• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين گوشي در رنج 100 تا 120 تومن

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
T610 sony erikkson begir hodoode 150 bedon garanti

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
از همه کسانی که اظهار نظر کردن تشکر میکنم... اطلاعات زیادی را بدست آوردم ..مخصوصا
با این سایت خیلی خوب www.gmsarena.com آشنا شدم...پیشنهادات خوبی رو دیدم.. و
از 630T خوشم اومده ... الان دارم تحقیق بیشتری میکنم... دوربینش به درد من نمیخوره .. ولی
امکانات خوبی داره که ارزش داره 170 تا داد

دوستم simens s55 را پیشنهاد داد.. ولی میبینم که این sony ericson T 630 بهتره..چون
ظاهرا قیمتهاشون تو یک حد هست.. ولی امکانات sony ericson T 630 بهتره انگار..نظر
شما چی هست؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
حميد خان خيلي از بچه هاي اينجا مثل خود من ,شايان , hsn و ... T630 دارن و هممون T630 رو دوست داريم و كاملا راضي هستيم , نكته ضعف اصلي T630 كيفيت بد دوربينشه كه فرموديد دوربين براتون مهم نيست ...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگه اينجوري بريم جلو طرف بايد p910 بگيره و از اون بهتر گوشي خودم 6230
آره گوشي خريدن همينجوريه :D اين بلا داشت سر خودم هم ميومد :blush: داشتم از 125 تومن ميرسيدم به 270 تومن (k700) كه بالاخره اين T630عزيز نذاشت كار به اونجاها بكشه :p

از 630T خوشم اومده ... الان دارم تحقیق بیشتری میکنم... دوربینش به درد من نمیخوره .. ولی
امکانات خوبی داره که ارزش داره 170 تا داد
T630 واقعا انتخاب خوبيه. فقط حتما با گارانتي بگير. گارانتي الرمس. من كه يك ماه هست دارم خيلي راضيم. وقتي كيفيت صفحه نمايش اونو ببيني ديگه هيچ صفحه اي راضيت نمي كنه! :p

قيمت t610 چقده؟؟

T610 هم گوشي خوبيست. همان T630 هست. تنها فرقشان در كيفيت صفحه نمايششان هست و بس. T630 چون tft هست كيفيت بهتري دارد. T610 رو هم من ديدم كساني كه داشته اند خيلي راضي بوده اند. :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دليل اصلي اين كه T610 هنوز تونسته خودش رو سرپا نگه داره اينه كه طراحي واقعا منحصر به فردي داره. به غير از اين ارگونومي دكمه هاش هم خيلي خوبه. ولي فقط همين. يعني اگه مزيت هاش رو بخوايم بررسي كنيم به نظر من اين دوتاست.
حالا معايبش (البته به نسبت T630):
- آنتن دهي نه چندان مطمئن. (من خودم قبلا T610 داشتم)
- كيفيت تصوير ضعيف : يعني توي فضاي آزاد (نه حتا زير نور مستقيم خورشيد) بايد تقريبا حفظي كار كرد!
- سرعت پايين. (performance اش به طور وحشتناكي با T630 فاصله داره) كه اين قضيه رابطه مستقيمي با Firmware اش داره.

حالا دقيقا تمام موارد بالا ميشن نقاط قوت T630 :
- كيفيت تصوير T630 با Z600 برابري مي كنه. (البته بقيه ميگن از Z600 بهتره كه من قبول ندارم.)
- آنتن دهي خوب: نه تنها ضعف آنتن دهي كاملا برطرف شده بلكه آنتن دهي اون به نظر من در شرايط برابر از 6600 بهتره (تجربه شخصي)
- سرعت بسيار بالاتر به علت استفاده از سري R6C00x , R5C00x نرم افزار (Firmware). البته قابليت Instant Messaging رو هم ميشه از برتري هاش دونست.
- اين نكته رو هم اضافه كنم كه T630 مشكي به نظر من از لحاظ زيبايي و متريال بدنه يه سر و گردن از T610 بالاتره.

و تنها ايراد T630 هم به نظر من جنس كليداشه كه احتمال داره بعضيا خوششون نياد.نه خيلي سفته و نه خيلي شل. يه چيزي اون وسطاست.

این چیزایی رو هم که من گفتم حداقل 4-5 بار همینجا مطرح شده بود که نمی دونم چرا مورد توجه قرار نگرفته.
به نقل از همين جا

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از ostadd :
T610 sony erikkson begir hodoode 150 bedon garanti
بدونه گارانتي 150؟؟
من كه فعلا از 100 تومن رسيدم به 150.راستي براي من دوربين اصلا مهم نيست.توي همون رنج 115 تومن به غير از z200 چيز ديگه اي پيشنهاد نمي كنيد؟؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
نوكيا 6100 با گارانتي 145 تومان. (البته صفحه اش 4000 رنگ هست)

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
من وقتی میبینم که همه دیگه دارای منشی تلفنی هستند و ID caller هم دارند...انتخابمو از چیز های دیگه
شروع میکنم... از ارزونتر ها شروع میکنم .. به بالا.. ملاکهائی مثل آنتن دهی...عمر باطری.. میزان فضای
حافظه.. و امکان ارسال و دریافت email .. که خیلی ها ندارند...mp3 عکس..فیلم.. wap
سیستم عامل مهم نیست... از bluethouth صرف نظر کردم...ولی دوست دارم موبایلم بتونه ارتباط خوبی
با کامپیوتر داشته باشه...

من فکر کنم اگه از امکان دریافت email شروع کنم.. اولین انتخاب t230 هست.. که احتمالا باید در حدود
120 تومن باشه... ولی فضاش خیلی کمه.. مگه اینکه بشه اضافه کرد... یه اشکالات فنی هم داره..

اگه بخواهیم چیز بهتری بگیریم... دیگه باید بریم سراغ..nokia 6100 nokia 6820 siemensc65
z600 nokia 6230 nokia 6600 ... ,
T630 که به نظر میرسه همین t630 از همه بهتره...البته ظاهرا یک اشکالات کوچکی هم داره
مثلا فضای 2 مگ کم هست... نمیدونم میشه اضافه کرد؟
دیگه اینکه دو امکان اضافه داره که نمیدونم چی هستند... instant messaging وusb support

از اظهار نظر های همه دوستان تشکر میکنم..

در ضمن سايت معتبر http://reviews.cnet.com/Cell_phones/2001-3504_7-0.html?tag=glnav
اطلاعات خوبي در باره همه لوازم الكترونيكي منجمله موبايل داره..

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اولین انتخاب t230 هست.. که احتمالا باید در حدود
120 تومن باشه...
فكر كنم حدود 90 تومن هست.

اگه بخواهیم چیز بهتری بگیریم... دیگه باید بریم سراغ..nokia 6100 nokia 6820 siemensc65
z600 nokia 6230 nokia 6600 ...

6600 كه سيمبين هست و با اوناي ديگه توي يك رده نيست و قيمتش فكر كنم حدود 250 باشه.

6820 كه فكر كنم كيبورد داره و به همين دليل با وجود امكانات كمتر از هم رده هاش قيمت بيشتري دارد.

اگه به زيمنس مي خواي فكر كني cx65 هم هست كه ارزش اختلاف قيمت با c65 رو فكر كنم داشته باشه.

براي پخش mp3 فكر كنم به k700 هم فكر كن. حدود 270 بايد باشه.

3220 نوكيا هم هست اگه از قيافش خوشت مياد. دوربين فيلمبرداري هم داره. ايرادش اينه كه نه اينفرارد و نه بلوتوث نداره. از كسانيكه با كابلش كار كرده اند بايد بپرسي كه راحت هست يا نه.

البته خيلي از گوشيهاي داراي قابليت فيلمبرداري نمي تونند بصورت نامحدود (محدود به حافظه) فيلم بگيرند. بصورت فريمهاي 10 ثانيه اي مي توانند بگيرند. اين رو حتما تحقيق كن چون خيلي از فروشنده ها هم اطلاعات درستي ندارند و ممكن است جواب غلط بدهند.

2 مگ حافظه براي گوشي بدون امكان فيلم و mp3 كم نيست (T630). نمي گم عاليه. ولي خوب شما مثلا تم و عكس از كامپيوتر ميريزي روش كه مثلا تم رو عوض كني و يا عكس بذاري بك گراندش. خوب از آنجاييكه ارتباط با اينفرارد يا بلوتوث T630 خيلي راحت و سريع هست ميتوني عكسها و تمها رو روي كامپيوتر داشته باشي و هر وقت خواستي عوض كني بريزي روي گوشي و قبلي رو پاك كني. اينطوري مشكلي نخواهي داشت.

ولي مهمترين چيز اينه كه خواسته هات رو مشخص كني و ببيني از امكاناتش چقدر استفاده مي كني و آيا اين امكاناتي كه داري براش پول ميدي اونقدر استفاده داري كه ارزش پول دادان داشته باشه؟ مثلا ميدونيم كه دوربين فيلمبرداري گوشيها خيلي كيفيت پايين هست. خوب آيا واقعا از همچين چيزي استفاده خواهي كرد؟
اگه يه mp3 player داري واقعا نياز داري كه گوشيت هم اين امكان رو داشته باشه؟

ملاکهائی مثل آنتن دهی...عمر باطری.. میزان فضای
حافظه.. و امکان ارسال و دریافت email .. که خیلی ها ندارند... wap
فكر ميكنم مهمرين ها اينها هستند.

ولي آخرش همون T630 خودمون :p

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
دریا
من چون عجله کردم توی ارسال post قبلی ام..اون جوری که میخواستم نتونستنم منظور خودمو برسونم
.. تا اومدم اصلاحش کنم.. اکانتم تموم شد... و وقتی اومدم دیدم که شما کلی تو زحمت افتادین و توضیحات
خوب و کاملی دادین...

هدف من از گرفتن موبایل علاوه بر تماس تلفنی اینها هست:
منشی و ID caller ,
sms وسرویسهای شبیه اون چون اونطوری که شنیدم در راهه مخصوصا ارسال و دریافت
email , عمر باطری, اشعه و مسئله سلامتی,فضای کافی ,امکان ارتباط خوب با کامپیوتر,تا حد
ممکن کوچک واگه امکانات اینترنت بیسیم هم داشته باشه بد نیست... و نهایتا کیفیت خوب دستگاه که
اعصاب خوردکن نباشه..

این چیز ها مهم نیست: mp3 , عکس, فیلم ,سیستم عامل, bluethouth....

اگه از دستگاه هائی شروع کنیم که email ارسال ودریافت میکنند.. اول به t230 میرسیم که شما
قیمتشو اصلاح کردین... ولی از این گذر میکنیم... من برای یک کلاس بالاتر میخواستم به siemens s55
وz600 وt610 و t630 اشاره کنم..
که اشتباها از اون موارد صحبت کردم و میخواستم بگم که به نظر میرسه t630 نظر منو بهتر تامین میکنه
..گرچه siemens s55 هم قابلیت های خوبی داره..و خیلی ها ازش راضی هستند و قیمتش هم در حدود
t630 هست و اتفاقا به تازگی هم پائین اومده... ولی باز هم به نظر میرسه t630 انتخاب بهتری باشه..
چون اولا فضای بیشتری داره...mms رو هم support میکنه..instant messaging داره...usb support
داره...که siemens s55 نداره .. وظاهرا میزان رضایتش در داخل و خارج از کشور هم بیشتره..تنها برتری
که siemens s55 داره( علی رغم شهرت خوبش و حسن سابقه اش) ابعاد کمتر و وزن کمترش هست..
و دوربینش هم به مشتری تحمیل نمیشه..اگه خواست میتونه بعدا بخره روش سوار کنه.. در مجموع تا قیمت
حدود 170 که t63 0 هست..من بهتر از t63 0 پیدا نکردم( البته به کمک دوستان خوب و دانشمندم) اگه کسی
بهتر میدونه... بگه

اون مواردی که من اشتباها نوشتم.. همان طور که شما گفتین.. به کار من نمیخوره..چون هم قیمت بالاتر هست
هم امکاناتی داره که مورد نظر من نیست...
siemens s65 وnokia 6820 وnokia 6230 و nokia6600 وk700

از راهنمائی های شما کمال تشکر را دارم.

clickiran

Guest
لایک‌ها
0
روی 3100 نوکیا هم فکر کن.
نسبت به قیمتش عالیه.
شاید قشنگ نباشه ولی عالیه.

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
روی 3100 نوکیا هم فکر کن.
نسبت به قیمتش عالیه.
شاید قشنگ نباشه ولی عالیه.
از قضا امروز من اين گوشي رو دست يه نفر ديدم گرفتم يه نگاهي بهش بندازم.
تنها چيزي كه تو نگاه اول مي شه گفت اينكه كيفيت ساختش اشغاله يا لاقل اين طور به نظر مي آد!
بدنش آدمو ياد اين توپهاي فوتبال پلاستيكي ميندازه!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر من همون T630 چيز خوبيه :) فقط با يك بخش حرف شما موافق نيستم و اونم BLUETOOTH مي باشد به نظر من چيز لازميه :happy: هر چند كه T630 اونو داره ........... ;)

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
فقط C65 زیمنس با گارانتی پارس پردیس با قیمت 125 هزار تومان

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا سراغ زيمنس نرين اين هزار بار :lol: يا نوكيا يا سوني اريكسون :happy: :happy: :happy:
همين اتفاقا امروز c65 يكي از دوستامون گير كرده بود اومده بود رديفش كنه واقعا گوشي من به اين مزحكي چه از لحاظ ديزاين چه منو چه ..... نديده بودم :lol: دوستم گفت 145 خريده واقعا متعجب شدم و كلي سرزنشش كردم به نظر من اين گوشي 40 تومن بيشتر نمي ارزه :rolleyes:

T610 , واقعا به اين مدل شرافت داره ...............

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دريا جان نظر تو در مورد c65 چيه؟ البته در مقايسه با t610
راستي قيمت z600 رو داري ؟؟اون در مقايسه با t610 چطوره؟؟
در مورد گارانتي سوني اريكسون من چند جا پرسيدم الرمس نبود اسماي ديگه ميگفتن از نظر خدمات فك ميكنيد چقدر فرق بين الرمس و جاهاي ديگست؟؟ ارزش داره ادم پول بيشتري بابت الرمس بده؟؟
و اخرين سوال اينه كه فك مي كنيد واقعا ارزش داره 35 تومن بيشتر خرج كنم به جاي z200 يه t610 بخرم؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
:hmm::hmm::hmm::eh::eh::thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:

boring

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد اون b leutooth شاید چون اطلاعات من کمه..نخواسته بودم..باید تحقیق بیشتری کنم
که کاربردش دقیقا چی هست... اگه کسی میدونه بگه لطفا

درباره 3100 : من هم از design اون خوشم نمیاد.. وچیز زیادی در موردش نمیدونم..ولی با تحقیقی که
در www.gsmarena.com کردم . دیدم که اگه p910 شش صد هزار تومنی 64 مگی رو بخواهیم
با 3100 مقایسه کنیم..از مجموع امتیاز های features و performance به p910 هفده امتیاز داده
شده .به 3100 16.3 دادن..که نسبت به قیمتش به نظر من خوبه..98000 تومنه انگار..ولی خوب
جای زیادی نداره..ومیشه گفت علت اون قیمتهای بالا بیشتر به خاطر امکاناتی هست که اضافه میشه..مثل جا..
mp3 رادیو کیفیت های بالاتر عکس.. کیفیت های بالاتر videoplyaer وشاید از نظر وظایف اولیه این قیمتهای
پایئن مثل بالائی ها باشن... این فقط نظر منه..

در باره siemense c65: ظاهرا به نسبت قیمتش خوبه...10 مگ جا داره...usb داره..56k هست
..ولی اشکالاتی که داره مثل اینکه گاهی crash میکنه و گاهی hang میکنه .. در عملیاتش کند هست..
..ولی در مجموع امتیاز بدی بهش ندادن..اگه p910 هفده هست.. به این دستگاه 16.1 امتیاز دادن..
من خودم از ظاهرش خوشم نمیاد..حجم زیادش هم به درد من نمیخوره.. و چون آدم کم حوصله ای هستم..
اگه قرار باشه کند باشه ویا مرتب بخواد hang کنه..زود میندازمش دور..بهر حال باید از کسانی که مدتها
با این وسیله کار کردن پرسید.. من این اطلاعات را از gsmarena.com بدست اوردم.

تا اونجائیکه من میدونم 600 صدو نود پنج هزار تومن هست
http://www.mobilestan.com/info.asp?brand_id=soe&model_id=Z600
و 610 صد و چهل و هشت هزار هست..
http://www.mobilestan.com/info.asp?brand_id=soe&model_id=T610
اگه این قیمت درست باشه من تعجب میکنم چرا 600 این همه اختلاف قیمت داره..610 هم امتیازی
که بهش دادن بیشتر هست هم اینکه کمی امکانات بیشتری داره..مثلا نیم مگ اضافه تر داره( 2 مگ)
وبه نظر میرسید که توی comment های gsmarena مردم از 610 راضی تر بودند تا 600...

بالا