610 انتخاب بدي نيست البته 630 كمي بهتر است ولي اگر اين اختلاف قيمت براي شما مسئله اي نباشد در مورد 630 تنها ايرادش از نظر شخص من قيافه صفحه كليدشه كه اونو بد شكل كرده ...خلاصه اين دوگوشي هر دو مناسبند بسته به بودجه مي توان انتخاب كرد
موافقمبه نقل از darya_s :T630 هم بنظرمن بر خلاف نظر دوستمون کلیداش خیلی قشنگ هست بخصوص وقتی روشن میشه
دريا جان ازت ممنونم.فك كنم ديگه تصميمو گرفتم.به نقل از darya_s :بنظر من بله. اگر برايتان مشكلي نيست 35 تومان خيلي مي ارزد. بنظر من نكته مهمي رو هم كه بايد بهش توجه كنيم اينه كه در خريد گوشي و اينجور وسايل از آنجاييكه تكنولوژي سريع پيشرفت مي كند هر چه گوشي داراي امكانات كمتري باشد زودتر قديمي مي شود. يعني اگر بخواهيد يه جورايي با تكنولوژي حركت كنيد. شايد مجبور شويد 1.5 سال ديگه گوشيتون رو عوض كنيد. ولي اگر گوشي با امكانات جديدتر بگيريد اين اتفاق شايد در 3 سال آينده بيافتد. بنابرين هزينه اي كه امروز كرده ايد در بلندمدت شايد نسبت به هزينه براي گوشي مدل پايينتر كمتر در بيايد. البته شايد براي خيليها قديمي شدن و اينها خيلي اهميت نداشته باشد. ولي من نظر خودم رو گفتم.
در مورد گارانتي الرمس هم بايد بگم حقيقتش من هم با كمك دوستان اين فروم نظير شايان و hsn و گيتي و xplod , . . . گوشيم رو انتخاب كردم و به پيشنهاد آنها بود كه با گارانتي الرمس گرفتم و تا حالا هم مشكلي براي گوشي پيش نيومده كه خدمات رو ببينم. ولي خوب فكر مي كنم اينجوري خيال آدم راحت تر هست.
گارانتي الرمس من توي علاالدين پيدا نكردم. بايد زنگ بزني خود نمايندگي الرمس تلفن و آدرس فروشنده رو توي جمهوري بگيريد. من الان شماره الرمس رو ندارم ولي توي اين فروم كلمه الرمس رو سرچ كنيد پيدا مي كنيد. فروشنده رسميون توي جمهوري فروشگاه مهان هست. يه كم بعد از خيابان شيخ هادي.
فقط توجه كنيد كه گارانتي از تاريخ توليد گوشي هست به مدت يكسال. تاريخ توليد روي جعبه هست. ببينيد كه ديگه تاريخ توليدش خيلي قديمي نباشه وگرنه ديگه چيزي از زمان گارانتي نمي مونه.
كلا اگر كلمه "الرمس" رو در اين فروم جستجو كنيد مطالب خوبي در موردش پيدا مي كنيد.
T630 هم بنظرمن بر خلاف نظر دوستمون کلیداش خیلی قشنگ هست بخصوص وقتی روشن میشه
مرسي ممنون .ولي باور كن تمام خوشحاليم به خاطر خريد t630 با اين اتفاق تبديل به نگراني شده . براي شما همينطور بوده يعني بلافاصله بعد از خريد مجبور به شارژ شديد و موقع شارژ هم اصري از ظاهر شدن ايكون نبوده؟؟ پس چرا توي كاتالوگ نوشته بايد ايكون به شكل باتري ظاهر شه؟؟؟ شما براي بار اول چند ساعت طول كشيد شارژ تموم بشه؟؟؟؟ من كه بدجوري عصبي و نگرانم چون ميدونم گارانتي هيچ چيزي رو تقبل نمي كنه ضمنا ديگه اصلا حوصله رفتن به جمهوري رو ندارم.به نقل از Niaz_Ch :مباركه
اصلا نگران نباش , كاملا طبيعيه