پس یعنی میگید برای کودک 2ساله زوده و بیمه سرمایه گذاری نگریم؟
برای خودم که 35 سالم است بگیرم
یک چیزی توی بیمه ما تو استعلام جامع که دونفر میشه بیمه زد
خودم و فرزند میزنم و مثلا میگم سرمایه اولیه یک میلیون تومان و قسط یکجا در سال هم یک میلیون تومان
اینجا نفهمیدم کلا درسال یک میلیون باید بدهم یا یک میلیون برای خودم ویک میلیون هم برای فرزند یعنی دومیلیون تومان در سال باید داد
بلی؛منظورم این هست که شما نسبت به فرزندتون منفعت بیشتری از داشتن بیمه نامه عمر میبرید؛هرچند که حق بیمه نمودن کودک کمتر هست و ذخیره اندوخته بیشتری ایجاد میشود,اما این را در نظر بگیرید که در طول مدتی که شما بیمه هستید اگر فوت شوید،بار مالی تحمیل شده به خانواده توسط بیمه عمر تا حدودی جبران میشود؛اگر دچار از کار افتادگی شوید،غرامت خواهید داشت،اگر دچار بیماری های خاص(سکته قلبی،مغزی،عمل قلب باز،سرطان و شیمی درمانی) غرامت خواهید داشت؛در صورتی که مخارج خاص مثل هزینه تحصیل یا ازدواج فرزندان پیش آید،میتوان از صندوق ذخیره بیمه بهره برداری کرد و اگر همه چیز خوب باشد،در دوران بازنشستگی و بعد از اتمام قرارداد شما یک سرمایه دارید که هرطور بخواهید میتوانید مصرف کنید؛همه را به فرزند خود بدهید،برای دوران کهولت ذخیره کنید و یا بصورت مستمری دریافت کنید
در صورتی که فوت فرزند بار مالی ندارد و تنها بیماریهای صعب العلاج فرزند هست که منجر به بار مالی میشود که هزینه آن را باز هم میشود از صندوق ذخیره بیمه والدین تامین کرد؛غرامت از کارافتادگی شامل کودک نمیشود؛
در مورد بیمه های عمر مشترک که سایر شرکت ها مثل پارسیان،کارآفرین،ایران و آسیا هم دارند،شما یک حق بیمه میدهید؛دو هزینه بیمه گری عمر کسر میشود(که البته مقدار زیادی نیست) و یک صندوق ذخیره تشکیل میشوذ؛
شما بیمه گذار و بیمه شده اول هستید؛؛فرزندتان بیمه شده دوم؛
در صورت فوت بیمه شده دوم،غرامت فوت پرداخت میشود و بیمه نامه ادامه خواهد یافت,
در صورت فوت بیمه شده اول،غرامت فوت ایشان پرداخت میشود؛در اینجا بیمه شده دوم مختار هست یکی از موارد زیر را انتخاب کند:
1-بعد از دریافت غرامت بیمه نامه را ادامه دهد ؛در اینجا پوشش معایت از حق بیمه،بعلت فوت بیمه شده اول،نیاز به پرداخت حق بیمه نیست
2-تمایل به ادامه بیمه نداشته باشد و بیمه نامه را بازخرید کند که کل ذخیره اندوخته را میتواند یکجا یا بصورت مستمری دریافت کند