• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با سلام دوستان من می خواستم برای بیمه عمر اقدام کنم شرکتی که انتخاب کردم بیمه ما هست از تو سایتسون این 2 تا جدول در آوردم لطفا نظرتون در مورد نحوه انتخاب آپشن ها بگید
ohayg5yuh00ff119he6e.jpg

ndh90u16hxzlfa2vuixj.jpg

به نظرتون سرمایه فوت وفوت دراثر حادثه خوب انتخاب کردم یا نه ؟
ممنون
سرمایه ها خوب هستند؛
فقط حساب کنید توانایی پرداخت سالانه با این افزایش و این مبالغ رو در ۳۰ سال آینده دارید یا خیر؛
پرداخت شما هم اگر بجای ۲ قسط،یک قسط سالانه باشد بهتر هست
در کل بیمه نامه خوبی هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
سرمایه ها خوب هستند؛
فقط حساب کنید توانایی پرداخت سالانه با این افزایش و این مبالغ رو در ۳۰ سال آینده دارید یا خیر؛
پرداخت شما هم اگر بجای ۲ قسط،یک قسط سالانه باشد بهتر هست
در کل بیمه نامه خوبی هست

ممنون دوست عزیز بابت جواب.
پس به نظرتون سرمایه فوت کم نکنم ؟ و دیگه اینکه الان نمی تونم تو یه قسط بدم ولی از سال آینده حتما این کار می کنم با الحاقیه.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون دوست عزیز بابت جواب.
پس به نظرتون سرمایه فوت کم نکنم ؟ و دیگه اینکه الان نمی تونم تو یه قسط بدم ولی از سال آینده حتما این کار می کنم با الحاقیه.

بیمه عمر یک سرمایه گذاری بلند مدت است. بهتر است مبلغی را انتخاب نمایید که چه در سالهای اولیه و چه در سالهای بعد مشکلی برای پرداخت آن نداشته باشید. شما هر زمان که بخواهید میتوانید با الحاقیه شرایط بیمه نامه را تغییر دهید ولی بهتر است برای صرفه جویی در وقت از همان ابتدا شرایط بیمه نامه را دقیق تعیین نمایید.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یک سوال اقساط ماهانه برای بیمه سرمایه گذاری پرداخت کنیم بهتره یا یکبار یکجا در سال؟
فکنم یکجا سودش بهتر میشه
کدوم بیمه بهتره
من ماهانه 70تومان می توانم بدهم در سال تا یک میلیون
30 ساله بگیرم بهتره؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یک سوال اقساط ماهانه برای بیمه سرمایه گذاری پرداخت کنیم بهتره یا یکبار یکجا در سال؟
فکنم یکجا سودش بهتر میشه
کدوم بیمه بهتره
من ماهانه 70تومان می توانم بدهم در سال تا یک میلیون
30 ساله بگیرم بهتره؟

یکجا سود بهتری خواهد داد،اما نیاز داره مبلغ قابل توجه باشه؛مثلا ۱۵ میلیون به بالا
بین سایر روش های پرداخت،سالانه بسیار بهتر هست،اگر میتوانید حتما سالانه پرداخت کنید؛

بیمه عمر هرچقدر طولانی تر باشه بهتر هست،زمان رو طوری تنظیم کنید که تا زمان بازنشستگی طبیعی بیمه ادامه پیدا کنه،مثلا ۶۰ سالگی چون واقعا دریافت بیمه عمر در انتهای عمر و یا ابتدای میان سالی فایده نداره؛

در مورد انتخاب شرکت به ۵ مورد توجه کنید:تمایل شما به شرکت خاص؛اعتماد به نماینده و کارگذار بیمه؛عملکرد سوددهی شرکت؛سطح توانگری شرکت؛شرایط خاص در پوشش ها و شرایط بهره وری؛

پیشنهاد میدم تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
یکجا سود بهتری خواهد داد،اما نیاز داره مبلغ قابل توجه باشه؛مثلا ۱۵ میلیون به بالا
بین سایر روش های پرداخت،سالانه بسیار بهتر هست،اگر میتوانید حتما سالانه پرداخت کنید؛

بیمه عمر هرچقدر طولانی تر باشه بهتر هست،زمان رو طوری تنظیم کنید که تا زمان بازنشستگی طبیعی بیمه ادامه پیدا کنه،مثلا ۶۰ سالگی چون واقعا دریافت بیمه عمر در انتهای عمر و یا ابتدای میان سالی فایده نداره؛

در مورد انتخاب شرکت به ۵ مورد توجه کنید:تمایل شما به شرکت خاص؛اعتماد به نماینده و کارگذار بیمه؛عملکرد سوددهی شرکت؛سطح توانگری شرکت؛شرایط خاص در پوشش ها و شرایط بهره وری؛

پیشنهاد میدم تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/

بیمه عمر؟ منظور همان سرمایه گذاری؟
خوب برای کودک که بگیریم مثلا 2ساله سی سال دیگه میشه 32 سالگی دیگه
راستی تو بیمه سرمایه گذاری پدر مادر می تونند برای فرزند بگیرند دیگه بیمه ثبت نام کنند؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بیمه عمر؟ منظور همان سرمایه گذاری؟
خوب برای کودک که بگیریم مثلا 2ساله سی سال دیگه میشه 32 سالگی دیگه
راستی تو بیمه سرمایه گذاری پدر مادر می تونند برای فرزند بگیرند دیگه بیمه ثبت نام کنند؟

بله،این بیمه نامه ای که از صحبت بیمه در واقع بیمه زندکی(عمر) مختلط هست که در دنیا با نام Universal Life Insurance شناخته میشه و در کشور ما معروف به بیمه عمر و سرمایه گذاری و سایر اسم های دیگری هست که شرکت ها ازش استفاده مبکنند،مثل عمر و مستمری،عمر و آتیه و ....

ببینید هیچ منعی نداره که یک کودک ۲ ساله بیمه شود و در ۳۲ سالگی از منافع بیمه استفاده کند؛اما بیمه عمر یک ابزار هست که ریسک های گفته شده رو بپوشاند؛برای یک کودک ۲ ساله تا ۳۲ سالگی شاید نیازی به پوشاندن این ریسک ها نباشد بلکه بیشتر احتیاج هست یک فرد در ابتدای جوانی تا ابتدای دپران بازنشستگی بیمه باشد تا بیمه نامه در طول این مدت ریسک های مرتبط با حیاتش را بپوشاند؛
پس من میگویم اگر قرار هست یک نفر در خانواده بیمه باشد اون سرپرست خانواده (پدر) هست؛اگر نفر دومی خواست بیمه شود اون مادر هست و در اولویت سوم،فرزند؛
چون مساله هزینه کردن و فایده هست؛چون برای پدر هم با حق بیمه ها همان صندوق ذخیره البته با سرمایه کمتری تشکیل میشود اما پوشش بیمه ای برای پدر پرفایده تر و ضروری تر هست؛
و بهتر اینکه فرزند هم از ابتدای جوانی برای خود بیمه نامه جدا تهیه کند؛

اما در کل این امر قابل انجام هست؛پدر باید بعنوان بیمه گذار،فرزند را بیمه کند،و ذی نفع را خود و یا شخص دیگر قرار دهد؛
پرداخت حق بیمه و بهره مندی از ذخیره اندوخته در طول بیمه با پدر هست اما پس از اتمام قرارداد،ذخیره اندوخته به بیمه شده تعلق میگیرد

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
پس یعنی میگید برای کودک 2ساله زوده و بیمه سرمایه گذاری نگریم؟
برای خودم که 35 سالم است بگیرم

یک چیزی توی بیمه ما تو استعلام جامع که دونفر میشه بیمه زد
خودم و فرزند میزنم و مثلا میگم سرمایه اولیه یک میلیون تومان و قسط یکجا در سال هم یک میلیون تومان
اینجا نفهمیدم کلا درسال یک میلیون باید بدهم یا یک میلیون برای خودم ویک میلیون هم برای فرزند یعنی دومیلیون تومان در سال باید داد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
پس یعنی میگید برای کودک 2ساله زوده و بیمه سرمایه گذاری نگریم؟
برای خودم که 35 سالم است بگیرم

یک چیزی توی بیمه ما تو استعلام جامع که دونفر میشه بیمه زد
خودم و فرزند میزنم و مثلا میگم سرمایه اولیه یک میلیون تومان و قسط یکجا در سال هم یک میلیون تومان
اینجا نفهمیدم کلا درسال یک میلیون باید بدهم یا یک میلیون برای خودم ویک میلیون هم برای فرزند یعنی دومیلیون تومان در سال باید داد

بلی؛منظورم این هست که شما نسبت به فرزندتون منفعت بیشتری از داشتن بیمه نامه عمر میبرید؛هرچند که حق بیمه نمودن کودک کمتر هست و ذخیره اندوخته بیشتری ایجاد میشود,اما این را در نظر بگیرید که در طول مدتی که شما بیمه هستید اگر فوت شوید،بار مالی تحمیل شده به خانواده توسط بیمه عمر تا حدودی جبران میشود؛اگر دچار از کار افتادگی شوید،غرامت خواهید داشت،اگر دچار بیماری های خاص(سکته قلبی،مغزی،عمل قلب باز،سرطان و شیمی درمانی) غرامت خواهید داشت؛در صورتی که مخارج خاص مثل هزینه تحصیل یا ازدواج فرزندان پیش آید،میتوان از صندوق ذخیره بیمه بهره برداری کرد و اگر همه چیز خوب باشد،در دوران بازنشستگی و بعد از اتمام قرارداد شما یک سرمایه دارید که هرطور بخواهید میتوانید مصرف کنید؛همه را به فرزند خود بدهید،برای دوران کهولت ذخیره کنید و یا بصورت مستمری دریافت کنید
در صورتی که فوت فرزند بار مالی ندارد و تنها بیماریهای صعب العلاج فرزند هست که منجر به بار مالی میشود که هزینه آن را باز هم میشود از صندوق ذخیره بیمه والدین تامین کرد؛غرامت از کارافتادگی شامل کودک نمیشود؛

در مورد بیمه های عمر مشترک که سایر شرکت ها مثل پارسیان،کارآفرین،ایران و آسیا هم دارند،شما یک حق بیمه میدهید؛دو هزینه بیمه گری عمر کسر میشود(که البته مقدار زیادی نیست) و یک صندوق ذخیره تشکیل میشوذ؛
شما بیمه گذار و بیمه شده اول هستید؛؛فرزندتان بیمه شده دوم؛
در صورت فوت بیمه شده دوم،غرامت فوت پرداخت میشود و بیمه نامه ادامه خواهد یافت,
در صورت فوت بیمه شده اول،غرامت فوت ایشان پرداخت میشود؛در اینجا بیمه شده دوم مختار هست یکی از موارد زیر را انتخاب کند:
1-بعد از دریافت غرامت بیمه نامه را ادامه دهد ؛در اینجا پوشش معایت از حق بیمه،بعلت فوت بیمه شده اول،نیاز به پرداخت حق بیمه نیست
2-تمایل به ادامه بیمه نداشته باشد و بیمه نامه را بازخرید کند که کل ذخیره اندوخته را میتواند یکجا یا بصورت مستمری دریافت کند

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
الان بیمه مشترک بهتره یا تکی برای خودم بگیرم
و یا اینکه برای خودم و همسرم بگیرم بهتره تا اینکه برای خودم و فرزندم؟
به نظرتون بیمه ما خوبه؟

تو مشترک پس یعنی فقط یک هزینه میدهیم یعنی یک میلیون تومان پول دوتا نمیدیم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
الان بیمه مشترک بهتره یا تکی برای خودم بگیرم
و یا اینکه برای خودم و همسرم بگیرم بهتره تا اینکه برای خودم و فرزندم؟
به نظرتون بیمه ما خوبه؟

تو مشترک پس یعنی فقط یک هزینه میدهیم یعنی یک میلیون تومان پول دوتا نمیدیم؟
بیمه عمر مشترک خودتان و همسرتان بعلت پوشش بیمه ای بنظر پرفایده تر هست؛
فقط در بیمه مشترک بعلت اینکه هزینه بیمه گری ۲ نفر پرداخت میشود،صندوق ذخیره ایجاد شده،نسبت به بیمه انفرادی کمتر خواهد بود؛

فقط بیمه طرح خانواده شرکت پارسیان،تا ۵ نفر را بیمه میکند،که البته شاید نیاز نباشه فرزند شما هم بیمه عمر داشته باشد
باز پیشنهاد میکنم در این مورد با یک نماینده یا کارگزاری متخصص در بیمه عمر مشورت کنید

هنرور مشاور عمر پاسارگاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما جو گرفتمون رفتیم بیمه عمر کردیم خودمونو !
الان فهمیدم بعد از فوت بیمه به وارث ها داده میشه و به خود شخص در قید حیات 1ریال هم داده نمیشه :دی

من فکر میکردم بعد از مثلا 30-40سال یه طرح بازنشگتگی چیزی داره ! گول خوردم آقا دیگه قسطشو نمیدم :دی

بیمه ای هست که بعد از چند سال بازنشستگی بده ؟! با مزایاش بدرد ما بخوره ؟! سربازی هم نرفتیم :دی
دوست عزیز در صورت تمایل میتونید تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان در زمینه بیمه عمر بهره مند شده و بهترین تصمیم رو برای آیندتون بگیرید..
شماره تماس:
09032895028
هنرور هستم .. نماینده رسمی و مشاور بینه عمر

هنرور مشاور عمر پاسارگاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیمه عمر مشترک خودتان و همسرتان بعلت پوشش بیمه ای بنظر پرفایده تر هست؛
فقط در بیمه مشترک بعلت اینکه هزینه بیمه گری ۲ نفر پرداخت میشود،صندوق ذخیره ایجاد شده،نسبت به بیمه انفرادی کمتر خواهد بود؛

فقط بیمه طرح خانواده شرکت پارسیان،تا ۵ نفر را بیمه میکند،که البته شاید نیاز نباشه فرزند شما هم بیمه عمر داشته باشد
باز پیشنهاد میکنم در این مورد با یک نماینده یا کارگزاری متخصص در بیمه عمر مشورت کنید

در صورت تمایل جهت مشاوره رایگان بیمه عمر تماس بگیرید
09032895028

saeid365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. من می خواستم تجربه خودم را از ثبت نام در بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه پارسیان خدمت تمامی علاقه مندان به این بیمه عمر به اشتراک بگذارم. بنده در تاریخ 13 مرداد ماه امسال (1395) به یکی از کارگزاران (نمایندگی های) بیمه عمر در مشهد به نام توکلی در ازادشهر مشهد مراجعه کردم. تقریبا یک ساعتی برای من و خانمم از مزایای بیمه عمر تعریف و تمجید کردند و در نهایت بیمه عمر طرح خانواده را پیشنهاد دادند. ما هم که کاملا متقاعد شده بودیم مدارک مربوطه مثل تصویر شناسنامه و کارت پایان خدمت را اماده کردیم و در تاریخ 17 مردادماه دوباره به دفتر مذکور مراجعه کردیم. پس از تحویل مدارک گفتند مبلغ مورد نطرتان (که یک میلیون بود) را به حساب شرکت واریز کنید ، البته تنها بانک پارسیان قبول می کند. بنده سوال کردم من در بانک پارسبیان حساب ندارم ، ایا می توانم با کارت بانک ملی یا کشاورزی و ... واریز وجه را انجام دهم که گفتند نه و بهتر است در دفتر ما با کارتخوان این کار را انجام دهید و ما خودمان واریز می کنیم. بطور خلاصه پس از پیگیریهای زیاد در تاریخ 19 مرداد واریز وجه را انجام داده یودند و مدارک را ارسال. پس از چند روز تماس گرفتم و گفتند هنوز بیمه شما صادر نشده و باید در تهران صادر شود. 25 مرداد پیامک رسید که بیمه صادر شده (در حالی که واریز وجه و مدارک را 17 مرداد تحویل گرفته بودند.) . باز هم پیگیری کردیم بیمه نامه صادر شده پس از 3 هفهته از تاریخ صدور به مشهد رسید!!! ابتدا در شعبه مرکزی ان در بلوار خیام شمالی مشهد و سپس کارگزاری مربوطه. اما در بیمه نامه رسید مبلغ یک میلیون را ثبت نکرده بودند و مبلغ 52 هزار تومان برای پوشش های اضافه به عنوان قسط اول در نظر گرفته بودند که تاریخ سررسید ان 25 مرداد بود. پس از تماس با دفتر مزکور گفتند بیمه پارسیان هیچ رسیدی برای مبلغ اولیه صادر نمی کنند و اگر باز هم مایلید به شعبه مرکزی مراجعه کنید . پس از مراجعه به شعبه مرکزی مسوول مربوطه اظهار داشتند باید مبلغ 52 هزار تومان را هم واریز کنید تا رسید صادر شود. در همان شعبه اینترنتی واریز کردیم اما رسید مربوطه را بدون امضا و مهر به ما تحویل دادند و گفتند باید از کارگزاری امضا بگیرید . شما مبلغ مذکور را به انها داده اید. پس از مراجعه به دفتر کارگزاری امضا و مهر نمی کردند و در نهایت پس از بحث طولانی و توهین ان را مهر زدند. برای همین به شعبه مرکزی مراجعه کردیم و خواستار تعویض کارگزاری بودیم که گفتند یک نامه در خواست بدهید و ما خبر می دهیم. پس از تماس های مکرر در یک هفته پس از ان اظهار داشتند کار شما زمان بر است و باید در یکی دو کمسیون در تهران تصمیم بگیرند و دو ماه طول می کشد. هفته بعد ان باز به شعبه مرکزی مراجعه کردیم و خواستار ابطال بیمه نامه شدیم که خوشبختانه زیر یک ماه بود ولی پس از ارائه فرم مزکور و گرفتن شماره حساب گفتند 20 روز طول می کشد تا مبلغ مذکور به حساب شما برگردد. این هم از تجربه تلخ ما از بیمه عمر پارسیان . قضاوت با خودتان.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
با سلام. من می خواستم تجربه خودم را از ثبت نام در بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه پارسیان خدمت تمامی علاقه مندان به این بیمه عمر به اشتراک بگذارم. بنده در تاریخ 13 مرداد ماه امسال (1395) به یکی از کارگزاران (نمایندگی های) بیمه عمر در مشهد به نام توکلی در ازادشهر مشهد مراجعه کردم. تقریبا یک ساعتی برای من و خانمم از مزایای بیمه عمر تعریف و تمجید کردند و در نهایت بیمه عمر طرح خانواده را پیشنهاد دادند. ما هم که کاملا متقاعد شده بودیم مدارک مربوطه مثل تصویر شناسنامه و کارت پایان خدمت را اماده کردیم و در تاریخ 17 مردادماه دوباره به دفتر مذکور مراجعه کردیم. پس از تحویل مدارک گفتند مبلغ مورد نطرتان (که یک میلیون بود) را به حساب شرکت واریز کنید ، البته تنها بانک پارسیان قبول می کند. بنده سوال کردم من در بانک پارسبیان حساب ندارم ، ایا می توانم با کارت بانک ملی یا کشاورزی و ... واریز وجه را انجام دهم که گفتند نه و بهتر است در دفتر ما با کارتخوان این کار را انجام دهید و ما خودمان واریز می کنیم. بطور خلاصه پس از پیگیریهای زیاد در تاریخ 19 مرداد واریز وجه را انجام داده یودند و مدارک را ارسال. پس از چند روز تماس گرفتم و گفتند هنوز بیمه شما صادر نشده و باید در تهران صادر شود. 25 مرداد پیامک رسید که بیمه صادر شده (در حالی که واریز وجه و مدارک را 17 مرداد تحویل گرفته بودند.) . باز هم پیگیری کردیم بیمه نامه صادر شده پس از 3 هفهته از تاریخ صدور به مشهد رسید!!! ابتدا در شعبه مرکزی ان در بلوار خیام شمالی مشهد و سپس کارگزاری مربوطه. اما در بیمه نامه رسید مبلغ یک میلیون را ثبت نکرده بودند و مبلغ 52 هزار تومان برای پوشش های اضافه به عنوان قسط اول در نظر گرفته بودند که تاریخ سررسید ان 25 مرداد بود. پس از تماس با دفتر مزکور گفتند بیمه پارسیان هیچ رسیدی برای مبلغ اولیه صادر نمی کنند و اگر باز هم مایلید به شعبه مرکزی مراجعه کنید . پس از مراجعه به شعبه مرکزی مسوول مربوطه اظهار داشتند باید مبلغ 52 هزار تومان را هم واریز کنید تا رسید صادر شود. در همان شعبه اینترنتی واریز کردیم اما رسید مربوطه را بدون امضا و مهر به ما تحویل دادند و گفتند باید از کارگزاری امضا بگیرید . شما مبلغ مذکور را به انها داده اید. پس از مراجعه به دفتر کارگزاری امضا و مهر نمی کردند و در نهایت پس از بحث طولانی و توهین ان را مهر زدند. برای همین به شعبه مرکزی مراجعه کردیم و خواستار تعویض کارگزاری بودیم که گفتند یک نامه در خواست بدهید و ما خبر می دهیم. پس از تماس های مکرر در یک هفته پس از ان اظهار داشتند کار شما زمان بر است و باید در یکی دو کمسیون در تهران تصمیم بگیرند و دو ماه طول می کشد. هفته بعد ان باز به شعبه مرکزی مراجعه کردیم و خواستار ابطال بیمه نامه شدیم که خوشبختانه زیر یک ماه بود ولی پس از ارائه فرم مزکور و گرفتن شماره حساب گفتند 20 روز طول می کشد تا مبلغ مذکور به حساب شما برگردد. این هم از تجربه تلخ ما از بیمه عمر پارسیان . قضاوت با خودتان.

صدور بیمه نامه10 روز تا 2 هفته طول میکشه ( برای ما ک پاسارگاد هستیم اینطوریه).

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
یکی بصورت خلاصه توضیح میده که نحوه کار بیمه های عمر به چه صورته ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان
یکی بصورت خلاصه توضیح میده که نحوه کار بیمه های عمر به چه صورته ؟

قبلا در تاپیک جداگانه مطالبی نوشته ام؛مطالعه کنید:

http://forum.persiantools.com/threa...ذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/#post-11675958

http://forum.persiantools.com/threa...ذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/#post-11666479

http://forum.persiantools.com/threa...-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/page-2#post-11729667

باز هم اگر متوجه نشدید و سوالی بود در همان تاپیک سوال بپرسید و در اسرع وقت پاسخ میدهم؛

a654321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
از خراسان شمالی هستم.بجنورد
ممنون می شم با توجه به تجربیاتی که دارین بهترین بیمه رو معرفی کنید.موندم کدومو انتخاب کنم.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان
از خراسان شمالی هستم.بجنورد
ممنون می شم با توجه به تجربیاتی که دارین بهترین بیمه رو معرفی کنید.موندم کدومو انتخاب کنم.
چه شرط خاصی مد نظر شماست؟
به چه شرکتی بیشتر تمایل دارین؟
نماینده مورد اعتماد شما از چه شرکتی هست؟
آیا در شهر شما شرکت کارگزاری بیمه وجود دارد؟

راهنمای زیر رو مطالعه بفرمایید اگر سوالی بود در همانجا بپرسید در اولین فرصت پاسخ میدهم:
http://forum.persiantools.com/index.php?threads//

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
چطوری میشه بیمه درمانی اینا رو گرفت؟
فردی منظورمه نه گروهی از این بیمه ها که مثلا دندون پزشکی و امثال اونم قبولش کنن

بعضی از شرکتهای بیمه مثل بیمه پاسارگاد روی پکیج بیمه عمر خود یک بیمه تکمیلی جزئی هم ارائه میدهند.

اگر میخواهید یک بیمه تکمیلی با پوششهای مناسب بصورت انفرادی تهیه کنید تنها گزینه کمک رسان ایران است. البته بصورت خانوادگی صادر میشود و هزینه آن هم بالا است ولی پوششهای بسیار کاملی دارد.

بالا