• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان
از خراسان شمالی هستم.بجنورد
ممنون می شم با توجه به تجربیاتی که دارین بهترین بیمه رو معرفی کنید.موندم کدومو انتخاب کنم.

سلام.

به طور مطلق نمیتوان هیچکدام از بیمه ها را به عنوان بهترین بیمه عمر معرفی کرد.

شرایط شرکتهای مختلف بسیار نزدیک به هم است. در حال حاضر بیمه سامان، بیمه پاسارگاد و بیمه ایران در زمینه بیمه عمر بسیار خوب کار کرده اند.

گزارشات بیمه مرکزی درباره وضعیت شرکتهای بیمه را حتما مطالعه فرمایید.

موفق باشید

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
آقا ما جو گرفتمون رفتیم بیمه عمر کردیم خودمونو !
الان فهمیدم بعد از فوت بیمه به وارث ها داده میشه و به خود شخص در قید حیات 1ریال هم داده نمیشه :دی

من فکر میکردم بعد از مثلا 30-40سال یه طرح بازنشگتگی چیزی داره ! گول خوردم آقا دیگه قسطشو نمیدم :دی

بیمه ای هست که بعد از چند سال بازنشستگی بده ؟! با مزایاش بدرد ما بخوره ؟! سربازی هم نرفتیم :دی

از چه بیمه ای خرید کردید؟

همه بیمه ها پس از 10 یا 15 سال امکان تبدیل سرمایه به مستمری دارند.

بیمه عمر را اگر در سالهای اولیه قطع نمایید متضرر میشوید

اگر هم اقساط را پرداخت نکنید موجودی شما صرف ادامه پوششها میشود.

توصیه میشود شرایط قرارداد را مطالعه و حتما بیمه خود را ادامه دهید.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بعضی از شرکتهای بیمه مثل بیمه پاسارگاد روی پکیج بیمه عمر خود یک بیمه تکمیلی جزئی هم ارائه میدهند.
اگر میخواهید یک بیمه تکمیلی با پوششهای مناسب بصورت انفرادی تهیه کنید تنها گزینه کمک رسان ایران است. البته بصورت خانوادگی صادر میشود و هزینه آن هم بالا است ولی پوششهای بسیار کاملی دارد.

سلام،بیمه پارسیان رو هم روی بیمه عمر از طریق باشگاه مشتریان یک بیمه تکمیل درمان دارد؛

سلام.

به طور مطلق نمیتوان هیچکدام از بیمه ها را به عنوان بهترین بیمه عمر معرفی کرد.

شرایط شرکتهای مختلف بسیار نزدیک به هم است. در حال حاضر بیمه سامان، بیمه پاسارگاد و بیمه ایران در زمینه بیمه عمر بسیار خوب کار کرده اند.

گزارشات بیمه مرکزی درباره وضعیت شرکتهای بیمه را حتما مطالعه فرمایید.

موفق باشید

البته اگر فاکتور سود را در نظر بگیریم،بیمه پاسارگاد طی چند سال گذشته سود خوبی نداده(بیشترین 22؛در حالی که شرکت های دیگر 26-27-28 و 32 داشته اند)؛همچنین بیمه ایران هم عملکرد سوددهی خوبی نداده بطوری که در یکی دو سال گذشته از طریق شرکت بیمه ایران معین که ثبت شده در مناطق آزاد هست،بیمه نامه زندگی"مان" را صادر میکند؛که البته منعی ندارد
بیمه سامان خوب هست و طی چند سال اخیر سود خوبی داده فقط توجه کنید بیمه عمر سامان از نظر variable universal life insurance هست که مشتری باید به تفاوت آن با بقیه بیمه های عمر آگاه باشد

سلام دوستان
از خراسان شمالی هستم.بجنورد
ممنون می شم با توجه به تجربیاتی که دارین بهترین بیمه رو معرفی کنید.موندم کدومو انتخاب کنم.

ببخشید آدرس کامل نبود، در اینجا:
http://forum.persiantools.com/threa...عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

سلام،بیمه پارسیان رو هم روی بیمه عمر از طریق باشگاه مشتریان یک بیمه تکمیل درمان دارد؛

البته اگر فاکتور سود را در نظر بگیریم،بیمه پاسارگاد طی چند سال گذشته سود خوبی نداده(بیشترین 22؛در حالی که شرکت های دیگر 26-27-28 و 32 داشته اند)؛همچنین بیمه ایران هم عملکرد سوددهی خوبی نداده بطوری که در یکی دو سال گذشته از طریق شرکت بیمه ایران معین که ثبت شده در مناطق آزاد هست،بیمه نامه زندگی"مان" را صادر میکند؛که البته منعی ندارد
بیمه سامان خوب هست و طی چند سال اخیر سود خوبی داده فقط توجه کنید بیمه عمر سامان از نظر variable universal life insurance هست که مشتری باید به تفاوت آن با بقیه بیمه های عمر آگاه باشد

ببخشید آدرس کامل نبود، در اینجا:
http://forum.persiantools.com/threads/راهنمایی-جامع-تهیه-بیمه-عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/
سلام
لطفا راجع به variable universal life insurance بیمه سامان توضیح دهید .
سپاس

a654321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چه شرط خاصی مد نظر شماست؟
به چه شرکتی بیشتر تمایل دارین؟
نماینده مورد اعتماد شما از چه شرکتی هست؟
آیا در شهر شما شرکت کارگزاری بیمه وجود دارد؟

راهنمای زیر رو مطالعه بفرمایید اگر سوالی بود در همانجا بپرسید در اولین فرصت پاسخ میدهم:
http://forum.persiantools.com/index.php?threads//

Sent from my E5823 using Tapatalk

سلام دوستان
راستش چه عرض کنم .من یه موقع آمار جدولی این بیمهه هارو دیدم.ولی اختلاف خیلی زیاد بود.مثلا آسیا 25 سال واریز کنی با ماهی 60 هزار تومان و 10 درصد افزایش سالیانه .... جدولش رو که دیدم چیزی هول هوش 650 میلیون بهت می دن ولی همین تو بیمه ایران نگاه کردم زده بود 550 میلیون و بیمه های دیگه هم تو همین محدوده!
ولی خوب موضوع اعتماد و برشکست نشدن مهمه برام. من می خواستم بیمه ایران بگیرم . چون دولتی بود.از طرفی بیمه آسیا خیلی خوب تر بود.(بابت پول دادن بعد 25 سال می گم). نمایندی بیمه البرز هم خیلی از خودشون تعریف می کردن که ما تو زمینه پاسخگویی به ارباب رجوع تو سال فلان اول شدیم و...
خلاصه گیج شدم و پیشو ادامه ندادم.گفتم شاید کلا برداری بشه فردا پولمونم بهمون ندن!
حالا با از طرفی می گم قنیمته همین که بیمه عمر داره و اتفاقی برا شخص بیفته چیزی می دن و در آخر هم یه پولی دست می یاد برا بچه هات کاری می کنی .نظرم اینه اقدام کنم.
حالا به نظرتوت سمت کدوم بیمه برم که آینده درست و حساب داره ؟ایران، آسیا، البرز،پارسیان یا ... ؟

ممنون می شم خوب راهمایی کنید.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان
راستش چه عرض کنم .من یه موقع آمار جدولی این بیمهه هارو دیدم.ولی اختلاف خیلی زیاد بود.مثلا آسیا 25 سال واریز کنی با ماهی 60 هزار تومان و 10 درصد افزایش سالیانه .... جدولش رو که دیدم چیزی هول هوش 650 میلیون بهت می دن ولی همین تو بیمه ایران نگاه کردم زده بود 550 میلیون و بیمه های دیگه هم تو همین محدوده!
ولی خوب موضوع اعتماد و برشکست نشدن مهمه برام. من می خواستم بیمه ایران بگیرم . چون دولتی بود.از طرفی بیمه آسیا خیلی خوب تر بود.(بابت پول دادن بعد 25 سال می گم). نمایندی بیمه البرز هم خیلی از خودشون تعریف می کردن که ما تو زمینه پاسخگویی به ارباب رجوع تو سال فلان اول شدیم و...
خلاصه گیج شدم و پیشو ادامه ندادم.گفتم شاید کلا برداری بشه فردا پولمونم بهمون ندن!
حالا با از طرفی می گم قنیمته همین که بیمه عمر داره و اتفاقی برا شخص بیفته چیزی می دن و در آخر هم یه پولی دست می یاد برا بچه هات کاری می کنی .نظرم اینه اقدام کنم.
حالا به نظرتوت سمت کدوم بیمه برم که آینده درست و حساب داره ؟ایران، آسیا، البرز،پارسیان یا ... ؟

بلی،یک زمانی از این جدول های عجیب و غریب بود؛علتش هم این هست که قبلا شرکت ها سود های بالا رو بعنوان سود پیشبینی وارد میکردند بخصوص شرکت هایی که هرگز چنین سودی محقق نکرده بودن و و این مورد از طرف شرکت هایی که سود بالا میدادن مورد اعت اض بود تا جایی که الان بیمه مرکزی شرکت ها رو موظف کرده فقط سود تضمینی رو در جدول محاسبات وارد کنند و سود محقق شده سالانه اعلام و در حساب مشتری لحاظ میشود؛

پس جدول رو ملاک قرار ندهید،اما عملکرد سوددهی شرکت میتواند دلیلی بر ترجیح در انتخاب باشد؛عملکرد سوددهی هم در همان تاپیک نوشته شده؛

اما اگر آسیا یا البرز مورد اعتماد شماست آسیا رو انتخاب کنید،اگر بنظرتان دولتی بودن ایران مزیت هست اون رو انتخاب کنید همینطور پارسیان،ما،پاسارگاد،سامان،کارآفرین،آرمان،تجارت نو همه وابسته به بانک ها هستند

توجه کنید این شرکت ها اختلاف جزیی در برخی پوشش ها و شرایط بهره مندی دارند که شاید برای شما مهم باشد

سلام
لطفا راجع به variable universal life insurance بیمه سامان توضیح دهید .
سپاس

این نوع بیمه سبد و یا حساب سرمایه گذاری متفاوتی به بیمه گذار پیشنهاد میدهد که هر کدام بر اساس ریسک سرمایه گذاری هست و سبد پر ریسک پر سود تر هست
مثلا سبد پر ریسک سامان پیشبینی سود ۲۵ دارد اما سود تضمینی ان ۱۲ هست؛

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
با توجه به گذشت 6 ماه از سال 95 و عملکرد شرکتهای بیمه اگر بخواهیم 5 شرکت برتر را در زمینه بیمه زندگی و سرمایه گذاری معرفی کنیم به ترتیب کدام شرکتها خواهند بود ؟
سپاس

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
فعلا زوده؛تازه ۵ شرکت سودشون رو اعلام کردن:ملت ۲۶؛آرمان ۲۲؛معلم ۲۵؛کوثر ۲۳.۵؛سرمد ۲۴.۵

باید منتظر باشیم ببینیم ما ،پارسیان،ایران ،سامان و تعاون که سود خوب میدادن چیکار کردن
همچنین شرکت های معروفی مثل کارآفرین،پاسارگاد،البرز و آسیا هم موندن

همه شرکت های مطرح که سود رو اعلام کردن در تاپیک بصورت جمع بندی مینویسم

Last edited:

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
سلام ببخشید من گیج شدم:confused:
من میخام ماهی 100 تومن پرداخت کنم به مدت 25 سال
حالا بعد 25 سال مبلغ مستمری که میگیرم چقدره؟
و اینکه آیا میشه دفترچه خدمات درمانی هم گرفت؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام ببخشید من گیج شدم:confused:
من میخام ماهی 100 تومن پرداخت کنم به مدت 25 سال
حالا بعد 25 سال مبلغ مستمری که میگیرم چقدره؟
و اینکه آیا میشه دفترچه خدمات درمانی هم گرفت؟
اینکه شما چقدر مستمری بگرین،با توجه به ذخیره اندوخته نهایی شما تعیین میشه؛در مورد ذخیره اندوخته،میزان افزایش پرداخت شما،سرمایه فوت و پوشش های اضافی و همچنین سود قطعی هر سال دخیل هست و همینطور ثابت بودن یا افزایشی بودن و دوره تضمین پرداخت مبلغ مستمری،در میزان اون تاثیر گذار هست
شما برای اینکه از مستمری حداقلی و تضمینی اطلاع پیدا کنید میتوانید از سیستم استعلام بیمه پارسیان و ما استفاده کنید که هم جدول ذخیره اندوخته و هم میزان مستمری با توجه به شرایط انتخابی شما نمایش داده میشه

در مورد سوال دوم؛خیر دفترچه خدمات درمانی ندارد اما هزینه سکته قلبی،سکته مغزی؛عمل قلب باز و درمان سرطان میتواند بصورت پوشش اضافی در بیمه عمر تهیه شود

a654321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان

دوستان می شه حالا بگین کجا رو انتخاب کنم؟!
با توجه به تجربه ای که دارین لطفا جواب بدین.من خودم می گم بیمه ایران. ولی با توجه به تجربه خودم بیمه های خصوصی امکانات بیشتری می دن ولی عوضش آینده درست و حسابی ندارن.به نظرتون اگه برشکست شن تو این 25 سالی که من می خوام بیمه شم، کی خسارت منو می ده؟!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با توجه به تجربه ای که دارین لطفا جواب بدین.من خودم می گم بیمه ایران. ولی با توجه به تجربه خودم بیمه های خصوصی امکانات بیشتری می دن ولی عوضش آینده درست و حسابی ندارن.به نظرتون اگه برشکست شن تو این 25 سالی که من می خوام بیمه شم، کی خسارت منو می ده؟!
سلام،اگر کسی به شما بگه چه شرکتی،مطمئن باشین یا نماینده شرکت هست و یا طرفدار متعصب
هر شرکتب مزایا و معایبی داره؛حتی شرکتی که خودم بیمه گذارش هستم،دارای نکته منفی هست؛

اما شما چون خیلی مساله اینده و ورشکستگی براتون مطرح هست،بیمه ایران گزسنه بهت ی براتون هست؛هرچند بنده بعنوان بیمه گذار یک شرکت خصوصی،اطمینان کامل دارم که بسیاری از شرکت های خصوصی بیمه،بعلت پشتوانه قوی و کارنامه کنونی و سابقه خوبشون،دچار مشکل نخواهند شد و اگر هم اتفاقی پیش آید،بیمه مرکزی بنا بر قانون،موظف به جبران خسارت بیمه گذازان هست
ضمنا در نظر بگیرید،بیمه عمر مانند رشته درمان یا مسئولیت و شخص ثالث نیست که تاخیر در پرداختش برای بیمه گذار موقعیت بحرانی ایجاد کند؛منظورم این هست فرض کنید شرکت دچار مشکل شود و روند انتقال بیمه به شرکت ثانی،یک یا دوسال طول بکشد،سرمایه شما محفوظ هست چرا که قرار هست ۲۰ سال دیگر ذخیره بیمه را دریافت کنید نه همان سالی که مشکل ایجاد شده؛

پس در کنار بیمه ایران میتوانید به بیمه های اسیا و البرز که هنوز دولت سهامدار انهاست و یا دانا که خصوصی سازی شده است و بیمه های خصوصی وابسته به بانک های بزرگ فکر کنید؛
بیمه آرمان(ایران زمین+گردشگری+آینده)،ما(ملت)،سرمد(صادرات) تجارت نو(تجارت+پست بانک)،نوین(اقتصاد نوین)،پارسیان،پاسارگاد و سامان

Last edited:

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وام بیمه عمر که تا سقف ۹۰ درصد ارزش بازخرید قابل دریافت است.آیا ممکن است میزان وام درواقع درصد وام را خودم مشخص کنم؟مثلا بگم فعلا به اندازه ۳۰ درصد ارزش بازخریدم وام بدید؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
وام بیمه عمر که تا سقف ۹۰ درصد ارزش بازخرید قابل دریافت است.آیا ممکن است میزان وام درواقع درصد وام را خودم مشخص کنم؟مثلا بگم فعلا به اندازه ۳۰ درصد ارزش بازخریدم وام بدید؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
بلی میتوانید؛این ۹۰ درصد ارزش بازخریدی،سقف وام اعطایی هست؛
هرچند وام بیمه عمر برای موارد ضروری در نظر گرفته شده و برای این وام بیمه نگیرین

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

برو بیمه عمر رو بخر !!! خیلی بهش فکر نکن . من نماینده فروش پاسارگاد هستم پس اینو پیشنهاد میدم .

به نظر من : پاسارگاد ، ایران، ما و پارسیان

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام
جهت سفارش آنلاین بیمه عمر به سایت زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود و در این خصوص مشاوره و اطلاعات لازم داده شود
http://chatresabz.ir

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

solbi

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
یه سوال در مورد بیمه عمر داشتم
حق بیمه برای کسی که شغل خطرناک داره چطور محاسبه میشه (مثلا پیک موتوری، راننده جاده، کارگر معدن، پلیس و ...) چون مطمئناً این افراد ریسک بیشتری رو برای شرکت بیمه دارند تا یک کارمند که صبح تا شب در یک محل ثابت هستش.
مثلاً کسی که قراره بعنوان مدافع حرم اعزام بشه میتونه بیمه عمر بخره یا نه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با سلام
یه سوال در مورد بیمه عمر داشتم
حق بیمه برای کسی که شغل خطرناک داره چطور محاسبه میشه (مثلا پیک موتوری، راننده جاده، کارگر معدن، پلیس و ...) چون مطمئناً این افراد ریسک بیشتری رو برای شرکت بیمه دارند تا یک کارمند که صبح تا شب در یک محل ثابت هستش.
مثلاً کسی که قراره بعنوان مدافع حرم اعزام بشه میتونه بیمه عمر بخره یا نه؟
قطعا اینطور هست و شرکت های بیمه جداول استانداردی دارند که با توجه به طبقه شغلی،اضافه نرخ مشخص هست؛
حتی با توجه به بیماری های کنونی و قبلی و سابقه بیماری در بستگان درجه یک،پزشک معتمد بیمه ممکن هست اضافه نرخ تعیین کنه؛که معمولا در مورد بیماری ها این اضافه نرخ چندان زیاد نیست؛

در مورد اعزام به مناطق جنگی و در زمان جنگ بیمه نامه معلق خواهد شد،یعنی اگر فردی در جنگ کشته شود،غرامت فوت به او داده نمیشود اما ذخیره اندوخته بصورت صدردصد و کامل پرداخت میشود؛چون جنگ از تعهدات بیمه ای خارج هست

goudarzi88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سوال در مورد تضمين بيمه هاي عمر توسط بيمه مركزي داشتم. اگه بر فرض بيمه اي ورشكست بشه بيمه مركزي چه بخشي از تعهدات رو پرداخت مي كنه . آيا فقط مبلغ واريزي رو برميگردونه يا سود تضميني و سود مشاركت سالهاي قبل رو هم پرداخت ميكنه و يا اينكه كلا درصدي از مبلغ رو ميده؟
دوستان اگه كسي در ياين مورد اطلاعات كامل داره ممنون ميشم راهنمايي كنه

goudarzi88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد
من ميخواستم بيمه عمر براي خانواده ام تهيه كنم. ماهيانه مبلغي رو هم در نظر گرفتم مثلا 300 هزار در ماه . بهتره بيمه رو براي خودم و همسرم بگيرم با هر كدام 150 هزار تومن يا بچه 8 ساله ام رو هم بيمه كنم و براي هر كدم 100 هزار تومن. نظر خودم اينه كه بچه رو بيمه عمر نكنم چون خداي نكرده اگه حادثه اي براي اون پيش بياد مبلغ بيمه عمرش اصلا براي من ارزشي نداره و براي بچه فقط هدف سرمايه گذاري است كه يه حساب گنجينه صادرات براش باز كردم.
من خودم بيمه تامين اجتماعي و بيمه تكميلي با پوشش پرداخت هزينه درمان نامحدود براي همه اعضاي خانواده دارم پس بيمه اي رو كه ميگيرم بهتره بيمه پوشش درمان نداشته باشه چون هزينه اي پرداخت نمي كنند بجز كارآفرين كه در صورت بروز بيماري هاي تحت پوشش هزينه رو پرداخت مي كنه.
حالا پيشنهاد شما اينه كه بيمه ما رو استفاده كنم بدون پوشش درمان يا از بيمه كار افرين با پوشش درماني اون استفاده كنم؟
ضمنا بهتره براي خودم و همسرم بيمه نامه جدا بگيرم (هر كدام 150 هزار تومان) يا مشترك (300 هزار تومان).
سوال بعدي چون سن من 40 ساله بهتره قرارداد رو 30 ساله بنويسم و در صورت نياز بعد 20 يا 25 سال (اگه زنده بودم) بيمه رو بازخريد كنم يا از ابتدا 20 يا 25 ساله ببندم . آيا اين موضوع تفاوتي در ميزان پرداخت هنگام تصفيه حساب نهايي داره؟
سوال بعدي اينكه بيمه ما الان براي حوادث حداكثر 200 ميليون ميده ممكنه اين رقم بعد 3 سال مثلا 400 ميليون بشه. حالا بعد 3 سال براي افزايش اين پوشش بيمه نامه اتوماتيك شامل اون هم ميشه يا بايد تغييراتي در قرارداد داد؟

بالا