• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه کسب در امد دلاری چیه؟

dejavu61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این سایت رو از دست ندید الان حدود یک ماه هست که باز شده و واقعا هم پول میده
من الان 2 هفته هست که دارم سرمایه گذاری میکنم و پلن های خیلی خوبه داره
با مبلغ کم امتحان کنید
http://oil-riches.com/?ref=dejavu61

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
درآمد کلیکی در یک کلام سرکاریه ( و این افرادی که شما رو به این سایت ها هدایت میکنند فقط جهت کسب امتیاز معرف هست ) .. شاید یه مدت کوتاهی درآمد کمی از این طریق وجود داشته باشه ولی پشت بند نداره .. همانطور که دوستان گفتن از طریق گرفتن تبلیغات در سایت و Freelancer میشه درآمد خیلی بیشتر از اون چیزی که حقوق پایه در ایران هست رو به دست آورد ( حداقل اینجوریه که دلار درمیاری و ریال خرج میکنی ) ...

یکی از سایتهایی که خیلی خوب پول میده get-paid.com هست اگر دنبال انجام تسک و کلیک و ...... هستید .. ( میانگین تا شبی 5 دلار میشه درآورد .. )

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
درآمد کلیکی در یک کلام سرکاریه ( و این افرادی که شما رو به این سایت ها هدایت میکنند فقط جهت کسب امتیاز معرف هست ) .. شاید یه مدت کوتاهی درآمد کمی از این طریق وجود داشته باشه ولی پشت بند نداره .. همانطور که دوستان گفتن از طریق گرفتن تبلیغات در سایت و Freelancer میشه درآمد خیلی بیشتر از اون چیزی که حقوق پایه در ایران هست رو به دست آورد ( حداقل اینجوریه که دلار درمیاری و ریال خرج میکنی ) ...

یکی از سایتهایی که خیلی خوب پول میده get-paid.com هست اگر دنبال انجام تسک و کلیک و ...... هستید .. ( میانگین تا شبی 5 دلار میشه درآورد .. )

میشه در مورد این سایت یکم اطلاعات بدی؟ تسک های کازینو داره؟ به تغییر آی پی حساسه ؟ کلا یه اطلاعاتی بدید که ما چطور می تونیم شبی 5 دلار بدست بیاریم.
ممنون

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
ار وی باکس -- سایت کلیکی ایده ال
موقع برداشت فی نمیگیره
پرداخت فوری به لیبرتی داره
مینیمم پرداخت 2 دلار
اعضا سند برداشت رو هر روز در سایت میزارن
حتمن تو این سایت خوب عضو شید

rv bux -- instant payment -- best rate of clicks -- sign up now

Last edited:

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
ار وی باکس -- سایت کلیکی ایده ال
موقع برداشت فی نمیگیره
پرداخت فوری به لیبرتی داره
مینیمم پرداخت 2 دلار
اعضا سند برداشت رو هر روز در سایت میزارن
حتمن تو این سایت خوب عضو شید

rv bux -- instant payment -- best rate of clicks -- sign up now

Last edited:

pishva62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش می کنم لینکهای این سایتها رو حذف کنید و بیشتر دقت کنید این سایتها کاملا کلاهبردارند.
با 15 سابقه در اینترنت و تجارت الکترونیک اینو عرض می کنم.
حیلی بده فکر کنند ما رو به بیگاری می کشند و توی پنلت در سایتشون رویا سازی کنند و هر روز ببینی جاااااااااااان امروز شد 200 فردا 500 پس فردا هزار، فرداش هر چی ایمیل می دی پولمو بدید یا جواب نمی دن یا می گن 25 دلار هزینه انتقال داره لطفا واریز کنید تا پولتون ترنسفر شه
و وقتی 25 دلارو هم دادی دیگه همون یه جوابم نمی دن !

اگرچه ببینند طرف خیلی پپه هست می گن آخ ببخشید قوانین ما تغییر کرده و هزینه انتقال شده 45 دلار.
پس لطفا 20 دلار دیگه سند کنید !

فقط کافیه از خودمون بپرسیم: آی پی ایرانی که نه کارت اعتباری داره، نه قدرت خرید داره، نه زبان انگلیسی بلده ، ارزشش کلیکش آیا یک سنت هم می ارزه؟

وقتی دیدی بیش از اونی که لایقته احترامت کردند بدون بلائی می خوان سرت بیارن که اونی که رودرو بهت ناسزا می گه نمیاره ! اسلنگی از خودم ! lol

من هم با ایشون موافقم
این جور از سایتها نهایتا به منظور استثمار به وجود اومدن

و در نهایت پول ها رو هم به یه نحوی میخورند نه اینکه کلاهبرداری کنند به شیوه خودشون این کر را می کنند

pishva62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسب درآمد دلاری در اینترنت چند راه حل اصلی دارد :

اگر تخصص و تبحر در زمینه طراحی سایت دارید می توانید سفارش طراحی بگیرید از وبمسترهای خارجی و حق العمل را دلاری دریافت کنید ( پی پال، پی زا، لیبرتی رزرو )
اگر تخصص و تجربه در برنامه نویسی دارید و سئو می توانید سفارس بگیرید به عنوان freelancer و حق العمل را دلاری دریافت کنید .

اگر تخصص خاصی ندارید کارتان دشوار است و می توانید از راه سایت های کلیکی و مشاهده تبلیغات به درآمد برسید که البته نیاز به صرف وقت فراوان دارد و اینکه در
سایت مناسبی این کار رو انجام بدید تا به اندک درآمد دلاری برسید .
در این سایت ها با اجاره رفرال و ساختن مجموعه می توانید به درآمد بالاتری دست پیدا کنید .
اگر تخصص خاصی ندارید و سرمایه در اختیار دارید می توانید مدتی هایپ ها رصد کنید و سپس با توجه به ریسک بالا وارد این عرصه شوید .

{ تجربه شکست رو هر کسی در اینترنت برای کسب درآمد دارد پس از شکست ها تجربه بگیرید تا در آینده انشالله بتوانید راهتون رو پیدا کنید }

سلام من حرفه برنامه نویسی و طراحی سایت و کلا وب دیزان رو دارم

میشه اون سایتهایی را که به پروژه های برنامه نویسی و طراحی مربوط می شود را به من معرفی کنید و ثبت نام کنیم و واقعا جواب بده

ما خودتون میدونید توی تحریم هستیم
این مشکل ایا وجود خواهد داشت که حساب پی پال ما بلوکه شود یانه تشکر

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بهترین راه درآمد دلاری فعلا همین سایتی که توی امضامه هست،نه کلیک می خواد نه زیرمجموعه،یه نگاهی بندازید پشیمون نمیشید.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام چه طور میتونم با مشاهده سایت یا تبلیغات در امد دلاری داشته باشم

دوست عزیز بهترین راه درآمد در اینترنت
با پرداخت فوری به بانکهایی مثل پرفکت و وبمانی و دریافت درآمد بصورت روزانه
بدون کوچکترین ریسک حتی نیم درصد!
بدون صرف زمان طولانی (حداکثر حداکثر روزی یکساعت در بیشترین حالتش)
بدون کلیک و آپلود و دانلود
بدون نیاز به آی پی اختصاصی یا دانش و تخصص آنچنانی و....
بدون نیاز به زیرمجموعه
بهمراه راهنمایی های من تا حد توانم

برای توضیحات بیشتر پ خ بدید در خدمتم
فقط پیام خصوصی
موفق باشید

Sent from my bell & sebastian

بالا