سلام اگر خواستید میتوانید تو تولید محصولات ما مشارکت داشته باشیدسلام
دوستان در حال حاضر بهترین سرمایه گذاری با ۱۰۰ میلیون کدومش میتونه سود خوبی بده : زمین ، سکه ، و ...؟
با توجه به اینکه بازاری نیستم و برام ممکن نیست که جنس بخرم و به هیچ وجه هم حاضر نیستم تو بانک بذارم
سلام اگر خواستید میتوانید تو تولید محصولات ما مشارکت داشته باشید
تهران هستیم قربان در حال تولید اسباب بازی جدید هستیم محصولات قبلی اسباب بازی های ما را میتوانید تو عمده فروش ها و مغازه های اسباب بازی و دنیای مجازی هم مشاهده کیند توضیحات بیشتر خواستید به شماره ما تماس یا پیام دهید تلگرام 09358894670نوع محصولات تولیدتون ؟ و کدوم شهرین؟
سلامسلام
دوستان در حال حاضر بهترین سرمایه گذاری با ۱۰۰ میلیون کدومش میتونه سود خوبی بده : زمین ، سکه ، و ...؟
با توجه به اینکه بازاری نیستم و برام ممکن نیست که جنس بخرم و به هیچ وجه هم حاضر نیستم تو بانک بذارم
سلام
اول از همه بگید چرا تو بانک نمی خواهید بگذارید برای امنیت و وضع بد بانکهای ایرانی و ورشکسته شدن یا به خاطر سود کم به نسبت تورم؟
زمین کار بلدی میخواد که بدونی کجا چی بخری و از همه مهمتر نقد شوندگی املاک کمه یعنی فردا قصد کنی زمینتو بفروشی ممکنه یکسال بعد نقد بشه.مخصوصا زمین 100میلیونی که قطعا جای خوب شهر نخواهد بود و تهران تقریبا تو بیابون باید با 100تومن زمین بخری
بتونی کمی قرض کنی یا صبر کنی پول جور کنی آپارتمان نقلی اطراف شهر بخری بهتره چون هم اجاره میره هم به نسبت زمین چیز مناسب تری می تونی بخری.
سکه یا بهتر از سکه طلای آب شده(اگر آشنا داری که ازش بخری و سرت کلاه نگذارند)در بلند مدت قطعا بازدهی بهتری به نسبت دلار و بانک و ملک و امثال اینها داره.اما دیدت باید بلند مدت باشه یعنی بخری بندازی اونجا برا مثلا 10سال دیگه بخواهی هر روز قیمت سکه چک کنی و....جز اعصاب خردی هیچی نداره.
در مورد مشارکت در کسب و کار یا ساخت مشارکتی و....جز با وکیل کاربلد پای معامله نرو که همین 100میلیون هم از دست میدی
کسی گفت فلان قدر سود میدم و...اولین سوال از خودت بپرس طرف مثلا خونه خودش را فروخته بگذاره تو این کار ؟؟؟؟!!!!اقوام و دوست .....نداره ؟؟؟؟اگر مثلا 3برابر بانک سود میده هیچ کسی تو اطرافیان پیدا نمیشد به این 100میلیون بده ؟؟؟؟!!!الان یک خونه معمولی تو مناطق متوسط شهرهای بزرگ حداقل یک میلیارده 100میلیون جور کردن برای کسی که واقعا کارش سود بالایی داره کار سختی نیست
سلام
زمان مشخص کنید توی سرمایه گذاریتون و هدفدوستان در حال حاضر بهترین سرمایه گذاری با ۱۰۰ میلیون کدومش میتونه سود خوبی بده : زمین ، سکه ، و ...؟
حاضر نیستم حتی پولی که تو خیابون پیدا کردم هم تو این مدل سرمایه گذاری کنم . این صد در صد آخرش معلومه .با عرض سلام
من تو همین پرشین تولز دیدم یکی از دوستان کارت خرید از لیون کامپیوتر گذاشته برای فروش تو توضیحات گقته بود از ایران رنتر خریدم و باید اقساط پرداخت کنم کنجکاو شدم رفتم به سایت ایران رنتر دیدم سایت فروش اقساطی هست که اگر کسی هم که سرمایه داشته باشه میتونه به غنوان تامیین کننده سرمایه گذاری کنه که سود جذاب 42.5 درصدی به سرمایتون پرداخت میشه که ریسک هم نداره 1. چون شما با شرکت طرف هستید 2.کل سرمایه شرکت دست حریداران محصولات هست و دست شخص خاصی هم نیست که بخواد خورده بشه خلاصه سرمایه گذاری کردم و اولین پرداخت هم سر وقت دریافت کردم .
((((((خیلی مهم))))))
دوستانی که علاقه پیدا کردن به سرمایه گذاری تو ایران رنتر از طریق بنده اقدام کنن که 2 درصد از مبلغ سرمایشون بنده به عنوان معرف هدیه دریافت میکنم که 1 درصد به خود سرمایه گذار بر می گردونم (معرف حتما باید عضو سایت باشه که 2 درصد بهش تعلق بگیره)
با تشکر
شما بهتر قبل این که نظر بدی برین تحقیق کنیدحاضر نیستم حتی پولی که تو خیابون پیدا کردم هم تو این مدل سرمایه گذاری کنم . این صد در صد آخرش معلومه .
من دوست دارم اول نظر بدم بعد تحقیق کنم !شما بهتر قبل این که نظر بدی برین تحقیق کنید
42.5 که گقتم سود میده در اصل 20 درصد هست ولی چون شما سود و اصل پولو ماه به ماه دریافت میکنی میشه 42.5
2.خود لوتوس بانک پارسیان هم تو همین ایران رنتر سرمایه گذاری کرده
فدات شم اخه برو ببین اول چی نیم ساعت یه سرچی کن 4 تا مطلب بخون بعد بیا بگو اخرش معلومه :general404:من دوست دارم اول نظر بدم بعد تحقیق کنم !
کلا اینجانب اعتقادی به سرمایه گذاری این مدلی ندارم . پول برکتش به گردشه ، نه به سود گرفتن .
پول فقط باید تو کار باشه به عنوان یه بازاری میگم صد در صد سود بازار هم بیشتره هم با برکت تره از سودهای این مدلی
با عرض سلام
من تو همین پرشین تولز دیدم یکی از دوستان کارت خرید از لیون کامپیوتر گذاشته برای فروش تو توضیحات گقته بود از ایران رنتر خریدم و باید اقساط پرداخت کنم کنجکاو شدم رفتم به سایت ایران رنتر دیدم سایت فروش اقساطی هست که اگر کسی هم که سرمایه داشته باشه میتونه به غنوان تامیین کننده سرمایه گذاری کنه که سود جذاب 42.5 درصدی به سرمایتون پرداخت میشه که ریسک هم نداره 1. چون شما با شرکت طرف هستید 2.کل سرمایه شرکت دست حریداران محصولات هست و دست شخص خاصی هم نیست که بخواد خورده بشه خلاصه سرمایه گذاری کردم و اولین پرداخت هم سر وقت دریافت کردم .
((((((خیلی مهم))))))
دوستانی که علاقه پیدا کردن به سرمایه گذاری تو ایران رنتر از طریق بنده اقدام کنن که 2 درصد از مبلغ سرمایشون بنده به عنوان معرف هدیه دریافت میکنم که 1 درصد به خود سرمایه گذار بر می گردونم (معرف حتما باید عضو سایت باشه که 2 درصد بهش تعلق بگیره)
با تشکر
من شخصا به دیجی کالا به اندازه خود بانک مرکزی ایمان دارم درست ایران رنتر سابقه دیجی کالا را نداره ولی نماد اعتماد الکتریکی دیجی کالا 2 ستاره هست برای ایران رنتر هم 2 ستاره بعد هیچی چیز غیره منطقی توش نیست که بخواد باعث نگرانی بشه شما اگر خودت به سایت مراجعه کنی و نیم ساعت وقت بزاری متوجه میشی حالا اگر سودت برات جذابه و اعتماد بهش برات سخته پیشنهاد میدم یکبار ازش خرید کنید ببینید به چه نحوه ایی هست... الان هم ایران رنتر به علت شفافیتی که داره خیلی ها دارن باهاش کار میکنن و اصلا احتیاجی به تبلیغات اینجا نداره و گرنه مثل ایسام که اوایلش بود و تو پرشین تولز تبلیغ داده بود تبلیغ می داد بعد من شخصا 1 ماه صبر کردم که نتیجه پرداخت ببینم که راس قرار واریز کرد در کل بنظر بنده کاملا مورد اعتماد هست و ارزشی هم که داره همین ایده اجرای همچین سایتی هست که شما که تو ایران که هیج تو کل دنیا هم نمیتونی به این نحو پیدا کنی ....سلام
البته شما مبرا هستید. و محترم
ولی این نوع سرمایه گذاری بو میده. خیلی هم بد بو میده ..
حتی خودتون هم مراقب باشید.که سرمایه تون .......
مومن ! مملکت انقدر بلبشوعه که موسسه هایی که خوده بانک مرکزی بهش اجازه فعالیت داده ، زیر سوالن ! و هیچکس هم جواب گو نیست. این که ایران رنتر ه !
اونوقت اگه قسطاشو ندادن؟من شخصا به دیجی کالا به اندازه خود بانک مرکزی ایمان دارم درست ایران رنتر سابقه دیجی کالا را نداره ولی نماد اعتماد الکتریکی دیجی کالا 2 ستاره هست برای ایران رنتر هم 2 ستاره بعد هیچی چیز غیره منطقی توش نیست که بخواد باعث نگرانی بشه شما اگر خودت به سایت مراجعه کنی و نیم ساعت وقت بزاری متوجه میشی حالا اگر سودت برات جذابه و اعتماد بهش برات سخته پیشنهاد میدم یکبار ازش خرید کنید ببینید به چه نحوه ایی هست... الان هم ایران رنتر به علت شفافیتی که داره خیلی ها دارن باهاش کار میکنن و اصلا احتیاجی به تبلیغات اینجا نداره و گرنه مثل ایسام که اوایلش بود و تو پرشین تولز تبلیغ داده بود تبلیغ می داد بعد من شخصا 1 ماه صبر کردم که نتیجه پرداخت ببینم که راس قرار واریز کرد در کل بنظر بنده کاملا مورد اعتماد هست و ارزشی هم که داره همین ایده اجرای همچین سایتی هست که شما که تو ایران که هیج تو کل دنیا هم نمیتونی به این نحو پیدا کنی ....
این عکس فاکتور وسایلی که تامین کردم انشالله فردا هم می خوام 50 دیگه سرمایه گداری کنم.
مشاهده پیوست 1108780
شما تو پنل تامین کننده گزینه ایی دارین به نام (خریدارن وسیله شما) که اگه روش کلیک کنید نام و فامیل خریدار وسیله تامین شده از طرف شما همراه با شماره تماس و ایمیل خریدار به شما نمایش میده که همین موضوع نشان دهنده شفافیت کار ایران رنتر می باشد البته همینطور که گفتم شما به پرداخت اقساط خریدارن به ایران رنتر کاری ندارین چه پرداخت کنن و چه نکنن ایران رنتر سر وقت قرارداد اقساط را پرداخت میکنه برای قردادهای بالای 1 میلیون هم خود ایران رنتر یک عدد سفته به ارزش مبلغ سرمایتون همراه با قردادتون بهتون میده که ضمانت سرمایتون می باشد.اونوقت اگه قسطاشو ندادن؟