چطوری میشه بیمه درمانی اینا رو گرفت؟
فردی منظورمه نه گروهی از این بیمه ها که مثلا دندون پزشکی و امثال اونم قبولش کنن
به نظر من بیمه سامان بهترینه چون هم تو این چند سال سود خوبی داده هم بعد از 10 سال بازنشستگی داره. هم اینکه جزء قدیمیها است. من خودم و همسرم را از سال 87 بیمه کردم خیلی هم راضی هستم از خدماتشون.
به نظر من بیمه سامان بهترینه چون هم تو این چند سال سود خوبی داده هم بعد از 10 سال بازنشستگی داره. هم اینکه جزء قدیمیها است. من خودم و همسرم را از سال 87 بیمه کردم خیلی هم راضی هستم از خدماتشون.
همه چیز وارث نیست دوستم من. اومدی و خدای نکرده از کار افتاده شدی . اومدی و بیماری سختی گرفتی ... اومدی و زبونم لال منزلتون آتیش گرفت ... اصن اینا نه ... اومدی و افتادی و پات شکست ...ما که وارثی نداریم
ماهی یه چیزی بدم که ورثم بخورن از بیمه ؟ کوفت بخورن :|
خودش دلیلی میشه وراث سریع سرتون زیر آب کنن 2 زار گیرشون بیاد
شرایطش چجوریه ؟ ماهی 50 تومنه ؟ من ماهی 50 تومن بدم بعد از 10 سال چه اتفاقی می افته ؟
فرمول بازنشستگی بیمه سامان چگونه است؟ مثلا اگر ماهیانه 100 هزار تومان پرداخت شود پس از 10 سال چقدر بازنشستگی می شود؟
بهترین بیمه درمانی و تکمیلی چیه دوستان ؟
اوني كه رو بيمه عمر باشه نمي دونم.
اما كلا بيمه تكميلي درمان بايد متاهل باشي و بهترينش بيمه نوين ماله بانك اقتصاد نوينه.
درود
جدا ؟یعنی بیمه تکمیلی فقط برای متاهل هاست !
اینا هم مجردی ما رو میزنن تو سرمون
بابا من 10 تا بچه دارم !
آقا ما جو گرفتمون رفتیم بیمه عمر کردیم خودمونو !
الان فهمیدم بعد از فوت بیمه به وارث ها داده میشه و به خود شخص در قید حیات 1ریال هم داده نمیشه :دی
من فکر میکردم بعد از مثلا 30-40سال یه طرح بازنشگتگی چیزی داره ! گول خوردم آقا دیگه قسطشو نمیدم :دی
بیمه ای هست که بعد از چند سال بازنشستگی بده ؟! با مزایاش بدرد ما بخوره ؟! سربازی هم نرفتیم :دی
من تحقيق نكردم ولي بيمه سامان هي خودش زنگ زد انقدر سيريش شد رفتم بيمه تدبير گرفتم، ميگفت اگر همين الان زبونش لال بشه ايشالا ، فوت كنم 1 ميليارد تومن به ورثه ميدن.
برا عمل و اينا هم ميدادن از همين الان، ديدم بد نيست گفتم انجام بده.
چند روز پيشم بانك سينا زد گفت بيمه عمر و اينا گفتم نميخوام دارم گفت ما رو حساب ميديم ولي شرايطش مثل سامان نبود ضعيفتر بود گفتم نميخوام سامان اينجوري ميده يارو شاخ درآورده بود گفت خوبه منم برم سامان بگيرم