دوستان توي رنج قيمت100 تا 120 تومن چه گوشي رو پيشنهاد ميكنيد؟ نظرتون در مورد 2650 نوكيا چيه؟؟ تو اين قيمت چه مدل هايي بهتر از 2650 هستن؟؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
darya_s عزيز خيلي ممنون به خاطر راهنماييت .چند تا سوال برام پيش اومده. z200 به غير از ظاهر قشنگ تر چه برتري نسبت t230 داره و 2650 nokia داره؟به نقل از darya_s :2650 نوكيا رو من ديدم از اون جنس توش (دكمه هاش) اصلا خوشم نيومد. خيلي كيفيت كار رو پايين تر اورده. در ضمن با اينكه خيليها معتقدند كه آنتن دهي همه نوكياها مثل همه و خوبه. اما بعضيها هم گفتند كه آنتن دهي اين 2650 خوب نيست. در ضمن بر خلاف بقيه نوكياها چيني هستش.
من براي ealy جان گوشي z200 سوني اريكسون رو پيشنهاد مي كنم. از نظر من كه خيلي شيك هست و نسبت به امكاناتش قيمت مناسبي داره. (114 تومن) تاشو هم هست و در سه رنگ مختلف هست با قابهاي مختلف كه ميشه روش انداخت. از نظر طراحي منوهاش هم بنظر من خيلي عالي هستش.
فقط نميدونم با گارانتي الرمس گير مياد يا نه. اگه باشه كه ديگه عالي ميشه.
آقا حميد. مشكل نوكيا همينه. بخصوص توي رنج قيمت پايين گوشيهاش از نظر قيافه خوب نيستند يه جورايي انگار چون ارزون هستند پس فكر كردند كه حتما استفاده كننده اونها بچه ها هستند! يه جورايي بچگونه طراحي شده اند (مثل 3100 و يكي ديگه كه مدلش يادم نيست) ولي بنظر من دنبال سامسونگ نرو اصلا.
گوشي خوش ريخت با كيفيت خوب بنظر من همون z200 هست كه گفتم. البته T230 سوني اريكسون هم هست كه بنظر من براي يك گوشي ارزون گزينه مناسبي هست (اگر كليداش برات كوچيك نباشند) اونهم حدود 90-100 هست و فكر مي كنم گارانتي الرمس اون هم باشه كه احتمالا از 90 تومن كمي گرونتر هست. منشي تلفني هم ديگه گوشيهاي جديد دنيا ندارند چون سرويس دهنده هاي موبايل در دنيا سرويس هاي vms ارائه مي دهند. در ايران هم كه vms راه افتاده و ديگه نيازي به منشي تلفني نيست. اين سامسونگ هم هنوز توي چند سال پيش سير مي كند.
T610 گوشي خوبيست اما T630بسيار بهتر از اون اما خوب قيمتش ميره بالاي 150 تومن.آقا z200 رو بي خيال شو بدرد نمي خوره تو سوني اريكسون با اين مبلغ پول t610 چيز خوبيه اگه پول داشته باشي k700 هم خوبه در مورد nokia 6100 كه دوستمون مي گفتن انتنش خوبه اصلا اينطور نيست با اجازتون چند روز پيش براي يكي از دوستان رفتيم علاءالدين از اين گوشي بگريم لاكردار تو مغازه آنتن صفر ميزد فكر كردم گوشي خرابه گوشي رو كه عوض كرديم بازم همونطور شد اين مل رو بي خيال بشين