اكثر هارد ديسك آنها هم وسترن يا ماكستور بوده و هيچ مشكلي نداشتم و اينم بگم كه مادربرد فوق الان توليد نميشه و جاي خود را به مدلهاي KT400 , KT600 داده .
البته در زمان خودش مادربرد توصيه شده توسط خود AMD بود . كه من خودم شاهد اين مدعا در سايت AMD بودم .