• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم کسب در آمد از پاپ آپ

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
بنده مدیر مای پاپ آپ هستم.

شما فکر کردی پرشین تولز مرجع تمام وبمسترهای ایران و جهانه؟ ک وقتی 1 نفر الان توش عضو میشه نیو یوزر محسوب میشه؟
از طرز فکر جنابالی پیداست چیکاره ای لازم نیست با شما بحث بشه.

درواقع نیو یوزر شماها هستین که فقط بلدین کپی کنین (اسکریپت پاپ آپ)

در مورد دیر پرداخت شدن باید بگم ما هربار که واریز میکنیم بیشتر از 60 تا درخواست واریز هست که سایت بانک تو تعداد تراکنش ها کم میاره نا ما..
بقول دوستمون دیر پولو میدیم ولی میدیم... خیلی از همکاری در فروش های بزرگ که اصلا 15 روز 1 بار واریزی دارن.

بعضی ها هم که بیش از چندین روز واریزشون طول میکشه مشخصات بانکی رو اشتباه وارد کردن و فقط بخش مالی رو چک میکنن و پیامی که ما بهشون دادیم برای تغییر مشخصات رو نمیخونن.

موفق باشید دوستان
جدا از دیر واریز کردن که توجیه خوبی هم نکردید(سیستم های مشابه شما از نظر کاربر و پاپ اپ ساعتی واریز دارند) گرافیک سیستمتون هم قدیمی شده و باید تعویض کنید من میخوام امار روزانه و درامد روزانه رو ببینم از کجا می تونم اقدام کنم؟؟! اونجا فقط امار کلی رو میگه و این باید اصلاح بشه.

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
من هم با این سیستم کار می کنم ولی توجه داشته باشید دو تا پاپ اپ همزمان باز نمیشه و دومی بعد از کلیک دوم باز میشه که اینطوری خیلی ها کلیک دوم نمی کنند بهتره بگید از هر ای پی تا 10 تومن هم میشه کسب درامد کرد ولی اینطوری نیست که هر ای پی حتما 10 تومن بده.

بله درسته حق با شماست پاپ دومی با کلیک بعدی باید باز بشه.که معمولآ این اتفاق باید بیفته مگر اینکه همان لحظه کاربر از سایت بره بیرون

mahmoudz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده مدیر مای پاپ آپ هستم.

شما فکر کردی پرشین تولز مرجع تمام وبمسترهای ایران و جهانه؟ ک وقتی 1 نفر الان توش عضو میشه نیو یوزر محسوب میشه؟
از طرز فکر جنابالی پیداست چیکاره ای لازم نیست با شما بحث بشه.

درواقع نیو یوزر شماها هستین که فقط بلدین کپی کنین (اسکریپت پاپ آپ)

در مورد دیر پرداخت شدن باید بگم ما هربار که واریز میکنیم بیشتر از 60 تا درخواست واریز هست که سایت بانک تو تعداد تراکنش ها کم میاره نا ما..
بقول دوستمون دیر پولو میدیم ولی میدیم... خیلی از همکاری در فروش های بزرگ که اصلا 15 روز 1 بار واریزی دارن.

بعضی ها هم که بیش از چندین روز واریزشون طول میکشه مشخصات بانکی رو اشتباه وارد کردن و فقط بخش مالی رو چک میکنن و پیامی که ما بهشون دادیم برای تغییر مشخصات رو نمیخونن.

موفق باشید دوستان

سلام

من از تاریخ 13 اسفند درخواست واریزی دادم ولی هنوز واریز نشده !!!!!!!!!!!
الان هم چندین روزه که کد رو برداشتم و منتظرم پرداخت بشه. مجبورم از سیستم های دیگه استفاده کنم.

متاسفم براتون که اینجوری رفتار میکنید حداقل کاربرایی که درامداشون متوسط هست رو نگه دارید با پرداخت هاتون

عنوان پیغام وضعیت تاریخ عملیات
درخواست واریز در انتظار 13 اسفند 1392
میزان شمارش در انتظار 07 اسفند 1392
شمارش در انتظار 03 اسفند 1392

Trouble Team

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
97
بهترین سیستم کسب درآمد ویژه وبمستر ها :
سلام دوستان امروز می خوام بهترین سیستم کسب در آمد رو بهتون معرفی کنم
سیستم کسب در آمد پاپ آپ ما با پورسانت فوقلعاده بالا یعنی دو برابر سایت های دیگه مثل ایران پاپ اپ و مای پاپ آپ
به ازای هر بازدید 50 ریال که دو برابر سایت های مشابه ما
همینک عضو شوید و کد مخصوص سیستم را در سایت و و بلاگ خود قرار دهید و درامد کسب کنید
http://ipopup.ir
درود
من سایت هفت ایرانی رو میشناسم :) سیستم جالبی داشت
برای چندتا از سایت های تو مجموعه میخوام پاپ آپ بزارم اما p2up رک ازمون کلاهبرداری کرد
poppop هم میگه 10 تومن اما 1.5 تومن میده اما واریزش خوبه
شما دقیقا الان به کاربر رجیستر کرده چند تومن بابت هر آی پی میدین؟

بالا