دوستان می شه حالا بگین کجا رو انتخاب کنم؟!
با توجه به تجربه ای که دارین لطفا جواب بدین.من خودم می گم بیمه ایران. ولی با توجه به تجربه خودم بیمه های خصوصی امکانات بیشتری می دن ولی عوضش آینده درست و حسابی ندارن.به نظرتون اگه برشکست شن تو این 25 سالی که من می خوام بیمه شم، کی خسارت منو می ده؟!
سلام،اگر کسی به شما بگه چه شرکتی،مطمئن باشین یا نماینده شرکت هست و یا طرفدار متعصب
هر شرکتب مزایا و معایبی داره؛حتی شرکتی که خودم بیمه گذارش هستم،دارای نکته منفی هست؛
اما شما چون خیلی مساله اینده و ورشکستگی براتون مطرح هست،بیمه ایران گزسنه بهت ی براتون هست؛هرچند بنده بعنوان بیمه گذار یک شرکت خصوصی،اطمینان کامل دارم که بسیاری از شرکت های خصوصی بیمه،بعلت پشتوانه قوی و کارنامه کنونی و سابقه خوبشون،دچار مشکل نخواهند شد و اگر هم اتفاقی پیش آید،بیمه مرکزی بنا بر قانون،موظف به جبران خسارت بیمه گذازان هست
ضمنا در نظر بگیرید،بیمه عمر مانند رشته درمان یا مسئولیت و شخص ثالث نیست که تاخیر در پرداختش برای بیمه گذار موقعیت بحرانی ایجاد کند؛منظورم این هست فرض کنید شرکت دچار مشکل شود و روند انتقال بیمه به شرکت ثانی،یک یا دوسال طول بکشد،سرمایه شما محفوظ هست چرا که قرار هست ۲۰ سال دیگر ذخیره بیمه را دریافت کنید نه همان سالی که مشکل ایجاد شده؛
پس در کنار بیمه ایران میتوانید به بیمه های اسیا و البرز که هنوز دولت سهامدار انهاست و یا دانا که خصوصی سازی شده است و بیمه های خصوصی وابسته به بانک های بزرگ فکر کنید؛
بیمه آرمان(ایران زمین+گردشگری+آینده)،ما(ملت)،سرمد(صادرات) تجارت نو(تجارت+پست بانک)،نوین(اقتصاد نوین)،پارسیان،پاسارگاد و سامان
Sent from my E5823 using Tapatalk