• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين گوشي در رنج 100 تا 120 تومن

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
610 انتخاب بدي نيست البته 630 كمي بهتر است ولي اگر اين اختلاف قيمت براي شما مسئله اي نباشد در مورد 630 تنها ايرادش از نظر شخص من قيافه صفحه كليدشه :( كه اونو بد شكل كرده ...خلاصه اين دوگوشي هر دو مناسبند بسته به بودجه مي توان انتخاب كرد ;)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در مورد اينكه اختلاف قيمت 35 تومني بين z200 و t610 واقعا ارزش داره و گارانتي هاي متفرقه(به غير از الرمس)چه نظري داريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر من Z200 اصلا انتخاب مناسبي نيست :wacko: بين 610 و 630 انتخاب بفرمائيد ..... :happy: چرا؟؟؟ به چه دليل ؟؟؟ به خاطر همون حسي كه من دارم و معمولا درست از آب در مياد ;) ;)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بنظر من بله. اگر برايتان مشكلي نيست 35 تومان خيلي مي ارزد. بنظر من نكته مهمي رو هم كه بايد بهش توجه كنيم اينه كه در خريد گوشي و اينجور وسايل از آنجاييكه تكنولوژي سريع پيشرفت مي كند هر چه گوشي داراي امكانات كمتري باشد زودتر قديمي مي شود. يعني اگر بخواهيد يه جورايي با تكنولوژي حركت كنيد. شايد مجبور شويد 1.5 سال ديگه گوشيتون رو عوض كنيد. ولي اگر گوشي با امكانات جديدتر بگيريد اين اتفاق شايد در 3 سال آينده بيافتد. بنابرين هزينه اي كه امروز كرده ايد در بلندمدت شايد نسبت به هزينه براي گوشي مدل پايينتر كمتر در بيايد. البته شايد براي خيليها قديمي شدن و اينها خيلي اهميت نداشته باشد. ولي من نظر خودم رو گفتم.

در مورد گارانتي الرمس هم بايد بگم حقيقتش من هم با كمك دوستان اين فروم نظير شايان و hsn و گيتي و xplod , . . . گوشيم رو انتخاب كردم و به پيشنهاد آنها بود كه با گارانتي الرمس گرفتم و تا حالا هم مشكلي براي گوشي پيش نيومده كه خدمات رو ببينم. ولي خوب فكر مي كنم اينجوري خيال آدم راحت تر هست.
گارانتي الرمس من توي علاالدين پيدا نكردم. بايد زنگ بزني خود نمايندگي الرمس تلفن و آدرس فروشنده رو توي جمهوري بگيريد. من الان شماره الرمس رو ندارم ولي توي اين فروم كلمه الرمس رو سرچ كنيد پيدا مي كنيد. فروشنده رسميون توي جمهوري فروشگاه مهان هست. يه كم بعد از خيابان شيخ هادي.

فقط توجه كنيد كه گارانتي از تاريخ توليد گوشي هست به مدت يكسال. تاريخ توليد روي جعبه هست. ببينيد كه ديگه تاريخ توليدش خيلي قديمي نباشه وگرنه ديگه چيزي از زمان گارانتي نمي مونه.
كلا اگر كلمه "الرمس" رو در اين فروم جستجو كنيد مطالب خوبي در موردش پيدا مي كنيد.

T630 هم بنظرمن بر خلاف نظر دوستمون کلیداش خیلی قشنگ هست بخصوص وقتی روشن میشه

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا حميد فكر نمي كنم كه T610 از z600 حافظه بيشتري داشته باشد. اختلاف قيمت هم فكر مي كنم بخاطر تاشو بودن آن باشد. بالاخره يك lcd كوچك روي درش دارد. لولا دارد و كلا متريال بيشتري در آن استفاده شده است. فكر مي كنم انتخاب بين T630 و z600 بشتر سليقه اي باشد. يعني كسي از گوشي تاشو خوشش بياد يا برعكس. البته T610 صفحه اش با T630 و z600 تفاوت دارد چون TFT نيست. و من صفحه نمايش T610 و T630 رو كنار هم گذاشتم و بنظرم تفاوت خيلي زيادي دارند و مال T630 خيلي عالي است. طوري كه اگر آن راببيني شايد ديگر مال T610 را نتواني نگاه كني. فكر مي كنم تفاوت قيمتشان بيارزد بعلاوه اينكه بنظر من طراحي T630 خيلي قشنگتر است كه اين يك امر كاملا سليقه ايست.

در مورد امتيازاتي كه سايت gsmarena مي دهد. شما نبايد گوشيهاي در رنجهاي مختلف را با هم مقايسه كنيد. چون مسلما امتيازي كه داده شده قطعا در مقايسه گوشيهاي در رنجهاي مختلف با يكديگر نبوده. وگرنه در مورد امتياز امكانات قطعا يك گوشي 600 هزار تومني امتيازي چندين براير يك گوشي 100 هزار تومني خواهد گرفت.

شما بايد گوشيهاي در يك رنج قيمت و يك سري امكانات مساوي را با هم مقايسه كنيد امتيازاتشان را. بطور مثال T630 در مقابل T610 يا z200 يا c65 يا cx65.

در مورد c65 بايد بگم كه يكي از دوستاي من داره و تا حالا حرفي از هنگ كردن نزده. ولي صفحه اش خيلي كوچيكه و منوهاش هم اصلا جالب نيست. قيافش هم كه خوب نيست. ولي اگر زيمنس هم مدنظرتون هست شايد cx65 انتخاب بهتري باشه. با صفحه بزرگتر و امكانات بيشتر.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
T610 : 1.8MB
T630 & Z600: 2.4MB

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از darya_s :
موافقم :)
من T630 مشكي دارم ,موقع خريد هر چي گشتم رنگ مشكي گارانتي الرمس نداشت . ولي براي من مشكي بودنش خيلي مهمتر از گارانتي الرمس داشتن بود :cool:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از darya_s :
بنظر من بله. اگر برايتان مشكلي نيست 35 تومان خيلي مي ارزد. بنظر من نكته مهمي رو هم كه بايد بهش توجه كنيم اينه كه در خريد گوشي و اينجور وسايل از آنجاييكه تكنولوژي سريع پيشرفت مي كند هر چه گوشي داراي امكانات كمتري باشد زودتر قديمي مي شود. يعني اگر بخواهيد يه جورايي با تكنولوژي حركت كنيد. شايد مجبور شويد 1.5 سال ديگه گوشيتون رو عوض كنيد. ولي اگر گوشي با امكانات جديدتر بگيريد اين اتفاق شايد در 3 سال آينده بيافتد. بنابرين هزينه اي كه امروز كرده ايد در بلندمدت شايد نسبت به هزينه براي گوشي مدل پايينتر كمتر در بيايد. البته شايد براي خيليها قديمي شدن و اينها خيلي اهميت نداشته باشد. ولي من نظر خودم رو گفتم.

در مورد گارانتي الرمس هم بايد بگم حقيقتش من هم با كمك دوستان اين فروم نظير شايان و hsn و گيتي و xplod , . . . گوشيم رو انتخاب كردم و به پيشنهاد آنها بود كه با گارانتي الرمس گرفتم و تا حالا هم مشكلي براي گوشي پيش نيومده كه خدمات رو ببينم. ولي خوب فكر مي كنم اينجوري خيال آدم راحت تر هست.
گارانتي الرمس من توي علاالدين پيدا نكردم. بايد زنگ بزني خود نمايندگي الرمس تلفن و آدرس فروشنده رو توي جمهوري بگيريد. من الان شماره الرمس رو ندارم ولي توي اين فروم كلمه الرمس رو سرچ كنيد پيدا مي كنيد. فروشنده رسميون توي جمهوري فروشگاه مهان هست. يه كم بعد از خيابان شيخ هادي.

فقط توجه كنيد كه گارانتي از تاريخ توليد گوشي هست به مدت يكسال. تاريخ توليد روي جعبه هست. ببينيد كه ديگه تاريخ توليدش خيلي قديمي نباشه وگرنه ديگه چيزي از زمان گارانتي نمي مونه.
كلا اگر كلمه "الرمس" رو در اين فروم جستجو كنيد مطالب خوبي در موردش پيدا مي كنيد.

دريا جان ازت ممنونم.فك كنم ديگه تصميمو گرفتم.
شماره الرمس رو هم دارم:2258796

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من بالاخره يه t630 خريدم .ولي يه مشكلي با شارژ دارم.موقع خريد فروشنده سيم كارت خودشو تو گوشي گذاشت و گوشي رو امتحان كرد و گوشي بدون هيچ مشكلي روشن شد .ولي توي خونه كه سيم كارتمو گذاشتم گوشي اصلا روشن نشد .گوشي رو گذاشتم توي شارژ چند دقيقه اول lcd روشن شد و يه icon رنگي ظاهر شد كه زيرش نوشته بود charging بعد از چند دقيقه اين صفحه رفتو بجاش يه نوار مشكي ظاهر شد(تا اينجا همه چي نرمال پيش رفت)توي كاتالوگش نوشته كه بعد از حدود 30 دقيقه يه icon مياد عكس يه باتري در حال شارژ رو نشون ميده و تا اخر شارژ هم همين علامت ميمونه ولي با گذشت 2 ساعت هم هنوز اين ايكون ظاهر نشده چراغ گوشي هم خاموشه .فك ميكنيد دليلش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم خيلي شور ميزنه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
يعني گوشي روشن نميشه؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
مباركه :)
اصلا نگران نباش , كاملا طبيعيه

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Niaz_Ch :
مباركه :)
اصلا نگران نباش , كاملا طبيعيه
مرسي ممنون .ولي باور كن تمام خوشحاليم به خاطر خريد t630 با اين اتفاق تبديل به نگراني شده . براي شما همينطور بوده يعني بلافاصله بعد از خريد مجبور به شارژ شديد و موقع شارژ هم اصري از ظاهر شدن ايكون نبوده؟؟ پس چرا توي كاتالوگ نوشته بايد ايكون به شكل باتري ظاهر شه؟؟؟ شما براي بار اول چند ساعت طول كشيد شارژ تموم بشه؟؟؟؟ من كه بدجوري عصبي و نگرانم چون ميدونم گارانتي هيچ چيزي رو تقبل نمي كنه ضمنا ديگه اصلا حوصله رفتن به جمهوري رو ندارم.
راستي منم رنگ مشكي خريدم

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
بلافاصله بعد از خريد مجبور به شارژ شدم و موقع شارژ هم اثري از ظاهر شدن ايكون نبود ...
ميدوني ealy جان زيادي وسواس نشون نده ... نگران نباش , شايد چيزي كه تو كاتالوگ نوشته از روي يك Firmware ديگه بوده ... گوشي رو خاموش شارژ نكن ...
مشكي خريدي :) عاليه .

حالا به فكر Bluetooth خريدن باش ...
قبلا يك تاپيك در مورد بلوتوث داشتيم , فكر كنم شايان پست كرده بود . بگردي پيدا ميكني ...

Enjoy Your Black T630

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ealy جان خيلي مباركه.
من خودم وقتي گوشي رو خريدم توي مغازه امتحان كردم و بعدش هم يه خورده باهاش ور رفتم خاموش نشد. اما وقتي گذاتشم براي شارژ اون آيكون ظاهر نشد. اتفاقا من هم نگران شدم و همين سوال رو اينجا از دوستان كردم. و با پاسخي كه دوستان دادند و خوندن دفترچه يه گوشي ديگه متوجه شدم كه اون آيكون شارژي كه ميگه مال وقتي است كه شما اصلا گوشي رو روشن نكرده باشيد.

من همون 4 ساعتي كه توي دفترچه نوشته بود شارژ كردم. حالا حتما شارژ كردن گوشي شما هم تموم شده و دارين حسابي باهاش ور ميرين :D
با چه گارانتي خريدي؟ و چند؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان عزيز خوشبختانه هيچ مشكلي نبود و بعد از 10 ساعت شارژ(به پيشنهاد خود فروشنده) گوشي بدون هيچ مشكلي روشن شد.فك كنم حق با شما هست و من يكمي زيادي وسواس دارم اتفاقا با خود فروشنده هم كه صحبت كردم بهم گفت زياد به نوشته هاي كاتالوگ توجه نكن.خلاصه به قول درياي عزيز الان دارم با t630 حال ميكنم.
اما داستان t630 از چه قرار بود:
بعد از كلي تحقيق و البته راهنمايي هاي شما به خصوص دريا و نياز عزيز تصميم گرفتم يه t610 بگيرم و با همين قصد رفتم جمهوري پايين ترين قيمتي كه براي t610 پيدا كردم 145 تومن بود البته با گارانتي هاي متفرقه نه الرمس .قيمت با گارانتي الرمس كه فقط توي مراكز فروش رسمي سوني پيدا ميشه حدود 160 تا 165 بود.اما توي اين گشت و گذار اتفاقي يه جا t630 رو هم قيمت كردم و وقتي قيمتو شنيدم كلي شوكه شدم:158
اونجوري كه توي انجمن مطرح شده بود قيمت در حدود 175 بود.خلاصه كلي هيجان زده شدم كه قيمت پايين اومده و چون ميدونستم t630 ارزش 10 تومن بالاتر رو داره شك نكردم و خريدم.البته اكثر جاها رنگ مشكي رو 2 تومن گرونتر از سفيد ميداد يعني 160 تومن ولي من بالاخره يه مغازه پيدا كردم سفيد و سياه رو يه قيمت ميداد موفق شدم 157 تومن بخرمش.
اما در مورد گارانتي كلي تحقيق كردم و اونجوري كه فهميدم سما اشغال ترين گارانتيه و اصلا بود و نبودش فرقي نمي كنه پارسه و ايرانيان يكمي بهتر از سما هستند ولي اونام چيز زيادي رو تقبل نمي كنن اما يه شركت جديد به نام پرديسان هست كه گويا وابسته به مخابراته و يكمي قابل اطمينان تره .گارانتيه خودم براي شركت پارسه هست.

اين بود داستان خريد گوشي حالا هم خيلي راضيم از همه شما هم ممنونم.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مبارك باشه .......... :happy:

clickiran

Guest
لایک‌ها
0
مباركه. T630 يه گوشي نسبتا ايده آله.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
منم يه گوشي ميخوام توي رنج 100-120 كي چيو پيشنهاد ميكنه
واسه بابام ميخوام فقط واسه مكالمه
من خودم يه A 52 زيمنس دارم كارم رو هم راه ميندازه
كسي چيز بهتري سراغ داره؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
من اولا عذر خواهی میکنم که موضوع این تاپیک رو منحرف کردم و از 100-120 تومن به قيمت هاي دیگه کشوندم..

من اول میخواستم یک nokia 3310 بگیریم.. چون هم کیفیتش خوبه.. هم همه کارهای اولیه را بخوبی انجام میده..
منشی,ID caller ,sms .که فکر کنم حدود 70 تومن باشه.. ولی نهایتا همان t630 را انتخاب کردم..ومیبینم
پولی که میدم ارزشو داره..چون درسته که امکاناتی داره که بدرد من نمیخوره . ولی به مرور تکنولوژی ها همگانی تر میشه و نیازش احساس میشه..مثل mms email. جای بیشتر, bluethoth و چیز های دیگه که خودتون میدونید.و البته کیفیتش هم خوبه..

فقط چند تا اشکال کوچک داره که ارزش صرف نظر کردنو داره.. یکی اینکه ظاهرش زیادی teenagery
هست.. و دیگه اینکه من به دوربین نیازی ندارم.. و شاید یک مقدار از این پول بابت دوربینی هست که من نیاز ندارم..

از همه دوستانی که لطف کردن جواب دادن و وقت گذاشتن تشکر میکنم... اطلاعات خوبی بدست
آوردم.. من در همسایگی شما هستم.. اگر کاری داشتید در خدمتم..
[email protected]
www.iransalamat.com
http://www.community.iransalamat.com/

بالا