• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين گوشي در رنج 100 تا 120 تومن

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان توي رنج قيمت100 تا 120 تومن چه گوشي رو پيشنهاد ميكنيد؟ نظرتون در مورد 2650 نوكيا چيه؟؟ تو اين قيمت چه مدل هايي بهتر از 2650 هستن؟؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم تو همین مایه ها میخوام بخرم..ولی معیار هائی که برای من مهم هست ..آنتن دهی خوب
, منشی تلفنی, ID caller , امکان ذخیره بالا,درب دار بودن هست.

از یکی از دوستانی که قبلا توی کار فروش موبایل بوده.. شنیدم که میگفت نوکیاها آنتن دهی بهتری دارند.. ولی
منشی تلفنی ندارند... نمیدونم میشه روی دستگاه نصب کرد یا نه. به پاساژ علاءالدین هم رفتم
که تو جمهوری هست... اونجا بورس موبایل هست.. و میگن که از جاهای دیگه ارزونتر هست
..یک مدل نوکیا در دار کوچیک مستطیلی دیدم که 110 تومن بود..

نوکیاها از همه ارزونتر هست...و فراوانتر...ولی خوش ریخت نیست... در عوض ساسونگها
یک سرو گردن شیک تر از همه هستند...ولی اینکه کیفیت کارش چطور هست نمیدونم...

یک سایت فارسی هست که اطلاعات اولیه خوبی از موبایلها گذاشته همراه با عکس و مشخصات اونها
..برای بدست آوردن اطلاعات اولیه خوبه..

http://www.mobilestan.com/

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
2650 نوكيا رو من ديدم از اون جنس توش (دكمه هاش) اصلا خوشم نيومد. خيلي كيفيت كار رو پايين تر اورده. در ضمن با اينكه خيليها معتقدند كه آنتن دهي همه نوكياها مثل همه و خوبه. اما بعضيها هم گفتند كه آنتن دهي اين 2650 خوب نيست. در ضمن بر خلاف بقيه نوكياها چيني هستش.
من براي ealy جان گوشي z200 سوني اريكسون رو پيشنهاد مي كنم. از نظر من كه خيلي شيك هست و نسبت به امكاناتش قيمت مناسبي داره. (114 تومن) تاشو هم هست و در سه رنگ مختلف هست با قابهاي مختلف كه ميشه روش انداخت. از نظر طراحي منوهاش هم بنظر من خيلي عالي هستش.
فقط نميدونم با گارانتي الرمس گير مياد يا نه. اگه باشه كه ديگه عالي ميشه.

آقا حميد. مشكل نوكيا همينه. بخصوص توي رنج قيمت پايين گوشيهاش از نظر قيافه خوب نيستند يه جورايي انگار چون ارزون هستند پس فكر كردند كه حتما استفاده كننده اونها بچه ها هستند! يه جورايي بچگونه طراحي شده اند (مثل 3100 و يكي ديگه كه مدلش يادم نيست) ولي بنظر من دنبال سامسونگ نرو اصلا.
گوشي خوش ريخت با كيفيت خوب بنظر من همون z200 هست كه گفتم. البته T230 سوني اريكسون هم هست كه بنظر من براي يك گوشي ارزون گزينه مناسبي هست (اگر كليداش برات كوچيك نباشند) اونهم حدود 90-100 هست و فكر مي كنم گارانتي الرمس اون هم باشه كه احتمالا از 90 تومن كمي گرونتر هست. منشي تلفني هم ديگه گوشيهاي جديد دنيا ندارند چون سرويس دهنده هاي موبايل در دنيا سرويس هاي vms ارائه مي دهند. در ايران هم كه vms راه افتاده و ديگه نيازي به منشي تلفني نيست. اين سامسونگ هم هنوز توي چند سال پيش سير مي كند.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
منم سوني اريكسون Z200 رو پيشنهاد ميكنم

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستانی که اظهار نظر کردن تشکر میکنم.برای اینکه از تجربه دوستان بهترین استفاده را ببرم بزارین
کمی بیشتر در باره انتظاراتم از موبایلم بگم:

1- منشی تلفنی: اینطوری که darya میگه .. چون vms اومده..نیاز به جستجوی بیشتر نیست..همه دارند
2-ID caller: این سرویس رو هم مثل اینکه همه دستگاه ها دارند...
3-آنتن دهی خوب:یه فاکتور مهمی هست..
4-درب دار بودن: اصراری نیست ولی میگن درب دار باشه بهتره.. درست نمیدونم..
5-حافظه خوب:من علاقهای به کارهای عکس و فیلم ومولتی مدیا با موبایل ندارم...بیشتر برای ذخیره..شماره
تلفن..ای میل..اسم..username ..password.. و از این جور چیزها...ولی اگه حافظه اش قابل افزایش
باشه...بهتره..
6- IR bluethouth هم باشه بد نیست..
7-عمر باطری خوب باشه..
mms gsm gprs sms
8-تا حد ممکن کوچیک باشه..گارانتی خوبی داشته باشه..ظاهرش خوب باشه بدنیست...ولی
اگه مشخصات قبلی تا حد ممکن تامین بشه..حالا خوش ریخت هم نباشه مسئله ای نیست..

خلاصه: z200 رو دیدم.. مخصوصا اینکه قبلا دربارش صحبت شده..
http://forum.persiantools.com/t4218.html ولی مثل اینکه یک نارسائی هائی هم داره...حالا میخواستم
بپرسم با اون مشخصاتی که اشاره شد...اگه بخواهیم تا 150 .. ماگزیمم 200 پول بدیم..چی رو پیشنها د میکنید

با تشکر

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
حميد خان تو رنج 120~100 تومن بايد هم نارسائی هائی وجود داشته باشه , حالا كه بودجه رو تا 200 تومن بالا برديد مطمئن باشيد ميتونيد انتخاب هاي خيلي بهتري داشته باشيد و طبعا نارسائی ها كمتر ميشن ...
مثلا با اين بودجه Z200 تبديل ميشه به Z600 و T230 كه درياي عزيز پيشنهاد كرد ميشه T630 ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از darya_s :
2650 نوكيا رو من ديدم از اون جنس توش (دكمه هاش) اصلا خوشم نيومد. خيلي كيفيت كار رو پايين تر اورده. در ضمن با اينكه خيليها معتقدند كه آنتن دهي همه نوكياها مثل همه و خوبه. اما بعضيها هم گفتند كه آنتن دهي اين 2650 خوب نيست. در ضمن بر خلاف بقيه نوكياها چيني هستش.
من براي ealy جان گوشي z200 سوني اريكسون رو پيشنهاد مي كنم. از نظر من كه خيلي شيك هست و نسبت به امكاناتش قيمت مناسبي داره. (114 تومن) تاشو هم هست و در سه رنگ مختلف هست با قابهاي مختلف كه ميشه روش انداخت. از نظر طراحي منوهاش هم بنظر من خيلي عالي هستش.
فقط نميدونم با گارانتي الرمس گير مياد يا نه. اگه باشه كه ديگه عالي ميشه.

آقا حميد. مشكل نوكيا همينه. بخصوص توي رنج قيمت پايين گوشيهاش از نظر قيافه خوب نيستند يه جورايي انگار چون ارزون هستند پس فكر كردند كه حتما استفاده كننده اونها بچه ها هستند! يه جورايي بچگونه طراحي شده اند (مثل 3100 و يكي ديگه كه مدلش يادم نيست) ولي بنظر من دنبال سامسونگ نرو اصلا.
گوشي خوش ريخت با كيفيت خوب بنظر من همون z200 هست كه گفتم. البته T230 سوني اريكسون هم هست كه بنظر من براي يك گوشي ارزون گزينه مناسبي هست (اگر كليداش برات كوچيك نباشند) اونهم حدود 90-100 هست و فكر مي كنم گارانتي الرمس اون هم باشه كه احتمالا از 90 تومن كمي گرونتر هست. منشي تلفني هم ديگه گوشيهاي جديد دنيا ندارند چون سرويس دهنده هاي موبايل در دنيا سرويس هاي vms ارائه مي دهند. در ايران هم كه vms راه افتاده و ديگه نيازي به منشي تلفني نيست. اين سامسونگ هم هنوز توي چند سال پيش سير مي كند.
darya_s عزيز خيلي ممنون به خاطر راهنماييت .چند تا سوال برام پيش اومده. z200 به غير از ظاهر قشنگ تر چه برتري نسبت t230 داره و 2650 nokia داره؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ealy جان اين سه تا لينك زير رو ببين. مقايسه خوبي بين z200 و دو تاي ديگه رو ميتوني ببيني.
http://www.esato.com/phones/index.php/phone=116,cp=106
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=813&idPhone1=523
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=446&idPhone1=523

صفحه z200 در مقايسه با T230 بزرگتر هست. 128×128 ولي مال T230 اندازه اش 101×80 هست. z200 تقويم داره و T230 نداره. توي لينك اول نوشته كه z200 اينفرارد نداره ولي داره (لينك دوم و سوم را نگاه كن)

حافظه دفترچه تلفن z200 بيشتر از 2650 هست. 300 در مقابل 256. از T230 هم بيشتر است.
z200 اينفرارد داره ولي دوتاي ديگر ندارند. (لينك دوم و سوم)
z200 پلي فونيك 40 كانال هست.
منوهاش فكر مي كنم مثل T230 باشه كه خيلي قشنگتر از نوكياست. (من منوي 2650 رو نديدم ولي مال 2600 و 6100 رو ديدم كه تقريبا مثل هم بودند. احتمالا اين 2650 هم مثل اونهاست)
ديگه بقيه اش رو خودت مقايسه كن. يه سرچ هم توي اين فروم بكني در مورد z200 اطلاعات بيشتري پيدا مي كني.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا حميد. اگه تا 150 هم ميتوني خرج كني. نوكيا 6100 هم گزينه خوبيه. با گارانتي ايراتل و نيا 145 تومن هستش. من تازه براي كسي گرفتم. از لحاظ آنتن دهي كه خيلي مطمئن هست. (شايد يكي از دلايلي كه قيمتش پايين تر نمياد همينه) باطريش رو هم ميگن خوبه (اين كه من گرفتم فقط يه بار شارژ شده. تجربه اي در مورد باطريش ندارم) قيافش خيلي شيك و با كلاس هست.
اين لينك مشخصات و مقايسه اش با Z200 هست.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=368&idPhone1=523

حافظه اش تا 300 تا اسم رو مي گيره. ولي Photo call نداره.
اينفرارد داره ولي بصورت مستقيم نميشه از PC توش فايل ريخت. بايد با PC Suit حتما ريخت كه اين نرم افزار روي Cd كه توي جعبه اش هست وجود دارد. و نرم افزار جالبي است و امكانات خوبي مي دهد. مثلا مي توني باهاش از اطلاعات گوشي(مثل دفترچه تلفن و تقويم و اينها) backup بگيري روي PC. البته Z200 هم كه اينفرارد داره بايد قابليت syncronize اطلاعات گوشي رو داشته باشه. اما من چون باهاش كار نكردم نميدونم بايد از كسي كه اونو داشته بپرسي. (syncronize قابليتي ايت كه باهاش ميتوني اطلاعات دفترچه تلفن و تقويم گوشي رو با نرم افزار outlook يكسان كني)

حقيقتش از منوهاش اصلا خوشم نيومد در مقايشه با منوهاي سوني اريكسون (خودم T630 دارم)
اما مثلا يك خوبي كه داشت اين بود كه ميشد فونت دفترچه تلفنش رو درشت كرد كه اين قابليت براي اون كسي كه من براش گرفتم خيلي بدردبخوره.
ولي از لحاظ اندازه اش خيلي جمع و جور هست. بخصوص ضخامتش خيلي كم هست و خيلي مناسب و شيك. باز هم اگه توي اين فروم سرچ كني اطلاعات بيشتري ميتوني در موردش پيدا كني.

اوه من اون 200 تومن رو نديدم. فكر كردم ماگزيمم 150 تومن ميخواي.
خوب من T630 رو پيشنهاد مي كنم. از هر نظر عالي. م يك ماه پيش با گارانتي الرمس 175 گرفتم. خيلي هم راضيم. بنظرم توي اين رنج قيمت بهترين انتخاب هست. كيفيت صفحه نمايشش واقعا عالي هست. توي اين فروم در موردش سرچ كن خيلي مطلب در موردش نوشته شده. z600 هم هست ولي خوب ضخامتش زياده.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دريا جان بارم ازت ممنونم .اين سايت مقايسه هم فوق العاده بود. تنها مشكل z200 عرض و ضخامت تقريبا زيادشه.براي من كوچيك و جمو جور بودن گوشي خيلي مهمه

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خواهش مي كنم ealy جان. گوشي تاشو ضخامتش زياده ولي خوب مزايايي هم داره مثل محفوظ بودن صفحه اش. :rolleyes:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من داره نظرم نسبت به z200 عوض ميشه.الان داشتم user opinions سايت gsmarena.com رو مي خوندمhttp://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z200-reviews-523.php
انتقاداي زيادي نسبت به اين مدل شده بود ولي موردي كه همگي متفق القول بودن عمر خيلي خيلي كمه باتريش بود
اينم يكي از نظراست:
Horrible, horrible phone. Stupid Fido made me give up my Motorola and this Z200 is garbage. It takes AGES to load my sms boxes; you get maybe one ring before it diverts to voicemail, and you cannot program this; the menu set ups are annoying and difficult to use; it doesn't give you the times of missed calls very clearly; the reception is fair to poor most of the time; the battery life is very short; the orange backlight on the keypad is ugly and after only 2 or 3 months the silver coating on my keypad is beginning to flake away; the rocker key in the center of the keypad is hard to negotiate; the round "watch" lcd on the front makes it difficult to determine who's calling as it scrolls the name horizontally VERY SLOWLY and as you only get about 1 ring before voicemail, this means blindly answering half of your calls---all in all, DO NOT BUY THIS PHONE. It's crap. I've never hated a cellphone so much--whoever designed this baby must never have used a cellphone before. Also, I am having an issue now where if I turn the phone off it takes literally about 10 minutes and a lot of random luck in pressing the power key to get it turn back on--I have to go to the Fido store and replace it this afternoon. SUCKS SUCKS SUCKS. Buy anything else, you'll be happier
فك ميكنيد با اين وجود بازم ارزش داره اين مدل رو بخرم؟؟؟؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب راستش من كه خودم مي خواستم گوشي بخرم اين نظرات رو كه مي خوندم خيلي ضد و نقيض بودند (براي هر گوشي. فرق نمي كرد) يكي از گوشي آنچنان تعريف كرده بود كه حد نداشت و يكي ديگه هم زده بود حسابي توي سرش. راستش من از اين نظرات چيز زيادي دستگيرم نشد. ولي reviewها مطالب جالبي داشتند. در مورد اون lcd روي درش من خودم هم كه داشتم زير و روش مي كردم شك كردم كه lcd به اين كوچيكي چطور مي تونه شماره تماس گيرنده رو بندازه! از فروشنده پرسيدم فقط گفت مي اندازه! پس معلوم شد كه بصورت scroll افقي هستش!
در مورد بقيه مشكلاتي هم كه مطرح شده بايد از كسي كه اونو داشته سوال كني. اميدوارم دوستاني كه دارند يا باهاش كار كرده اند اينجا جواب بدهند.
(ولي جدا گوشي موبايل خريدن خيلي كار سختي است!!!!)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا z200 رو بي خيال شو بدرد نمي خوره :D تو سوني اريكسون با اين مبلغ پول t610 چيز خوبيه :happy: اگه پول داشته باشي k700 هم خوبه در مورد nokia 6100 كه دوستمون مي گفتن انتنش خوبه اصلا اينطور نيست با اجازتون چند روز پيش براي يكي از دوستان رفتيم علاءالدين از اين گوشي بگريم لاكردار تو مغازه آنتن صفر ميزد فكر كردم گوشي خرابه گوشي رو كه عوض كرديم بازم همونطور شد :( اين مل رو بي خيال بشين :happy:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا z200 رو بي خيال شو بدرد نمي خوره تو سوني اريكسون با اين مبلغ پول t610 چيز خوبيه اگه پول داشته باشي k700 هم خوبه در مورد nokia 6100 كه دوستمون مي گفتن انتنش خوبه اصلا اينطور نيست با اجازتون چند روز پيش براي يكي از دوستان رفتيم علاءالدين از اين گوشي بگريم لاكردار تو مغازه آنتن صفر ميزد فكر كردم گوشي خرابه گوشي رو كه عوض كرديم بازم همونطور شد اين مل رو بي خيال بشين

در مورد 6100 نوكيا توي مغازه علاالدين كه گرفتيم و امتحان كرديم آنتن داد و صدا هم خوب بود بدون قطع و وصل. با شبكه ايران نبايد انتظار داشت كه گوشي هميشه و در همه جا آنتن دهد بايد نسبي امتحان كرد. حتي در يك محل و در عرض يكي دو دقيقه وضع آنتن خوب مي شود و بعد دوباره خراب مي شود. بنابراين اگه پشت سر هم دو تا گوشي را امتحان كنيم باز هم شايد مشخص نشود چون مشكل شبكه بوده.
آنتن دهي را بايد در طولاني مدت نظر داد راجع به آون. و فكر مي كنم فقط كساني كه گوشي رو داشته اند و در جاهاي مختلف باهاش كار كرده اند مي توانند راجع به كيفيت آنتن دهيش نظر بدهند.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس T610 شد برو بگير :happy: :happy: :happy:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اما براي T630 پول بيشتر دادن نسبت به T610 ميارزه :happy:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه اينجوري بريم جلو طرف بايد p910 بگيره :lol: :lol: :lol: و از اون بهتر گوشي خودم 6230 :blink: :blink: :blink:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از cesoot :
اگه اينجوري بريم جلو طرف بايد p910 بگيره :lol: :lol: :lol: و از اون بهتر گوشي خودم 6230 :blink: :blink: :blink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
قيمت t610 چقده؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا قيمت به روزه يه سر برو علاءالدين قيمت بگير ولي قبل از خريد برو اينجا:
http://www.sonyericsson.com/t610/index.htm?overview/index.htm

بعدش اين سايت ايراني كه بعضي هارو قيمت مي ده:
http://shahremobile.mehrsunco.com/?Company=107&Id=1076&PN=CMainPhonePage&x=71&y=10

تازه اينجا هم برو ببين ملت چه امتياز خوبي بهش دادن :
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t610-405.php

البته تو اين سايت ايراني يه اشتباهي كرده گفته اين گوشي بلوتوث نداره كه من از طرف اونها از شما عذر خواهي مي كنم ;) ;) و ميگم داره اونم چه جورشم :happy: :happy: به نظر من گوشي مناسبي مياد حالا دوستاني كه با اين گوشي كار كردن بايد نظر بدن تا ديگه خيالتون راحت بشه و به سلامتي بعقد اين گوشي در بيائيد :lol: :lol: :lol: :lol:

بالا